a hole new world.

kvällen igår var väl ok, det var trevligt hos dan och frenne, tivvan var ganska segt. drog till och med innan dom stängde. satt och snacka med några killar på knutan, dom var trevliga (: inte för att jag är sån som bara sitter och snackar med folk så jag inte känner. men jag satt och vänta på tanja och emma, så börja dom snacka och jag kunde inte direkt bara ignorera. vart vill jag komma med det här egentligen ? (: haha.. snurrig i skallen. dom var trevliga helt enkelt. inte så där jobbigt på som alla slibbiga killar är så där på småtimmarna efter en massa alkohol.

idag har jag mått bra faktiskt ;P men visst har man varit seg och trött. men jag har suttit och kollat massa kurser på nätet, gått igenom lite vad jag vill göra med mitt liv. vilket jag inte vet riktigt än, men tills jag vet så måste jag ändå göra ngt. jag tror iaf att jag ska ta någon engelska kurs, den har aldrig varit på topp och jag skulle vilja bättra på det (: ska se om jag kan träffa en studievägledare imorgon innan jobb. sen ska jag en runda till biblioteket och se om jag kan hitta lite grejer jag kan läsa och lära mig själv. då finns det iofs inte på ngt papper men jag får väl bevisa på annat sätt vad jag kan och vill (: nu ska jag ta mig ifrån subway! hehe..


nej, nu har jag vikt tvätten och plockan undan massa här hemma. och nu tänkte jag bädda ner mig i min säng för att sooova gott (: vilket jag hoppas att ni också gör!

det blir alltid mkt roligare med bilder (:

en sleten och ruffsig sabina .





i'm waiting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0