all by myself i need to get around this.

godmorgon, godmiddag och gokväll! tar igen vad jag missat ;P jag har inte pallat blogga även om jag verkligen kännt för att skriva av mig, men jag har inte haft någon ork. igår var jag helt slut, men då hade jag varit igång hela dagen.

dagen idag började inte alls bra. jag hatar alla fittiga busschafförer, speciellt kvinnliga. det är många som tar bussen till jobbet på morgonen. tänk då att stiga på en buss med världens mest otrevligaste busschafför, ja jag tog i lite, men det smittar ändå av sig. men om alla som då åker buss till jobbet på morgonen skulle göra det och bli på dåligt humör själva, då skulle dom i sin tur smitta av sig på nästa person som dom möter. hur bra skulle allas dagar bli då ? inte konstigt alla är så sura och tråkiga nu för tiden. tänk om alla istället skulle le och säga ha en bra dag, vad som än besvärar en egentligen, då skulle man sprida lite mer glädje och allas dagar skulle bli mkt roligare. hatar folk med med en otrevlig ton, för ja ! det smittar av sig.

men jag lyckades glömma bort detta under dagen. så jobbet gick hyfsat bra. jag tar mig igenom det. efter jobb åkte jag hem för en liten tupplur. sen var det dags att ge sig iväg till badhuset för att möta upp my för en liten simtur. vilket var ganska skönt när man väl kom i, lite skitsnack och lite simtag (: hehe.. nu är jag hemma, mätt och belåten.

sitter och kollar på vampire diaries, vet inte riktigt vad jag ska säga, känns bara lite twilight wannabe. det är någon slags vampyr nojja som härjar över världen.


veckan är snart över. igen. tiden går alldeles för snabbt. men veckans tre sista dagar är fullspäckade som vanligt.


det tar emot att bara ge och ge, men inte få något tillbaka.


alone in the dark

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0