fucking valentines day.

jag tror faktiskt att jag börjar tröttna på utgång. som tanja sa idag så är det alltid samma sak. alltid samma folk och sånt. nästa helg stannar jag hemma. den som vill joina mig är välkommen. jag är ledig, vilket jag inte skulle varit, därav att jag inte har något planerat. och för en gångs skull ska jag skita i att planera ngt också.

jag har mått riktigt dåligt idag. legat över toastolen och bara sovit hela dagen. jag har nästan precis fått i mig lite lasagne som mamma fick köra hit med till mig. innan det hade jag inte fått i mig någon mat på över ett dygn. det enda bra med det är att det kanske försvinner ett kilo ;P usch, vilket tråkig dag. tanja var här innan en stund, men jag kunde inte vara så social. jag var tvungen att skicka hem henne vilket kändes så dumt.

ligger och kollar på filmen på trean nu. trodde bara dom skulle visa massa glada och lyckliga kärleksfilmer idag. men än så länge har den här inte visat något som heter lycklig kärlek. det gillar vi. passar mer med verkligheten.


min kväll kostade mig för övrigt 53kr och jag var askalas packad !


nu ändrades filmen, piss också !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0