i miss you like crazy.

ursäkten är den samma som alltid, trött och upptagen. fast viljan finns där, så vinner den tyvärr inte ;P

veckan har bara bestått av jobb, jobb, jobb, en fika med wah, jobb, jobb, jobb, handla med mamma, jobb, jobb och idag har jag jobbat och ska snart ner i stan för att göra ett nytt försök med att se avatar ;P första ska vi alla gå och äta på cardan. det blir en sen kväll för bion börjar inte förens halv tio. sen ska man hem, sova, för en gång skull inte ensam, det är iaf skönt, sen ska man upp vid sju igen för att tillbringa sex timmar på jobb. sen äntligen får jag lite ledigt, men det är ju bara från jobb. måste hem och städa, sen kommer det massa girls hit (: och vi ska ha så kul. sexparty står på schemat. det ska bli kul. sen blir det utgång på det! längtar riktigt mkt, jag är verkligen på g!i'm waiting for you.

redan onsdag. tiden springer iväg som vanligt. för visst är det onsdag ? ;P har sovit länge idag, fick stänga ut kiwi, för hon är ju van vid att jag går upp vid fem och tror att jag ska upp fem alltid. håller på och busa och ha sig så man inte får någon sömn. det gillar vi inte. men hon är sötast ändå.

nu är jag iaf uppe, har varit ett tag. städat undan lite här hemma. nu är det bara tvätten kvar att vika. men det skjuter jag upp till imorgon. pallar inte ;P ska göra mig iordning snart och ge mig ner i stan för att träffa wah. vet inte vad vi ska hitta på, men det blir väl fika som vanligt. imorgon kommer lönen, så jävla skönt. undra hur mkt som kommer in på kontot. spännande ;P ibland kan man ju hoppas på att dom sätter in en summa med en nolla för mkt, men det lär ju aldrig hända. men jag skulle behöva det ;P

jag är fortfarande inte glad, jag mår fortfarande inte bra. men jag är inte ledsen heller och jag mår inte dåligt. allting är någonstans mittimellan. vilket är skit trist. men förhoppningsvis så går det snart framåt.


nej nu har jag inte tid att sitta och tramsa här mer..


i don't know you.

återigen måndag. inget positivt inget negativt. allt bara flyter på. helgen har ju inte varit den bästa. den var egentligen inte annorlunda jämfört med andra helger, mer än att jag typ var nykter. man måste fan vara halft medvetslös för att ha kul när man går ut i denna stan. eller det gäller iaf mig. man bryr sig inte så mkt om saker och ting som händer runt omkring. man bara flummar och glider med. och sen mår man dåligt dagen efter.

jag hatar verkligen att ge och inte få något tillbaka. då ger jag upp istället. varför ska jag lägga ner tid och enerig på ngt som inte ger mig något alls. till något som bara verkar utnyttja situationen. jag hade önskat att jag hade fått ett svar. jag fick inte det. men samtidigt var det kanske inte meningen. det kanske bara skulle vara såhär. det är väl inte försent att ändra sig, eller rättare sagt bestämma sig. men samtidigt känns det som om det kvittar nu, men egentligen inte. åh.


snart dags att gå och lägga sig igen känns det som. upp tidigt imorgon igen.


i still hate this world.

det är söndag och jag mår inte dåligt. något utöver det vanliga iaf. jag ska snart ta och fixa lite frukost. tror jag ska steka lite ägg, hade jag haft bacon hade man kanske kunna göra lite omelett eller ngt i den stilen. jag är fortfarande grymt besviken på denna världen. det är inte förens man tillbringar en kväll nykter på tiv som man inser att det inte alls är så kul. allt är detsamma, allt är tråkigt. jag spenderade mest tid av kvällen sittandes på en stol och bara glodde på folk som var fulla och konstiga. ser jag ut så där när jag dränkt mig i spriten och vill glömma allting runt omkring, för det känns lite som att det är det som det går ut på. och det är det jag är trött på. nästa helg är det party här och jag kommer nog ändra planerna till att vi stannar här resten av kvällen istället för att gå ut. för det kommerbara förstöra kvällen och det vill jag inte.

jag hoppas på att det blir en bättre vecka, nästa vecka. och att jag får tillbaka lite ork, så jag orkar ta mig igenom det här helvetet.

nu ska jag se G.I JOE och käka frulle.


i hate this world.

jag är inte full, jag är bara grymt jävla trött på denna stan och alla människor. jag kommer aldrig förstå hur folk tänker. aldrig. eller är det bara jag som är knäpp och tänker sjukt annorlunda. jag är så trött på allting så jag vet inte vart jag ska bli av. att det händer en positiv sak bland tusen negativa. det pallar jag inte mer. det är alldeles för mkt skit hela tiden och jag vet inte vad jag ska säga eller göra åt det. jag kan inte säga eller göra ngt åt det. det stör mig något fruktansvärt. jag vet att jag måste våga mer och riskera att det kanske blir fel, för till slut kommer jag komma till något som jag vågar ta steget mot och det slutar bra. men jag pallar inte denna långa plågsamma vägen dit, jag gör verkligen inte det.

denna världen är verkligen på väg någonstans och det är inte mot något bra. låååångt ifrån. det är sorgligt. det är så fruktansvärt sorgligt. jag förstår inte var folk får sitt positiva tänkande ifrån. kan någon lära mig det här. för det finns inte i min värld. och allt jag möter gör det bara värre. har jag någonslags magnet inom mig som drar allt det negativa till sig. eller är bara jag negativ rakt igenom. jag orkar inte.


nu ska jag gå och lägga mig. imorgon ska jag inte göra ett skit. jag kommer inte svara i telefon, sms eller msn. inget alls. jag tänker bara vara med mig själv. och försöka fundera ut vad den här världen vill mig egentligen. för jag kan då inte se någon ljus framtid överhuvudtaget.

och jag mår bra. eller ja. jag menar ni behöver inte oroa er. för jag vet att det finns dom som gör det. men det är lugnt. jag har klarat mig hit, så jag kommer klara mig i forsättningen också, även om det ser jävligt svårt ut.

gonatt.

off to the cinema.

åker ner till malmö med ett glatt gäng på tio pers och ska se avatar 3d (: !! ha en bra fredag !
och kvällen till ära ser jag ut så här (:

pusshej!

lockdown.

jag hade precis skrivit värsta inlägget och det är väl klart att det ska försvinna. irritera mig lite till !! gör det!! ;P haha. äh, min ursäkt till frånvaro är som vanligt tröttheten och att jag varit fullbokade med en massa annat. jag är så trött så att jag skulle kunna gå och lägga min nu, men jag måste hoppa in i duschen först och den lär väl få mig att piggna till lite. så jag hoppas att tvn bjuder på lite underhållning sen i en timme eller ngt, sen blir det bingen!


personalmöte igår. vilket lite förändringar framöver. men inget jätte stort, men förhoppningsvis till det bättre. och äntligen har man fått ventilera sig lite. släppa på det som man länge gått och funderat på hur man skulle få ur sig på rätt sätt. men nu kändes det som om det inte spela så stor roll hur det blev eller reaktionen på det vi hade att säga, för vad som helst hade varit bättre än vad det har varit dom senaste månaderna. stämningen har inte varit den bästa. men förhoppningsvis kommer det att ändras nu (:

nu orkar jag inte skriva mer ;P jag är så trött... och mina fötter har redan somnat.. aaaaj !


pusshej.

i know my destination.

kanye west <3
nu drar jag till juuuubbet!

time to start working.

godmorgon. snoozade en hel halvtimme idag. hade velat ligga kvar i sängen hela dagen. men icke! nu ska man snart bege sig till jobbet. där jag först ska jobba 11-18 passet, sjukt jobbigt. sen är det personalmöte 19-21. segt. typ en vecka kvar till lön. som jag längtar. jag är så fattig just nu.

nu har jag mina mål och mina planer som jag måste ta tag i . vilket jag verkligen måte göra! inte bara säga att jag ska göra. men jag tycker redan att jag kommit en bit på vägen. jag har börjat läsa och plugga lite, jag har bokat kursen i landskrona och jag ska ner och anmäla mig till dom andra på fredag tror jag (:

nej jag har nog inte så mkt kul att komma med just nu.

måste bara säga att jag stör mig och att jag bara blir arg när jag tänker på det. att du inte är den personen som jag trodde att du var är helt klart och tydligt för mig nu. synd faktiskt. men så är fallet.
alla tillfällen är inte glada och trevliga tillfällen. som vi mycket väl vet har rosor törnen och det är mörkt före gryningen. vid sådana tillfällen kan det vara lätt att låta sig sjunka ner i tvivel och missmod och ibland till och med undra om det verkligen finns en högre kraft som vägleder oss. det krävs övninig och disciplin för att utveckla en tro när saker och ting går emot en. till och med i stunder av tvivel vet jag att min högre kraft leder mig på min väg idag.

oh, wow !

det är riktigt tråkigt och grått ute idag. då får man ju verkligen lust att ge sig ut. eller inte. jag skulle egentligen befunnit mig på jobb nu. men icke. stör mig på mig själv för att jag dubbelbokat en massa. jävla skit. så jag ska istället jobba kväll, vilket suger riktigt mkt! en kväll till, det räckte med att jag jobba kväll igår och att jag har ett riktigt sugit pass imorgon, plus personalmöte sju-nio. denna veckan kommer inte bli ngt bra alls känner jag. jag är redan på dåligt humör.

ville uppdatera igår när jag kom hem, men blogg.se klabba ju hela jävla kvällen. mög det också. hade ingen mat hemma till min kise igår heller, jag kände mig så dum. men det fanns ingenstans att handla det klockan halv elva på kvällen. ska iväg och handla det nu. hon får klara sig på lite torrfoder så länge, tror inte hon dör av det men hon är jävla matvrak! ;P


nu ska jag käka min frulle, sen ska jag göra mig iordning och bege mig ut i skit vädret och bli på ännu sämre humör. se upp för mig idag!still here.
idag ska jag agera som om jag är värd att älska. jag ska börja med att tala om för mig själv att jag förtjänar att få älska mig själv. jag ska observera allt det som är gott och kärleksfullt hos mig själv. jag ska agera "som om" tills jag vet att det är ett faktum.
ner till stan och fika med wah nu. sen är det jobb som gäller.

fight for love.

imorse fick jag damp på min lilla kise, hon hoppade och hade sig på mig och sen börja hon riva ner saker från väggarna och då sa jag stopp! slängde ut henne ur rummet och stängde dörren. vilket gav mig iaf två timmar sömn till (: weh! haha.. som om jag inte sov tillräckigt igår.

gick upp och kollade våra bästa år, käka lite frulle. sen insåg jag att jag verkligen behövde städa. jag har inte orkat och jag har inte dammsugat på säkert en månad. vilket märktes när kattallergikern tanja satt och hosta och hade sig igår /: så nu har jag röjt undan här, diskat, vikt min tvätt som stått i kassar sen i onsdags ;P jag har dammat, dammsugat och moppat. här både luktar gott och ser fint ut nu (: skönt! hehe..

utanför faller snön IGEN! vem är inte trött på detta nu. blöh. ge mig sommar ! eller iaf lite vår. så man slipper slänga på sig så mkt kläder och så man slipper halka runder alltid.

jag håller fast vid att inte gå ut nästa helg. jag brukar ha ändrat mig lagom till onsdag. men så kommer det inte bli den här gången. det ger mig ingenting mer än ett tomt konto. jag är trött på det.


hur mkt jag än hatade dagen igår, alla hjärtans fucking dag. så jävla överskattat. men jag föll väl lite för det själv. jag köpte lite choklad till mamsen och papsen. inget speciellt, inget som rånade mig och det är tanken som räknas. fick lite mer tillbaka. en ansiktsbehandlig på njuta (: tack!


nu ska jag göra några situps, sen ska jag hoppa in i duschen.ha en bra måndag allihopa!

regret.

okej, jag ångrar mig, jag ger upp !slutet på filmen , sen kallar nog sängen på mig.

fucking valentines day.

jag tror faktiskt att jag börjar tröttna på utgång. som tanja sa idag så är det alltid samma sak. alltid samma folk och sånt. nästa helg stannar jag hemma. den som vill joina mig är välkommen. jag är ledig, vilket jag inte skulle varit, därav att jag inte har något planerat. och för en gångs skull ska jag skita i att planera ngt också.

jag har mått riktigt dåligt idag. legat över toastolen och bara sovit hela dagen. jag har nästan precis fått i mig lite lasagne som mamma fick köra hit med till mig. innan det hade jag inte fått i mig någon mat på över ett dygn. det enda bra med det är att det kanske försvinner ett kilo ;P usch, vilket tråkig dag. tanja var här innan en stund, men jag kunde inte vara så social. jag var tvungen att skicka hem henne vilket kändes så dumt.

ligger och kollar på filmen på trean nu. trodde bara dom skulle visa massa glada och lyckliga kärleksfilmer idag. men än så länge har den här inte visat något som heter lycklig kärlek. det gillar vi. passar mer med verkligheten.


min kväll kostade mig för övrigt 53kr och jag var askalas packad !


nu ändrades filmen, piss också !no breathing.

tanja kom till slut (: skönt! hehe, det blev en snabbis runda till väla. träffade christian på tph, helt sjukt. att han jobbar där nu. var jätte kul att se honom igen, nycklen till bilen säger piiiiiiip ! (: hahaha. jag saknar tiderna i lund faktiskt. det var kul, man träffa massa nytt folk men det tog alldeles för mkt på krafterna med pendling och långa dagar. synd /:


nu är mia här och vi vi håller på att göra oss iordning, hon har precis hoppat in i duschen och jag väntar på att få komma in i badrummet så jag kan få sminka mig lite (: sen är jag redo för fancy middag utgång !! ;D för det är fancy som är temat ikväll. vilket jag inte riktig vet hur jag ska klä mig för, men det får duga så här (:


 

svartsammetsklänning&enklasilvrigasmycken.

 

 

fett ös medvetslös! (:how do you expect me to live along with just me.

jag är trött, som vanligt. orkar inte blogga egentligen, men jag vill! (: sitter här färdig duschad och iordning och väntar på att tanja ska höra av sig, så vi kan åka på lite äventyr innan mia ska komma till mig. känner mig lite smått stressad, men det gör jag ju alltid. sån jag är bara ;P

igår var det jobb som gällde, efter jobb var jag på lärcentrum och snackade med en studievägledare. vi får se hur jag ska göra med allt (: men något ska jag börja plugga iaf. ska anmäla mig till kursen i landskrona imorgon också. det ska bli kul, men jag är nervös på något sätt, som jag alltid är för nya saker. men det ska nog gå fint (:

nej nu tycker jag att tanja ska höra av sig ;Pme today (:all by myself i need to get around this.

godmorgon, godmiddag och gokväll! tar igen vad jag missat ;P jag har inte pallat blogga även om jag verkligen kännt för att skriva av mig, men jag har inte haft någon ork. igår var jag helt slut, men då hade jag varit igång hela dagen.

dagen idag började inte alls bra. jag hatar alla fittiga busschafförer, speciellt kvinnliga. det är många som tar bussen till jobbet på morgonen. tänk då att stiga på en buss med världens mest otrevligaste busschafför, ja jag tog i lite, men det smittar ändå av sig. men om alla som då åker buss till jobbet på morgonen skulle göra det och bli på dåligt humör själva, då skulle dom i sin tur smitta av sig på nästa person som dom möter. hur bra skulle allas dagar bli då ? inte konstigt alla är så sura och tråkiga nu för tiden. tänk om alla istället skulle le och säga ha en bra dag, vad som än besvärar en egentligen, då skulle man sprida lite mer glädje och allas dagar skulle bli mkt roligare. hatar folk med med en otrevlig ton, för ja ! det smittar av sig.

men jag lyckades glömma bort detta under dagen. så jobbet gick hyfsat bra. jag tar mig igenom det. efter jobb åkte jag hem för en liten tupplur. sen var det dags att ge sig iväg till badhuset för att möta upp my för en liten simtur. vilket var ganska skönt när man väl kom i, lite skitsnack och lite simtag (: hehe.. nu är jag hemma, mätt och belåten.

sitter och kollar på vampire diaries, vet inte riktigt vad jag ska säga, känns bara lite twilight wannabe. det är någon slags vampyr nojja som härjar över världen.


veckan är snart över. igen. tiden går alldeles för snabbt. men veckans tre sista dagar är fullspäckade som vanligt.


det tar emot att bara ge och ge, men inte få något tillbaka.


alone in the dark

one day..

jag är så trött så jag somnar vilken sekund som helst och klockan är bara halv nio. har varit upp sen kvart i fem, spenderat sju timmar på jobb. fikat med min underbara kollega cindy. varit och lämnat in min mobil. tvättat. tränat. lagat mat och bäddat rent i min säng. jag är helt slut. höll på att somna i soffan innan när jag vänta på att jag skulle ner i tvättstugan. men det finns väl inte mkt annat att göra än att gå och lägga mig.

har börjat plugga lite materialkunskap nu. känns konstigt, var så länge sen man plugga och ja ;P det är bara knas.

nej, jag vill fan se efterlyst också. orkar jag hålla mig vaken en och en halv timme till ;P


"idag ska ja rikta blicken inåt mig själv för att söka efter svar. idag sks jag förlita mig på min instinkt och min förbindelse med min högre kraft"

the bad things.

dagen började iaf på topp. men sen sket det sig. jobb gick fint, även om dessa timmarna brukar gå väldigt långsamt. men dom sprang iväg hyfsat snabbt. efter jobb begav jag mig till telenor för att återigen gnälla på att min mobil inte fungerar. återigen skulle jag behöva lämna in den, fjärde gången nu! eftersom att dom inte hade någon lånemobil inne, vilket dom ALDRIG har, så kunde jag inte lämna in den idag. jag är ganska beroende av min mobil, jag har ett jobb som behöver få tag i mig, och familj och vänner likaså. jag vill bara ha en annan modell, jag orkar inte med massa klabb mer, varför ska jag behöva betala för en mobil som varken fungerar eller som jag knappt använt eftersom att jag får lämna in den hela tiden. känns ganska surt. visst att jag själv valt vilken mobil jag ville köpa, men dom kan ju inte stå och sälja en mobil som inte fungerar, och visar det sig att dom inte vet det då, men vet det nu, så får dom fan och med ge mig en annan nu då. jag är så arg så jag vet inte vart jag ska bli av. jag är så trött på att min mobil inte fungerar som den ska..


sen stör jag mig så jävla mkt på folk som bara promenerar rakt ut på cykelbanan och som promenerar PÅ cykelbanan när dom har en fet jävla gång bredvid den. jag är en jävligt bra cyklist, jag har koll runt omkring mig hela tiden, vilket är en jävla tur, för annars hade jävligt många människor blivit på körda idag. och jag vet att den dagen jag tar mitt körkort, vilket jag hoppas är snart ;P då kommer jag vara en jävligt skicklig bilist ! ;D jag kommer äga på att köra bil. det vet jag !


nog med arga och ledsna tankar. usch!
im here, im here right now, im here right now waiting.

off to work.

dagen igår var hyfsat bra faktiskt. fick gjort en massa (: på något sätt känns det som om allt går i rätt riktning och att jag är på väg någonstans. även om jobbet inte ger en särskilt mkt längre. mer än att jag träffar mina älskade kollegor, som vi alla försöker hålla stämningen uppe tillsammans. ska snart ge mig av till jobbet igen. idag tar jag cyklen, så jag får röra på mig lite idag också. känns inte så värst mkt efter träningen igår, nästa gång blir det hårdare, även om jag känner att jag tar i som fan och kämpar tills min kropp faller ihop ;P men jag vill ha mer träningsvärk, så jag vet att det gör ngn nytta ! (:


skulle ta mig till en sån där studievägledare igår också, men deras öppettider stämde ju inte med dom som stod på hemsidan, så får besöka dom imorgon istället. men jag var på biblioteket igår och lånade lite böcker som jag ska läsa, dom är om allt möjligt egentligen, materiallära, ljussättning, designhistoria, marknasföring ;P allt som ingår i programmet som jag först hade tänkt läsa i göteborg, men jag känner att jag inte vill lämna här just nu. så jag försöker pussla ihop ett eget lite program som ger mig ungefär detsamma (: vi får väl se om det funkar.


jag ska sluta med att alltid vara på den säkra sidan, jag ska ta ett steg längre och riskera att det kanske inte funkar.
"idag har jag mod att följa min inre röst. idag vågar jag vara sann mot mig själv och mina egna behov, vare sig andra håller med mig eller inte"

i will make myself believe.

nu har man tränat, duschat och diskat (: duktig flicka! ska platta mitt hår och gå ut med soporna, sen blir det bussen ner i stan. får nog vattna mina blommor också, dom ser lite ledsna ut ;P jag pratar ju inte så värst mkt med dom, kanske därför ? (: haha.. nej, men ingen tid för massa trams nu. tänkte bara fylla ut med något kul här.

blir lite bilder istället ;Pha en bra dag, för det ska jag ! (:


goodmorning helsingborg !

jag sitter här och funderar på om jag ska diska undan mitt diskberg eller om jag ska gå och sola ;P solningen lockar ju dock lite mer. men sen blir det jobbigare och jobbigare ju mer jag skjuter på diskningen. men jag fick inte solat ngt förra veckan, finns ju iofs inte så mkt pengar över till det just nu. men jag vill inte gå runt och se ut som en blekfis (: samtidigt har jag så mkt annat jag ska göra idag, så jag skjuter upp solningen till imorgon och tar diskberget idag. sen blir det träning, duschen, göra mig iordning och hopp på bussen ner till min älskade mia (:"idag är jag villig att låta alla negativa tankar och åsikter flyga och fara"

a hole new world.

kvällen igår var väl ok, det var trevligt hos dan och frenne, tivvan var ganska segt. drog till och med innan dom stängde. satt och snacka med några killar på knutan, dom var trevliga (: inte för att jag är sån som bara sitter och snackar med folk så jag inte känner. men jag satt och vänta på tanja och emma, så börja dom snacka och jag kunde inte direkt bara ignorera. vart vill jag komma med det här egentligen ? (: haha.. snurrig i skallen. dom var trevliga helt enkelt. inte så där jobbigt på som alla slibbiga killar är så där på småtimmarna efter en massa alkohol.

idag har jag mått bra faktiskt ;P men visst har man varit seg och trött. men jag har suttit och kollat massa kurser på nätet, gått igenom lite vad jag vill göra med mitt liv. vilket jag inte vet riktigt än, men tills jag vet så måste jag ändå göra ngt. jag tror iaf att jag ska ta någon engelska kurs, den har aldrig varit på topp och jag skulle vilja bättra på det (: ska se om jag kan träffa en studievägledare imorgon innan jobb. sen ska jag en runda till biblioteket och se om jag kan hitta lite grejer jag kan läsa och lära mig själv. då finns det iofs inte på ngt papper men jag får väl bevisa på annat sätt vad jag kan och vill (: nu ska jag ta mig ifrån subway! hehe..


nej, nu har jag vikt tvätten och plockan undan massa här hemma. och nu tänkte jag bädda ner mig i min säng för att sooova gott (: vilket jag hoppas att ni också gör!

det blir alltid mkt roligare med bilder (:

en sleten och ruffsig sabina .

i'm waiting.

party all the time.

 


pictures spam.
så, jag hade riktigt kul ! (: haha.. så här ser jag ut kvällen till ära.
väntar på tanja, sen blir det hemmagjord pizza och vin.
sen partar vi loss hos dan och frenne ! (:MER PARTYFLUMM ÅT FOLKET !

hesitation.

godmorgon alla glada och där ingår inte jag själv. inte än iaf, ingen som har gett mig något att le för idag. jag har stekt ägg till frukost. varför vet jag inte, det känns inte så nyttigt. men jag var sugen, plus att jag måste äta upp mina ägg innan dom blir gamla. kiwi har gått och trampat och stampat på mig i två timmar imorse för att hon ville ha mat, men jag orkade verkligen inte resa mig. speciellt inte när jag kom på att jag ska börja tidigare idag och jobba nio och en halv timme på stället jag egentligen skulle vilja slippa för tillfället, eller vadå för tillfället, för alltid. och ta nu inte åt er kära kollegor, det är inte på grund av er (: believe me !


kanske ska man vara nöjd med det man har, vänner och familj. jag har ett jobb jag går till varje dag, jag har en lägenhet som jag trivs med. jag har min älskade katt, som visst kan vara jobbig ibland, men hon är ändå bäst. jag är frisk, mina vänner är friska och min familj mår bra. men om man ändå inte trivs med tillvaron ? ska man bara låtsas och tänka på att det finns dom som har det värre. äh.. nu börjar jag mitt svamlande igen..


nu ska jag göra mig iordning för jobb.

''idag vågar jag följa en ny väg där bekvämlighet och säkerhet inte är mina mål. jag vågar närma mig mina medmänniskor och bli en del av ett samhället vars syfte är frid, kärlek och tillfrisknad''

help me understand.

då ligger jag här i soffan igen. jag har verkligen jätte tråkigt. inget kul på tv. vet inte vad jag ska hitta på. jag har inte ens någon disk att diska eller saker att plocka undan. allt är tipptopp, drog en runda med sopkvasten och skyfflen innan också, palla inte dra fram dammsugaren..

då börjar man elva imorgon istället för tre. åh, jag som redan är trött. orkar inte egentligen, men jag behöver timmarna. så det är bara kämpa på.

ibland känns det som om man kämpar i onödan. att kämpa och inte få något tillbaka känns så meningslöst. men nu har jag gett mig fan på att jag ska göra det här. och då fortsätter jag. även om det känns som om jag försöker hålla kontakten med luften eller ngt. men min chans är kanske förbi.. allting blev helt plötsligt jätte jobbigt /:

nej, men csi och sen bäddar jag ner mig i min säng.


har inte denna veckan gått sjukt snabbt ? eller det är bara jag ?

ser inte trött ut alls ;P
gonatt!

moments of happines.

har nästan precis kommit hem från jobb. fick jobba över lite. det var en del att göra under lunchen. nu hade jag tänkt gå och handla lite. men jag orkar inte röra mig. funderar på att vila en timme eller ngt. men känns som om jag bara kommer bli segare av det. glömde byta skor på jobb .. haha ;P går av bussen här hemma och då märkte jag det. haha.. har varit så sjukt klumpig hela dagen, vält saker, tappat mackor och ja allt ;P haha..


''idag vågar jag rikta blicken inåt mig själv för att se
vad det är som låser mig. jag vet att jag inte kan
förändras om jag inte vet vad som behöver åtgärdas.
jag känner mig full av kraft och energi att gå vidare''

should i stay or should i go.

hemma från jobb. det har varit en kul dag på jobb idag ändå. lagom mkt att göra och massa snack med oscar (: han är så go min kära arbetskamrat. man kan säga vad fan som helst till honom och han förstår ändå ;P konstigt ändå när han är kille och tre år yngre (: hehe. en massa skratt iaf och det behöver man alltid.

nu ska jag bädda ner mig direkt för jag ska upp om några timmar igen. eftersom att jag öppnar imorgon. vilket betyder att jag bara kommer få sex timmars sömn i natt. och jag blir på så jävla kasst humör utan sömn. ja ni vet ;P hehe.. ni som har varit med om det.

men nej, nu har jag inte tid att sitta här mer (:

gonatt gott folk.

the way to happines, day by day.

av ruth fishel.


vi ger det en chans. jag tog en paus i tränandet och fastnade i lite böcker istället.


''jag är inte längre ett offer för mitt förflutna. ja är fri att röra mig i nya riktningar varje dag.
jag väljer själv hur jag vill ha det i mitt liv.
''

back to this world.

då var man vaken, har sovit cirka tio timmar, vilket var jävligt skönt. nu ska jag försöka ta mig tillbaka till verkligheten, även om världen utanför fortfarande ser lika trist och tråkig ut. har fått i mig lite frulle och ska dra på mig träningskläderna och sätta igång att få bort lite av det godiset jag tröståt igår. usch på mig.

satt och kollade på resor härifrån igår. jag vill bara åka långt bort. helst till thailand och värmen. känns inte så lönt nu eftersom att jag vill vara borta minst en månad. det får bli december-februari istället. men det är så lång tid tills dess. men jag måste börja spara pengar. jag räknade min lilla myntsamling igår och kom fram till att den bara innehåller 650kr, vilket ger mig en resa fram och tillbaka till göteborg ungefär. usch. och då har jag inte ens råd till boende ;P haha. herregud vad jag bara vill bort.

nej, på med träningskläderna.


trilla inte omkull i snön idag ! (:

i wish i could understand.

dags att vara jobbig ett tag, om det är det som krävs. upp till bevis. vi får väl se.


denna dagen har inte varit  bra någonstans. har varit nere och trött. förkyld, huvudvärk och illamående på det gör det knappast bättre. jag är bara så trött på allt nu och jag orkar inte göra ett skit. jag vill, men det finns liksom inget som lockar, det finns inget som får mig att resa mig ur soffan. det finns liksom ingen ork. jag är bara sugen på massa  onyttigt och skulle kunna smälla i mig både burger king, mcdonalds och pizza på en gång. och sen en massa snacks på det. och ja, orkar inte bry mig om det heller.

behöver ngt som muntrar upp mig lite. men vad skulle det vara ? ngn som kan ge mig pengar ? eller en resa långt härifrån ? och betala hyra och räkningar medans jag är borta.

silence.

jag kommer alltid vara en person som kräver mer än vad jag kan få. utav dom människor jag träffat än så länge. anledningen till att jag behöver grymt mkt uppmärksamhet från personer i min omgivning är saker i mitt förflutna. jag behöver uppmärksamheten som en bekräftelse på att allting är ok, att jag inte gör ngt fel, att jag fortfarande är omtyckt. det kan låta konstigt och svårt att förstå. men det är så det är. jag backar när folk inte ger mig den bekräftelsen, då känner jag att det är inte värt att fortsätta själv, för att riskera att bli sårad igen. för jag har inte kraften att resa mig upp igen efter ett fall till..


nu ska jag se slutet på csi, hoppa in i duschen och sen bädda ner mig för att sova.gonatt.

erase/replace.

denna dagen vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om. jag var nervös på något sätt. jag vet inte om jag kanske blev lite besviken. jag tror att jag skulle känna mig annorluna efteråt. men jag kommer ge det en chans till. men känner mig inte ett dugg bättre. tvärtom. börjar dagen med tårar, så blir dagen knappst bättre efter det. även om det ibland kan kännas lättare efter lite tårar.

men nu är det dags att försöka få ordning på livet. luska ut vad jag vill göra och vart jag vill komma. sluta bry mig om allt annat runt omkring och bara koncentrera mig på mig själv. endast! det är dags att röra på sig och ta nästa steg vidare här i livet. börja riskera, kanske förlora, men kanske också vinna! jag ska lära mig att ta motgångarna och göra dom till något bra. till något bättre. till något som jag lära mig av och som kan göra mig starkare istället för att försöka intala mig att jag hela tiden blir svagare så fort något faller i min närvaro. jag kan göra detta ! 2010 ska blir året då sabina reste sig och sprang över mållinjen, alldeles själv!

jag är fortfarande totalt lost i alla tankar som flyger omkring i mitt huvud. allt flummande gör mig ännu mer förvirrad, men jag hoppas att jag kan hålla mitt löfte till mig själv.


allting löser sig, om man bara vill.no inspiration.

ibland bara hatar jag det här med rubriker, man vet ju inte liksom vad inlägget kommer handla om, inte för att mina rubriker har med innehållet att göra. men det är nog just därför. mitt alarm ringer egentligen om femtio minuter. men jag vaknade av samtal från jobb och har tryckt i mig lite frulle nu. ska bara göra mig iordning lite snabbt, sen måste jag sätta mig på bussen ner i till jobb. fick rycka in och jobba tre timmar för mia. orkar inte egentligen. gör det endast för mias skull. skiter till och med i pengarna den här gången. orkar inte bry mig.

efter jobb ska jag iväg ett ärende. och jag hoppas att det går bra. jag är lite smått nervös på något sätt. men jag tror att det ska gå bra. det kommer det göra.


ha  en bra dag!


dont know what to do.

då var denna helgen också över. jag känner på ett sätt inte alls för att skriva. men samtidigt så har jag så mkt jag vill få ur mig. för det lättar på något sätt. jag känner mig väldigt vilse när det gäller allting just nu. jag vet inte vad jag vill eller vart jag vill befinna mig just nu. jag vet inte om någonsin vetat det. visst jag är ung, jag har tid på mig att bestämma mig. men jag känner att det stått still alldeles för länge. jag hänger upp mig på saker och framförallt rutinerna som jag byggt upp mitt liv på de senaste åren. det svåra är att komma ur dom. vilket jag redan försökt tusentals gånger vilket bara slutar med att jag bryter ihop totalt. som jag egentligen kan göra för minsta lilla, när man minst anar det. det känns som om jag har varit här tusentals gånger, att jag ältar detta hela tiden och det är just det som jag menar. jag har fortfarande inte kommit över det, jag har fortfarande inte tagit ett enda steg framåt.

den kommande veckan är det dags för nya grejer. nya försök till att försöka ta det där steget framåt. äntligen! jag tror att jag lämnar mitt gamla levnads motto och försöker hitta ett nytt. nu ska jag ge mig fan på att jag fixar detta. kanske inte själv. men jag ska fixa det.


att älska är att riskera att bli avvisad.
att leva är att riskera att dö.
att hoppas är att riskera förtvivlan.
att försöka är att riskera misslyckande.
men vi måste riskera, bara den som tar risker är fri.
för den största risken av allt är inte riskera någonting.helgen har för övrigt varit kul. en super kul utgång med tjejerna igår. lagom mkt av allt och det är väl så det ska vara. donkan efter det och taxi hem. brunch idag med tanja. sen har jag bara segat hela dagen. nu ska jag snart lägga mig.


gonatt !

 


RSS 2.0