glass med topping.

en med kola och en med chocklad.

sitter på jobb, inte alls mkt att göra. inget alls faktiskt. så jag och malin käkar glass och har det trevligt. sitter och diggar till lite musik. har jätte mkt packning med mig eftersom att jag ska tillbringa natten hos karro med alicen. plus att jag fixat present till tanja och att jag varit på systemet. massa packning JA ! ;P

ikväll är det middag hos fölsegrisen Tanja och en massa fest ! ;D WEH ! här ska det firas till tidigt imorgon bitti. eller hur tanjs ? ;D

imorgon kommer mamsen hem efter två veckors semester på malta. så skönt att hon kommer hem igen. så det blir lite ordning där hemma. vilket jag inte kan hålla reda på när jag är så mkt på jobb. åh, jobbigt och irriterande.
men det släpper  vi nu . för idag är en bra dag som bara ska bestå av en massa HAPPINES ;D

snart dags att lämna jobb snart (:

byebye.

noll rubrik.

påskhelgen är över. skönt. men snön kunde ju också försvinna. sitter ju här och huttrar. hatar detta jävla vädret. blö. ge mig värme. sen jag skrev sist har det inte hänt så mkt. sanih och john kom hem i tisdags. lite mys i onsdags och sen blev det ju utgång i torsdags i snöstormen. det var väl helt ok.

sov till halv fem på fredagen, vilket väl var bevis på att jag har jobbat hårt hela veckan (: fått sålt lite klockor och lärt mig lite mer. det går frammåt. ni vet vem ni ska fråga om ni undrar något om klockor ;D MIIG ! lördag söndag var det jobb. men jag kunde ändå inte låta bli att gå ut på lördagen. det var väldigt kul till en början. förfest hos mia, en runda till pl, sen utposten och sen tivvan, vilket var ok dom första två-tre timmarna. sen blev det för mkt dricka fast jag sagt att jag inte skulle dricka något alls, eftersom att jag skulle jobba. men det gick ju inget vidare ;P sabina dansar aldrig nykter. dansar iofs inget vidare onykter heller, hahah ! ;D

kvällen sluta i ett inre ras, vilket gjorde att jag gick hem och bädda ner mig i lis säng. sen var det upp tidigt och ta sig till jobb. det tog imot. men jag var tvungen. den dagen önska jag verkligen att det inte skulle finnas någon imorgon. usch usch. bara somna och inte vakna igen. inte känna några måsten. inget alls. bara blö, skita i allt. men jag klarade dagen igenom iaf. när jag kom hem tog jag mig ner i stan och träffade apan, vilket var väldigt trevligt. snubblingar och missförstånd, en massa flumm med andra ord. det behövdes verkligen ;D


idag var det jobb igen. lika dött som igår. vilket inte alls är kul. det får ju hända lite. jag kan inte bara sitta rakt upp och ner på min feta röv och göra ingeting. sjukt rastlös. om jag inte har en säng det vill säga ;P då kan jag ligga där heeeela dagen. men har jag gått upp ur den så är det av en anleding, att göra något. vettigt ! hehe..

jaja, jag är sjukt trött. ledig imorgon, vilket innebär att fixa lite smågrejer till köket och så . se om jag hinner träffa sanih och john också innan dom far till sthlm.

ska försöka bli lite aktivare här. nu när jag inte har något att göra på jobb kan jag blogga lite där ;D

toms.

cacaomaelk.


idag är det tisdag, om 44 minuter är det onsdag.

måndag var första öppningen på nya jobbet. vilket gick hur bra som helst. hatar all dötid bara. men den får man helt enkelt ägna till att dekorera om i skyltfönster osv. eller så sitter vi tjejer och småsnackar lite (: det är alltid kul.
idag första stängningen, gick också bra. paps, syrran, sebbe och tim kom och hämta mig och jag slapp buss/tåg resan hem (: tele2/tre killarna utanför butiken roar en en del (: så man har fått sig en del skratt, "du i grön jacka, lägg i backen och kom hit ! " haha ;P jag skällde på dom och sa att dom skrämde bort mina kunder. för dom springer förbi butiken när dom ser dom ;P så nu kör dom med, "intresserad av en ny mobil? inte ? en klocka kanske då ?" och pekar in mot min fina butik ;D


fick ett sms från tanja nästan precis, weh ! ;D hehe . grattis vännen. sen ska du och jag planera en resa, fan va glad jag blev. känner bara att jag måste lägga ner så mkt tid som möjligt på jobb nu, verkligen ställa upp så fort dom behöver någon så jag får ihop en massa pengar. spara spara spara ! men det ska bli ett litet inköp innan resan, en liten laptop (: men det blir nog andra lönen. ska fundera på vad jag ska köpa för någon först och så. funderar ju på en mac också. men vi får la se ;P

nej det blir väl sängen snart. jobb imorgon. sen är äntligen min sanih och min john hemma ;D så imorgon blir det lösviktsgodis och en massa mys framför tvn ! som jag har längtat.

sen utgång på torsdag (: 90 tals fest på tivvan. kanske något annat om det dyker upp.


fläskläpp /: AH ! ser ut som jag varit i slagsmål . blö .

irritation till max.

veckan har varit ok, en apa hemkommen, ett jobb är fått och ja det är väl typ ok liksom.

är sjukt irriterad på allt. jag kan inte med människor just nu. människor är sjukt irriterande varelser. som man måste komma ifrån ibland. jag orkar inte vara hemma. men har ingen annan stans att ta vägen nu. mamma är inte hemma och kommer inte tillbaka fören om två veckor. det har gått en dag sen hon åkte och jag tvivlar redan på att det kommer fungera utan henne här hemma. hade det varit så att jag hade kontrollen och det var jag som skulle sköta allt här hemma, så inga problem. men nu är vi tre, tre väldigt olika personer. som jag just nu bara är irriterad på. känner för att bara fly någonstans. komma bort härifrån. slippa stänga in mig i mitt rum och gömma mig under täcket för att undvika att behöva prata eller se någon annan.

(borta, men det är fortfarande som om det står här. för det var precis så det var)

äh, denna världen suger ju ..

finns det någon slags instruktionsbok eller ngt som kan hjälpa mig förstå hur denna världen fungerar ?


jobb hela veckan typ, sanih och john kommer äntligen hem på onsdag. tacka gud för det. för er behöver jag nu. om så bara en dag. eftersom att ni tänker försvinna iväg igen sen. saknar er.

finns väl inte så mkt mer att tillägga.

punkt

i'll make it. i know it.

dagen blev inte riktigt som planerad. inget simmande, inget solande och ingen tanja fika. anledning var att det blev en massa köksmontering istället (: har byggt skåp. lådor och satt in ugnar och allt. skit kul (: precis min grej. även om jag har lite dåligt tålamod ibland. när det inte funkar som jag vill ;P  fikan med tanja blev inte av för att hon fortfarande är sjuk, vilket suger. både för henne och oss runt omkring som vill umgås med henne ;P men hon är snart på benen igen, om hon bara slappnar av lite och låter kroppen ta hand om det sjuka ;D jag är tanjas mamma nummer två. mkt juice ! ;D haha..

nu är jag sjukt trött och om jag inte är det imorgon bitti också lär jag åka och ta en simtur då istället (: sen får jag ju ta lite solning då också. sen ska det festas (: precis som på alla andra lördagar.

i'm happy.


four days left.

image107

en bild från karlstad-hemresan.

i prepare for my speach.

som vanligt var det länge sen jag skrev. veckan har varit händelserik.

fredag, lördag och söndag tillbringades i karlstad, med mys, fest och hela köret. utestället stängde två, vi var lagom i säng till kvar över fyra. en massa prat. det fick iaf mig att ta tag i saker, jag har förstått för länge sen att det är dags att ta ett steg vidare. men det är så mkt svårare än vad alla tror. det är så mkt som tar imot och jag är väl rädd att lämna det gamla. samtidigt som det är allt jag vill göra. sabina är mer förvirrad än någonsin. men hon ska klara ut detta. jag ska sluta vara så sjukt beroende av andra, jag tänker inte lita på någon så mkt att jag lutar mig på den så mkt som jag gjort förut. för det gör bara att jag faller ännu längre ner när den väl försvinner. vilket allt folk gör i denna ålder. vi skiljs åt. folk pluggar, folk reser, folk flyttar, folk jobbar, ja folk gör allt annat som dom inte gjorde för mer än ett år sen. utom jag. jag är så avundsjuk på alla som kommit någonstans i deras liv. när inte jag har det. ibland känner jag att jag har ont om tid. att jag blir stressad för jag vill göra så mkt och att jag inte hunnit göra något alls.. alla tankar i söndas fick mig iallafall att ta tag i saker..

i måndags cyklade jag ner i hagel/snö/regn för att lämna nycklar till cityklinken. sen tog jag en sväng inom badhuset och simmade i 45 min, tog därefter en cykeltur upp till elineberg för att få mig lite färg (:  åkte hem och slappade en liten stund i soffan, gjorde sedan mig iordning och duscha . tog bussen till stattena för att hälsa på karro. vi skulle och kolla på en ny lägenhet till henne, och jag var med som assistent (: jag fotade och mätte. klockan var tio när mamma kom och hämta mig, tolv timmar ägnade jag åt att göra saker, vilket annars brukar gå till att följa, våra bästa år, opera, cityakuten och allt vad det nu heter som går hela eftermiddagen på tv.

tisdag. hade bett mamma skriva ut en massa cv som jag skulle skicka iväg.så jag vek och klistra ihop tjugo kuvert. tog och packade in två plagg som jag beställt från hm som inte var riktigt vad jag hade tänkt, gick upp till brunnen för att köpa frimärke och skicka iväg. kom hem, satt och letade massa jobb på internet och skickade iväg cv via mail. satte mig sen och meckade med lite bilder och så. plötsligt ringer det i telefonen. ett 08-nummer, jag tänker det är säkert telenor, jag orkar inte svara ;P slår upp nummret på enrio och det visar sig vara en av dom som jag skickat cv till typ två timmar tidigare (: så det var bara att ringa upp igen . så blev jag kallad till intervju. skit kul. mamma kom hem, vi lagade lite mat tillsammans. sen satte vi igång att sätta upp lite väv och måla i köket som vi håller på att renovera. sen var det en lugn stund för mig och gossip girl (: ännu en dag fylld med saker att göra hela tiden.

onsdagen var tänkt till att gå och simma igen. men så blev det inte. li skulle komma hem, så jag packade min lilla väska. med övernattningsgrejer och begav mig till min bruna-långhåriga-lilla-li (: hehe. hennes mamma var där och lagade jätte god mat. fick sedan ge mig därifrån i all hast för att lämna tillbaka ett litet lån till micka. sen var det promenad bort till knutan som gällde. satte mig där på tåget till lOOOnd :D väl framme i lund var det en ganska lång väg att vandra, hem till ems (: vi gick sedan över gatan för att hälsa på caroline, vilket var ett bra tag sen man såg (: sen gick vi och handla. sen lagade jag sjukt stark mat till ems, det typ brann ur munnen på oss (: krisse som lärt mig, det skulle du gillat karro! :D sen blev det en myskväll framför tvn.

och idag .. då har jag varit på min intervju, tog tid innan jag fattade hur jag skulle ta mig till nova från lund C .. men det fixade sig till slut. intervjun gick jätte bra och det känns jätte bra helt enkelt. var så nervös innan så jag trodde jag skulle spy /: haha . ont i magen och massa tankar som for runt i skallen på en. man ska inte tänka för mkt, då blir det bara fel. sen tog det igen, en evighet att hitta vart ifrån jag skulle ta mig hem. men fann det till slut. på tåget hem träffade jag kalle och hans kompis, vi satt och snacka om allt, men mest om att starta eget och vad som krävs för att man ska kunna göra det. vi kom fram till att jag skulle starta en "efter-tentan-sprit-butik" på deras skola i malmö (: haha ..  väl hemma la jag mig i solariumet en timme eller typ två, somna så har inte riktigt koll ;P sen hjälpte jag mamma och måla lite till. och nu har jag suttit här och snackat med folk och meckat lite (:

snart är det dags för sängen. sen imorgon simma, sola, fika med tanja imorgon (: sen får vi se vad kvällen bjuder på. har inte riktigt bestämt mig för vad jag vill göra än. vad jag känner för. vi får la se. kanske bara en hemma kväll, med popcorn och så ska det låta (:

five days left.


snart står jag på mina egna fötter helt oberoende av alla andra.


RSS 2.0