i found myself ..

precis kommit hem, dags att nanna sig snart, för imorgon är det jobb igen. en lång dag. sen blir det en liten sväng till tivvan. ska ju vara där åtta. men det hinner man ju inte. hoppas det inte blir för sent på jobb bara. sen är det jobb igen på söndag .. sen är det dags att slappna av ett tag. hitta på en massa bus med ems och flickorna. sen får vi se vad som händer och fötter .. ;P

en film att somna till nu kanske .. låter super .


den 19:de då så .. snälla . nejnej .


jaha, såå .. mm .

hatar hantverkare, blö !


kommer du tro ..


sov gott alla ..

kitkat.

super duper kväll. inte för att svika the ark men timbuktu var nog bäst ikväll även om det var the ark som gjorde mig hes. är det inte rätt sexigt att vara hes ? ;P haha. det kom inte från mig .. harkel.

mm.. jag tycker du borde göra det.


jag är flickan som skulle göra allt för att göra dig lycklig.


gonatt alla.


SOFIERO HERE WE COME ! (:

lite förfest här hemma ja .. visst ! (:


vi ses i rodendendron(?) parkeeeeeeeeen ;D yeah .. fett ös ska det bli .

fan.


knäpp, jaaa .. inte lite heller ..

<3

firrelirre golddigger nedrup möller.

jag ska köpa guldfisk (: detta är dens namn ;D fiiiiiint ! ;P hahaha ..


myggan som har stuckit mig på kinden sitter på min vägg nu .. den sitter inte där länge till ... PANG ! :D


idag har jag färgat håret på min kära far (: sen har han varit och klippit sig, och det blidde sååå fint ..
varit ledig idag också. skönt, sovit länge .. sen åkte trion iväg på äventyr. kollade på min guldfisk. som jag ska köpa sen, kan någon låna mig en stor glas skål kanske ? (: sen blev det mezo med ems och wah. mysigt. snacka massa skit och busa lite.

facebook is the shit ! :D

imorgon då smäller det. då är det sofiero som gäller. har lovat karim att ha min lugg nere . vilket jag inte har så mkt val till för sätter jag upp den så stannar den inte ändå . sen efterfest på tivvan . gött ! ;D faaan va kul vi ska ha . nu hoppas vi på fint väder, eller iaf att det inte regnar. äh, lika bra det blir riktigt fint väder så det blir lite att göra på jobb ;P


emelie, du måste äta ! vill kunna se dig utan att använda förstoringsglas.


"ger han dig namn som darling, honey och baby, då är det bara för att inte blanda ihop ditt namn med alla dom andra tjejerna han har"


gonatt.

jobb igen ..

hm, vad ska jag säga .. allt fortsätter som vanligt. lendita lär sig fint (: torsdag, fredag, lördag och söndag bara .. sen inget mer bk.    i n g e t   m e r  b k !  pratat massa med tessan idag ..       


idag ? hm .. sola iaf .. hampan ? hm .. får la se (: 



fall out boy 
the fray
three days grace

knasigt att three days grace bara dök upp i den där filmen vi såg ems (: hehe .. det var lite kul faktiskt. 


GRATTIIIIIS MAXXAN ! :D 


--


VI BEHÖVER "HAR BYTAT ADRESSLAPPAR" :D !!! STOCKHOLMS BLODBAD HAR BYTT ADRESS !
                                                                    


someone watching over me.

I found myself today
Oh, I found myself and ran away
But something pulled me back
A voice of reason, I forgot I had
All I know is you're not here to say
What you always used to say
But its written in the sky tonight

So I wont give up
No, I wont break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When Im standing in the dark I'll still believe
Someones watching over me

I've seen that ray of light
And its shining on my destiny
Shining all the time
And I wont be afraid
To follow everywhere its taking me
All I know is yesterday is gone
And right now I belong
To this moment, to my dreams

It doesnt matter what people say
And it doesnt matter how long it takes
Believe in yourself
And youll fly high
And it only matters how true you are
Be true to yourself and follow your heart

So I wont give up
No I wont break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When Im standing in the dark I'll still believe...

That I wont give up
No I wont break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even when it all goes wrong
When Im standing in the dark I'll still believe...

That someones watching over,
Someone's watching over,
Someone's watching over me
Someone's watching over me

liivet ..

är allt bra ändå .. vi ska vara glada för det vi har och det vi lever för. vad det nu än är. som vi någon dag kommer komma på (: haha . just nu lever jag för mig själv och för att jag ska försöka få mig själv på fötter igen. bara denna vecka som gått har fått mig att må så mkt bättre. vilket är så kul. min mamma sa det också. det är kul att se mig glad igen. kul att höra. vill inte vara tråkiga deppiga sabina mer. nu blir det ändring. fem arbetsdagar kvar, sen är det över. jag och lendita ska ha så kul dessa sista dagarna, eller hur baby ? (: hehe ,, hitta på en massa bus och jag ska lära dig bli en bra pl (: lika bra som jag ;P hehe . för det är vad jag är, BRA ! :D


är ändå glad att jag fått den tiden på jobb som jag har fått. jag har lärt mig sjukt mkt av det. och jag har lärt känna en helt ny del av mig själv. och så klart en massa nya människor. speciellt emelie då (: men ni andra också såklart. jag kommer att komma ihåg er .. läänge (: hur mkt ni vill det eller ej, och hur mkt jag än vill det eller ej. vissa vill man ju bara stoppa undan någonstans och aldrig se igen. vissa vill man se varje dag. vissa kommer man tänka på någon gång då och då .. vissa är bara någon som finns där någonstans i mitt lilla huvud ;P men dom flesta som varit där, dom som betytt mest har redan slutat. så det är ju inte så stor grej. kommer mest sakna rutinen att gå dit .. kommer kännas lite knas efter tag .. men det går över ;P precis som allt annat .


snart falsterbo, snart göteborg, snart festival, snart reeesa och snart en massa andra saker som händer. tänk att jag äntligen ska få TID att gå vidare att komma över och bara lägga saker och ting åt sidan och bara leeva livet. det ska bli så sjukt skönt.. denna sommaren ska bli den bästa utav dom alla.. vad som än händer och sker. inget kan stoppa mig nu .. för jag är glada sabina igen. sabina har insett att hon har gjort rätt, sabina vet att hon klarar allt. sabina är sabina igen.

du ska hjälpa mig, fast du inte finns här mer. du ska hjälpa mig att gå framåt och nå mina mål. precis som du gjort förut. tack för att du finns med mig. för det vet jag att du gör.

ems, utan dig ? hm, trots alla våra tjafs och allt. hm, då vet jag inte hur detta hade gått. min lilla "mamma" ;D hihi. love you darling. snart försvinner du också. men jag åker kanske med dig ett tag, innan jag far till mitt älskade göteborg. (:

tack alla, ni vet vilka ni är. smack*

--

:D

how can i love you ?
how can i love you ?
how can i love you ?
how can i love you ?
if you just don?t talk to me, babe.




Rihanna ft Jay - Z  - Umbrella
Hilary Duff - Someone watching over me
Enrique Iglesias - Ping Pong Song



och föresten, vad vill du ? skaffa dig ett eget liv. tack ;P

så då var denna dag avklarad ..

en ganska lyckad kväll igår. kom ju en del folk hit till slut ändå. vilket jag inte väntat mig. emelie och jag har sprungit runt här och städat en massa hela dagen, "hela dagen" .. sov ganska länge gjorde vi också (: fast vaknade ganska många gånger av det jävla pipandet. ÅH ! damp ;P haha . och min dröm , herregud. massa vargar som jobbade på tivoli som förstörde min bil, och någon killes moppe. jag försökte typ stänga bagageluckan tusen gånger på bilen, men det gick inte, upptäckte sen att där inte var någon lucka kvar, för den  hade dessa vargarna förstört och lagt på motorhuven, jag bestämde mig sen typ för att prata vett med dom här vargarna, vilket egentligen var några vanliga killar som typ klätt ut sig ;P haha, jätte knasigt var den iaf. kul va ? hehe..

kanske ska ta och sova lite igen ..

hyra film med mamsen sen (: kanske ..


nu ska vi facebooka lite ;P hehe .. kuuuuuul ..



snart jobb igen , vill inte. orkar inte.

miss you

saknar du mig ?


tack alla för kul kväll.

ems <3

lilla egot kommer fram ..

det stället klarar sig fan inte utan mig .. jag och ems var på bk idag för att köpa glass. herregud säger jag bara. dt:n funkar inte. bilarna bara kör fram till luckan, vill inte ens veta hur det ser ut under luncherna. brödrosten på ostsidan står igång klockan halv fem på eftermiddagen, huh ? papper, kartonger, plast och allt överallt .. shit. vill inte tillbaka, för vem ska få ordning på detta, jo jag . jag kommer inte kunna jobba i den röran. jag kommer få krupp. shit. och sen när börja vi märka bröden med PTD lappar ? hm .. fick rycka in och göra beställningen, för det var det ingen som kunde. en beställning som skulle vara inne senast fyra och klockan var fortfarande halv fem. vad gör dom på stället ? hur ska det gå när sabina slutar ? vill inte ens tänka på det ..


ner till hampan en stund ? blev lite sugen nu faktiskt. eller man kanske ska ta det lugnt och ladda inför imorgon istället. vi får la se ..


festilifest imorgon ! :D

en dag kvar till midsommar (:

har inte firat midsommar på tre år. så nu ska det fan bli lyckat ;D blir nog en del folk ändå (: kuligt.


hahahhahaha .. ;D

Dala säger:
Drömde om dig i morse haha
sabina -  säger:
vaa ?

Dala säger:

sjukt
sabina - säger:
vad drömde du då ? ;P
Dala säger:

haha vi bodde grannar, så kom jag typ från jobb, så var det snö ute o så, så skulle jag gå och handla lr ngt åt det ghållet, så låg du typ naken ute i snön, så frågade jag vad du höll på med, så sa du att man måste vara redo för typ beach 07


i'll think i go to boston ..

jag och ems har varit hos frissan idag. hata .. klippte min vackra lugg igen. men det blev inte alls som jag ville ha det, FÖR kort.  en vecka .. sen är den fin igen .. åh. min syrra hade fan gjort det bättre OCH gratis .. men ems blidde fin i sitt och platta hår (:


snart jobb igen. vill inte. jag har nog aldrig snackat så här lite om jobb på länge. saknar inte ens det. jo, saknar lendita. men hon fick vi träffa idag (: jag lovar jag kommer och hälsar på dig vännen.

imorgon ska det planeras lite mer inför fredag. handlas lite maaaud och sånt (: hehe .. och en fet cd-spelare som kan få följa med till falsterbo också. den ska vara riktigt sleten efter denna sommaren ...



sabina öppnar ugnen och kollar om kakan är färdig, sitter och petar i den så säger emelie
"du kan ju inte släppa ut värmen sabina"
"åh nej det kan jag inte"
sabina stänger luckan och trycker sig mot den, skriker på emelie "håll imot skynda dig tryck!"
emelie springer och trycker på sabina som trycker så hårt hon bara kan på ungsluckan ..

hahahah.. fan jag älskar våra dampryck .. dom kommer som från ingenstans, är så sjukt tråkiga egentligen så det blir så sjukt kul .


sen ska det hämtas biljetter till the ark imorgon, GÖTT ! :D


i hate ..

i hate the way you walk
i hate the way you talk
i hate the way you cut you're hair
i hate the way you stare
i hate when you're not around
i hate the fact you'll never call
but most of all i hate the fact that i don't hate you
not even a little bit, not even at all.


--

till stan med ems nu , brummbrumm :D

snaart midsommar (:

kommer bli fett kul .. hoppas jag . och nu har vi tydligen bokat falsterbo också. eller vi ska boka tältplats där. myspys .. eller FEEEST ! :D haha .. kul. min ems och en massa andra..

idag, en soft dag i stan med della och ems, drog till stranden först, men där var ju helt folktomt ;P hehe .. satt på petters och sen drog vi hem här och bada (: varmare i poolen än i luften för fan. göttit. sen blidde det film, i am sam. så grymt bra. gråtit för många gånger till den. sen fixade vi oss lite fint efter badet och drog till staaan, satt på hampis en stund. skönt, nu sitter man här. kanske en runda med pau nu . vi får se om hon pallar ;P


im better then you anyway.


you don't even know my name.


sis, förlåt för idag. älskar dig <3


oboy, rån och neverstop.

mys (: som våra gamla dagar .. nostalgi . har varit hos lillis nu. kollat på csi och sen komde helena och hälsade på ;P massa långt hår hade hon fått. fint. höll på att bli påkörd på vägen dit. knasigt. men jag lever.


tell me what you see when you look at me ;P hehe ..



you'r not the one, the one is gone.



christina aguilera - oh mother
jumper -  solen stiger upp även idag
kalle baah - ugly girls


mina läppar ler på riktigt.

tystnad kan döda.

känner att livet går mer och mer mot det bättre. skönt. man blir gladare och gladare för var dag som går nu känns det som. även om man har sina stunder när allt bara rasar för en stund och man blir helt tyst och känner bara vart är jag på väg, var är världen på väg, vad är det för meningen med det och det och det .. osv .. men det blir bättre. och det är toppen .. lite semester vad nog vad som behövdes, det har bara gått tre dagar, men jag vet att jag har sex dagar till framför mig (: göttit.

efter regn kommer solsken .. åh, älskar dig krisse. du är solen för mig. du är allt för mig.

snart käk, finns det något godare än nypotatis ? (: sen blir att bika till lillis. myspys. sen stan ? ska ringa pau sen och se vad hon hittar på för trams. vad gör min ems idag ? (:


festis här på midsommar föresten (: det är bokat ! :D yeah ..

step up ..

blev tre filmer igår med ems och bkool och chirre och dirre (: hann bara se två filmer, får se den andra sen ;P jag och emelie ska börja på dans (: fan va grymt. hehe. äh, vi kan börja ha egna kurser här hemma direkt ;P haha ..

konstigt det känns att inte åka till bk idag .. det kommer bli mkt tomt . det har liksom varit som någon slags rutin att alltid åka dit. göra det man ska träffa alla osv .. men jag måste lära mig att koppla bort jobbet för en stund.

idag blir det stan med pauline. hon kommer väl snart om hon lyckas hitta något att ha på sig ;P hehe . "nu springer jag till gardroben" ;P oook .. hehe. mysa lite i stan, en fika och lite så . sen ikväll ska jag till lillis med min lilla överraskning. weeh ! :D då blir det nog csi också.. eller hur li ? (:


i don't know you . anymore.


tell you ? oh, yes i will .

hemma ..

kom precis hem (: när det är ljust när man går hem är det tecken på en kul kväll. ont som fan i fötterna bara. har gått hem ;P

tack för ikväll djidji (:


åhh ja (: ..

pissväder .

sovit tills nu .. skönt som fan. skulle kunna sova hela jävla dagen. vädret suger. öser ner som bara den. orka. stan idag med karro ? (: något ska vi hitta på iaf.



vad har jag att förlora ? kan inte förlora något jag inte har. så varför inte ..


dags att gå vidare..

jag klarar det ..

ont i magen nu .. fan . går och lägger mig igen. orka ? nej !


fuck you.

fett kul kväll ..

..som vanligt . massor av kul människor ,


idag lämnade richard jobbet, tråkigt. kommer bli mkt tomt utan honom. /: har iofs bara fem dagar kvar på bk. men ändå. så då ses vi aldrig mer .. :(

image86



tänk om livet var så underbart som du inbillar dig att det är .. dessa dalar är hemska, synd att du inte känner av dom, det kommer kanske.


åh. <3


tack för att du finns ems, du lyser upp min värld.



så fort jag tänker på dig, pirrar det i magen. en skön känsla.

she's all that.

blir det hos emsen ikväll (: myspys, men först ska man slänga sig i solariumet ett litet tag, sen duschen, sen äta  (: har precis varit på sjukhuset /: farmor fick åka tuttut idag .. hon är fjukis. inte alls bra. men nu är hon där och dom tar hand om henne iaf.

pappa rullar över mamms tår hela tiden, hahaha (: kul ..


har varit och köpt tre par nya skor nu (: göttit. har ju inga skor sen innan ;P


någon har ritat på min mage, vem kan detta vara ? ;P gaast . puss.

nej nu måste jag rusa. rusa in i solariumet ? (: skriver sen ..

byebye..
image85

we are the best .
<3

..

i want you so bad .


det är svårt, nu går jag och lägger mig ..


goodnight honey.

<3

because i love you.


soft dag på jobb, en del att göra mellan två och fyra bara .. men det gick fin fint (: bröt upp massa gamla skåp och grejer. spännande, oscar från restaurang torget 1995 (: kul. sen gick jag in på siba och gnällde på min ipod, ska komma tillbaka imorgon. cyklade sen ner i stan och fixade med lite grejer och sen hem, jobbigt ;P

la mig i solariumet när jag kom hem, somna och råkade ligga där en timme. syns inte, men det gör lite ont på min kropp ;P blev sen riktigt sugen på godis. men regnet öste ner, försökte få emelie att cykla till kiosken med mig, men sen erbjöd sig mamma att köra, ojoj, med godis (: sen skulle man då sätta sig framför tv, kolla på någon tråkig serie och dega, men icke. inte ett skit på tv. så nu sitter man här och kränger istället.
 

baby ,,

english-speaking night, tonight !

haha (: fan vad kul kväll verkligen, skratta så jag fick ont i magen. backslick, rasta, flätan och mittbenan. haha. och massa hipphipp som vanligt. och massa svengelska ;P för engelska kan jag nog då inte kalla det. vi är svenska turister från sverige i sverige, hm ? ok (: super duper kväll ikväll . hela sommaren ska vara såhär ..


puss .




we were meant to be.

--

the day you slipped away
was the day i found it won't be the same
i wish that i could see you again
i know that i can't
i hope you can hear me
i miss you
miss you so bad
i don't forget you

K

barfota .

en låååång dag på stranden idag (: myspys, hoppas på att jag fått lite färg nu iaf ..  della badade i bh och kjol, sexy ! :D hehe .. jag doppade mina fötter, det räckte ;P isch. massa skit och mög i vattnet. snart har vi fått rätt på poolen här hemma så kan vi pressa här istället..

karrolinen behövde vila upp sig, så istället för att åka till henne bär det nu av till barfota med ems, dells och micks (: hihi. myspys. alltid stranden, som sagt bor jag och ems där (: hehe .. vårt andra hem .


varit på bk och käkat bkoooool också. så nu är vi jätte cooola :D haha ..


puss och kram banan skal (:



älska när du retades. håll min hand.

två kulor och en strut ..

hahaha .. göttit flickor (: !

söndas kväll gick åt till att sitta nere på friabad och softa, fota solnedgången och oss såklart ! (bildis) köpte glass och satt och mös till nästa klockan var tolv. skit kul, som vanligt (:


igår var det jobb igen. jobbigt att jobba nu med den här jävla pollen, kunde inte sova ngt igår natt, kunde ju inte andas och det var så varmt så jag visste inte vart jag skulle bli av. men det gick ..

sen vid elva drog jag och emelie åter ner till fria (: haha, vi bor där nere nu .. satt med filt, en flaska vin, lite jordgubbar och melon, mkt mys pys, tills det kom massa mysko människor.

"vad heter ni flickor?"
"blablabalblab, du själv då?"
"hosta en gång, så har du sagt mitt namn"              hahaha (: ok ?

idag blir det stranden med ems och sannis. ska första till stan och fixa lite. se om man kan lyckas få lite färg idag då (: sen ikväll blir det hem till karro och mysa på hennes ballan (: äta pizza kanske och såå.. trevligt trevligt.


bye.


vääääärme ..

skönt att den äntligen kommit, men kunde det inte varit i lite mer lagom mängd ? hm .. svettigt och klibbigt ;P varit en runda på stranden idag med paps, hans första utflykt. mysigt, satt nere på fria i solen. och jag fotade en massa. sen träffa vi syster yster och hennes vänner. ems och dellis var och pressade (: hehe .. sen bar det av till jobb. fixa lite och så. ganska skönt att vara på jobb när man inte jobbar. man kan göra vad man vill och bara glo på de andra ;P åkte sen ner i stan, där jag träffade ems och så åkte vi hem (: och nu sitter jag häär .. men inte så länge till ..


gårkvällen var kanon. skit kul, var på riktigt danshumör. haha :D göttit. massa folk, och SKIT VARMT ! hehe .. men kul som fan var det iaf. bilder dyker snart upp på bildis.. varit lite dålig på det nu de senaste dagarna ;P men det kommer, håll ut ! :D

ikväll blir det straaaanden eller staan. ngt åt det hållet. kameran ska givetvis med. och ems förstås ! :D





love you bä, du vet vart jag finns (:  


klappa en ko .


---


jag vill också .

ÅHHH..

pollen skit ! va fan vill du med ditt liv .. haha .. jag orkar inte detta kli i ögonen, kliar snart sönder dom. näsan rinner, ögonen rinner. hatar verkligen det. hur många piller man än stoppar i sig så funkar det inte. blö .. det enda negativa med sommarn. cyklade hem från jobb idag, eller rättare sagt anna cyklade mig hem från jobb idag. soft. satt och nös henne i ryggen typ hela vägen hem (: hahaha ..


haha. igår .. fan vad kul det var när du ringde imorse emelie,
"varför sprang du tillbaka när du gått av bussen och skrek "jag glömde en kram" "
"det gjorde jag inte?, jag sprang tillbaka och sa jag glömde min kamera men jag tar den imorgon"
 
haha.. gått och tänkt på det hela dagen, skrattat för mig själv ;P skit kul på jobb idag iaf. flamsat och tramsat. anna har åkt pappvagn ner för backen bort till containern. och richard har typ trillat. lekt fångade av en storm vind med ballong maskinen.  (lekt? hm.. men vi säger så) gjort ljud som richard garvat skit mkt åt. jaa .. en dag full med skratt, och så hoppas vi att den fortsätter. hahaha .. och alex, börjar vifta med salladen, "vill du ha ett saaaallads huuuuvud, koooom till buuurger kiing" :D hahha.. han får sina ryck den där killen ..  jenny fråga typ anna "vad sa alex?" .. hon svarar " han sa inget han bara sjunger" .. haha . står han där och preppar och sjunger ;D hahah ..


nu ska jag ut och pressa lite (:





varför så fin ? varför ? /:




kom på en grej till, lögndetektorn :D hahaha .. var får du allt ifrån ? ;P richardoo ..

8 juni .

imorgon är det ett år sen vi tog studenten, det är helt sjukt så fort tiden går. som emelie sa, det är vi som har tagit studenten, det är ingen annan som kan göra det. kändes knasigt att stå och se alla springa ner för trapporna med sina skyltar och skrika. men måste säga att dom var dåliga på att skrika. det ångrar ni sen. var glada över det så länge ni kan. kan man inte bara gå om gymnasiet ? då hade jag gjort det . men då skulle det vara med alla som var där då. spola tillbaka tiden men ändå minnas allt som hänt fram till nu. det skulle vara toppen.

image84


skönt på jobb idag. lämnade klockan ett. soft. önska man kunde göra så fler gånger. men det går ju inte. men men.


ska vi ta och visa lite av mina fjortiiiiiiis pOäNg nU då !!!!!! ;D ;D *LeR*

do you wanna  fuck ?
yes I wanna do
i wanna put my dick in you
i wanna make you scream my name
it is a game, we both know ..

nej, men nu kallar duschen. eller rättare sagt ems kommer snart så det är bästa att skynda på. kommer stå hur länge som helst och vela om vad jag ska ha på mig. sen blir det dricka på binas altan och sen staaaan (: weh!


grattis dellis .



jag är som besatt av en demon.

natti natti .

dags att nanna sig. jobb imorgon, igen ! väldigt trött nu, vet inte hur jag ska hinna med allt jag ska göra. vill bara koppla av och göra ingenting. var riktigt svårt att ta sig upp imorse. men man hade ju inget val. lite dumt av mig att gå ut igår bara. men det gick fint på jobb ändå (: stängde med min ems, var hennes sista dag idag /: tåååkit !

efter jobb åkte vi ner till stranden. myspys. satt och sjöng (: hoppas ingen hörde. hihi. sen blidde det terrassen och sen hampan. sen körde vi hem (:


utan dig hade jag mått ännu sämre. tack för att du funnits där för mig. ja, du.
 




.. vill ha dig .


jag och ems har gjort fjortis test ! :D hahahaha .. resultatet kan vi ta en annan gång (:

www.fjortispoang.se

det var ..

inte meningen att jag skulle bli full och att det skulle bli så här sent .. ska snart . usch, lång dag imorgon. vill inte.


wahis <3


fett kul kväll (:

/:

när ska jag förstå att jag inte kan dölja det för mig själv. jag hatar detta livet, och det är det tydligen ingen eller inget som kan ändra på. men det är svårt att få mig själv att inse. jag försöker hela tiden se framåt och ljusare på allting.


så var denna dagen förstörd.



hampis ikväll med emelie är redan bestämt. och så ska det bli. ville det jätte mkt innan, men nu vet jag inte. just nu vill jag bara bort bort bort låååååångt härifrån och aldrig mer komma tillbaka.


you have me.



.. så mkt jag ..

i belive i can fly ! (:

image81

en sväng om (:

fan vad jag är duktig. mamma sitter helt stissig bredvid och jag kör på som bara den. akta kanten ! ner med kopplingen, BROOOOOMSA ! :D hahaha .. fan va kul. går ju lättare om hon bara håller käften. kört en jävla runda idag, ner till willys, till bogge, till maxi, ut till väla och sen hem (: kul. så kör vi lite imorgon också. körkort innan september ska det bli. hur ska detta gå. typ fjärde gången jag körde idag ;P haha . men jag fixar allt (: för jag är bäst.


det skulle du inte varit, och ja jag förstår honom.


vad har gjort mig nöjd idag ?
vad har jag lärt mig idag ?
vad har fått mig att le idag ?
vad r jag tacksam för idag ?


fan vad jag saknar göteborg. /: satt och kolla på alla bilderna från det idag.


mario <3

puss och kram ..

... banan skal , emelie är en höjdare på att rimma ;P älskar våra flamsiga dagar på jobb..  platt hår på richard passar inte alls .. ska vara hans krull , skadat tanden hade han också gjort, så trycker han i mitt finger i hans mun och säger typ "känn" hahaha .. kändes inte så bra iaf. men men .. allt är gått bra på jobb idag, fått gjort en massa men ändå långt ifrån allt. blir en del att göra imorgon också. sen en lång dag på onsdag.


SOOOOOOPA, SLUUUT PÅ KONTOT ! :D hahhaha .. jobba jobba jooooobba . :D


emelies sista dag på onsdag ! /: vem ska jag flamsa med nu ? bajs ! moget ;P haha .

FOOOOOREVER YOUNG ! ..

Jagged  Edge - All out of love
Shaw Desman .- Difference
Avril Lavigne - Forgotten
Three days grace - Now or never


till havet idag med ? trivs bra där ..

maltesers är svin gott ! (: mums. mumsfillibabba. japp.

om du bara visste ..

stranden.

har sand öööver allt. haha.. innanför alla kläder och skit . hahah .. fan va kul kväll (: jag och ems stack till donkan och köpte glass i driven och sen blidde det stranden och massa fotande. skit kul (: lägger ut bilderna på bildis när jag har tid, nu ska jag sova för jag ska upp och jobba imorgon .

image80

kusin vitamin.

sitter hemma hos min kära kusin nu. mkt trevligt och go mat, som vanligt. spelade kort, dom lärde mig något nytt spel, som var JÄTTE lätt. eller inte. men tvåa utav fem är väl inte dåligt ;P hehe. inte för att vara första gången. nu sitter alla där nere och tjattrar och jag behövde lite lugn och ro. sonnys rum passar perfekt. och en data är  ju toppen (: men får nog snart dra mig neråt igen. snart tar lilla sonny studenten också. och jag jobbar och kan inte komma. tråkigt. men sant.

livet leker ..

inom jobb på vägen hem ? aa .. blir nog så .. får ringa och höra hur det går för mina töser .

film ikväll ? (: vi får se om jag orkar .. långt och ta sig till brohult ;P


en tidsmaskin ska byggas micka !! :D

festar, krökar och lever livet (:

haha, det var en kille som sa det igår, tyckte det lät bra.

gårdagen fick mig att inse en massa. en massa bra saker. eller som kommer få mig att ändra på en del saker som sedan kommer bli bra. det blidde lite knas där. jag har insett att vissa saker inte finns mer, men det finns en lösning till allt (: . gott mos !

en jävligt kul kväll igår, även om det inte alls blev som planerat. men det är det som är lite kul ;P missade först bussen, kände som om det var meningen att jag skulle göra det, gick hem igen, bytade om, kom på att jag kunde absolut inte gå i klänning och sandaler, det funka inte. bort till bussen igen, ner i stan, lite sen. så var alla jävla sportfånar över allt. hata fotboll och allt sånt skit. så då blidde det först tivvan för att se på matchen, sen bort till fria, gunga lite i solnedgången och dricka någon cider. bort till donkan ;P haha .. sen till hampis, där träffade vi mickis och micka.. och sen drog det igång ;D haha ..

"en jätte kuk med sko på"
"undra om killar gillar när det växer chilinötter mellan benen, självplockning 10 kr litern" och micka göra sånna riktigt krafs ljud, hahaha ...

"POLISEN KOMMER, KNYT SKORNA !!" hahahaha .. var fan fick vi det ifrån ?

en kväll full med skratt.

en uppspikad simFOT .. haha. "vad ska vi dekorera detta huset med tycker ni?" "EN SIMFOT" hahaha ..
hur fan ska jag få upp denna jävla flaskan,, "jaaag ser en parkeringsautomat, ja jag ser en parkeringsautomat." och den funkade alldeles utmärkt. haha, sen kommer den där killen, "man behöver inte betala" emelie bara "va" han bara "man behöverinte betala nu" hahahha .. ok ?

hahaha .. när vi skulle gå och kissa. jag var emelies guide. hon fick en guidning genom helsingborg. helt seriöst blev det också. vi kom in på en gata .. och emelie upptäcker ...

image79

.. här får man inte lov att hålla hand !

helt ok kväll, nej mer än så (: nästa helg blir det också en massa festande. och då har jag lovat att komma tillbaka. hihi (: sköldpaddan. länge sen.


nej nu har jag en massa saker och fixa med. skriver kanske sen ..

syssling.

jag har hittat min näst syssling, om det nu finns något sånt. så knasigt . (: hehe .

shit, kom och tänka på han som klädde av sig alla sina kläder igår på hampan och sen hoppa i vattnet, försökte fota det men det blidde inget bra av det. men men .. frösit måste han gjort iaf ;P


konstigt att man blir så ego när man mår bra och är glad ;P
image74image75
image76
image77image78

lycklig !

sabina är lycklig idag och jätte postiv till allt. var en toppen kväll igår . jag, ems och della drog ner i stan, satt först på gp ett tag sen blidde det hampan. ems drog hem och jag och della vidare till tivvan (: kul och bara dansa och skrika av sig. vi skulle ju skrika oss hesa della (: haha .. så mkt skrikande blev det nog inte. men dansgolvet ägde vi iallafall. men det gör vi ju alltid. karim är bäst (: vad hade vi gjort utan hans goa drinkar, hehe (: sen stängde tivvan och della drog hem. jag var kvar ett tag med karimis, sen var han tvungen att jobba vidare. sabina tog taxi hem och sov bättre än någonsin (:

vaknade klockan tio, mådde skit, men det ska inte hindra mig mer, steg upp städade mitt rum och gjorde sen frukost till mamsen och papsen, kokade till och med kaffe, kanske en självklar grej för alla ;P men jag vet fan inte hur man gör. men bra blev det, "detta är bättre än ditt kaffe ingela" sa pappa (: hihi .. sabina är bäst på allt.

sen drog jag och mamsen ut till väla, handla lite dricka och fixade lite saker. sen vidare till puma, idag igen ;P haha. handlade lite. var sen tvungen att åka till jobb och checka läget, fixa lite papper till tessan. kaos på jobb när jag kom, så jag fick rycka in lite där (: men det var kul. inte var dag man jobbar i jeans och t-shirt, och kasar runder på sina vita gympadojor, tänk om ida sett det där (: haha .. men mamsen vänta så var tvungen att åka därifrån igen, men lite hjälp fick dom iaf.

sen kom man hem .. städade min syrras rum för att det skulle vara fint när hon kom hem, och sen står hon i dörren (: WEEH ! massa roliga saker hade hon köpt. fick snapsglas (: haha .. jätte fina .. står lite kuliga saker på dom, "make me happy?.. swallow!" "who's your daddy?" "i don't have a drinking problem, i'm just very thirsty" "i always take life with a grain of salt .. a slice of lime and a shot of tequila" "avoid hangovers, stay drunk" "i gave up sex, drugs and drink, it was the worst fifteen minutes of my life." "cheers to tequila, the cause and solution to all life's problems", kul va ? (: och väldigt intressant, eller inte . men men .. en klänning hade hon köpt också. som jag ska ha på mig ikväll, hihi .

så, vad händer nu ? joo, har suttit i telefon typ hur länge som helst nu. försökt få tag på alla från jobb. så ikväll blir det ferre (: mkt trevligt. har ringt alla. eller nästan iaf. så vi blir en del ändå, hoppas jag (: johan får jag inte tag i, men han hör väl av sig, kanske när han ser det här (: så ikväll ska vi ha kul eller jag ska iaf. lycklig. våga förstöra min dag nu ;P haha .. äh, det är det INGET som kan göra nu ändå. inte något. inte någon. 

dags och fixa mig lite nu (: 


tack ems för att du finns, du är bäst, vi är bäst <3  snart åker viiii ..

RSS 2.0