hesitation.

godmorgon alla glada och där ingår inte jag själv. inte än iaf, ingen som har gett mig något att le för idag. jag har stekt ägg till frukost. varför vet jag inte, det känns inte så nyttigt. men jag var sugen, plus att jag måste äta upp mina ägg innan dom blir gamla. kiwi har gått och trampat och stampat på mig i två timmar imorse för att hon ville ha mat, men jag orkade verkligen inte resa mig. speciellt inte när jag kom på att jag ska börja tidigare idag och jobba nio och en halv timme på stället jag egentligen skulle vilja slippa för tillfället, eller vadå för tillfället, för alltid. och ta nu inte åt er kära kollegor, det är inte på grund av er (: believe me !


kanske ska man vara nöjd med det man har, vänner och familj. jag har ett jobb jag går till varje dag, jag har en lägenhet som jag trivs med. jag har min älskade katt, som visst kan vara jobbig ibland, men hon är ändå bäst. jag är frisk, mina vänner är friska och min familj mår bra. men om man ändå inte trivs med tillvaron ? ska man bara låtsas och tänka på att det finns dom som har det värre. äh.. nu börjar jag mitt svamlande igen..


nu ska jag göra mig iordning för jobb.





''idag vågar jag följa en ny väg där bekvämlighet och säkerhet inte är mina mål. jag vågar närma mig mina medmänniskor och bli en del av ett samhället vars syfte är frid, kärlek och tillfrisknad''

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0