snart dax..

att stänga butiken och åka hem. så otroligt skönt det ska bli. ska inte bli lika fint väder imorgon, vilket suger eftersom att jag är ledig imorgon. ska ner till tivvan och hämta min jacka som jag glömde på fyllan i lördags ;P kanske träffa li om hon inte är allt för bakis, träffa bä om jag hinner, och träffa omar för att ge han hans kamera .. plus att jag ska storstäda mitt rum där hemma, ser för jävligt ut.. dammlagret fastnar på strumporna, haha !

nej, dags att räkna kassan och greja.

hoppas ni haft en super bra dag, det har inte jag .. detta jobbet tröttar ut mig så mkt. lär somna på tåget  hem, som vanligt.

byebye

jag är bäst.

så fruktansvärt irriterad på folk som inte kan något. eller är det bara jag som är så fruktansvärt mkt bättre än alla andra ? jag förstår inte hur folk tänker när dom gör och säger saker. ingen ordning på något överhuvudtaget. AHHH ! gud hjälp mig.

det har gått ett tag sen jag skrev sist, som vanligt. men jag ska försöka hålla er uppdaterade så ofta jag kan. har varit ledig nu fredag, lördag, söndag.. i torsdags kväll var jag och stefan nere och kolla knallestråket på festivalen, sen blev det mästerpalms för att kolla på noice. mysigt (: sen så fredagen skulle hela familjen åka till helsingör och mysa i det fina vädret. men sofie var fylle dålig och pappa var inte alls bra heller. så då kände sig mamma lite ensam, så det blev bara jag och steffe som åkte över. varmt som fan var det, åt lite kebabis ute i solen och handlade sour apple till mina P2 drinkar (: yeah. på kvällen  var det ferre hos peter, sen drog jag ner till stan för att träffa pappa och kolla på volbeat, skit bra, ångra att jag inte lyssnat mer på dom förut.

på lördagen var det en massa att förbereda och hålla på, först handla, sen mecka mat, sen få fram bord och grejer och duka. färga håret, duscha och greja mig själv ;P sen kom folket, för det var födelsedagsfest för MIIIIG ! ;D det blev super bra allting, men ni kunde ätit lite mer folket ! jätte mkt mat över ju .. och tack för alla fina presenter. klänningar, böcker, parfymer, dricka, pyssel, smycke och allt (: tack tack tack !

men i söndags var ju min riktiga födelsedag, det blev en bakisfödelesdag ;P mådde inte iofs inte så dåligt som jag trodde jag skulle göra. vi grilla och hade det mysigt. mormor och en massa annat folk kom förbi och hälsade på. blev bad i poolen och mys i solen. sen såg vi film på kvällen DOOMSDAY, skit bra ! ;D perfekt födelsedag (:

i måndags, jobbjobbjobb.. AH ! jobbade sent, var hemma vid halv tio. nästan sängen som gällde direkt, först lite mat i magen och lite nördande vid datorn. sen igår var det tisdag, för er som inte visste ;P bad och sol innan jobb, sen jobb till sent och sen hem, då var det bara softa hemma som gällde. och so you think you can dance såklart ! ;D hihi..

idag .. idag är en dag som alla andra, jobb, irritation, sov på tåget så jag nästan höll på att missa stationen. men jag hann iaf sitta lite ute i solen innan jobb, det var otroligt skönt (: äntligen. och nu sitter man på det här jobbet igen. har typ lite mer än tre timmar kvar, puh ! jobbigt. vill bara ut i solen . får surfa runder lite här istället.

bilder från i lördas är uppe på bilddagboken (: take a look !

jag kan inte låta bli att hacka på dig, AH !

me and you baby ..


byebye.


tomorrow is a different day ..

but not for me ;P

sitter på jobb igen.. har inte öppnat än, så kan inte göra så mkt. ska ringa lite leverantörer sen. men det kan vänta. så trött jag är idag. måste få sova ut någon dag, vilket jag får göra på fredag, såå skönt (: undra om det blir någon festival för mig på torsdag, kanske bara ner och ta en öl eller ngt, är det några bra artister då ? det är det kanske inte överhuvudtaget i år.. idag efter jobb ska jag med karro till landskrona och kolla på brandsta ;P jag är inget fan av dom, men karro älskar dom, innan det så ska vi hitta något gott att äta ;D sen ska jag se om jag kan få min syrra att färga håret på mig ikväll. sorry pau, men jag har inte någon annan tid innan lördag och vill gärna få det gjort innan dess /:

annars händer det inget kul. satt och fundera en massa på resan på bussen idag, nästan så jag höll på att missa hållplatsen (: det blir nog en liten återträff i nästa vecka för lite mer planering och så .. åh vad jag längtar. hihihi..


just me and you .


back to work. bye !

saknad.

av allt det där som fanns förut. när jag trivdes med allt i mitt liv. alla motgångar kändes inte som en spark i ryggen som orsakde ett långt fall inom mig. så fort något går fel nu så dör en liten del av mig. jag blir mer och mer nere för allt som inte vill gå som jag vill. detta är något som ser ut att vilja vara kvar för alltid, ett men för livet. jag vet inte om jag förtjänar det.. om jag gjorde något fel. om jag borde ångra allt och kanske bara låtit att allt fortsätta som det var, låtit tiden rätta till det som då inte kändes rätt. ibland tänker jag tillbaka, det där ibland är kanske för ofta. vad kunde jag gjort annorlunda för att det inte skulle bli såhär ? vad kunde jag sagt ? hur hade allting sett ut idag då ? precis som det gör nu ? vet inte varför jag lägger ner tid och kraft över att grubbla på det här, men ibland går det inte få ur skallen. det är som inprintat i huvudet på en och det kommer det alltid att vara. jag får bara lära mig att leva med det på ett annat sätt ..

nu glömmer vi tråkigheterna och går vidare..

saknar dig .

torsdag, fredag och lördag är det festival i stan, vi hoppas på fint väder, så man kan äta god mat och ta en öl någonstans. på lördag blir det lite födelsedagsmiddag och förferre hos mig för en liten skala, sen blir det ner till stan (: för påååå söööndag blir jag 21 år.. ingen speciell ålder mer än om jag bott i USA, på söndag får jag lov att gå ut och supa i USA ;D hehe.. bara idag, imorgon och torsdag kvar på jobb denna veckan, det är grymt skönt (: fredag blir det helsingör med mamsen, papsen och stefan .. ge mig sol och värme då ! :D

får väl ta tag i något här på jobb nu ..

byebye.

när jag ..

..har tråkigt då nät shoppar jag (: ah ! det är inte bra. speciellt när man sitter här på jobb vid datorn och inte har något att göra.. har beställt en massa på nätet sen jag började här. usch på mig ! ska ju spara pengar och handla massa i thailand och så sen (: weh ! det längtar vi till..

jag ser blå himmel, jag ser sol, jag känner värme, är sommaren på väg tillbaka ? åh snälla, låt den vara det. är så trött på detta regnväder. och nu slutar jag snart på jobb, så då vill jag gärna ha lite semester och njuta lite av sommar. jag vill ha sol så jag kan få lite färg. jag vill ha värme så jag kan bada .. jag vill ha sommar så man får upp humöret lite.

idag jobbar man bara till fyra, ändringar i schemat. chefen tyckte inte vi behövde åtta timmars passa längre. vilket är skönt nu sista två veckorna innan jag slutar. annars hade det ju inte blivit så mkt timmar att jobba, det hade inte blivit speciellt lönt att åka ner här. tar lika lång tid att ta mig hit som den tiden jag jobbar annars ju ;P hehe..

igår mådde jag skit kasst när jag kom hem. riktig stressmage, ont i huvudet, fick reda på att familjen skulle komma hem och jag skulle skynda mig hem och städa och greja. sven, stefan och pauline kom och käkade lite tacos, sen kolla jag och pau på film och sven och stefan gick och så hancock på bio. sen fick jag ta tag i städningen. skulle egentligen färgat hår och klippt mig igår, men det fanns helt enkelt inte tid.

kommer nog ett inlägg senare ikväll..

None
slänger in en bild från förra sommaren, turkietresan med ems och bä, underbart och toppen kul !
saknar min bränna, mitt hår och min lugg.
och min ems (:


ha en bra dag i solen allihopa om den fortfarande är kvar där ute, jag ser ju inte det här inne i min lilla cell ;P

byebye !

retail therapy

vi kvinnor vi shoppar för att bli glada när vi är nere och för att fira när vi är glada (:

denna världen är svår att inte hata. det är inte mkt positivt man kan se med den. men det gäller väl bara att kämpa vidare och låtsas att det kommer ljusare tider. hatar kraven världen ställer på en. allt känns så meningslöst.

igår blev det haket efter jobbet (: så fint det blivit, snabb service och sjukt god mat . jag skulle kunna bosätta mig där. herregud, där trivs jag. jag skulle nog kunna spendera resten av livet på någon mysig plats och bara äta. fy fan vad jag älskar mat (: haha. efter det blev det hem till stefan och lite förferre med honom, sven och johanna. mkt trevligt fast jag  var astrött. vi leta massa goa gamla låtar, men eftersom att sven och stefan är gamla gubbarna blev det lite för gammalt imellanåt ;P haha.. sen fick sabina sätta sig på bussen hem för att sova. vilket var väldigt trist.. men jobbet väntade ju idag..


så imorse hade jag ju ställt klockan som om jag började tio, vilket jag inte gjort, jag började elva. ställde om klockan och sov en timme till, det var skönt (: gick upp och gjorde mig iording osv.. la in en maskin tvätt, tömde och fyllde diskmaskinen, gick ut med alla soporna, vattnade blommorna och åt två mackor (: sen gick jag ut och tog min cykel och cykla iväg, vad gör det då.. BÖRJAR REGNA ! ah.. gör mig inte mer galen på denna värld. blöt blev man då också ja.. lönt att jag platta mitt hår.,


kommer ner till ramlösa station, ställer min cykel, tar mitt lås ur korgen, låser min cykel där fram, sen böjer jag mig bakåt för att låsa den där bak, då är den redan låst ? va ? liksom hur hände det där ? det spökar verkligen nu.. likadant igår hemma, någon gick och visslade.. så sa jag till stefan " var det du som vissla?" och han bara "nej".. knasigt, men skönt att veta att du är här hos mig K .. kan inte tänka mig att det är någon annan..


mamma, pappa och syster har varit borta i över en vecka nu. det är tomt. jobbigt att hålla reda på allt där hemma själv. men det går. det har funkat bra (: har ju tillbringa mesta tiden på jobb så.. men det är det snart slut med, så skönt det ska bli. så länge jag inte blir helt försoffad och lat, hoppas på att det dyker upp något nytt snart..


men nu ska jag jobba vidare..


byebye !


lördag.



tyckte det behövdes en bild här. såg så tråkigt ut med all text. men då passar den iofs in i resten av vardagen. för fy fan vad tråkigt allt är. det ska bli så skönt att få sluta här och ha tid till sina vänner och att ta hand om sig själv igen. längtar så fruktansvärt, vi får hålla tummarna för lite fint väder också. men det lär det  väl inte komma något.

hela denna veckan har nästan bara gått till jobb. var ju iofs ledig onsdag, torsdag.. onsdags var jag, stefan och sven nere på swedala outlet, liten besvikelse faktiskt. trodde det skulle vara mkt mer, där var mkt, men inte i rätt storlekar. typ bara XS och XL kvar av allt.. och det passar inte sabina ;P sen körde vi inom ikea malmö och kollade lite och käkade en jävla massa korv, vilket är lika med en jävla massa points ;P hhahaha.. i torsdags skulle jag fått en massa gjort, vilket jag fick också, men inte det jag hade tänkt mig. fick tvättat, diskat, solat, handlat och lagat mat med bb (: fiskbulle !

igår jobba jag som sagt en hel dag, vilket suger riktigt mkt för att man får gå upp sju och kommer hem tio. sen blev det donkan mat (: en jävla massa donkan mat till och med. haha. krängarn sabina ! :D

idag är det jobb som gäller igen.. sen blir det lite mat på nybyggda haket, MUMS ! (: sen blir det soft hemma och sen sova för ytterligare en dag på jobb imorgon.

här finns inte ett skit att göra än, men det kommer väl. bidragshelg ju.
återkommer imorgon.

ha det hallon !

svensk sommar..

.. kallar dom väl det, men fy fan vad jag hatar detta vädret. det är ju så fruktansvärt deprimerande, så man vet inte vart man ska bli av. man har längtat efter sommaren och detta är vad man får, herregud ta mig någon annan stans..

med tanke på det.. jag och li har börjat planera resan och fy fan vad kul vi ska ha. vi ska till thailand, malaysia, singapore, indonesien och laos. har suttit och kollat massa på internet nu .. längtar så fruktansvärt mkt. det måste bara bokas flyg nu snarast pysan ;D kanske i nästa vecka ? tidigt nästa vecka..

det var några dagar sen jag skrev nu igen.. jag är lite slarvig, men jag försöker. jag tycker om att skriva men känner aldrig att jag har tid och ro att sitta ner och skriva. därför blir det oftast på jobb man skriver där all dötiden finns. tråkigt. men nu är det inte lång tid kvar här. och då ska jag ta en paus igen. sen får vi se vad som händer. orkar inte riktigt tänka på det just nu. det får bli som det blir helt enkelt (:

bara fyra timmar och fyrtiominuter kvar på jobb, JIPPI ! åh..

ska nog ta och äta lite nu..

byebye

i'll tell you what you wanna know

ännu en dag på jobbet, idag en lite längre än vanligt. 10-20, vilket innebär att jag gått upp klockan sju och kommer att vara hemma kvart i tio. dessa pendlingstider och väntande på bussar/tåg är en av anledningarna till att jag inte orkar vara kvar på detta jobbet. men .. nu kommer menet, fick precis ett samtal från chefen om att dom vill ha mig kvar för att dom är jätte nöjda med mig (vilket vilken chef som helst kan säga i kris iofs) men iaf.. om jag stannar här behöver jag bara jobbar fyra-fem dagar i veckan och jag kommer endast få jobba det tidiga passet. plus att dom kommer att betala min pendling. jag får till måndag på mig att fundera, då kommer också provjobbning att påbörjas av nya människor här.

igår var en lång dag kändes det som. började jobba tio och chefen var här och hälsa på. vi hade det faktiskt riktigt trevligt och löste lite klabb som hade dykt upp här under veckan. vilket är grymt skönt att det är gjort nu. nu är det bara flyta på här och bara göra sitt jobb. fast jag har iofs börjat ett litet projekt vid thomas sabo skåpen, skrapat på väggen och spacklat och haft mig (: måndag blir det sandpappra och måla (: sen var jag så förvirrad av att ha haft att göra hela dagen så jag gick hem en timme för tidigt utan att veta om det, satt och vänta på tåget och såg att det stod att det skulle komma 17.17, jag tänkte bara detta är inte rätt, jag brukar ta tåget 18.17 ;P hehe.. men det var skönt iaf. mamsen hämta mig på stationen och jag stack hem och lagade mat. sen blev det en stund i solariumet, en jätte tråkig film och sen in i duschen för att till sist slänga sig i sängen (:


idag händer inget mer än att jag ska jobba. malin ska komma och hälsa på mig, vilket ska bli super kul (: hihi, saknar henne redan och hon har bara varit borta en vecka. hon måste komma och hälsa på ofta nu (: hehe..

nej nu får jag återgå till jobbet, har redan haft en del att göra.. men hoppas inte det blir mkt mer när jag är själv hela dagen.

see you later..

pusspuss

17.24

går min buss från nova som ska ta mig till station där mitt tåg sedan avgår till helsingborg. AH ! så skönt. låt dessa 40 minuterna gå snabbt. sen blir det hem och äta mammas jätte goda lasagne. ner och sola om där är något ledigt. yes, det är min fortsättning på min dag.

tiiiiiid gåååååå snaaaabbt !

byebye.

we don't like tuesdays either ..

ännu en dag på jobbet och om en timme eller så kommer den ena chefen, jag hoppas verkligen det blir bra här ändå, även om dom är ganska bra på att förvirra en när dom springer runder och lägger sig i kunder och grejer. men men.. deras butik så dom får väl lägga sig i så mkt dom vill egentligen. så länge dom inte lägger över felen som görs på oss sen.

jag har fortfarande inte fått svar från mina planer på vad som händer efter att jag slutat här. jag hoppas verkligen att min plan funkar, så håll tummarna för mig, så får ni veta sen (:

ska ta och putsa lite fint i skåpen innan chefen kommer.

byebye

nr2.

inlägg nummer två idag. wow (: haha..

när jag skulle ta bussen från jobb, var jag lite tidig och jag satte mig ner på busshållsplatsen och väntade, satte på mig mina fina lurar med lite musik och började mecka lite på mobilen. till slut ska jag bara kolla upp och då ser jag bussen stänga dörrarna och är på väg att köra iväg, jag reser mig upp snabbt som attan och springer fram till dörren. busschaffören har inte en lika bad day som jag så han är snäll och öppnar så jag får hoppa på. som jag satt och små flina för mig själv sen på bussen. haha. fattar inte hur jag inte kunde höra eller se den komma. helt sjukt. men där fick jag mig ett gott skratt iaf. börjar nästan bli för flummig nu. haha..

måndagen fortsatt för övrigt precis som måndagar brukar göra. fulla av skit. massa ilskna kunder, tydligen inte bara jag som brukar vakna på fel sida en måndag. men jag känner ändå att dagen har gått hyfsat snabbt och att jag har fått lite gjort. till och med lite bilder utlagda på bdb, men ytterst lite. kommer fler imorgon.

nu är det dags att nanna sig för att orka ännu en dag. en dag med cheferna från sthlm till och med. hoppas att det går bra. efter jobb blir det solning och sen hem och ladda lite bilder och fixa med saker. få städat lite här hemma och så. det mesta är undanplockat idag, men jag behöver nog dra en veva med dammtrasan också.

men jag är tillbaka imorgon mina vänner, sakna mig inte för mkt ;P haha..

hejdå.

we don't like mondays.

om man på något sett skulle ta bort måndagar, så skulle man istället hata tisdagen, eller hur ? hm.. men iaf så är det så att nu finns måndagar och då hatar vi dom, då har en ny vecka börjar och det är långt tid tills det är helg igen. man är trött för att man har haft helgen full av aktiviteter, vilket borde vara tvärtom, man borde vara trött när det är helg för då har man jobbat hela veckan. vi jobbar inte tillräckligt hårt ;P yeah yeah.

sitter på jobb, som vanligt. lika tråkigt som vanligt. jag önska jag befann mig någon annanstans nu. men det gör man väl nästan alltid, inte så ofta man är där man egentligen vill vara. men så är livet, allting ska gå imot ens drömmar och viljor. hur dumt det än låter. men det är tydligen så det ska vara. livet är allt konstigt. jag har iaf städat här, moppat, dammat, diskat och allt som ni kan tänka er, här är fint och luktar gott nu iaf. alla beställningar är gjorda. det är bara lite små grejs kvar och en dammsugare ska inhandlas, men det får tas hand om när karolina kommer. konstigt nog är jag nöjd med dagen än så länge. jag har inte bara suttit på min feta röv vid datorn, vilket är på tok för vanlig nu för tiden.

nu är det lite mindre än en månad kvar här på jobb. jag måste lära ut nya hur det funkar här och det tror jag faktiskt att jag är ganska bra på. jag kan väl flumma en del när jag ska berätta saker, men det gör jag väl alltid ;P men jag gör det i lagom takt och ändå förståligt. undra hur det kommer gå här egentligen, det är som om dom får börja om på nytt igen, alla slutar och dom får ta in nya. men men, inte mitt problem längre. men jag kan ändå inte sluta tänka på det. var ju likadant när jag var på bk. jag är  helt enkelt för snäll och tänker för mkt på andra och att dom har det bra. jag tror det ska bli en liten minskning på det där och jag ska nog ta och tänka lite mer på mig själv..

när månaden här är över så är det mkt som ska tas tag i.. en resa ska planeras, ett jobb ska hittas/planeras och ett körkort måste verkligen tas. är trött på att snylta skjuts av alla, jag känner mig faktiskt lite dum. men jag har börjat cykla mkt mer igen och det är ju ett plus, ja juste ! det ska jag också ta tag i, träningen, det ska verkligen ske och jag ska få tid att sola igen och inte se ut som ett spöke. och så underbart..

ja, jag kan inte säga att jag ska återgå till jobbet denna gången, för här är inte ett piss att göra. men jag har inte så mkt mer att skriva för tillfället, kommer kankse mer senare idag. och visst har jag bättrat mig med bloggandet ? (: hihi..

föresten om 20 dagar fyller jag år (:

hejdå (:

hata hata hata..

just nu hatar jag mitt jobb mer än någonsin. vill bara härifrån så fort jag bara kan. ingeting funkar som det ska. idag skulle jag ta tåget till jobb som vanligt. då har något annat tåg gått sönder och blockerar banan, så inga tåg kan stanna på ramlösa. AH ! får ringa till karolina för att kolla om hon kan öppna butiken istället. då befinner sig hon i skanör och har ingen möjlighet att hinna dit heller. då får jag ringa min mamma som får köra mig till knutan, då går nästa tåg där ifrån 10.10,  YES! har ju inget val mer än att vänta på det, då plingar det till på skärmen att tåget är försenat, vilket betyder att jag inte kommer hinna med bussen från lund c till nova. vilket är min sista möjlighet att verkligen komma i tid till jobb. kollar med bussar och inser att jag får ta en annan buss och springa därifrån. och jag sprang, jag tappa min påse med min mat och jag klättra typ igenom buskar, och ja jag kom faktiskt i tid, kommer och ska larma av, låsa upp och ta upp galler, då går ju självklart larmet, som tar tusen år att stänga av. och allt det för vadå ? för vadå ? hundra jävla spänn i timmen EN SÖNDAG ! jag är så trött på detta och så arg på mig själv för att jag skrev under dom jävla avtalen.

jag ska sluta här så fort jag bara kan .

jävla skit dag.

mezo ikväll med tanjs, hoppas verkligen detta får mig på bättre humör. jag behöver lite flumm.

mot ljuset ..

det är nog en sån där riktig depp period för mig nu. jag orkar inte göra något. jag mår dåligt och känner mig bara äcklig. jag har inte mkt tid över till annat vilket jag mår dåligt över. jag jobbar för mkt eller jag jobbar inte så mkt, men jag är hemma så sent alltid och är  uppe tidigt, så jag har ingen ork till att hitta på något när jag kommer hem. det här jobbet funkar inte för mig helt enkelt, och jag kan inte hålla med min mamma om att så här har alla det. hon går själv upp sju och har ett åtta till fem jobb, då har man tid till annat när man kommer hem och man har alltid helgerna lediga. ge mig ett sånt jobb tack ! så jag har faktiskt sagt upp mig iförrgår, jag hade tänkt vänta tills jag hittat något nytt jobb, men nej, det står jag inte ut med.

jag förstår fortfarande inte meningen med livet, jag hoppas verkligen att jag någon gång kommer att förstå den men just nu är bara allt negativt i mitt huvud. jag förstår inte att det är meningen att man ska leva som man gör.. gå upp varje morgon, äta frukost, gå till jobb, komma hem, laga middag, äta, sova, och sen är det samma sak i fem dagar, sen är det helg och då har man tid att göra något, sen börjar samma visa om igen. är det bara jag som är helt nere i det svarta hålet nu och inte vet hur jag ska ta mig upp igen, eller är det någon annan som kanske inte  heller som förstår det roliga med livet ?

så fort jag slutat har jag en liten idée på vad jag ska göra. jag vet inte hur det kommer funka eller om det ens går. men det är värt ett försök och jag lovar, går det, så kommer jag ha kul. äntligen.

nu har klockan slagit tio och det är dags att jobba. tråkigt nog.

föresten, swea i torsdags var svin kul (: tack tjejer och killar för en trevlig kväll. något som lyfte upp min vecka lite grann.

you makes me feel good .


sommar ?

var tog sommaren vägen, visst idag tittar solen fram, men vart är den riktiga värmen ? kommer det bli som förra sommaren, med en månad värme och resten regn. usch. vad man är trött på detta land och detta jobb och allt.. jag är ändå gladare denna veckan, men ändå inte tillräckligt glad för att verkligen kunna njuta av livet. jag känner att allt jag gör är måsten och jag vill inte leva så.

jag trivs med dig.

nu är det bara lite mer än två timmar kvar på  jobb, vi har hållt på och meckat med thomas sabo hela dagen. skit bra blev det. så får vi hoppas på att cheferna gillar det också då.  nu kom min familj och hälsa på men kan tyvärr inte stanna för att jag ska kunna få skjuts hem vilket suger lite. men dom gick och köpte en scones till mig iaf. jag klarar nog inte min soppdiet så bra som jag trodde att jag skulle göra /: jag är kass, vilket betyder att jag måste ta mig tid till att träna. vilket det inte finns tid till. AH ! jaja ..

nu får jag väl ta och putsa lite skåp. det behövs. men jag har ingen energi till detta jobbet mer. pendlingen tar så oehört mkt kraft från en. och att den bästa kollega man haft här ska sluta är ju mindre kul. tråkigt. jag lämna också så snart. snart snart.. give me another job !

vi hörs imorgon vänner ..

RSS 2.0