off to work.

dagen igår var hyfsat bra faktiskt. fick gjort en massa (: på något sätt känns det som om allt går i rätt riktning och att jag är på väg någonstans. även om jobbet inte ger en särskilt mkt längre. mer än att jag träffar mina älskade kollegor, som vi alla försöker hålla stämningen uppe tillsammans. ska snart ge mig av till jobbet igen. idag tar jag cyklen, så jag får röra på mig lite idag också. känns inte så värst mkt efter träningen igår, nästa gång blir det hårdare, även om jag känner att jag tar i som fan och kämpar tills min kropp faller ihop ;P men jag vill ha mer träningsvärk, så jag vet att det gör ngn nytta ! (:


skulle ta mig till en sån där studievägledare igår också, men deras öppettider stämde ju inte med dom som stod på hemsidan, så får besöka dom imorgon istället. men jag var på biblioteket igår och lånade lite böcker som jag ska läsa, dom är om allt möjligt egentligen, materiallära, ljussättning, designhistoria, marknasföring ;P allt som ingår i programmet som jag först hade tänkt läsa i göteborg, men jag känner att jag inte vill lämna här just nu. så jag försöker pussla ihop ett eget lite program som ger mig ungefär detsamma (: vi får väl se om det funkar.


jag ska sluta med att alltid vara på den säkra sidan, jag ska ta ett steg längre och riskera att det kanske inte funkar.




"idag har jag mod att följa min inre röst. idag vågar jag vara sann mot mig själv och mina egna behov, vare sig andra håller med mig eller inte"





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0