i can't .

det funkar inte. hur jag än gör så funkar det inte. jag vet att det inte funkar. men ändå så försöker jag. eller gör jag det ? jag vehöver skriva av mig riktigt mkt. men jag kan samtidigt inte få ut det på rätt sätt, för att inte få folk att missförstå. vilket ofta uppstår här. det finns någon slags smärta inom mig. det ligger tungt över bröstet på något sätt. det trycker på utåt. extra mkt ibland. man får svårt att andas och vet inte om man ska skrika eller gråta. vilket kommer lätta på trycket. laine påstår att jag behöver rapa(:P) men det är inte något sån tryck. tyvärr. om det bara hade gått att lösa så lätt. men livet ska inte vara lätt. självklart inte. hur kul hade livet varit utan alla problem som uppstår och måste lösas. vad hade vi då gjort. njae det funkar inte heller. vill inte ha några danser på rosor. att allting går som jag vill. men någonstans måste det finnas en gräns. påstår inte att den gränsen överskridits. men det är inte långt ifrån. vill inte vara någon gnällig liten störig grej som ja, gnäller ! men ibland är livet fan inte värt att leva. samtidigt känner jag att jag har inte ens rätten att säga så. får jag har så många fina männsikor runt omkring mig, som aldrig någonsin skulle kunna lämna mig. jag vet om det. men alla är vi väl nere någon gång, alla mår vi väl dåligt över olika saker, alla har vi väl någon gång tänkt att fan va skönt att slippa allt det här. någon gång har vi alla. så vi är aldrig ensamma .. aldrig. åh. jag bara svamlar en massa och det leder ingenstans. men det är så skönt att bara skriva. skriva tills fingrarna inte orkar mer. tills pappa får damp på mitt knäppande. tills alla orden bara tagit slut. eller slut tar dom ju aldrig, men tills dom inte längre vill ut.

there is someting.

ältar och ältar. om  och om igen och kommer ingen vart. vill bort. men bara bort från tankarna. jag kan inte lämna något. det är här jag har allt. jag ska göra dina drömmar sanna. mina drömmar.

what's that noice.

vet inte vad jag gör för fel. jag trivs såhär. men samtidigt behövs det något nytt. bara den där lilla fläcken. eller dem där orden. den där träffen. vad fan som helst. bara något som får en ur den här banan. för det är hela tiden det samma. samma människor. samma ställen. samma samma samma samma samma..

don't need it.

hatar när det uppstår mål. mål som jag inte kan släppa. inte förens jag är där. när jag gått över mållinjen då är det dags att pusta ut och slappna av. innan det sliter jag ut mig själv och kan inte tänka på något annat. hur lång tid det än tar och hur stort målet än är så ska jag klara det och det finns där i bakhuvudet hela tiden. vart jag än går, gör eller säger. så finns det där.

life is a mess.


dags att vakna upp och börja leva igen kanske. undrade vart jag tappade fästet egentligen. undra vart. men jag kommer dit. jag kommer att komma upp igen. ta det där stora steget ut i den stora världen och inse vad det är jag väntat på. inse vad det är jag har missat. trassla mig ur det här nätet och komma ut .


but i can't .



--

i'll be there ..

där finns så mkt mer ..

är man inte värd mer ?

ännu en dag med lite känslor som inte gör en glad. bara tvärtom. återigen nere. jag är glad på ett sätt men kan ändå inte förstå varför världen är så orättvis. äh .. så mkt som tynger på mitt hjärta så jag vill bara släppa taget om allt. håller allt inne sen bryter det ut när man minst anar det. vilket blev lördas kväll. en toppen helg med alla vänner, en nästan perfekt födelsedag, fattades en person annars hade allt varit super. att åtta månader kan gå så fort och kännas så tomma, men ändå vara fyllda med så mkt.


åh, min överraskning i fredes, något utav det bästa på hela dagen, WAH KOM HEM ! :D så chockad jag blev, helt stum.


letade hej vilt efter karro, men fann henne aldrig. blev av med alla och det var ju omöjligt att ringa någon.
 

pont aeri - flying free


image94

image96


-

igår fyllde micka år. då var det fest. herregud. blandade känslor denna kväll. grät ett tag /: stod och prata med dennis. sen bara gick det inte mer. sen besluta jag mig för att jag behövde dricka. och så blev det. vilket inte är så bra. vaknade för två timmar sen . gick och la mig åtta. så tolv timmar sömn är väl helt ok :D hur ska jag kunna somna inatt .. knasigt värre. men det har varit en kul helg. heelt ok .


ny mobil ska inhandlas (: weeh. min funkar inte så bra just nu.


tv nu eller ngt ..

IDAG FYLLER JAG ÅÅÅÅÅR ! :D WEH !

gött mos . hhihi ..

sola, fixa present till micks, fixa iordning mig själv. ner och äta i stan med familj + <3, förfest här hemma, sen ner i stan (: det är min dag det.

kommer mer sen. orkar inte skriva mkt nu ,

say goodbye to the world you thought you lived in ..

and smile like you meean it ..



har varit en snabbis ner i stan idag för att fixa det jag inte hann igår. har en del att göra imorgon känns det som . jag känner mig stressad. /: men det kommer bli bra.

har precis stigit ur duschen, det droppar fortfarande från mitt hår. orkar inte torka det ordentligt .. det får själv torka så jag kan platta det fint sen. rota fram några kläder ur min garderob som ser ut som ett bombnedslag. hålla på och byta och hålla på .. och det slutar med att man drar på sig något enkelt och skiter i allt. drar på lite rouge och kajal .. sen är vi fit for fight. palla ? i need something new. this is soooo booooring.

en dag kvar .. eller för att vara exakt fem timmar ungefär (: hihi . imorgon kan inget stoppa mig från att ha kul. inte ens om det öser ner :D förfest på miiiin altan !


JAG VILL DANSAAAA !

stan snart, mando diao, en beer kanske. lite sånt där festival trams ni vet .

byebye.

borde sova men vill bara dansa ..

känns som en lång dag. ändå har man inte gjort ngt speciellt. har kollat runder massa folks bilddagböcker nu. kul. måste börja använda min kamera mer. sätta igång och trixa och ha mig. lära mig lite mer (:

kollade pay it forward innan . grät en massa .. så sorglig. snyft-film.

var är du ?


jag somnar snart. gonatt .


nu fick du några rader att läsa li, så kommer det mer sen, lagom til efter lunch (: haha ..


sängen kallar ..

nostalgi tripp .

myspys. precis kommit hem från stan. varit där med lillisen. skulle träffat micks, men var lite sen och sen skulle hon iväg. så jag och lillis gick till mezo och åt massa gott :D sen tog vi en runda på stan, haha. så kul, var inne på br, kollade på massa sånna saker man brukade köpa när man skulle börja skolan och sånt när man var liten. papper till att slå in böckerna med, pennor som luktade, pennskrinn med alla olika saker i och massa sånt, ja ni vet själva (: så kul det var. så skönt allt var när man var liten, man kunde glädjas åt så lite. var tog den glädjen vägen ? jag vet att den finns där inom oss någonstans. det är skönt. märker ju när den poppar upp ibland, som t.ex. dagar som denna (: tack för en mysig stund med dig idag lillis. det blir kanske fler mysiga stunder snart, massor kanske till och med. hihi .. det blir det hur det än blir <3

sen blidde det en liten svängom bort till tivvan och hälsade lite på mäster kocken karim (: som bara skulle stanna tio minuter igår, sen tjugo och sen slutade med att han var där till dom stängde, hehe, goddi ! :D


nu ska jag fixa och trixa lite med mickas present. weh ! (:


.. och ikväll . tänkte fråga en viss person om en liten cykeltur. men vi får la se. tror jag borde stanna inne och kurera mig lite. men det är sååå tråkigt. men det lär vara ännu tråkigare att vara sjuk på fredag. så vi får nog offra denna kväll/natt till att sitta inne i soffan under täcket och dra på någon go film . 


kommer mer sen .. tror jag ..  

irriterad till max ..

över saker som tyvärr inte kan nämnas här, pga vissa som läser här . åh !

skriver ett litet blogginlägg så li har något att göra på jobb ;P haha ..

igår blidde det en liten snabbis till väla med micksen. myspys. bu & bä i regnväder. hälsade på mattis på clasis och fikade. sen åkte sabina hem och tänkte att hon ska bara ligga hemma hela kvällen nu och softa. sen bjöd hon hit pau och sen satt vi och tittade på so you think you can dance,, det äger (: sen ringar det i telefonen och ems vill ner till tivvan, det har jag ju velat nu tre tisdagar i rad, men ingen har pallat, så jag hade ju inte väntat mig det ;P men så blev det, halv ett stack vi ner till tivvan. träffade älskade karim och sen var vi inne på tivvan (: skit lite folk och jag gillade inte att dom spela rnb i vinylen. så kan dom inte göra . som karim sa , vi valde den tisdagen som var dödast, typ inga folk alls. det sög, men jag fick dansa av mig lite. och skratta åt de mest konstiga folk jag sett (: hehe. så kvällen underhöll mig ändå .

åh, tack för kortet wah, blidde super duper glad ! (:


hade den mest mysko dröm . herregud. men jag vann.

idag, stan och fixa en massa. en sväng inom karimis också. om jag hinner.

måste bli frisk. 2 dagar kvar ..


skriver sen ..

lejon .

(23 juli - 22 augusti)
Energisk, entusiastisk och positiv

Lejonet har tillräckligt med praktisk förmåga för att kunna göra något kreativt och vettigt av sin entusiasm. Han känner instinktivt att hans plats är på toppen och beter sig därefter. Vital, varmhjärtad, givmild och storsint, därför har han också många vänner. Tendens att överdriva och förstora allt de gör. Dominant och kan även bli arrogant. Stolthet och en inneboende värdighet skiner kring lejonet. Utpräglade skådespelartalanger, vilket gör att lejonet, även vid trängda situationer, kan hålla masken. Han ger inte vika, men går heller inte till motangrepp. Principfast och konservativ, har svårt att ändra åsikt när han en gång bestämt sig för något. Varm, tillgiven sexualdrift.


Känsligaste kroppsdel: Hjärtat


vi är aldrig ensamma ..

många av dina ord micka fick mig att känna att du tog dom från min mun . läskigt. det här med att gå ut. sitta en fredagkväll hemma. när gjorde jag det sist ? vet inte vad det är som alltid drar mig ut, hur trött jag än är, hur dåligt jag än mår och hur dåligt vädret än är. det är sjukt. jag är sjuk. (det är jag faktiskt :P, halsfluffiiiiis /:) . det var det ena, det andra är saker man vill göra och säga annorlunda. men man inte kan. hur mkt man än vill spola tillbaka tiden. det skulle inte förändra en enda grej. hur mkt vi än vill det. tyvärr. det är så här det ska vara. livet ska rulla på av sig och bara bli som det blir . man ska göra det man känner för stunden och strunta i allt annat. vi tar dagen som den kommer darling .. sen löser sig allt . hur hopplöst det än känns ibland. allt för ofta, ja . men det är sånt vi får leva med. vi måste lära oss att förlåta oss själva bä, du kommer vi göra. vi kommer att få uppleva det där vi fick på kreta förra sommaren. det blir kankse inte lika underbart som det var då. men det kommer, i promises you baby . tillsammans klarar vi allt. eller hur ? (: bu & bä lever livet . love you .


sjukis. grymt jobbigt. hatar vara sjuk. när man gick i skolan var det ganska soft. ligga hemma och följa serie efter serie på tv och inte lyfta ett finger. äta massa skräp (om man klarar av att äta, vilket är svårt när halsen känns helt jävla igentäppt, gör ont när man sväljer och knappt kan andas.) att vara sjuk förlänge är inte bra. man blir lätt beroende av att följa dessa satans serier ;P har dragit på med några filmer idag istället. flashdance, så söt den tjejen är . älskar dansa. det är något av det bästa som finns. det är en slags frihet liksom. allt runt omkring bara försvinner. älskar hoppa runder här hemma, ute blir lite annorlunda. där finns inte tillräckligt med plats. när börjar vi våra danskurser ems ? (: 

finns så mkt som poppar upp i mitt huvud. så mkt som snurrar runt och bara vill bli verklighet. det går inte nu. sommarlov. sen är det dags att ta tag i saker och ting. lund, göteborg, booort bara bort.vad som helst. men ändå här, hur låter det ? hur osäker kan man vara på vad man vill ? men ändå veta vad man vill ? hm, jag borde hålla käften, slänga mig under täcket och soova. när jag vaknar är allt bra igen . 

pau, blidde ingen stan idag. min kropp orkar inte och mår inte så bra. ser hur jag känner mig imorgon. men ikvälls kommer nog lillis och hälsar på sabbis, då blir det donkanmat, chirre, dirre och lerre .. och csi såklart ! (: om li inte jobbar ihjäl sig .. saknar våra csi måndagar. vi har kommit ur balans det är inte bra lillis. pysan (: 


joel kommer kanske i helgen (: hehe . hur ska detta gå .. 

bädda ner mig i soffan igen och på med nästa film . magnolia ? (: 


kommer mer sen .. kanske ..

hemma igen ..

varit på ett litet äventyr i falsterbo. helt ok . trodde inte det här tälta grejen var min grej, men det gick super. förutom wc och dusch .. isch ! ;P men det funka. lite fest och grillning och massa trevliga grannar, ibland iaf..

vem har tagit mitt kexchoklad, vem har tagit min godbit, vem har tagit mitt kexchoklad, det här var inte roooligt ! :D


fem dagar kvar .. weh ! (:


--


just kollat på världens sorgligaste film. a walk to remember. ville så gärna se den för att jag hört massa om den. så jag och mamsen åkte till bogge och hyrde massa filmer, då en av alla var den ;P efter typ nästan hela filmen, kommer sabina på att hon redan sett den, som vanligt. men det gör ju inget. den är värd att se många gånger om. snyftandes i soffan.

har en del filmer till att titta på . blir nog en till ikväll. men sen är det nog nanne dags. ont som fan i min hals. får bli en kort pencilin(?)kur nu så jag blir frisk till fredag . stan imorgon. vi får hoppas på lite bättre väder också. hoppas jag hinner träffa martin innan han försvinner igen också. hade jag ju ingen ork till idag inte.

snart dags att nanna ..


vår kärlek är som vinden, du kan inte se den, men du känner den .

saknar dig K . världen är grymt tom utan dig. <3

falsterbo.

ems väntar där nere på mig. skulle åkt ner idag men fick bli imorgon istället. är fortfarande inte frisk. långt ifrån. håller på att bli sjukare bara. sjukt jobbigt med kliandet i halsen, speciellt när man ska sova.

så nu är jag off för typ tre dagar eller ngt. kan ju alltid logga in på min facebook på mobilen (:

ha det så bra här hemma så länge.

orka orka orka ..

.. bli sjuuuk . mitt huvud känns som ett bowlingklot, feber, svullen hals och nyser var och varannan minut. sjukt jobbigt. känner mig lite piggare nu när jag har vilat men icke good enough .. åh, varför ska allting hända på samma gång .. skulle fika med diddsi idag, sen skulle jag åka till reviinge, sen tisdagsklubben och nu smsar my och frågar om man ska med till grytan . och sen sjuk på det .. hm . äh . fuck everything.

jag känner igen mig i det där li. att inte vara säker på att man gjort saker. och man glömmer allt så fort. det är precis som om minnet är fullt och måste formateras om ;P haha .. nej. fick ju för mig att jag glömt mitt pass i taxin vi åkte med i fredes hem från båstad. vi lämnade ju för lite pengar. så vi fick ju springa därifrån. sen när jag låg i min säng kunde jag fan inte sova. hörde en bil som körde i gatan fram och tillbaka. fick för mig att taxin kollat upp vart jag bodde och skulle komma efter mig eller ngt. så fick gå upp och kolla i min väska att jag verkligen fått med mig allt ;P man får för sig så sjuka saker. det visade sig att det vara en bil som delade ut hd. men men, kunde varit ngt , hehe ..

igår, grillning på gröningen. det var rätt soft. vi var inte så många. men det var helt ok. grillade mar.. fan kan inte stava det .. marchmallows ;P hahaha.. jaja, ni fattar . och lite korv .. många skratt och massa historier. OCH en massa missförstånd hela tiden .. soft.

knarka lite panodil nu så man inte behöver ligga inne idag ..  fast det hade varit jävligt skönt .


there is something i miss more then you , us ...

att skapa nya vägar som leder ..

.. till ingenting.


en skön helg. båstad i fredes med en massa folk. sanih och john gav sig fan på att dom skulle in på pepes, jag tänkte inte ens tanken. inte när jag såg den kön. så medans sanih och john stod i kö så hann vi med en massa annat roligt. sprang på en massa kul folk,. käkade pasta/pizza med peppe. hängde på dom till madison. och gick nästan vilse i båstad ;P haha . kommer någon springande och flåsande bakom emelie så hon blir livrädd typ. men det var bara en snäll pojk som hade lite bråttom upp för backen (: sen skulle vi jaga taxi. ja, taxi från båstad till helsingborg.. 1500, 900, 1200 .. hm, det sluta på 700 hundra .. men blev 600 ;P hehe .. så jag, ems, kalle, rick och simon delade på det. så det var ok (:

sov läänge igår, sen fick man göra sig iordning och åkte till båstad igen. denna gången med bilen. handlade lite gott på ica, grillad kyckling, potatissallad och kanel gifflar (: satte oss nere i hamnen på en liten gräsplätt och typ sov där (: skit skönt. kunde legat där hela dagen. sen kände vi dropparna. springa till bilen typ. på vägen blev vi bjudna på både för och efter fest, vilket inte spelade någon roll, eftersom att vi inte skulle festa. in i bilen och till parkeringen. fy faaaan vad det öste ner. man hörde knappt vad man sa i bilen så högt det slog på bilen. men det var mysigt, där satt vi med våra nacho chips och en oöppnad salsa ;P hahaha.. sen kom johan och hans kompis från ängellholm. som johans bil såg ut. som en jordhög typ (: fult med gegga. mys ! aa. sen snurra vi runt i båstad lite, såg den fina solnedgången och satt och kolla på folk ..

när vi kom hem blidde det tivvan för mig. drog ner träffade micka och sen var det igång (: sen tralla det på som vanligt. ipod killarna fick mig att garva som ingen annan, fy fan va kul (: när tivvan stängde drog vi ner till tropical och "doppa fötterna" ;P och ivar garvade som aldrig förr. vi gick in mot stan igen. satt utanför kungstrappan ja jag vet inte hur länge. besluta oss till slut för att ta bussen hem. sabina la sig sex och är grymt trött nu ;P

vädret har varit super idag. eller iaf jämfört med senaste veckan. solade lite i trädgården idag. sen kom ems hit och kolla fotboll medans jag fixade till mig lite. sen blidde en sväng ner i stan. satt på tivvan med karim och hans väldigt pratglada kompis (: haha .. myspys. seen hem och film , såklart ! och nu har ems lämnat för idag. 


jag önskar jag kunde lägga ner alla önskningar. där kom det en till . blö ..


like the geek in the pink .. mmmums (: haha .. 


snart falsterbo (: tiden går sjukt snabbt. 


samtal från wah idag. han har hemlängtan, snutte (: 


nu ska jag stänga av, för nu åskar deeeet .. AAAAH ! emelie stäng fönstret ! maaaaammma ! :P 

sluta gasta dig ...

.. din gast , hahaha (: ryck .

sitter här i morgonrocken. klockan är över två. borde göra något åt det nu. men kände bara för att göra ingenting idag. skönt ibland. så mkt bokat framåt nu så jag vet inte vart jag ska bli av. blö ;P

och jag lär mig danska, haha .. det går såå bra, eller inte (: usel på språk.

we need to swallow all our pride
and leave this mess behind

och några rader till dig, trio medlem . just för att du är så speciell. och för att jag bryr mig om dig, och jag menar det. hur mkt du än inte tror på mig när jag säger det. jag kommer tjata tills du ger efter. jag har inte fått säga vad jag tycker. ändå stänger du mig ute. låt inte hon prata för två. för det går inte jag med på. tänker inte hacka på dig. det funkar inte så för mig. så jag vill att du kommer till mig när du känner för att prata. för jag vill prata med dig. som två normala människor och försöka lösa detta. en trio funkar inte på två personer .. det förstår du väl (:

äntligen dags.


tack och adjö .

gillar inte det här med rubriker :P

12.00 i stan var det ja. men ringde jenny hon klarar sig fint, men ska ta och göra mig iordning kanske, så vi kan ta en titt in där ändå (: tänkte jag skulle kolla vad min tatuering skulle gå på där också då ju. fast jag ska ju inte göra den där så det är kanske lite onödigt. men men ..

det kommer bli så bra ..

denna mysko hm kan ju inte kalla denna man, för det vet jag ju inte. jag ska ta reda på vem det är iaf. för jag vet att det inte är den som den sägs sig vara .

får väl ta och skicka iväg lite ansökningar till jobb nu . i lund . se hur det går (: emelie fick brev idag, hon ska till lund ! (: hehe .. grattis ! som sagt, det kommer bli så bra ..



landskrona ikväll kanske .. sen bååååstad till helgen (: så kul .



02,35

astrött . precis kommit hem , suttit på tivvan tills dom ja slängde ut mig och karim (: haha . det var mysigt. tog nattbussen hem, bara jag på bussen. coolt ! or not . busschaffisen börja snacka om vattenpipor och grejer med mig. "du får komma hem och smaka äpple hos mig" .. mm, jaavisst ;P hm . 

en dag imorgon också.

göra jenny sällskap har jag lovat (: eller sagt att jag ska göra. så klockan 12.00 på house of pain. sa att ems skulle hänga med. men har fortfarande inte pratat med henne idag. så vi får la se .

jag som tänkte sova lääääänge ;P


nattinatti gott folk !

för dig själv och ingen annan ..

det är så det är .. som freddi brukade säga, väldigt ofta .

en tidig morgon igen, upp och käka frulle redan halv elva . sen över till dk med family och micks. trevligt. en liten sväng inom vivaldi . men där var inte det jag ville, kanske för att ems inte var med ? ;P hehe .. sen kom vi tillbaka till helsingborg. då blidde det en sväng på stan med momme och en liten fika på mezo. och nu sitter jag här och ska snart dra ner till stan igen. om cirkus en timme (: träffa karim, sätta oss ner och ta en öl eller ngt i hamnen. mysigt.

varför bry sig om vad andra tycker . det är dagens stora fråga. som har disskuterats. enligt momme gör man det ibland och ibland inte . men varför ? det är nog en omedveten grej som bara finns där. iaf lite hos oss alla. hur mkt man än vill det eller ej.

och du är mysko. vem är du egentligen ? jag tror jag vet .

har inte träffat ems på hela dagen. knasigt. <3

snart lund. det kommer bli bra. jag vet det. komma bort och glömma allt dåligt. även om jag älskar helsingborg. verkligen. det är en underbar stad. med massa underbara männsikor. det dåliga är inte mkt. men det väger ändå över.

du har gett mig mkt, men ändå tagit mer . grymt mkt mer .

fortfarande tusen frågor ..

love you and miss you K ..


gör du det för att retas .. jag bryr mig inte. inte ett jävla dugg. du suger.

tänkte, men kom inte längre ..

sa innan att jag tänkte att jag skulle hålla mig borta från bloggandet ngra dagar. men det är svårt. jag behöver det här med att skriva av mig lite. det är otroligt skönt, lätta på det lite . (:

klockan är redan över sju, tiden bara springer iväg nu om dagarna. sjukt.. men man hinner med en del också . det är ju tur det (:

lördas var det ju som sagt förfest hos peppe (: skit kul . folk man inte träffat på ett tag och folk man inte träffat alls. skulle tagit bussen ner vid ett tiden , eller ngt kommer inte ihåg. men missade såklart den, så det fick bli taxi. en massa klabb med allt när vi kom ner. tecken på att man är för många som man måste hålla reda på och den ena är där och den andra där borta. så blir den sur och den blir ledsen , den andra blir glad, eller kanske inte . men det sluta iaf med att jag gick hem. jag orkade inte. mina batteri tog slut pga att typ alla ringde mig 100 gånger. men jag hade inte lust att prata. gick hem och var väl hemma vid två . alldeles lagom. grät sönder mitt ansikte och mamma fick sova hos mig. ibland är det jobbigt, men det går över snart.. jag klarar mig fint.

igår .. hm, då ? gjorde jag nog inte mkt, eller ?  wah kom hit en stund och vi gick på en promenad i jordbodalen och prata lite. skönt faktiskt. skönt att det fina vädret är på väg tillbaka iaf. så man slipper sitta inne hela dagarna. för det är ju sjukt tråkigt.

dags att leta en lägenhet i lund nu kanske. det kan ta tid och vi vill ju inte ha vad som helst ems ;P kanske borde hitta ngnstans att jobba där nere också . så vi har råd att inte ha vad som helst , haha .. fy fan kul det ska bli och inte allt för långt från hemma. till micka, my och alla de andra. vet en till .. mamma ;P hon kommer ringa varje dag . haha .. men det klarar vi oss nog med (: längtar redan. men det finns en massa saker som ska hända innan dess. båstad nu i helgen, falsterbo nästa igen, festivalen här i stan, min och mickas fest, spanien resa, sista minuten resa också ? (: vi får la se .

idag har wah då åkt till hm, vad det nu heter, långt härifrån iaf. ovanför gbg någonstans. trist. han ska vara där i hela sex veckor. jobbig jobbigt. var och åt lunch med han, ems, martin och micks idag. fick gå upp jätte tidigt.. fick till och med ställa klockan. vilket jag inte gjort sen jag sluta jobba. trodde min klocka ringde en massa gånger, vaknade typ först tre, sen fem, sen åtta .. knasigt. folk kan inte hålla på och skicka massa sms, jag blir förvirrad. ok, mer förvirrad ;P haha .. är svin trött nu iaf . men nu kommer snart ems, sanih och john . så då kan vi inte vara trötta .. filmtime ! :D

dags att avsluta nu .. emelie skulle ju få en egen liten rad här också . men hon är för slö. så det får hon inte (: bäst att inte sitta vid datan och nörda när dom kommer ändå. då mobbas dom ;P men man måste ju kolla sin facebook, blogg och så imellanåt (:

bye bye  .

lost without you ..

blidde inställt hos henrik. men vad gör det .. ;P hehe .. nu drar vi till jeppsen och förfestar istället. får kanske sätta igång och göra sig iordning nu då.. känner mig lite efter . men det är snabbt fixat. inte så mkt som behövs göras, haha (: snart kommer ems och mysan .. så dags att lämna nu ..


saft och bulle kalas :D weh . tack för pratstunden igår ashkan . lättade lite faktiskt .


imorgon ängelholm och hälsa på johan om inte han kommer hit. det är ju lite vatten på vägarna. så vi får la se.


sabina har då beslutat sig för att flytta med ems till lund när hon börjar plugga . om hon nu kommer in. annars flyttar vi till london (: så får det bli gbg lite längre fram. men det kommer. för jag bryter inte ett löfte. det kommer bli kul det här (: så fett kul .


cocio

sitter här med en jävligt god cocio, min frukost, har precis stigit upp ur sängen. så gött och sova så länge (: blev en jävligt kul kväll igår. fast jag tappa bort alla kändes det som. hehe .. en lugn men kul förfest hos lillis innan med ems, laine och krystoff . kuligt (: pratade lite allvar med killarna, varför ska dom vara så känslokalla alltid ? hm .. fick vi svar på det ? njae ;P hehe ..  sen tivvan, med massa kuligt folk, ja som vanligt. kankse ska sluta skriva det varje gång. nej varför ska jag göra det. jag känner för att skriva det . så då gör jag det .

image90image91image92




idag blir det förfest hos henke, då får han väl bjuda lite på den fyllematen han skröt så om igår . eller vad säger du ems ? haha .. lät ju inte för gott . men det duger säkert (: sen blir det tivvan igen. vart annars ?  kommer bli super duper kul .. weeh .

oh, jag ska ha min nya tröja på mig (: nice ! svär att den kommer gå sönder /: men skit i det. kan ju inte hänga i garderoben, bara för att den kanske går sönder. äh, nu yrar jag massa som vanligt. hehe (:


--

 i don't need you anymore, go to hell !

it's a little bit funny ..

utgång ikväll med flickorna då. fett ! :D vi ska ha lika kul som alltid. länge sen jag var ute och festa med dig lillis. hihi. vi har mkt att ta igen.


tänk att jag fixade det där till dig. undra hur det sett ut annars. hm, det kan man ju inte gå och lägga tid på att fundera över. gjort är gjort. inget att göra åt det. men det är fan synd.

dags att sluta leka idiot. för du är ett jävla svin . hur mkt jag än vill att det inte ska vara så .



tacos nu (: mums.

kommer mer seeeen (:

sommar ?

mm, javisst, detta vädret får ju en verkligen på toppen humör. eller inte. är man inte deprimerad så blir man. är trött på detta illamående och magont. låt det vara över snart. är orolig för något som jag inte vet vad. jobbigt. men det går la över snart.

idag skulle man åkt till dk med karrolinen. men det blir ju inte så roligt i detta vädret. och lust till så mkt annat har man ju inte heller. men inne kan man ju inte sitta och deppa. det funkar inte. det fina vädret är snart tillbaka .

får ont i magen när jag kollar på alla bilderna från roskilde. du åkte dit della och då skulle du fan stannat. skit samma om du är full av lera, fryser och är blöt. du har fan betalt för det ;P jag hade då aldrig åkt hem. inte ens jag. klenbenen nummer ett. mår illa av att se hur det ser ut där borta, men känner ändå att jag hade velat vara där, det är något jag missar. i have this feeeling ... haha (: nästa år så . då tar vi det fina vädret med oss .

karim lär ju inte lämna för detta inte (: det är bra ! du är snart hemma igen.

igår blev det en tur till nova, i regnovädret. fick stå i kö på motorvägen i säkert 45 minuter. men då roade vi oss med musik och grejer så det var kul (: sen så vi doris lookalike på donkan. haha. fan va läskigt likt det var. sen blidde det film här hemma som vanligt. denna gången "honey" .. så bra den är. vill bara dansa .. man blir så glad. hehe .

nu får vi se vad som sker .. tivvan ikväller iaf. eller ? (:

regn regn och åter regn ..

vart tog sommaren vägen ?


stackars er där borta på roskilde, är du verkligen säker på att du ska dit della ? ;P

http://www.roskilde-festival.dk/object.php?obj=8a9000c&code=45#weather


nu kommer ems, dags att dra ut ..

skriver sen .. om jag orkar .




 


hatar dessa dagar ..

när allt man byggt upp bara rasar . när man helt plötsligt mår skit. när man igår mådde prima. när allt känns hopplöst, meningslöst och man inte har någon lust att leva över huvutaget. jag vet att det är bara att sätta igång att bygga upp det igen så är det bra ett tag .. men jag är trött på det. fast än att jag vet att det ordnar sig. dessa dagar är pest och plus lite till. det är precis att man orkar dra sig upp ur sängen. man vill bara ligga kvar och gömma sig under täcket och aldrig mer visa sig igen. det är klart att K dyker upp i allt detta också. hans låda åker fram och man drar fram en av hans tröjor som man kan ligga och lukta på. ja, dom luktar fortfarande honom .. tur det .

idag ska jag göra ngt som jag inte brukar. jag ska kliva över den rasade väggen och skita i den. jag har lyckats dra mig upp ur sängen, nu ska jag också gå imot mig själv genom att inte bara sitta hemma och dega framför burken och tycka synd om mig själv. nej, jag ska ha kul. jag ska ha kul. hör du det ? skiter i vad. ems hänger på iaf och den flickan får mig alltid att skratta. tack vännen för att du finns. vad hade jag gjort utan dig. ingen förstår oss, som vi (:


sätter fingret i munnen och känner på luften ..
hur känns det ?
det återstå att se ..

mot nya äventyr nu ..

4-2

fy fan vad kul (: jag hatar sport . men detta var ju riktigt kul ..

jag och ems började leka kommentator (kommentatorer?) med våra petflaskor som mikrofon.

"vi sitter här på olympia och känner stämmningen"
sätter fingret i munnen och känner sedan på luften ..
"det känns spännt"


hahaha ..

fy fan vad vi skrek på sista målet. typ en halv minut kvar det står 3-2, jag blir irriterad för att alla är glada och tagit ut vinsten i förskott, vad som helst kan hända på en halv minut. och så händer det, måååål igen, 4-2 till HIF ! (helsingborgs if :P ) yeeah . vi bringar dom tur. haha .. får ta ett snack med dom sen, eller hur emelie. nästa borta match i göteborg, hur låter det ? (: weeh .

sen blev det en tuuur i regn och rusk . eller som emelie skulle sagt, en sväng i regn och rusk . haha . men inte så mkt regn som vi velat ;p haha ..

avril - nojja .

Hey, hey, you, you
I don't like your girlfriend
No way, no way
I think you need a new one
Hey, hey, you, you
I could be your girlfriend

Hey, hey, you, you
I know that you like me
No way, no way
No, it's not a secret
Hey, hey, you, you
I want to be your girlfriend

You're so fine I want you mine you're so delicious
I think about you all the time you're so addictive
Don't you know what I can do to make you feel alright

Don't pretend I think you know I'm damn precious
And hell yeah, I'm the mother fucking princess
I can tell you like me too and you know I'm right

She's like so whatever
You could do so much better
I think we should get together now
And that's what everyone's talking about

I can see the way, I see the way you look at me
And even when you look away I know you think of me
I know you talk about me all the time again and again

So come over here and tell me what I wanna hear
Better, yet, make your girlfriend disappear
I don't wanna hear you say her name ever again

In a second you'll be wrapped around my finger
'Cause I can, 'cause I can do it better
There's no other, so when's it gonna sink in
She's so stupid, what the hell were you thinking?






girlfriend
keep holdning on
runaway
the best damn thing
when you're gone
everything back but you
hot   (you maaaaake me wanna screaaaam)

osv . (:








sol, sol, strålande sooool ..

... lite moln, OK då! hehe.. men det får duga. suttit nere i stan med micka nu och planerat lite inför vår fest. fy fan va bra det kommer bli, om vi bara får det som vi vill det vill säga ;P hehe .. varför skulle vi inte få det ? det är liksom bu och bä. satt nere i norra hamnen och käka glass. mysigt mysigt. börjar gå mot bättre tider.

image89
snyggingar, javisst ! :D



i was in a tunnel and i couldn't see the light .. but now the storm is over . (:
 

haha. fick mess av momme, " har funderat lite på vår dejt, tänkte det skulle vara något annorlunda, så det fick bli en promenad på rosengården i malmö (:" haha .. så jävla trög :P men rolig.


sola nu .. sen filmis med ems. som vanligt (:

bkool .

jag ska aldrig mer göra en whopper, låsa dörren till bk, preppa en sallad, sänka en pommes, trycka på meal knappen i kassa, ta en runda, säga "välkommen till burger king det går bra att beställa", slå ut en 232:a .. hm .. knasigt. kommer sakna er .. men det vet ni . det blir svårt att hålla sig ifrån, så ni lär inte glömma mig ;P jag kommer hälsa på ofta.

nu är det dags att ta det lugnt och komma på fötterna igen. vilket jag skulle gjort för länge sen.

tivvan i lördas. mkt trevligt .. hällde min redbull vodka över emelie, 112 spänn !!! men det är  hon värd :D min ems. träffade massa trevligt folk. men var tvungen att dra hem tidigt för att jag skulle jobba. men det tar vi igen nästa helg. för man blev ju bjuden på fest också (:

igår var det bogge och fem filmer som vanligt . det är min och ems söndags rutin nu. snart har vi sett alla filmer ;P elleeeer inteee .. hehe ..

regnet det bara öseeer ner . tråååkigt !  var i stan med ems och dellis innan. käka på bomb, träffa wahis och matte. sen åkte jag och mams till ikea. trevligt. film ikväll kanske.. annars har jag en annan ideé ems .. ring när du varit hos pållen ;P


irriterande, ja visst ! uh!

o karim försvinner till roskilde. eller rättare sagt försvann, i lördas natt . men är snart hemma igen.



saknar dig, K ! <3

RSS 2.0