korvstroganoff.

buh, vad jag är tråkig och korvstroganoff är ingen hit ! det går ner, men det finns godare saker.

idag har jag varit på äventyr med micka hela dagen. massa mysigt. shoppat för mkt dock! men jag äger iaf ett par nya, hela, fina och vita converse . min gamla höll ju på att falla ihop, men varför trivs man alltid bättre i ingångna skor ;P köpt en ny väska, nya lakan, ljusstakar och sånt .. massa pill som alltid åker med hem i någon påse.

och nu är sabina super trött.. ska börja jobba sex imorgon så snart är det sängen som gäller.

saknar min mia också.


still confused.

where am i ..

fortfarande lika förvirrad. inget har förändrats. inget har blivit klarare i mitt huvud. jag vet liksom inte vart jag ska börja. inte vart jag ska sluta heller för den delen. äh.. lika bra jag lägger ner. jag har inget kul att komma med nu. jag måste hitta ut ur denna labyrint först...

det fixar sig , eller hur ? säg att allt fixar sig..

gonatt.

dont know.

allting har blivit väldigt knas. och förändrats så mkt, på så kort tid. jag är snurrig i bollen nu. och det beror inte på alkoholen denna gången ;P hehe.. nej det är massa som är som jag inte trott det skulle bli. jag vet inte riktigt hur jag förklara. ibland måste man bara ta lite chanser här i livet. känns det rätt för stunden, så tror jag nog att det blir rätt i slutändan också. men jag har det svåraste kvar..

idag fyller jag år (: dagen började med att jag gick upp klockan fem efter fyra timmar sömn. inte ok ! men hade inget val. började jobba klockan sex. sen jobbade jag till ett, mådde illa som fan på jobb och var helt död i min kropp. inte alls likt mig. jag gick på som en ångvält på jobb och fixade allt.. sen var jag helt slut och kunde knappt röra mig. som tur var kom toddan och karro och hämtade mig och körde mig hem. sen sov jag några timmar, tills päronen kom hem. då fick jag blommor, present och vi började laga mat, plankstek stod på menyn, med jordgubb och choklad tårta till efterrätt (: mumsigt. men sabina hade inte fått i sig så mkt annan mat denna dagen, så magen fick en chock! och det slutade med att jag fick massa ont i magen. wah kom också och åt, jätte mysigt. äntligen är han hemma hos mig igen, min älskade wah ! har saknat honom en massa, nu när han har varit i sthlm i flera månader.

fick åka ner i stan nu och sätta in min cykel på jobb, för den hade jag ju glömt helt och hållet ;P tur att städerskan var kvar. hehe. annars hade det krisat lite. och nu sitter jag här och lullar bara. ska sova snart tror jag. försöka sova och komma på en lösning på allting..

happyface.

im in heaven.

inte alls så farligt på jobb igår som jag trodde det skulle vara. självklart var det segt. men inte alls mkt att göra. så jag hann förbereda en massa för idag, det hoppas jag att dom blev glada för (: hehe..

tack för att du är så underbar.

idag har man sovit länge. det blev ganska sent igår. sen var jag och handla med mamsen inför imorgon. lite snacks och sånt. och jag är alltid orolig att det inte ska finnas något för alla, så jag vet inte hur mkt jag har köpt. haha.. så nu får ni alla snackssugna äta en massa (: hehe. så jag slipper ha det kvar dagen efter och må dåligt över allt jag kommer äta ;P
sen när jag kom hem, slängde jag i lite hårfärg i mitt hår, vilket jag skulle väntat med, för det blev så jävla stressigt, klockan fyra slängde jag i hårfärgen, sen skulle vara i en halvtimme, sen skulle jag duscha, föna håret, platta håret, ta på mig och sminka mig, sen vara i stan för att se på darin klockan fem ! ;P haha.. det var ju fan knappt lönt att jag duscha, för jag stressa mig helt jävla svettigt och fick sätta mig på cyklen och cykla som en gast ner i stan, var i stan kvart över ! (: duktigt ! yesyes, så missade lite men det gjorde inget (:

nu har man cyklat hem igen och ska byta om lite för kvällen. sen bege sig ner i stan igen för att möta upp flickorna för lite drickande (: lite lugnt idag, måste ju spara mig till imrogon (: det är ju då det ska suuuupas ! hehe..

nej, jag känner jag har mkt jag vill skriva här som vanligt. en massa som jag inte kan skriva just nu. men det kommer.


im happy.

sweet baby.

sabina är i sin egna lilla värld. och vet inte hur hon ska få ut allting hon tycker och tänker på den här skärmen just nu. det funkar liksom inte. AHH! ja, jag vet ärligt talat inte riktigt vart jag befinner mig just nu. vad jag vill och vart jag vill.. ska jag resa ? ska jag plugga ? ska jag flytta ? vad vill folket runt omkring mig ? det lät lite fel, jag menar inte att jag påverkas av dom så. utan mer, ja.. lite svårt att förklara igen.

men jag är glad iaf.. lite mindre när jag är på jobb bara, jobbat så fruktansvärt mkt senaste tiden och det tar verkligen på en. det är ju inget vanligt 8-17 jobb liksom, hela tiden ska kroppen ställas om på en ny tid, morgon, natt, lunch, natt, morgon, lunch, ja.. inge kul.

men nu ska jag nanna mig, så jag orkar min sjunde dag i rad på jobb imorgon. gonatt folket. jag lever även om jag inte uppdaterar, jag lever bara i min egna lilla värld. återkommer när jag vaknat från den.


to work again.

jaha.. då har man varit och tränat, fått solat lite där ute.. duschat och sånt nu, sen bär det av till jobb snart. har precis pratat med jobb också. den enda helgen jag ville ha ledig på hela sommaren var denna som kommer nu, men nu ska jag jobba söndag, för det är ingen annan som kan. det är klart jag ställer upp om det krisar, jag är extra och ska ställa upp. men samtidigt tycker jag det är lite tråkigt. men dom får mig inte i något gott skick inte ;P bakfull it is! sorry mange! du får jobba hårt på söndag (:

så då blir det tio helger på rad som man jobbar, inte kul alls, men det blir ju goa pengar. och man slösar inte lika mkt. nu har jag istället slängt iväg en beställning på hm för 2700kr ! weh, något gott att se framimot nästa vecka ;D tröstshoppa är inte bra, men kul (:

nu ska jag se om där är ngt att äta, som jag kan ta med mig till jobb (: ja, jag är sjukt trött på subs ! ;P

pusshej.

confused.

måndagen är avklarad och har gott hyfsat snabbt.. ge mig fredag nu!!! (: gick upp, tog en lång dusch. sen cykla jag ner i stan för att träffa mia när hon slutade jobba. vi gick runt lite i stan och kolla. och eftersom att jag fått tillbaka mitt kreditkort, så slutade med att jag kom med två linnen, ett skärp och en klänning ! (: slut handlat ! sen fikade vi på kafferepet, en snabbis, sen blidde det thaiaffären och sen jobb för mig..

har kommit hem för en liten stund sen och ska snart nanna mig för att orka med en dag till imorgon (:

gonatt.

new week.

måndag igen ;P tack och lov för det.. fast jag vill att denna veckan går snabbt, så det snart är helg (: första lediga helgen på fyra veckor tror jag.. och det är festival och jag ska firas ! (: weh ! helgen har varit jobbig, jobba natt fredag och lördag, sen stängning på söndagen, jag var helt slut i min kropp igår. och är väl fortfarande. men jag har fått sova lite iaf. nu ska jag hoppa in i duschen, käka lite frulle, sen cykla ner i stan och möta upp min söta mia (:

efter fika med mia så ska jag självklart jobba igen;P blöh ! mindre roligt!


återkommer kanske sen .

home.

är så fruktansvärt trött nu. nu ska jag bädda ner mig och sova länge. funderar på om jag ska ringa och se om någon vill jobba för mig imorgon, kanske byta ngt pass. för jag orkar inte.. sen ska man jobba fyra dagar till efter det. sju dagar i rad och tre nätter, ytterligare två stängningar och en lunch. ska väl inte gnälla, jag har ett jobb och jag trivs någerlunda bra. men jag känner att jag kommer ingen vart. jag vill ju utvecklas och hålla på med något jag gillar. jaja.. slut ältat för idag..

gonatt.

i wanna be a rockstar.

buhu, vad jag är trött !!! jobbade hela natten igår, var hemma vid kvart över fem typ. cyklade hem, eftersom att det inte går några bussar och jag vägrar betala för taxi ;P hehe.. och dom få som är vakna vid den tiden har druckit så dom kan inte köra .. mamma väckte mig idag vid tio. hon behövde låna min dator. ännu mer buhu! sen kunde jag inte somna om och beslutade mig för att följa med henne på lite äventyr. så det gjorde jag och kom hem nästan precis.

nu ska det lagas mat och sen ska jag bege mig ner till jobb igen.. för ytterligare en natt ! buhu igen! en riktig buhu dag! jag skulle vilja vara någon helt annan stans..


jag vet inte var jag ska börjar, jag vet inte vart jag ska sluta. jag vet inte vad jag känner, jag vet inte vad jag inte känner. jag är ganska lost i mig själv nu. vet inte riktigt vad jag vill, vad jag gör eller vart jag är på väg.



miss you K .

busy.

idag är det fredag, vilket det inte alls känns som. har haft saker att göra nästan hela veckan, har ju varit ledig måndag, tisdag, onsdag och torsdag. och det har blivit väldigt dåligt med bloggandet. när jag väl varit hemma och suttit vid datorn har så har jag läst en massa gammalt på bloggen.. fortfarande så sjukt mkt man saknar. och bönan äventyren måste ta en ny start snart, annars får jag krupp ! start nästa onsdagkväll, JAAA ! BOOOM SLASH SPLAAASH ! ah, saknar alla damp ryck. haha..

idag har jag varit hos mormor med mamsen och hjälpt henne rensa i hennes källarförråd. mamma tycker jag redan har samlat på mig mkt saker, tänkt då hur mkt min 60åriga gamla mormor har samlat på sig (: satt och kolla på en massa gamla kort, så mysigt med sånna små mini svartvita foton med lite gnaggiga kanter, verkligen gammalt. gillar den känslan lite (: mys.

har precis kommit hem, ska hoppa in i duschen strax, plocka undan lite på mitt rum, käka tacos med familia och sen blir det till att cykla till jobbet (: vet inte om jag ser framimot det eller inte. jag hade hellre varit i båstad faktiskt. men ska jag få några pengar till att åka härifrån så måste jag fan och med jobba (: så så får det bli !

har vi kanske någon kul liten bild vi kan slänga in tro , för att liva upp det lite och inte bli uttråkad av all text ;P haha.



gammal bild på mig och manuel (:

born to make you happy.

jag besluta mig för att åka ner och joina diana och josse igår. det ångrar jag absolut inte. vi hade super trevligt, skratta och prata om allt och ingenting (: underbart. hehe.. var hemma och i säng vid halv tre.

idag försökte man dra sig upp ur sängen vid tio, gick lite segt. efter några snoozningar så var jag iaf på benen. på med träningskläder och en rask promenad ner i stan. tränade en halvtimma, blev bara mina "övningar" idag och inget löpband. men jag hade ju iofs gått ner, men det var ju själva uppvärmningen ;P sen åkte jag med mamma och mormor hem. hoppade in i duschen och gjorde mig iordning, sprang till bussen och mötte upp micka i stan (: vi satte oss ner på en bänk på bruksgatan och bara kollade folk, vissa är lättroade ;P haha.. vi skrattade åt mkt, det var kul, älskar att bara sitta och titta på folk (: vi kan göra mkt knasigt vi.

när jag kom hem igen, var det dags att fara iväg igen. det var bara sätta sig i bilen direkt för en tripp till båstad. vädret var nästan för varmt. man blidde helt klibbig och äcklig ;P vi hittade en pizzeria som vi besluta oss för att äta på.. trots vänte tiden på över en halv timme.. rätt var det var så började det åska, blixtra, hagla och ösa ner.. så där tackar vi för vänte tiden på pizzan annars hade vi nog hunnit bege oss därifrån och blivit väldigt blöta ;P sen fick jag äntligen träffa andreas, som jag snackar med i över ett och ett halvt år ;P helt knas.. kännt varandra så länge och aldrig träffats ! sen sprang jag ifatt mamsen, papsen, sanih, john och sanihs mamma.. så gick vi och lyssna på måns lite, sen gick vi in på peppes och drack lite gott (: sen blidde det hemfärd..

en fullspäckad dag som vanligt (: underbar dag !

nu ska jag nanna och ladda upp för imorgon (:

gonattpuss

another life.

igår och idag har jag suttit och läst en massa gamla inlägg på bloggen och det har fått mig att inse ännu mer hur mkt gammalt jag saknar. K förstås, bönan-äventyr, bk-gänget, lund.. har haft mkt kul i mina dagar, dock en del tråkigt också tyvärr. min högsta önskan är helt klart att K skulle finnas här bland oss igen. allt det andra kan jag liksom ta igen på något sätt, men K går inte att få tillbaka. vilket gör fruktansvärt ont. K, du är fortfarande den enda som förstod mig som ingen annan, du är fortfarande den bästa vän jag någonsin haft. du har fortfarande din del i mitt hjärta och jag kommer alltid sakna och älska dig. jag är inte riktigt samma person som jag var innan K försvann. jag är mer osäker, jag är mer tillbakadragen och tyst. han har tagit en bit av mig med sig helt enkelt, den båda jag och han tyckte bäst om. någon dag hoppas jag att han kan lämna tillbaka den och att jag kan hitta tillbaka till mig själv igen. då vore allt så mkt lättare..

idag har jag spenderat dagen i helsingör med familjen och mormor. mkt mysigt och trevligt. och nu sitter jag här och försöker bestämma mig om jag ska åka ner i stan och träffa diana och josse eller inte.. men min kropp blev plötsligt så matt och trött. vill bara bädda ner mig i min säng och kolla en film.. göra ingenting liksom. öppna krisse lådan och lukta lite på hans tröja, som efter 2½ år fortfarande luktar K..


i feel the adrenaline moving through my veins.

har varit jätte duktig idag och varit nere och tränat (: först mitt maskin program som någon snäll gyminstruktör satt ihop till mig, sen en stund på löpbandet. och som uppvärmning så gick jag självklart ner till stan också (: klapp på axlen sabina!

sen jag kom hem har jag inte gjort ngt vettigt alls. bara suttit vid datorn och slappat. pysslat lite. myst med kisen och sånt där trams man underhåller sig med här hemma (: men nu ska jag ta och hoppa in i duschen, en riktigt lång dusch, med peeling, inpackning, rakning av ben och sånt där (: riktig ta hand om mig själv kväll. för övrigt så blev det knäckisar till frulle, lite ris och kyckling-gryta efter träning och frukt till mellis. jag ska fixa det här med att komma igång med träning och äta rätt, jajamensan ! hehe..

duschen nu ...

hejdååå !

sleepy.

det har varit väldigt lugnt på jobbet idag. iallafall dom första fyra timmarna ;P skönt. men jag är ändå helt slut i min kropp. gick och la mig en stund när jag kom hem.. sov typ fyra timmar, men är fortfarande trött. vilket är bra, för nu är det snart sovdags igen (: har suttit här i soffan och bara tagit det lugnt hela kvällen.. skönt.

nu ska jag försöka planera min vecka. har en massa jag ska göra, folk att träffa och så (: får vi se om vi får ihop det.. hehe.. sen blir det sängen. för nu gäspar jag en massa här ;P

sov sött gott folk.

sunday.

då var det jobb som gäller igen ;P idag också, sen är man ledig några dagar. dom kommer som vanligt vara fullbokade med saker, vilket är kul, men jag skulle nog behöva bara ta det lugnt och stressa ner lite. men det är inte riktigt sabina style ..

nu ska jag sätta mig på cyklen (:

byebye!

still going strong.

haha.. kommer hem och ser att björn skicka en länk till mig på msn, han hade hittat mig på något foto på facebook, herregud, är det inte hemskt när man gör sånt ? inte för att jag syns så mkt. men detta fotot är hemskt och något jag bara vill glömma ;P haha.. hade ju föträngt denna kväll..

idag har det varit jobb från åtta till fyra. inte alls mkt att göra. soft. riktigt hårt att cykla hem dock. så trött i benen. trodde jag skulle dö eller ngt. men jag gav inte upp. träning ! (: haha. sen var det hem och käka middag med la familia, mormor och farmor kom också och joinade. sen var det hopp in i duschen, fixa och trixa och iväg till micka på inflyttningsfest. ja, jag är redan hemma ;P tråkig nog. men ska upp om sju timmar. så tyvärr ingen utgång för mig idag. men jag fick klä upp mig lite och så, det är alltid kul, även om det kändes lite onödigt idag.. det blev iaf min fina senapsgula tunika från hm, min nya svarta kjol och mitt nya svarta flätade skärp från monki, mina höga svarta mockastövlar, svart jacka och svar tmålade naglar, om jag gillar svart ? nej, vad får er att tro det ;P haha..

nej, sängen kallar (:

gonatt, festa och sup för mig med ! (:


again, ready for work.

tvingat mig upp ur sängen, käkat två knäckisar och nu ska jag bara slänga på lite smink och sätta upp håret. sen ska jag bika iväg till jobb igen (: jobbar till fyra, hade tänkt träna efter, men vetifan om jag pallar det. ska iväg på inflyttningsfest hos micka ikväll också. sen jobb imorgon igen. får ta träning nästa vecka när jag är ledig.

see you later aligator.

ready for work.

nu har jag städat och hållt på sen jag skrev innan. såå fint det blev.. har dock inte hunnit dammsuga. men det får jag ta när jag kommer hem. kanske försent att dammsuga klockan halv elva på kvällen ? ;P äh, det är fredag. lugnt. hehe.. men nu ska jag sätta mig på biken och faaaara iväg.. ni vet vart ni hitta mig , subway 16-22 (:

byebye.

i just wanna know.

uppe med tuppen, eller inte (: haha. det går fan inte dra sig upp ur sängen, när det är iskallt utanför täcket och ögonlocken vägrar lyfta sig, då är det fan meningen att man ska ligga kvar i sängen ;P ställde klockan på tio, och gick upp för tjugo minuter sen (: ja jag snoozade i över en timme idag ! ah ! fast jag vaknade faktiskt först av ett samtal från jonas kvart över sju på morgon, varför jonas ? vem ringer så tidigt en fredag morgon ;P haha.. pratade dock inte med honom, väntade bara ut vibrationen och till slut la stackaren på (: och sabina kunde sova vidare.

min tanke idag var att åka ner till gymmet och ta en fyrtiofemminuter på löpbandet. men jag tror fan jag skjuter upp det tills imorgon, jag har lite träningsvärk sen igår , då borde jag ta det lite lugnt (; hehe.. så idag ska jag istället bara ta det jävligt lugnt. städa lite här nere i min lilla lya. tvn är väl så dammig så man snart inte ser vad det är på tv längre ;P och det är viktigt ! sabina är tv beroende, ja visst! (: märks att man varit jävlig lat och upptagen sista tiden. nu ska jag hålla mig ännu mer sysselsatt så jag inte får krupp av saknad ;P

klockan fyra är det jobb som gäller. och FAN ! jag har inte tvättat mina arbetskläder.. dom ligger i en hög här på golvet. nog bra. det får åka in i tvätten nu snabbt som fan.. (:



slänger in en bild, för det är ju alltid roligt.
från sista kvällen jag bar mina jeanstights, rip! som spraaack (: haha.

hunt me down.

mitt happyface försvann snabbt. AH, så arg jag blev! jag har inte varit arg eller ledsen på länge, så jag behövde nog bara få ut lite känslor. blev sur på mamsen. hon är så onödig ibland. vilket var på väg att förstöra min dag. men så fort jag såg mia så blidde allt genast mkt bättre (: vi tog tåget till malmö, där vi först fick hitta ett ställe att äta på, vilket blev jensens böfhus, vilket är supergott (: sviker aldrig. vi avslutade där med efterätt, jordgubbar, smältchoklad och mjukglass, herregud! så gott (: underbart. sen fick vi nästan springa runt malmö för att hinna med allt innan dom stängde. jag skulle ta det lugnt med shopping sa jag för någon vecka sen. för att kunna spara till min thailandsresa ;P men med rea på monki var det svårt att hålla sig till det. jag kom hem en kjol, en tshirt, en munkjacka, en tunika, ett skärp och ett linne rikare, dock 400kr fattigare, OH YES ! (:

     
    

nästa stopp blidde landskrona. där min skoskav började gnälla, fy fan ! men det glömde man bort efter ett tag. vi promenerade knallestråket och sen blidde det thaibox (: mumsigt ! hehe.. sen gick vi bort och satte oss vid scenen där timbuktu skulle spela, det började bli svinigt kallt. men vi stod ut (: hehe.. när den där hoppetossan hoppar ut på scenen, med sin härliga skånska och sjunger och är glad, kan man inget annat än att göra detsamma (: hehe.. underbar männsika, verkligen! happyface fortsatte vara happyface (:

sen var det dags för hemgång och nu sitter jag här (:

tack mia för en underbar dag (:

nattinatti.

happyface.

varför går man inte och tränar oftare när man mår så jävla bra efteråt? ;P AH! jag är glad och svettig ! hahaha.. nu ska jag hoppa in i duschen. för sen ska jag möta mia på e-berg, sen blir vår efterlängtade malmöresa äntligen av. vi får klämma in det idag innan vi ska till landskrona karnevalen. för det finns ingen annan tid till det /: vilket suger. när jag jobbar är mia ledig och tvärtom. vilket betyder att det kommer bli lite mia och sabina äventyr framöver /: vilket suger ännu mer. men men.. duschen skriker efter mig, jaaa, verkligen skriker ! (:

see you when i see you (: (RR)


i did it !

jag är uppe iaf, nu ska jag bara ta mig utanför huset också. tänkte att jag skulle lägga mig innan elva igår. men så blidde det inte ! (: vid tolv sa jag att jag skulle nanna, men sen ligger man och vänder och vrider på sig i sängen en halv timme - timme. men jag snoozade också typ en timme. så nu har man fått i sig frulle, som bestod av knäckisar och te (: ska göra detta till en vana. precis suttit och lagt in lite bilder från mobilen, så får väl lägga in lite här (: sen ska jag springa ner till gymmet (:



jag och tanja före utgång. jävligt suddig bild ;P



min kiwikis nannar i min säng (:



min sötaste vän lollobollo fular sig inne på lagerhaus (:



nu ska jag röra på mig (: byebye.

show me love.

som vanligt blir det inte som planerat. skulle träffat en gyminstruktör idag, jag skulle ut och springa och åka till lund och träffa malin ;P men inget av det gjorde jag. bokade om gyminstruktören för typ fjärde gången, flyttat till imorgon, då måste jag gå! fick sms från malin imorse att hon skulle hjälpa sin mammi med ngt. så då åkte jag med mina päron till ven istället. vilket började hur bra som helst. sen förföljde regnet oss ;P dyngsura var vi allihopa. vi stod och väntade på båten, när den väl kom tog det hundra år för dom som var på båten att gå av, visst jag förstår också att man inte ville gå ut i det ösregnet. men tänk lite på oss som står där ute i det redan. fy fan vad jag frös. AH ! ville slå dom, idiotas !





 

 



olänge sen man åt bulle med bulle istället (: det måste jag ha imorgon ! ;D;D



there are many things you dont know about me.

det är dags att hitta en slags rytm i livet nu. har inte varit och tränat på säkert över en månad nu. riktigt dåligt av mig. visst jag har varit och simmat två gånger. tack vare tanja! (: bra! men inte tillräckligt. jag har slarvat som fan med maten och ätit en jävla massa godis. det är inte jag! nu är det skärpning. imorgon blir det en joggingrunda i jordbodalen. sen ska jag till gymmet och träffa en gyminstruktör (: vilket jag har gjort innan också. men behöver lite nya grejer att ta mig an. nu ska ben rumpa och rygg också tränas. kan ju inte säga att det ska vara inför beach 09, för det är lite sent, plus att jag hänger inte på stranden ;P hehe..  nog om mina dåliga vanor.

igår gick jag upp och åt frulle med salem. sen körde han mig till stan. där mötte jag upp nihad (: vi tog en fika på espressohouse, pratade om allt möjligt. massa gamla minnen, vad folk gör nu förtiden och vad som händer i framtiden. vi tog en promenad ner till tropical, sen började det regna. då satte vi oss på varsin buss åt varsitt håll och åkte hem.
när jag kom hem kollade jag på en shopoholics bekännelser, den var väl ok ;P sen gjorde jag mig iordning och tog mig till adler för lite festligheter, en massa gamla e-bergare och sånt trevligt. vid halv tio tiden tog vi oss ner till hampan och sen blidde det swea. mkt trevlig kväll, inte superduper full som vanligt, vilket var så skönt (: och inte så dyrt ! hehe..

idag vaknade man lite små bakis och seg. riingde till lollobollo som jag skulle leka med idag. vi var båda lite sega med att göra oss redo, men hon var ändå värst ;P hehe. var väl nere i stan vid tre tiden. gick in om sub och snacka lite skit, sen mötte jag upp lollobollo på brooklyn. vi gick till bomb och delade en kebabispizza, sen blidde det en runda på stan. ett sugrör och en tröja rikare blidde jag (: hehe., snurrsugrör jagade vi hela stan runt efter, som barn på nytt! hehe. sen fick jag ett mindre trevligt samtal från sub, som också innebar att jag fick rycka in och jobba. inte alls mkt att göra idag, så det var soft (: och nu är man hemma. ska städa undan lite här, för här ser ut som kriget, för som sagt har jag varit suuuper lat och inte pallat bry mig ;P ändring på det nu.

men oj så mkt text det blidde. förstår er om ni inte har tagit er ända ner hit. men det var skönt att skriva av sig lite (: det har varit dåligt på den fronten också. får väl ta och slänga in lite bilder från gårdagen också (:

   




dags att nanna (:



my week.

veckan är fullbokad. nästintill iaf. det är bra jag håller mig sysselsatt iaf (:

måndag : fika med nihad, fixa och trixa här hemma med saker, fest hos patrik och sen swea (:
tisdag : mys med lollobollo (:
onsdag : tågresa ner till lund för mys med maliiin (: över ett år sen jag träffa henne sist. gud!
torsdag : landskronakarnevalen, timbuktu, mys och festivalmat med mia (:
fredag: jobba ..
lördag: jobba, inflyttningsfest hos micka (:
söndag: jobba ..


låter bra tycker jag (:

nu blir det sängen, sov gott allihopa !


lots of candy.

dagen och kvällen blev inte riktigt som planerad ;P jag råkade uppdatera mitt sims och sen gick det inte att starta, blöh! my hörde av sig och ville ses istället, så vi vandrade ner i stan , satte oss på bishop och tog en god öl. sen gick vi bort till louise och snackade lite skit (: sen blidde det bogge och jag gick därifrån med ett helt kilo godis! som jag sitter här och tuggar på alldeles själv ;P haha.. fettoo ! så jag har inte hunnit lägga in några bilder heller.. och nu ska jag försöka dra mig upp ur sängen, hämta min hårddisk och hitta en go film att titta på .. om jag orkar. kommer somna gott ikväll. men tyvärr ensam /: snutt.



miiin söta tise. som får göra mig sällskap inatt (: ser lite groggy ut här , hehe..

i believe.

jag har fortfarande inte fått in bilderna från i fredes på datorn. dåligt av mig. men samtidigt har jag haft vädret att skylla på. men det är det slut på nu. så ikväll ska jag fixa med det. spela lite sims och kolla en go rulle (: sånt som man gör en dag som den här. söndag, dåligt väder, jobbat hela natten .. perfa ! (:

nimis historian tar vi tillsammans med bilderna ;P igår var det grillning med sanih och john som stod på planeringen. massa gott och jag gjorde för första gången quinoa sallad (: ganska lyckat för att vara första gången faktiskt. hehe.. vid halv åtta tiden fick jag ta mig till jobb. jobbade hela natten. först var det ingenting att göra och sen brakade det loss och hela lokalen var fylld med folk och brödskåpet stod tomt alldeles för tidigt /: kaaaos! hehe.. men det var både kul och jobbigt ;P så en helg utan utgång blev det för sabina (:

imorgon är det måndag och sabina är ledig, vilket är riktigt skönt, även om det betyder mindre pengar nästa månad. jag jobbar faktiskt bara fredag, lördag och söndag denna veckan. så det blir ingen utgång nästa helg heller.. shit ! det kommer klia i fingrarna på mig när det närmar sig helg ;P

nej nu ska jag gå upp och trycka i mig ytterligare några av mammas nybakta kanelbullar, MUMS ! (: i loooove !


im gonna miss you.

im alive.

bara så ni vet så lever jag . har bara varit väldigt upptagen som vanligt .. och jag ska fortsätta vara det tyvärr. men jag ska slänga in lite bilder från när jag och Tanja var på nimis igår, så fort jag hinner och solen inte skiner ute ;P


POOOOSSSHAJJ !

better.

allting rullar på. jag är glad (: idag är jag ledig, vilket är super skönt. verkligen underbart. ska njuta av solen hela dagen. mia kommer snart hit. så då ska vi bada och sola. sen ska jag göra lite kylling sallad till oss (: lunchis ! mums. vad som händer ikväll kan jag inte avslöja. för vem vet vem som snokar här ;P hehe.. surprise !!

nej, nu kan jag ju inte sitta här nere i kylan.. måste bara ladda över lite ny musik till poddis (:



RSS 2.0