lets get sexy right now.

godmorgon! godmiddag! trevlig helg!


nu har jag städat hela lägenheten, jag har fått min nya matta på plats, som jag inte riktigt kan bestämma mig för om jag tycker om eller inte. eller jo jag tycker om den, men den var nog inte riktigt som jag hade tänkt mig. men men ;P ska väl bara vänja mig (:

det blev ingen träning idag, jag hann inte riktigt med det. städningen fick gå före idag. för det behövdes. men det känns som om dammet och katthåren aldrig försvinner /: men men.. i have done my best!

nu ska jag springa till bussen, för att åka ner till jobb, där ska man sen tillbringa sju och en halv timme. tur jag har cindy och mia där (: weh!

sen blire paaaaarty ;D


SKÅÅL !

to much to do.

jag är typ aldrig på bio och nu har jag varit på bio två dagar i rad. knas (: satt för övrigt bredvid min gamla mellanstadie lärare på bion idag. var och såg luftslottet som sprängdes med mamsen (: mys! igår var det snabba cash med tanja, myspys! båda grymt bra filmer. får väl läsa snabba cash också, så jag har ngt att jämföra med. men joel kinnaman gör allt bra. herregud vad han är het! det som gör han så het är att han är så jävla självsäker, sen är det inget minus att han lever lite farligt ;D framförallt i johan falk filmerna. åh! ge mig! ;D hahahaha..

jag har ont i hela min kropp, jag har redan tränat fyra gånger denna veckan. min kropp är helt öm. men det känns bra. och det kommer kännas ännu bättre när man ser resultat ;D beach 10 ! inte för att jag hänger på stranden, men man kan ju låtsas, så man har ett mål ;P beach thailand 10 !!!

nej, men om man skulle ta och bädda ner sig kanske. snart iaf.


pusshej trevlig helg ! ;D

ögongodis (:


cinema.

nu springer jag iväg till bussen, dock med oplattat hår. men det känns som om det var ok idag ;D

tyckte faktiskt att det var riktigt fint.

bio med tanjs är det som gäller nu, SNABBA CASH!

 

byebye.


to late for a second chance.

godmorgon alla glad. idag är det torsdag. för er som inte visste ;P springer inte tiden iväg väldigt snabbt ? vilket är jävligt skönt. det får den gärna göra. och när sommaren är här kan den lugna sig lite, så vi kan hinna njuta av vår underbara svenska sommar (: hehe.

jag var helt jävla slut igår. jag somnade nog så fort jag la mig i min säng. eller nej, där ljög jag. jag är en sån person som har lite svårt för att radera gamla sms och sånt. så låg och läste igenom en  massa gammal. utan anledning egentligen. allt det där känns så långt borta ändå. väldigt väldigt långt borta.

lite träningsvärk har man ju fått efter badmintonen igår också. jobbigt ! (: men det är bra.


nu har jag fått i mig en jätte frulle med special K, två mackor, vitaminer och grejer, apelsin juice och te ;P kanske inte jätte men jämfört med vad jag brukar käka. jag har rört mig mer denna veckan än någon annan och veckan är inte ens slut. så ställer man sig på vågen, så har man gått upp ett jävla kilo! jävla skit ;P

nej, nu ska jag snart bege mig till jobb. sen promenix-timme med Sara. handla med mamma efter det. sen är det bio med tanjs ikväll som gäller (: weh! äntligen är hon hemma igen !


ta det lugnt i snödrivorna där ute (: bye!

i dont really know.

jag har varit duktig idag. jag har jobbat från sex till ett, typ sprungit till bussen, sprungit upp i lägenheten, bytat om, sprungit till bussen igen, tagit bussen till olympia och sen sprungit till badmintonhallen ;P och sen spela en hel timme badminton på det ! herregud, sabina är helt slut! vilket är bra. då somnar hon gott ikväll.


jag saknar mina vänner. alla är utspridda överallt. australien, thailand, hong kong och överallt i sverige. det är tråkigt. och jag har inte rört mig en centimer. eller jo, en backe ner ;P men det räknas inte. jag vill också ut och resa, eller plugga någon annanstans. men det känns lite som att jag är låst här nu.


jag skulle egentligen sola idag också. men jag orkade inte ge mig ut i snöstormen. men jag är grymt uttråkad. satte igång transformers filmen, men nu är det paus med roomservice och lite diskning i reklamen.

jag är helt slut. verkligen. jag kommer sova som en stock i natt. skönt.


my happy ending.

träningsvärken biter i riktigt hårt idag. men jag gillar det. då väntar vi bara på resultatet. självklart med fortsatt träning. jag är inte helt dum ;P haha. även om man ibland skulle kunna tro det. till och med jag själv. det blidde en promenix ner i stan och jag gick förbi den här däckfirman på berga, där dom har en stor skylt med klocka och termometer, vilket visade 6+ vilket jag inte tyckte var så konstigt just då, eftersom att jag pälsat på mig så mycket kläder att jag var super varm ;P men när jag kom till stan så insåg jag att det inte kunde stämma. när folket på jobb sa att det var typ -10 .. så den hade nog fått någonslags flipp den där termometern! det får vi alla ibland, så du är förlåten ! ;D

jag mötte upp Cindy på jobb för en liten fika. vi begav oss till EH för en chai latte, såklart! jag tror inte jag druckit det på flera månader. minns inte när det var sist. kan ha varit när jag var i göteborg sist iofs, vilket inte känns som om det var så länge sen. men men ;P min mage gillade dock inte det. den är lite känslig för mjök i stora mängder. så nu har den lite ont /: stackare! har bara mig själv att skylla. en samarin gör susen!

efter en snabbis fika mötte jag upp Sara istället (: och vi gick en liten runda på Åhlens och jag hittade ett jätte sött block och söta pennor på rean, som fick följa med mig hem. Sen sprang vi in en snabbis på gina och även en jeansskjorta fick följa med hem, har velat köpa en länge, men inte hittat någon som jag gillat.

Sen nu är jag hem kommen från att ha tagit bussen till Willys och handlat lite av det behövliga. mjölk, smör och sånt där tråkigt man måste handla ibland. tråkigt, men så är det! Sen har jag äntligen tagit tag i disken sen i LÖRDAGS, jag har varit så kass. usch på mig.

nu är det dags för en liten promenix ner till posten för att hämta mitt paket från H&M, sen ska jag promenixa hem till päronen, ska se om min paps kan fixa mina älskade wesc hörlurar, som har varit pajj sen länge. men jag har bara inte orkat ta tag i det. jag har inte använt min poddis på flera månader. inte sen jag flytta och innan dess. Men nu har vi återförenats, men med urkassa ipodhörlurar, we don't like at all. Hoppas pappis kan fixa dom andra.


Hoppas ni haft en trevlig dag trots kylan och att er kväll fortsätter så (:


i just want to go home.

jag har slöat i sängen lika länge idag. varför ska det vara så jävla svårt att komma upp. hur ska det gå imorgon när jag börjar klockan sex. vill inte ens tänka på det. fast detta är ju ingenting emot när man var mindre och sov till tolv-ett varje dag som man hade ledigt. så det är ju inte så farligt egentligen. och fortsätter man sova, så är man ju trött och då är det väl helt enkelt meningen att man ska sova.

det känns skönt att känna lite träningsvärk efter träningen igår. verkligen. det gör att man vill träna mer. för då känns det som om den gör någon nytta. vilket vi verkligen vill. jag ska göra träningen rolig. jag ska ta tag i detta ordentligt nu. men jag funderar på att byta gym, men jag gillar att jag har simningen på nautilus. men hur ofta har jag simmat egentligen ? ;P haha.. jag är kass! jag tänker bara omifallatt.. haha..


nu ska jag göra mig iordning. har fått i mig lite frulle. sen ska jag ta min lilla promenix till stan igen och denna gången för att möta upp cindy för en lite snabbisfika. ikväll ska jag laga mat till mina två herrar, vad ska man laga ? något nyttigt var önskemålet. men kyckling ? kött ? fisk ? pasta ? ris ? potatis ? jag tror jag har en idée..


ha en bra tisdag allihopa!

against it all.

nu gäller det att gå emot kroppen och följa mitt hjärta/hjärna, de som vill vidare. de som är trött på att stå och stampa på samma plats. de som vill komma någonstans. nu ska jag gå emot min kropps vilja och gå efter min egen.


dagen har inte gått till mkt. jag har försökt träna lite här hemma. jag har ätit lite. pratat i telefon. gråtit lite. duschat. plockat undan lite här. orkade aldrig ta disken. läst igenom reklamen. ögnat igenom hd. och nu ska jag bara göra mig iordning sen ska jag ta min promenix ner i stan och till jobb.


varför känner jag inte alls för att jobba idag, eller någon annan dag heller för den delen. men jag har iaf mia att underhålla mig med. mia och bebisen. mia gör mig glad.


hejdå!

it's time to start.

jag upptäckte precis hur man döljer alla dessa quiz, maffia wars, farmville och allt annat skit mög som man får på facebook. så skönt ;D haha..

denna veckan måste jag ta tag i träningen. dels för att få mer enerig och ork tillbaka och dels för att mina lår håller på att bli gigantiska. usch. mardrömmar! när man bara använder leggings så märker man inte riktigt när man växer ;P jeans däremot dom tar emot när dom ska på. usch usch usch, jag vill inte ens tänka på det. slut på onyttigheter och mer träning. vi får väl se hur länge jag håller det. är inge bra på det där. plus att jag har verkligen ingen ork till ngt nu. jag är så slö, jag orkar inte mig upp ur sängen på morgonen. jag fick tvinga mig upp. och nu sitter jag här och gäspar. varför så trött ? jag har ju sovit, massor!

det blir iaf en promenad ner till jobb idag. jag skulle vilja ge mig ner och simma också, men det är ju så tråkigt själv. får göra lite situps och sånt här hemma ;P så jag rör mig lite. varför ska jag vara så jävla lat. jag orkar inte. jag vill, men min kropp säger emot mig. dumt av den.


nej. nu ska jag ta och diska och lite sånt.

you are in my heart, like a tattoo.

tänk om jag skulle få styra världen. så enkelt, fint och iordning allting hade varit. rättvist framförallt. jag hade ju verkligen haft ett stort ansvar, vilket jag alltid vill ha. men det här ganska enormt måste jag ju erkänna. ganska omöjligt. vem skulle kunna styra över sju miljarder människor, sju världsdelar och en massa skit som vi människor hittar på. man hade behövt börja om från början. helt från början. äh, vad svamlar jag om ..

det är söndag morgon, solen skiner in i mitt stora vardagsrum och mer ser riktigt hur dammet lägger sig på alla svarta möbler. nackdelen med dessa skönheter. men jag har fått putsat glasbordet efter alla gottigheter igår (: ska ta en runda med både dammsugare och mopp innan jag ska åka iväg till jobb tänkte jag. för här är alldeles för mkt kiwi hår som flyger runder. men hon är så söt, så hon får fälla hur mkt hon vill (: min kise är den bästa! utan henne hade allting varit väldigt ensamt.

gick och la mig vid två igår, vilket var lite sent. inte för att vara en lördag, men för att jag skulle upp och jobba idag och jag ville ju sova lite extra. men icke! men iaf, det jag skulle komma till var att grannarna nog höll på att slå ihjäl varandra ovanför mig. skrek och slog med grejer. herregud. man blev nästan lite rädd. jag hoppas dom lever och är oskadda.

nej men om jag skulle ta och dra fram dammsugaren..


ha en bra söndag allihopa. själv ska man tillbringa mer än åtta timmar på jobb, mindre roligt.


last weekend.













puss & kram ses på stan!

different.

det är ganska läskigt så olika vi männsikor är ändå. jag har mitt begär att alltid ha snyggt och iordning runt omkring mig. allting ska matchas, både kläder och inredning. inte med varandra då ;P men ja ni fattar. när andra folk skiter i vilket och kan ha en limegrön badrumsmatta till ett beigebrunt duschdraperi, gula väggar, röd gammal skrivbords papperskorg med en gul och blå citygross påse i, helt synligt! jag hade fått krupp. jag hade verkligen fått krupp. visst att vi alla har olika stilar, men att allting inte följer en stil, det finns liksom inte i mitt huvud. jag undrar vad jag gör som folk tänker så om mig. vad gör jag som jag inte bryr mig så mkt om, som folk aldrig skulle få för sig att ha så ? nu snurrar det i min skalle, haha ;P men det är kul att snurra till det ibland. det är kul att tänka på en massa sånt tycker jag. ibland, beroende på vad det är också klart. men är det inte ganska lustigt ? eller det är helt självklart att det ska vara så ? ;P jag vet varken ut eller in nu.. haha.. flummigt, hej ja!



i am.

For all those times you stood by me 
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love i found in you
I'll be forever thankful baby
You're the one who held me up
Never let me fall
You're the one who saw me through through it all

You were my strength when i was weak
You were my voice when i couldn't speak
You were my eyes when i couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when i couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything i am
Because you loved me

You gave me wings and made me fly
You touched my hand i could touch the sky
I lost my faith, you gave it back to me
You said no star was out of reach
You stood by me and i stood tall
I had your love i had it all
I'm grateful for each day you gave me
Maybe i don't know that much
But i know this much is true
I was blessed because i was loved by you

You were my strength when i was weak
You were my voice when i couldn't speak
You were my eyes when i couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when i couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything i am
Because you loved me

You were always there for me
The tender wind that carried me
A light in the dark shining your love into my life
You've been my inspiration
Through the lies you were the truth
My world is a better place because of you

You were my strength when i was weak
You were my voice when i couldn't speak
You were my eyes when i couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when i couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything i am
Because you loved me


K


it's all because of you.

sättet jag lever på, sättet jag agerar på i olika situationer, anledningen till hur jag är mot folk. det är på grund av dig. jag önskar att jag kunde resa tillbaka i tiden. min önskan är det omöjliga.


idag är det lördag, solen skiner. men kylan biter ändå en i benen så fort man trampar utanför dörren. hittade en resa till thai för sjutusen kronor igår och är så sugen på att bara dra härifrån. hade det inte varit för lägenheten så hade jag inte suttit här överhuvudtaget nu. utan i en trång stol, med någon foliepackad mat framför mig istället. men efter det så hade jag stigit av och värmen hade slagit emot mig och jag hade haft ett fett jävla leende på läpparna. jag hade varit lycklig, iaf för ett tag. bara som en liten break. så jag kan ta tag i allt annat sen.

nej, då ska man istället, lite halft krasslig ta sig till sitt sketna jobb. skjut mig! ingen lust alls. inte överhuvudtaget. det är tur att man bara ska tillbringa fyra och en halv timme där. och jag hoppas dom springer iväg snabbt. så jag snart ligger här hemma i min soffa igen. då med sällskap av tanja, brie, kex och något gott att dricka (: och en massa skitsnack och flummande.


i'll never fall in love again.

en mysig kväll hos morfar. god mat och gott sällskap. men nu är jag trött och jag tror faktiskt att sängen där inne kallar på mig. vilket den gjort ett bra tag. jag känner mig lite bättre. men det är nog pga alla panodilen jag tagit idag. så fort dom släpper så kommer ömheten och febern igen. we do not like at all!

det är helg, det känns inte ens så. knas. jobb imorgon.


gonatt.

free fallin.

har varit lite off här nu. men jag har varken haft tid eller lust. kännt mig lite krasslig också. varför är det alltid så när man är ledig. gårdagen gick till att cykla ner en runda till stan, köpte massa frukt och grönt på torget. åkte inom jobb och lämnade nycklen. sen cyklade jag hem och gjorde mig lite pastasallad. när mamma slutade jobb åkte vi till ikea. men eftersom att jag var lite hängig så blev det bara en snabbis, men jag fick med mig lite vinglas och en ny vitlökspress hem iaf. sen blidde det väldigt slappt i soffan hela kvällen. gick och la mig redan vi tio tiden.

idag sov jag hyfsat länge, sen var det bara att gå upp och sätta igång med tvätten. jippi! ;P sen kom mikaela på en liten snabbfika. och nu har jag precis sett ett avsnitt greys och jag blir lika ledsen varje gång det tar slut för jag vet att jag måste vänta minst en vecka tills nästa kommer. jobbigt ;P i love greys!


nu ska jag sätta igång och göra lite kyllinggryta. går ner och hämta det sista i torkrummet. sen bär det av till morfar för lite freeeeeedagsmys med familjen ! (:


i think i know.


K.

det finns ingen annan jag hellre hade velat här hos mig nu.

i like you so much better when you're naked.

jag vet inte riktigt hur jag känner mig nu. jag är trött. irriterad. besviken. ledsen. arg. och i behov av förändring. jag hade ställt in mig på en sak nu och det var dumt av mig. jag kan inte begära ngt överhuvudtaget. inget alls. och det känns också lite jobbigt. och även om jag hade kunnat göra det, så hade jag inte klarat av att göra det. för jag är inte sån. men nu har vi kommit till den punkten där jag tror att det är nog. där jag tror att det är dags att släppa allting och gå vidare istället. för även om kontakten inte är enorm, långt ifrån. så tänker jag alldeles för mycket på detta. det tar allt för mycket på mig. ja, fortfarande! klart allting inte behöver vara förbi för alltid. men för denna gången. nästa gång, när du är på plats, inte innan, inte efter. då kan du höra av dig. men bara om du verkligen vill det. tills dess låter vi det bara va.


jag tror att jag håller på att bli sjuk. jag har sånt där ont i min kropp. sån där febrig ni vet. bådar inte gott. jag har två lediga dagar framför mig. som jag trodde jag hade planer för. men nu tänkte jag istället ta tag i min träning. för idag har det blivit en massa onyttigt. inte bra när man tar till med sånt. tröstätning är inge bra.

samtidigt som jag vill göra ngt med mitt liv. så orkar jag inte. jag vill få allt serverat på ett silverfat. varför inte liksom? jag är så lat och försoffad att jag inte orkar. jag försöker ju inte ens. jag måste verkligen tvinga mig till saker. jag har börjat bli beroende av alla dessa utgångar nu också, vilket inte är så bra heller. dyrt och icke bra!


nej, jag svamlar bara en massa. jag lägger ner nu.

the big bang theory.

sååå jävla roooligt. jag asgarvar. sheldon är bäst !!! hahahaha..


take me to hollywood and give me some money.

jag är supertrött. jag har varit igång sen jag kom hem från jobb. alltså varit uppe sen kvart i fem, iväg till jobb, sju timmar på jobb, buss hem, städa hela lägenheten, diska, bädda rent i sängen och sen gick jag och sola. posta lite saker och handla lite av det nödvändiga på netto. hem igen, lagade mat och åt. sen hoppa jag i duschen, lång och varm dusch. jobbigt att komma ut i kylan i lägenheten. men nu har jag bäddat ner mig i soffan och där är inte ett skit att kolla på på tv. usch tråkigt.

somnar vilken sekund som helst.



music is my inspiration.

hemkommen från jobb, käkat lite mackor och druckit proviva (: nu ska jag sätta igång med en riktig storstädning här. ska sätta kiwi på vädring på balkongen. sen ska jag sola och gå lite ärende. massa jag skjutit på. som vanligt.

dagen på jobb var väl sådär. jag känner att jag vill bara bort från subway nu. jag orkar inte mer. jag kommer liksom ingenstans. jag utvecklas inte. jag lär mig inget nytt. jag sysslar inte med något som jag vill göra. det är slut med det nu. hoppas på att få höra från något annat snart.


städpuss.

sub of the day.

jaha ? jag har väl inte så mkt att säga egentligen. vill bara skriva av mig lite grann. jag har ju inte gjort ngt vettigt sen jag skrev innan. inte överhuvudtaget. jag har käkat lite tacos rester, kollat csi, fyllt i något formulär jag fick i brevis idag och fixat en retur jag ska göra till cdon. ja, det var det hela. vilket liv man har.

men nu ska jag ta och plocka undan lite här. sen blir det faktiskt att bädda ner sig i sängen. jobbar tidigt imorgon. vilket känns helt knas. jag har öppnat så mkt den senaste tiden men fick lämna ifrån mig nycklen i fredes, som jag haft i nästan två månader nu. höll på att glömma ta med den hem idag. men nu har jag varit ledig och bortskämd med endast fyra timmars pass idag, vilket gör att man taggar ner lite, slappar och segar som fan ;P haha.. jag orkar helt enkelt inte längre. jag vill inte jobba mer. jag vill bara ha en massa pengar och göra en massa kul för dom. men vem vill inte det ;P


gonatt folket.


dont move.

loving every minute of it.


idag har faktiskt varit en hyfsat bra dag. den är ännu inte slut heller. jobb har ju varit som det alltid är. inte så roligt. men det känns ändå som om det är något nytt och bra på gång. även om mina tankar är någon helt annanstans. jag vill så mkt, men jag vet ändå inte vad. jag är som vanligt vilse i mina egna tankar. jag är sooo lost! men jag försöker. jag vet att jag måste göra ngt åt allt för att komma ifrån där jag är nu. vilket är vad jag vill, även om jag inte vet vad nästa destination är. det får helt enkelt visa sig själv.


det har varit en bra helg, jag har inte supit sönder mig själv, så jag ligger bakis en hel dag utan att kunna röra mig. det var en lång och trevlig kväll, som börjades här med tanja och tacos, lite two-persons-party ;P haha.. sen bar det vidare till dan, där vi var dom första tjejerna som anlände, det gillades av pojkarna ;P haha. vi stannade dock bara 1-2 timmar. men det var kul (: tivvan nästa, där det var förfesten, allt för en billig utgång. då vi slapp inträde och det var halva priset i baren (: vid elva drog vi vidare till pasha, jag är verkligen trogen tivvan festare, det går inte gå någon annanstans för det blir inge bra. TIVVAN IS THE SHIT! det är nog ingen som kan ändra på det. så när alla andra är trettio och har gått vidare till harrys, cantina och allt sånt där tråkigt som man går till då, så bor jag kvar på tivvan (: hahaha.. vi gick iaf tillbaka tillbaka till tivvan och där slutade kvällen vid fyra. helt lagom utgång, det blev lite mer än lugnt, iaf för tanja (: hehe. sötnos! tack alla för en kul kväll!

igår fick jag städa, diska och plocka undan lite i min röra. sen kom karro på besök. vi snacka en massa. mycket mysigt. kollade project runway. sen försvann hon hem till toddan. och jag umgicks med mig själv och kollade på johan falk.


och idag är idag (: jobbat och sen fikade jag med mia och sara. massa trevligt. och nu sitter jag här. ska bädda min säng tänkte jag, diska igen och sen måste jag ta en sväng om med dammsugaren. för kiwi fäller som bara den.


åååh.. upptäckte precis en ny låt med panic! (: new perspective ! like!

we're still so young desperate for attention.

ahh.. jag ska lyssna mer på gammal musik. ett ännu äldre album från panic och det tar mig tillbaka till sena stängningar på BK med bönan och en massa annat, både bra och dåligt. men det är liksom förbi så det spelar ingen roll. alla roadtrips i lilla volvon och bk stället. massa dipp och massa friterat skit. massa kul och massa äventyr. ännu en tid jag saknar grymt mkt. nu rymmer bönan till andra sidan jorden istället i ett halvår. AH ! ;P


hade föresten världens sjukaste dröm i natt. så knas. och kiwi ÄNDRADE FÄRG HELA TIDEN! hon var till och med RÖD ;D hahaha..



jag tror att jag är glad nu. panic räddade min dag (:

pretty odd.

musik tar oss verkligen tillbaka i tiden, till olika platser, olika personer och den väcker verkligen minnen. just nu sitter jag och lyssnar på panic! at the discos senaste album, vilket inte alls är nytt ;P dom är lite sega. men iaf, det lyssna  jag grymt mkt på när jag jobba i lund. så det får mig och tänka på alla tågresor ner där och min lilla klockaffär. och såklart min malin! som jag måste ta kontakt med och träffa igen, vi hade grymt kul ihop även om vi var grymt olika (: hehe.. jag saknar mitt jobb där. synd att det tog så mkt kraft av en med pendlandet och att lönen inte var ngt vidare. annars hade jag lätt kunnat jobba där igen.

men nu ska jag käka upp min frulle, lyssna vidare lite på panic och sen göra mig ordning för jobb.

och efter jobb ska jag fåååå träffa min miiiiaaa ;D


ha en bra dag!

so confused.

man är iaf inte bakis som förra söndagen, men helt klart seg. det var en kul kväll igår. massa kul männsikor, lagom mkt dricka och min bästaste tanja vid min sida.

mitt huvud snurrar.


nu ska jag äta nudlar och kolla vidare på johan falk.

imorgon ny vecka, nya äventyr!

photo of today.

inga foto i detta inlägg, men förhoppningsvis imorgon. snart kommer tanjs hit och då ska vi laga mat, mysa, prata och flumma en massa. sen ska vi vidare till tjugofemårsfest, sen blir det förfesten på tivvan, sen pascha. en fullspäckad kväll (: we like! även om ordet fest bara fick mig att klökas i onsdags, från lördagens bravader, så har det släppt lite nu. men jag har redan dukat fram vatten på bordet och jag vet att jag kommer få i mig mat ikväll. så det kommer inte sluta lika illa. jag ska dock inte dricka så mkt.

har duschat och sminkat mig, väntar på att håret ska torka så jag kan fixa med det. men jag springer runt här i underkläder och vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. i need some help! tur min älskade tanja ringer på dörren vilken sekund som helt. det kommer nog lite uppdatering under kvällen. lite foto om vi har tur.


ha en superduper bra kväll allihopa! (:


partypuss.

ready for a good night sleep.

ja, nu är jag hemkommen från en liten myskväll hos micka. helt slut efter en lång dag på jobbet. även om det inte var så mkt att göra, så är man så seg. blöh. men nu ska jag bädda ner mig i min varma säng.


återkommer imorgon (:


gonatt.

no scrubs.

godmorgon.


snoozade en massa idag. jag är så trött. vaknade först åtta. men hade ställt klockan på nio så jag låg kvar och somnade igen. inte bra alls. man ska gå upp när man vaknar. för då är man utvilad. man blir bara tröttare av att sova vidare. så jävla seg!

myser i soffan och käkar lite frulle. ska snart platta håret och slänga på mig lite smink sen bär det av till jobb. där ska jag tillbringa nio och en halv timme. det kommer bli så segt. jag får ha med något jag kan underhålla mig med. tur det är januari och innan löning vilket betyder väldigt lite att göra. sen har jag en hel ledig helg framför mig. från jobb iaf ;P



det tar emot där responsen är lika med noll. jag tror faktiskt att jag lägger detta åt sidan igen. jag tror att jag själv mår bäst av det. för som jag mår nu så klarar jag inte av att ha det så där halvdant.


min söta kiwi.


my light.

min mams har precis varit och hälsat på mig. vi har kollat på csi och småpratat lite. mysigt. saknar min mamma massa nu när jag inte bor hemma. ingen att berätta alla idéer jag har för ;P

nu ska jag hoppa in i duschen. sen ska jag nog bädda ner mig. har fått en jävla huvudvärk och är ganska trött. har en lång dag framför mig imorgon.

jag får nog ta och fylla ut med en bild också, för det ser ju fruktansvärt tråkigt ut utan (:


goonattpuss.

me and my tanjs <3


we can communicate without talking.

snart är denna veckan över också. tiden fortsätter springa iväg som bara den. man gör inget vettigt känns det som. även om jobba, äta och sova kanske hör till det. men jag vill göra ngt mer roligt av mitt liv. när jag jobbar vill jag jobba med något jag brinner för. när jag äter vill jag äta ngt som jag verkligen tycker om. när jag sover vill jag göra det med ro och lugn, och kanske bredvid den jag håller av för att känna mig trygg. det enda som kanske stämmer in just nu, iaf lite, är att jag äter vad jag tycker om, även om det alltid blir så slavsligt och snålar gör man också.

det märks kanske att jag inte riktigt trivs med min vardag. men jag har verkligen tagit tag i saker denna veckan. jag har cyklat dom dagarna jag kunnat till jobb. jag har solat vilket gör att jag känner mig mkt kryare. jag har sökte en massa jobb. jag har ringt samtal till ställe som ska hjälpa mig lite framåt. jag har tagit kontakt med nära och kära, vilket jag är sjukt dålig på när jag är nere. jag bara lägger ner allting liksom. lägger allt på hyllan tills det kommer av sig själv.

sista jobb dagen denna veckan är imorgon, den består av nio och en halv timme. puh! men det är bara stå ut. och hoppas att jag snart får göra det jag vill istället. efter jobb ska jag ta bussen till mikaela för lite mys. på lördag är det fullspäckat med planer och min älskade tanjs kommer hem från lumpen. söndag likaså.


föresten så har världens underbaraste människa kommit hem igen, MIA! har saknat dig så och jag längtar tills måndag, då ska jag ge dig världens mysigaste kram! för att jag tycker om dig.

lets start the show.

hade ju inte tänkt att jag skulle sova så här länge /: jaja. skönt som fan var det iaf. skulle kanske ställt klockan. nu ska jag ringa och kolla om där är soltid. ååh.. ge mig värme. sen hem och laga mat och softa framför tvn hela kvällen. ngn som vill joina slå en pling.


nothing to do.

hemma från ett åtta timmars pass på jobb. kändes som om det var en del att göra på lunchen ändå. eller var det bara för att jag hade haft det så fruktansvärt lugnt innan det. jag var klar med allting typ klockan åtta.. buh. jag är alldeles för snabb. sånt man får leva med. jag skulle vilja gå och lägga mig nu. men då lär jag inte somna ikväll. men samtidigt lär jag inte orka göra ngt annat idag om jag inte sover. för ni som känner mig vet ju hur irriterad jag blir på allt när jag är trött. inte roligt alls.


nej. jag tror faktiskt att jag sover en timme ändå.



dear lie.

då fick man sovit en stund. nu har man slängt in all tvätt också. så nu ska det bara torka i torkrummet. tur man är snabbt på allt man gör ;P har fått i mig lite "mellanmål" också. ska göra toast lite senare. massa länge sen jag åt det. men tänkte inviga mitt mackjärn(?) hehe..

har även städat bort allt juligt. inte för att det var så mkt. slängde granriset strax efter julafton. så det var bara ljusstakar i fönstret och så. nu ska jag bara fylla ut med ngt annat. jag har bara ljus.. jag kan ju inte fylla fönsterna med ljus ;P även om jag tycker väldigt bra om ljus. köpte två blommor till fönstret i köket idag också. se hur länge som får leva.


nej. men om man skulle ta och fortsätta att göra ingenting. för det är precis det jag har ork till.


hejhopp!

dont want to.

nu är jag trött. precis kommit hem och ville absolut inte stiga upp ur sängen imorse. det var verkligen hårt. men nu går jag och lägger mig och sover en timme. sen är det tvättning som gäller. buh. tur jag inte har ngn tvätt alls denna gången då (:


trevlig onsdag på er alla!

somewhere.

för typ andra gången sen jag flytta in har jag datorn i sängen. det är skönt när den värmer upp täcket lite. just nu är kiwi massa jobbig. hon springer runder med sin typ tennisboll och har jävligt roligt. jag och grannarna tycker nog det är mindre kul. har bäddat ner mig och ska försöka sova nu iaf.

min dator börja bli konstig. det gillar jag inte alls. men nu har jag rensat lite. tagit bort program som inte används och gjort virusscan och uppdateringar. får vi se om den återhämtar sig (: det kan ta ett tag det vet jag kan jag säga. kanske inte gäller det samma med datorer som med sabinor ;P men vi kan ju låtsas.


gonatt folket.

i miss us.

.


ännu en dag på jobbet har passerat. jag bara glider med som vanligt. jag orkar inte direkt bry mig om något. men jag måste börja göra det. för detta är inte vad jag vill göra. detta är inte var jag vill vara. jag kommer ingenstans med det jag gör nu. ingenstans. jag måste kämpa för att få det jag vill ha. det är vad livet går ut på. att kämpa, all the way. vi kommer aldrig sluta. för vi kommer aldrig vara exakt där vi skulle vilja vara, vi kommer aldrig ha exakt det vi vill ha. för hela livet kommer vi fortsätta kämpa. jag förstår inte hur jag ska orka, om jag inte får en liten morot på vägen, ett litet lockbete, ett litet smakprov på hur det kommer att kännas och vara.

jag är på samma plats och gör samma sak som jag gjorde i sommras. men jag hade ändå mitt lilla smakprov hur livet kunde vara när det var bra. vilket gjorde att jag kämpade vidare. med inte ens hälften så mkt gnäll som nu. jag kände att jag hade ngt som jag blev glad av och något som jag kunde bygga min framtid på. något som jag var villig att kämpa vidare för. långt där inne ville jag verkligen det. sen finns det saker i mitt huvud som inte funkar som dom borde. som skjuter iväg saker som står mig nära. som kommer för nära. och som känns för bra. som jag måste lita på. som jag måste öppna mig för. som jag måste släppa in i mitt liv. och det gör mig livrädd. det gör mig sjukt jävla rädd. och det slutar med att jag står där och själv. utan ngt att kämpa för igen.


nu ska jag laga mat. det blir lax, potatis och persiljesås. det tycker jag om. massor.


only for you.

vaken och någerlunda pigg. fixad och färdig. alldeles strax. sen ska jag bege mig ner i stan. fastnade vid tvn bara. första avsnittet av greys säsong ett. we like!

men nej, dags att röra på sig.

ha en bra dag!

unpretty.

fick bli en lång och varm dusch innan nannedags. smörjt in mig i babyolja (: så blir jag mjuk och len. det bejövs verkligen nu när det är så kallt ute. man blir så sjukt torr. i do not like at all. jag har sjukt mkt blåmärke på hela min kropp. vilket jag iofs alltid har. men nu är det extremt. jag antar att jag har lördagens bravader att skylla det på. ont gör dom också. buh.




jag vill göra ngt kul med mitt liv. jag vill komma ngnstans. jag vill hitta på något nytt. jag vill lära mig nya saker, jag vill lära känna nytt folk, jag vill se nya platser. jag vill utmana mig själv. jag vill på äventyr. jag vill så mkt. men jag vågar inte. och jag är så rädd. jag kommer fortsätta fly.



nu ska jag bädda ner mig med någon trevlig bok. försöka koppla av.


gonatt folket!

im gonna make it without you.

jag börjar att återhämta mig. jag har fått i mig lite mer mat idag än igår iaf. ställde mig dock på vågen hos mamma innan och konstatera att jag inte gått ner ett enda kilo. jag som känner mig typ tio kilo lättare. knas. sen kan det ju också vara så att jag gått upp under dessa två månaderna jag bott i lägenheten. då jag inte äger någon våg. vilket både är bra och dåligt.

jag har iaf fått städat här. här luktar ju nästan gott nu ;P här är inte så kallt som här brukar vara heller. jag lever nu utan innerdörrar. jag har alltså ingen toadörr, för er som planerar att besöka mig, gör era toalettbesök hemma först! (: om ni inte vill att jag sitter och tittar på er när ni gör era behov. våga heller inte tjuvkika på mig!! (: haha..

har varit hos mamsen och papsen och ätit idag. massor gott. fläskfilé har jag inte råd till nu ;P haha. så det får man passa på att äta massor av borta. jag och mamma var och handla också. så nu är jag 300kr fattigare eller jag är rättare sagt minus dom på kontot. inte bra. men jag kan ju inte heller svälta.


nu ska jag kolla vidare på lullullet på trean. sen blir det csi.



i'm not dead yet.

lördagen spårade ur totalt. även om jag inte minns att den gjorde det. men gårdagen var bevis på det iaf. hur många gånger har man blivit nekad att komma in på tivvan för att man är för full ? det var iaf min första gång i lördags. och det var nog bara bra. så tack ni gulklädda (: ni gjorde helt rätt i att skicka hem mig, även om jag käftade emot. så jag mådde som jag förtjäna igår. jag kunde inte röra en fena, jag fick stå ut att ligga nerbäddad i min fylle luktande lägenhet. vid 22 tiden fick jag äntligen lite kraft, efter att fått i mig några skedar varmakoppen. då fick jag plockat ut allting på vasken iaf. resten har jag fixat nu när jag kom hem från jobb. jag höll på att spy igår när jag bara kände doften från öl och vin som jag hällde ut i vasken, spritmissbruk! yeah! hällde nog ut typ tre liter bål också ;P det var nog ingen mer än tanja som tyckte om det, som nog drack sig full på endast bål (:

nu blir det verkligen lugnt ett tag. usch. bara tanken på sprit får mig att klökas. usch och fy!

nu ska jag bara gå ut med mina klirande soppåsar och sen blir det dammsugning och moppning. sen är min lägenhet återställd till sitt vanliga jag.

och kiwi är hemma igen. saknat henne massor. hon reagerade inte ens på när jag kallde på henne igår. hon kände väl spritlukten på långa vägar och ville väl inte vara nära mig ;P


hoppas ni alla haft en kul helg! ny vecka nu, nya äventyr.


he'll make it happend.

nu är allting färdig och sånt här hemma. så nu har jag korkat upp vinet och bara väntar på att någon ska joina mig. folk lär inte trilla in för än om en timme. vilket är lite drygt ;P  men det är ju jag som satt tiden. jag som stressar ihjäl mig som vanligt bara. säkert ngt jag glömt bara för det. men nu är jag trött, så orkar inte tänka på det. inte så bra att börja med vinet nu då bara, för då blir man ju bara segare (:

idag ska vi skakaaaaa ROOOOMPA ! (: hahaha..


PAAAAARTYTIIIME FOLKET !!!! :D

jag är på g!



partytime.

idag är det fett ös som gäller. med nära och kära. myspys. hehe (: jag är stressad som vanligt. har varit och solat. springer runt och städar lite smått, vilket känns så onödigt när man har en katt som springer och hårar ner lika snabbt igen. men papsen kommer snart och hämtar lilla söta älsklingen, hur ska jag klara mig utan henne en heeeeel dag /: saknar henne redan och hon har inte ens lämnat mig ;P beroende av min katt? inte alls (:

jag hoppas alla är på g idag !! för det är jag (: fetejävlaförefest!





jag ska på bröllop i augusti 2011 :D

dance.

nu kommer han, RAAABIHH ! (:

the end.

det är fredag idag. det känns det inte alls som. jag serverade måndagens macka igår på jobb, så det är väl bara ett tecken på att jag är helt vilse i dagarna. inte bara i dagarna utan i allt.

skalade potatis när jag kom hem. jag skalade mer än potatisarna. halva min tumnagel ligger i slasken /: känns inte så mkt nu. men det kommer nog svida rejält sen. och när jag fastnar med andra halvan som är kvar.har blivit så sjukt jävla klumpig.

har precis fått lite maaaud i magen. kollar lite smått på lets dance. hade hoppats på att få se rabih. men han har jag nog redan missat. efter detta blir det nog att bädda ner sig i sängen. jag har en massa på schemat imorgon. puh!


trevlig helg allihopa. imorgon tömmer vi spritflaskorna ! (: dränker våra sorger.

it's not ok.

jag trivs inte med mig själv alls just nu. inte alls. jag känner mig riktigt äcklig på något sätt. det är för att jag just nu har mer än 17 timmar mellan mina jobb pass. vilket inte är bra. jag hinner på ngt sätt slappna av lite smått inom mig. vilket gör att tankarna börjar gojsa omkring inne i min hjärna. vilket gör mig totalt vilse i min egna lilla kropp. jag tänker alldeles för mkt och det slutar med att jag blir ledsen och nere. och ingenting funkar mer. jag är inte nöjd med något alls.


jag hade en hemsk dröm. eller hemsk och hemsk. den var bara lite sorglig. för där gick ingenting som jag planerat. jag gillar planera. jag gillar veta vad jag har framför mig. det handlade om min inflyttningfest, det kom en massa folk. väldig massa folk. jag hade inte fått ordning något i min lägenhet. jag hade inte hunnit förbereda med tilltugg och dricka. ingen av dom som kom var någon som jag hade bjudit, inte en enda av mina vänner kom. och jag gick runt i blött hår, osminkad och i morgonrock. någon slags mardröm. iaf för mig. det enda positiva, var faktiskt att louise dök upp, något hade klabbat i aussie och hon kom hem, det gjorde mig glad (:


ibland hinner verkligeheten ifatt en. och det är då det blir så jobbigt. det är då man ser allt runt omkring en. man vet vad man vill. men samtidigt inte. man vet vad man har, men ändå inte alls.


mitt största problem just nu, det är mig själv.



nu blir det snart till att ge sig av till jobbet. åtta och en halv timme. jag ska cykla. hämtade min cykel igår på vårservice, då den var lite halvt ur funktion. nu funkar den super bra. det blir cykling varje dag till och från jobb nu., även om man slirar runt lite i snön fortfarande. förhoppningsvis inte så länge till.

hoppas ni alla får en bra fredag.


i'm happy.


it's ok.

då har man blivit extremt dålig på att uppdatera här igen. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. jag har så mkt som vill ut. men som bara kan bli fel. jag vill inte rabbla upp allting som jag gör. för det är inget kul. eller det är inget ut över det vanliga. det är jobb, fixa och dona i lägenheten, tvätta, städa och umgås med mina vänner. som självklart är kul. dom är underbara.

jag har kommit på, lite väl sent när det gäller vissa. jag har grymt svårt att släppa in någon i mitt liv. jag har byggt upp mitt liv på rutinerna jag har, jag bryter ihop så fort någon av dessa ändras. jag stör mig på saker som jag inte tycker ingår i livet. som inte passar in i mitt liv. jag är livrädd. jag är livrädd för att jag aldrig kommer att låta någon komma tillräckligt nära. att jag aldrig kommer lita på någon. att jag aldrig kommer låta någon lära känna mig på riktigt. jag är livrädd för att aldrig trivas med mig själv. för det är förmodligen orsaken till allt.

vilse i sin egna lilla värld igen.


gonatt.

a new year is here.

vet egentligen inte varför ett nytt år ska få en att ändra på saker och sätta upp mål, det kan väl en ny dag, ny vecka, ny månad också göra ? jag gör ju det själv, så jag ska ju inte sitta här och gnälla.  men ibland tänker man för mkt. man grubblar över saker tills man blir helt tokig.

jag tror att jag vet vad jag vill med saker och ting. men samtidigt inte. det är från och till hela tiden. och jag är trött på att vara förvirrad och inte veta vad jag ska göra med mitt liv.

äh, nu vill jag inte sitta här och gnälla och grubbla mer.

nu får mr bean underhålla mig istället.

RSS 2.0