my life.

världen är alldeles för stor för mig, men lagom stor för oss båda.

du var min karta här i livet, du var min trygghet, du var mitt allt. jag kan inte lita på världen utan dig. jag tar inte ett enda steg utan dig. för det blir bara fel. jag kämpar hårt för att fylla upp din plats och få allting att fungera. men jag har svårt att tro att det någonsin kommer att gå utan dig. det var meningen att du skulle vara här nu. lär mig leva på riktigt igen. lär mig stå på egna ben. lär mig att lita på världen.

att världen utan en av alla dens människor kan bli så tråkig, meningslös, hopplös och tom är ofattbart.

jag saknar dig. jag älskar dig.


K <3

happyface.

fick typ fyra timmar sömn i natt. vilket jag var ovanligt pigg för efter att jag jobbat sex och en halv timme. gick en runda i stan för att sen möta upp syster och salem på salongen. fixa och trixade där lite. sen åkte vi iväg för att äta. hela gänget. gottit! satt fint. när vi kom tillbaka till salongen så var jag grymt trött orkade inte göra ngt alls. så jag åkte hem för att ta en lite powernapp, vilket blev lite längre än tänkt ;P men nu är jag iaf i salongen igen och gör salem sällskap när han fixar och trixar (:

jobb som gäller imorgon igen. sen torsdag är man äntligen ledig.


idag fick man lite pengar på kontot också, gott!



you make me happy.

scaredoflove.

över en vecka sen jag skrev här. dåligt. men schemat har varit fullspäckat som vanligt och sen har jag åkt på värsta förkylningen vilket gör att den lilla orken jag har försvinner. sen har jag väl inte så mkt att berätta om egentligen. jag jobbar, jag fixar och donar i salongen, jag träffar mina vänner så mkt jag hinner, jag umgås med familjen och jag tar hand om mitt hem (: roligt liv va ? ;P

såg den sjukaste filmen igår. human centipede. äckligt sjuk! isch. mår fan fortfarande illa.

nu ska jag ta hand om den sista tvätten, sen kommer sara hit med pizza och myser. jag känner mig sjukt jävla off, så kommer nog inte vara så rolig att umgås med. somnade på soffan innan också.





i think about you all the time, i see you in my dreams.

RSS 2.0