första april.

idag får man luras. så ingenting jag skriver behöver vara sant. eller hur ?

jag som tänkte skriva av mig riktigt mkt. då jag varken haft tid eller ork de senaste två dagarna. har åkt på värsta förkylningen och kan knappt andas om nätterna. halsen är inte riktigt som den ska heller, då jag knappt kunde prata imorse och har nog haft lite av den här sexigt hesa rösten hela dagen.

lördas var kul (: bilder kommer när jag orkar lägga in dom. då dom ligger på mobilen. vilket också betyder att dom inte är av bästa kvalite. men det duger. bara jag bjuder på lite bilder, eller hur sanih ? som jag vet läser och tycker ska kommentera någon gång ! ;P hehe. söndags var jag bakis och ja.. inte så mkt mer att säga om det. det betydde bara att jag låg i soffan hela dagen och kollade en massa avsnitt av grejs och åt onyttigt. som alltid när man är bakis. igår vaknade jag och hade tänkt gå och träna, men det hade inte gått med den här jävla förkylningen, den är som en propp i huvudet på mig, den har verkligen korkat igen hela skiten. man orkar inte så mkt. och snyta sig hela tiden får man göra ockås, snart ser man ut som rudolf ;P

nej jag tror faktiskt inte jag var så sugen på att skriva idag trots allt. jag hatar att bara sitta och rabbla bara för att det ska så va. det kommer mer, imorgon (:

föresten så ska jag provjobba i götet på torsdag (: spännande och nervöst.  vi får se hur det går.

sanih och john har precis lämnat mig, vi har kollat på yes man, vilken var ok. hade väntat mig lite roligare faktiskt ;P ser framimot när jag kan se monster vs alien, den vill jag se ! (: nu blir det iaf ett, kanske två avsnitt av greys. sen ska jag nanna mig. papsen och jag ska till tyskland imorgon..

gonatt.

None

en bild på mig och dan, för typ ett år sen. hade inga bilder här på datorn så får slänga
in något som varit på bloggen förut (:

tjugonionde mars.

ja, hon mår som hon förtjänar idag också. det får nog bli lite mindre festande fram över. nästa helg också. sen är det paaus ;P fick precis samtal från götet. ska provjobba på torsdag (: håll tummarna för mig. så slipper ni mig i denna staden sen. vad ger jag mig in på ? jag vet inte riktigt vad jag vill längre. samtidigt som jag någonstans vet att det är det här jag vill göra. ja, som sagt vilse i min egna lilla värld.

nu är det jobb som gäller. hur ska jag orka ? ;P haha.. har bara mig att skylla, återigen. måste ta tag i träningen nästa vecka också.


miss you K .

tjugoåttonde mars.

nu är det snart att dra fram flarrorna och parta. yeah. det gillar vi ! ;D hoppas på en toppen kväll idag. och jag ska driiiicka massor med vatten när jag kommer hem så jag orkar med att jobba imorgon. men det ska nog inte vara några problem. är det i natt man ska vrida fram klockan också ? då får man ju en timmes mindre sömn ;P det får vi väl klara av helt enkelt.


så här ser jag ut ikväll iaf (:



jeansjacka från gina tricot
oversize tshirt från lager157
strumpbyxor

tjugoåttonde mars.

tänkte bara bjuda på en bild, så här ser jag ut idag.



ny hoodis från monki
jeans leggings från gina
oversize t-shirt från lager157

tjugoåttonde mars.

lönehelg med för liten lön är inte kul. men det hindrar oss inte från en utgång. icke! sabina gillar festa (: då är det de hon ska göra. hade jäkligt kul i tordags, så varför inte idag också. satt uppe lite längre än vad jag tänkt igår, inte till sent men ändå. fastnade på facebook, då jag snackade med chin från bali. vilket inte blev så mkt snällt sagt, lönt att bråka med någon som sitter på andra sidan jordklotet. men när någon utger sig för att vara någon man inte är, så blir man ganska arg. ibland gör folk saker dom inte tjänar ett skit på att göra. bara tvärtom.

precis hoppat ur duschen. ska göra mig iordning lite nu tänkte jag. ikväll ska jag och bä göra stan osäker.


palm ska flytta med mig till göööötet ;D

tjugosjunde mars.

jag borde lagt mig för länge sen. men jag har ju faktiskt ingen tid att passa imorgon, så jag kan sova länge (: äntligen. har varit uppe nio-tio varje dag denna vecka och lagt mig typ tre-fyra.. inte bra alls. det märks verkligen. jag har varit övertrött och flamsig. men det kan vara kul det också ibland. om man har någon att flamsa och tramsa med. vilket jag inte har just nu. jag måste vara ärlig att säga att jag inte gillar att vakna själv på morgonen, men vem gör det ? jag saknar tryggheten att alltid ha dig där. alltid ha dig runt omkring mig. det är en vana som är svår att förstå inte finns mer. det finns stunder då man inte alls tänker på det, sen finns det dom stunderna när det är otroligt jobbigt.

nog med tråkigheter. nu blir det borstning av gaddarna sen bädda ner sig med greys, åter igen (: det gillar vi. tummen upp! sen nanna lääääänge. och stänga dörren så jag inte har en kise under täcket imorgon bitti som biter mig i tårna. föresten så rev hon mig på näsan igår, snyggt ? nej ;P men hon är så fin och söt ändå. älskar min lilla kiwi, vad hade jag gjort utan min mysiga kise.

ha en trevlig fredagskväll allihopa.

 

tjugosjunde mars.

det blev inte så mkt uppdaterande igår inte. men hade verkligen inte tid alls. var sjukt trött och skulle jobba klockan elva.. spring till bussen som vanligt och sitter flåsande på bussen ner i stan. hehe., efter jobb var det meningen att jag skulle ha tränat och solat. men jag var helt slut i min kropp. så jag skippade faktiskt det ;P dåligt av mig! men det tar jag igen nästa vecka, jag lovar (: så jag ringde istället upp wah, vi satte oss på asiens pärla en stund och snackade med några vänner till honom. jag fick också köpt  min fina jeans jacka, men det verkar som om jag får vänta ett tag på att använda den, tråkigt nog. ge oss väääärme och vår nu.. så trött på detta vädret!

kom hem och då hade jag bestämt med mamma att vi skulle åka iväg till springhill, där jag fick handlat ett linne, två tunikor och strumpor. mkt trevligt. köpte också hårfärg på maxi. så när vi kom hem satte jag igång med färgning av mitt hår, vilket inte syns särskilt mkt. men det är jämn färg nu iaf, lite mörkare ser man kanske att det är om man kollar noga ;P hehe.. sen fick jag för mig att jag skulle ner i stan och ta en öl hos li på pl. hehe.. det slutade med för många öl, och en runda inom utposten och sen till bakom. tror inte jag gillar bakom riktigt, det var så rökigt så man såg ingenting typ. sen är det dyrt ;P tur jag inte behövde betala, tack salem! hehe. ja, vi gillar spontana grejer, det gör vi verkligen, det borde hända oftare.

jag mådde som jag förtjäna imorse. då pappa ringde och väckte mig klockan nio. för då var det dags att gå upp, då jag skulle på intervju i göteborg klockan två. lyckat att gå ut och supa sig full kvällen innan. eller inte ;P men men.. jag hade iaf kul. resan upp var grymt jobbig. då jag var jätte trött och mådde inte särskilt bra. och pappsen pladdrade på som vanligt om allt möjligt. vi kom in på hur allting egentligen kom till här på jorden, hur vi nu hamnade där ;P men det var lite kul faktiskt.

det blev lunch på jensens böfhus, vilket är så sjukt gott (: åt där sist jag var i götet också. jag hade samlat på mig så många stämplar att min mat blidde gratis (: hehe. vad bra! sen intervjun, den var kul. vi satt nog mest och skratta, hon tyckte min skånska var rolig ;P och det kändes som om det gick bra. även om jag  nog var lite nervös ;P haha.. sen var det dags för lite shopping. blev en kort munktröja från monki och ett linne från rut m. f. ;P det gillar vi, även om vi inte riktigt hade råd.

nu är jag iaf hemma och fortfarande grymt trött även om jag fick sova lite på vägen hem. så det blir inte mkt som händer idag inte. bara slappa och äta lite onyttigt ;P mums. haha.. det är faktiskt fredag (; freeeeedag hela veckan !



tjugosjätte mars.

hahahaha . nya ica reklamen äger .. hahahah lijja cindy fråga stig haaaan vet ajjt !!! hahahaha.. där står en pajj med totijja på lagret ;D hahahahaha .. isbergssajjad !!! yeah.. ica reklamerna är alltid kul (:


tjugosjätte mars.

i give up.

jag är super trött. jag orkar inte ta mig upp för att gå till jobb. jag orkar inte. och just nu vet jag inte riktigt vad jag vill med allting. återigen är jag förvirrad av mina egna tankar. jag är fortfarande vilse och vet inte hur jag ska hitta hem igen. jag vet mkt jag vill göra. jag vet bara inte vad jag klarar av och vart jag ska börja. jag vill bara spola tillbaka livet tre år.. och börja om därifrån. idag är en dag då jag bara vill bädda ner mig i sängen och inte göra ett piss. inte jävla piss ! åh.. jag är rent ut sagt trött på detta livet, denna världen, människorna som lever i den.. ska ju inte dömma alla efter en. och alla kan ju inte tänka och tycka samma. det hade ju inte riktigt funkat. AAAH jag får damp..

jag behöver få saker ur  mig, saker jag inte kan skriva här, saker som ingen kommer förstå. i need to scream. lägga mig under täcker och bara gråta ut. jag hatar dessa dagarna. det måste bli ett slut på det här. jag kommer inte komma någonstans utan att göra något åt det. vilket jag har förstått hela tiden, men som vanligt skjuter jag upp saker för att jag tänker att dom ordnar sig själva. jag bara svamlar nu. allt kommer inte ut på rätt sätt.


jag får väl gå till jobb nu, sen träna, sen sola. sen hem och SOVA.

jag vill inte mer. ensam mot världen.

tjugofemte mars.

åh, jag har nästan längtat efter att skriva detta inlägget. eller vadå nästan ? jag har det. jag har velat skriva av mig hela dagen, men inte hunnit eller kunnat. tyvärr. hade ställt klockan på halv tio för jag skulle möta mia i stan kvart i elva. lagom tänkte jag. men eftersom att jag åter igen satt uppe halva natten och kolla på greys så var jag super trött imorse. inte bra, inte bra. men jag tvinga mig till slut upp ur sängen och gjorde mig iordning, sprang till bussen och gjorde vadå ? missa den så klart. anfådd satt jag där på busshållsplatsen och kände mig dum för att jag fick låt mia vänta i stan ytterligare några minuter. sorry honey ;P

sen har vi strosat runder i stan hela dagen. eller jag halva dagen måste jag väl säga, för vi båda började sedan jobba klockan tre. jag hittade iaf den fina jeansjackan jag letat efter, åh så fin den är ;D köpte dock inte den, la bara undan den, eftersom att jag har lite ont om pengar just nu. så fick jag ta mig en funderare över natten. men hur ska jag kunna klara mig utan detta underbara plagg. det blir ett jeansjacke köp imorgon (: weh! sen har vi försökt hitta något som vi ska ha på oss på personalfesten, som har fått temat black&white glitter och glamour (: några tips ? jag hade iaf tänkt mig svarta tights, vitt långt linne och lite glitter accesoarer ;D

nu blir det några avsnitt av greys , åter igen. men inte allt för långt in på natten. eftersom jag jobbar imorgon igen.

har föresten fortfarande träningsvärk. hahaha. otränad till max! träning igen efter jobb imorgon (:

tjugofjärde mars.

ok, nu har jag suttit här och pillat lite. men jag orkar verkligen inte ;P haha. det får vara så här så länge. den där sid menyn har hamnat helt åt helvete och ja ;P men jag pallar inte leta upp hur man ska göra och sånt. det får vänta tills imorgon. om jag ens orkar då. vi får la se. det får duga så här så nu.

jag har sånt jävla kli på mina händer och dom är så torra. så jobbigt. mamma har haft problemet också, det är för handskarna jag använder på jobb. så jag måste hitta några andra jag kan ha plus någon kräm att smörja det här kliandet med. ååååhhh! det är så jobbigt. vill bara klia, men då blir det bara värre.

är inte hugo i den rätte för rosing söt ? bara jag som tycker det ;P hehe..

nej, sista halvtimmen på DH nu.. sen blire duschen.


tjugofjärde mars.

denna dagen har fortfarande inte gått åt något vettigt alls. jag har bara suttit med datorn i knät och kollat greys ;P snart är jag klar med andra säsongen ;D weh! snart ikapp er. jajajajja.. åh, kom och tänka på landet för länge sedan när jag skrev så. hon lilla söta kvacky som säger så hela tiden, jajajajaja !! ;D haha.. jag är glad idag. även om jag har en massa i huvudet som för att jag inte kan koppla av helt. men försöker att glömma det hela tiden. men men.. det löser sig. det gör det.. nu ska vi inte deppa ;P denna veckan har börjat bra, så då ska den sluta så också ;P

film ikväll iaf. tror jag. det stod iaf på planering igår. så det hoppas jag att det fortfarande gör.


nu snackar jag med sofie och niko i telefon, trevligt värre. niko vet inte vem utav oss som säger vad. pratar vi så lika egentligen. nu säger dom att det är någon dans grej på ih imorgon. det måste vi ju kolla upp ;D jag som skulle träna. men det hinner jag nog det med..


nu är det maaaat...

tjugofjärde mars.

it hurts with every heartbeat.


ja man trodde våren var här nu men icke. nu snöar det för fan ute. det gillar vi INTE. vaknade först halv åtta idag för att telefonen ringde, vem faaan ringer klockan halv åtta på morgonen ? blöh. så arg. lyckades somna om och vaknade efter en timme igen av att kiwi bet mig i tårna som vanligt ;P hon är så söt, men ibland vill man bara slänga ut henne. jag som var så trött. fastnade med massa avsnitt av greys igår. somnade väl vid fyra eller ngt. inte ofta man är uppe så länge på vardagarna ;P inte jag iaf. vaknade med värsta träningsvärken, även om det gör ont så gillar vi det, då känner man att man har tränat iaf ;D hehe., blir träning imorgon igen! yeah.

idag.. ja.. hade ju tänkte ta en promenad. eller iaf gå ut med kiwi en runda. men när det snöar ute? åh, nej. palla. det blir några avsnitt greys igen ;D måste komma ifatt. började om och såg det från säsong ett förstår ni. kände jag hade missat en massa små saker i mellan. det är så när man jobbar kväll och grejer. nu har jag väl missat en massa när jag varit bortrest också.

nej, hej greys, hejdå blogg! återkommer senare idag.

en bild från i torsdags, jag och li på pl (:


i'm scared. very scared.

tjugotredje mars.

det är det, iaf några minuter till. (:

idag har varit en bra dag. faktiskt. den har fortsatt åt samma håll som den började. åt det bra det vill säga. drog ner i stan och på vägen ner fick jag ett samtal från cindy på jobb som frågade om jag ville jobba för henne idag och det ville jag såklart ! pengar !!! ;D ge mig! haha.. men jag hann med ett besök på bomb med iman och sofie först. iman var så snäll så han bjöd (: taaaack ! hehe. sen fick jag gå till h&m och köpa ett par tights, måste ha svarta byxor på jobb ;P sen var det jobb som gällde. jag och sara som stängde (: inte ett skit att göra som vanligt. vi var klara tidigt och det var skönt.

nu är jag hemma och sitter här och nördar mig som vanligt. mina fötter och ben har somnat. jobbigt som fan! tänkte sätta på några avsnitt av greys. men först blir det upp och borsta gaddarna och sånt, så man är redo för sängen sen (: har varit helt fast i bloggläsandet sen jag kom hem, en massa inlägg att läsa.. hehe.. bara man är iväg en dag så har alla uppdaterat tre hundra gånger. jag ska också bättre mig och försöka underhålla dom få läsarna jag har lite bättre ;P även om jag gör det här för min egen skull .. att skriva av sig så här är det bästa som finns. kommer ihåg när vi hade flödeskrivning i skolan, det var kul. tyckte jag iaf.. kan tänka mig att alla killar och så hatade det.. ;P menmen..

sov gott.


bjuder på en bild på min söta älskling kiwi (:

tjugotredje mars.

måste ju bara säga att jag är helt kär i lady gaga's nya låt, eh eh nothing else i can say ;D

tjugotredje mars.

en ny vecka, nya möjligheter. yes, jag känner mig redan gladare. det var hårt att gå upp idag. då man satt uppe på msn hela natten. haha. nej, inte rikitgt hela, men längre än vad jag borde gjort. det är väl nackdelen med att ha en dator man kan ha i sängen ;P haha. jag är glad idag tror jag. har precis kommit hem, varit nere och tränat, bara 45 minuter, men måste börja lite lugnt, speciellt nu när jag varit sjuk. känner mig inte helt frisk än. men jag orkar inte skjuta upp träningen mer nu. beach 09 here i come ;P efter träningen gick jag till torget och köpte mig en massa frukt. tänkte göra lite fruktsallad snart (: mumsigt. någon kasta vindruvor på mig ;P haha.. eller inte någon det var bara lilla kakao ;P han är fast i frukstånden.

på bussen hem så fick jag samtal från göteborg igen. tyvärr inget jobb samtal, utan från sats (: hehe, man blir så glad av att prata med göteborgare. bara det samtalet gjorde min dag. haha. och han tyckte skåningar alltid lät så glada ;D hade lagt en lapp på en låda om att vinna ett årskort på sats. trodde ju inte dom skulle ringa mig. men nu ska jag dit och träffa han på fredag (: vilket känns lite knas för jag har ju precis skaffat mitt kort på nautilus. jaja ;P det löser sig. vinner jag ett så är det ju gratis så ;D hehe..

och som en bonus, kommer jag hem och har fått kort från tanja. denna dagen är redan hur bra som helst och klockan är bara tolv. detta är sjukt (: våga inte komma och förstöra min dag !!! ;P då hugger jag er.

nu har jag ju lovat iman att slänga in lite bilder här då, han tycker min blogg ser lite tråkig ut tror jag. jag kan inget annat än att hålla med han ;P jag måste få ordning på designen, har bara inte orkat. det kommer.. precis som allt annat ;P

en bild från i lördags (: hemma hos andy.


TJOHEJ, ha en toppen dag allihopa, för det ska jaaaaaaag ;D

tjugotredje mars.

är det inte hemskt när man drömmer om att någon i ens familj dör? jag har gjort det förut och jag gjorde det i natt. vaknade precis utav att jag grät. usch! det gillar vi inte alls. men som tur är så var det ju bara en dröm. och ofta är betydelsen av en dröm det motsatta, eller ja.. man drömmer iaf inte precis vad som ska hända. som sagt har jag precis vaknat. kiwi är på ett jävla bushumör och ska givetvis försöka krypa under täcket för att kunna bita mig i tårna, jippi! det är ju precis vad man vill när man nyss vaknat ;P hahah.. man blir ganska irriterad, man har också svårt för att resa sig för att lyfta bort henne. men hon är så söt så man kan inte bli så arg på henne, sötaste kisen som finns! klå det ni ;P hon vinkar till en i fönstret när man går ;D eller hur pau ?

idag är det träning som gäller. ska bara orka ta mig upp ur sängen. hehe. få i mig lite frulle, sen får jag ta mig ner. blir nog en solning på vägen tillbaka, jag känner mig lite blek nu efter allt sjukande ;P

vad händer annars i veckan .. lunch och shopping med mia på onsdag iaf, sen göteborg på fredag. jobb torsdag och söndag.. sen får jag la se vad livet har att bjuda på.

nu ska jag hooppa upp ur sängen eller hoppa vad väl att ta i men ja ;P


tjugoandra mars.

jaha, då ligger man nerbäddad i sängen och funderar på om man ska dra igång en film eller om det blir försent eftersom jag hade tänkt gå upp i lagom tid imorgon för att åka ner och träna. måste verkligen ta tag i det nu. nu har jag ju faktiskt varit sjuk. så det kan jag ju inte göra så mkt åt. har ju fortfarande lite hosta och så, men det får man ju ta. lär ju ta år och dar innan denna fökylningen har lagt sig.

denna dagen har gått till ingenting. bara åt att skratta åt gårdagen. haha. det är verkligen sjukt när man inte minns och det dyker upp bilder i huvudet under dagen.. hahah .. ja herregud säger jag. värsta feta blåmärket på min höft också. jag säger då det. kul som faaaaan hade jag iaf. och det tackar vi för. för det behövde jag.

nu är det dags att tänka på sig själv och börja ta hand om mig. nu får allt annat komma lite i andra hand. även om jag kommer ha svårt för att bara tänka på mig själv. jag gillar att styra upp saker, ta ansvar och bry mig om andra. det är det jag lever på. vilket iofs just nu inte passar in i mitt liv eftersom att jag själv inte mår så där jätte bra. jag är ganska långt nere i skiten även om det kanske inte alltid märks. jag måste lära mig att slappna av och ta allting som det kommer. inte planera allt i minsta detalj och bli besviken när det inte blev som jag tänk. ja, jag har en massa jag måste fundera över och ta tag i. och det är nu det gäller. jag har chansen att få börja om på nytt. jag ska bara våga, jag ska bara våga var mig själv. jag fixar det här, eller hur? jag kan klara det här om jag bara ger mig fan på det. eller är jag helt ute på fel spår, flyr jag från mina problem ? är det därför jag vill härifrån. vad vill jag egentligen? hur mkt som helst, men vart ska jag börja? åh, förlåt, en massa förvirrande tankar som jag inte vet vad jag ska göra med.


i need you now.

tjugoandra mars.

hahaha.. jag skrattar bara jag tänker på gårdagen ;P det blev lite för mkt av det goda om man säger så. började med fest hos andy. trevligt, lite segt till en början. sen blidde det lite bråk och jag och pau åkte därifrån. jag åkte till tivvan och hon åkte hem. hade skit kul, var med elin som jag inte har träffat på hur länge som helst. men när man tänker tillbaka på saker man sagt och gjort så bara skrattar man och hoppas att alla andra var lika fulla också ;P det är konstigt att det ska behövas sprit för att man ska kunna ha kul och snacka en massa. blev också en runda in på cardan (: vilket var väldigt kul, även om jag bara var där i typ 40 minuter.



tankar är alltid kursivt. det är kodat för att ingen ska förstå, men ändå skrivit för min skull. knas. vilse i min egna värld. ingen att prata med om allting. inte på det sättet som skulle vilja. jag vill bara gömma mig. försvinna och aldrig komma tillbaka. men vart ska jag försvinna hän ? när jag inte passar in någonstans. jag är fast i det gamla och kommer ingenstans. jag är så svag och osäker att jag bryter ner mig själv. jag måste härifrån.


tjugoförste mars.

godmorgon. jag ligger i min säng och skriver på nya favoriten. underbart. behöver inte resa mig ur sängen för att kolla något på datorn. trivs som fisken i vattnet med den här (: än så länge och jag tror inte att det kommer ändras. hehe.

min hals är fortfarande inte bra. jag fuskade ändå lite igår och tog tre pencilin istället för två. vill bara bli bra. vet inte om det var så bra. men men.. förkyld som attan och har fått något retlig jävla slemhosta också. snart är det dags för jobb. om två timmar. så snart kommer jag behöva resa mig ur sängen ändå ;P tyvärr. får jag inte ligga här hela dagen. börjar ett sen ska jag jobba stängning med mia igen. mucho trevligt! se om jag kan ta med lite musik också, så jag sllipper dansa till alla schlager hitsen dom spelar på rix på repeat ;P

nej nu måste jag fan ta mig upp ur sängen. jag orkar inte. det är ju så skönt här. och kallt utanför täcket. det gillar vi inte. måste fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll också, så jag bara snabbt kan åka hem och duscha och slänga på mig kläderna. sen iväg till johan. får se om vi kan fixa skjuts dit, pallar inte bussen ;P inte hela vägen till västra berga. lite smått jobbigt faktiskt. det tar ju hela kvällen.

inget mer kul att tillägga. tänkte lägga in bilder, men har inte fått programmet till mobilen installerat än. och jag har inte lyckats förstå mig på blåtanden än ;P det kommer. massa att pilla med och som jag behöver installera och grejer.

frulle, ja hej!

tjugoförste mars.

idag har det varit super väder igen. vilket jag hann njuta av en stund innan jobb. sanih och john kom och hämta mig här hemma, sen åkte vi ner i stan. gick och köpte scones och chailatte på espressohouse, sen satte vi oss ute i solen. fick ett väldigt överraskande kul samtal innan också, från göteborg. jag ska på intervju på fredag. weh! skit glad blev jag, även om jag inte riktigt vet hur jag ska göra och hur jag ska lösa det med boende om jag skulle få något jobb. men vi ska inte hoppas för mkt nu. så vi blir besvikna och deppiga när det inte blir som man hoppats på. men håll tummarna för mig !! (:

jobbade med mia idag, haha.. jag har sjungit och dansat och mia har bara skrattat åt mig. jag var på riktigt danshumör idag och jag skruva upp radion på högsta typ hela tiden. vi har haft det kul idag (: en del att göra faktiskt och jag tror jag lyckades göra kassa rätt för första gången idag (: duktigt, jag gör framsteg. snart är det också dags för personalfest vilket ska bli kul (: se hur folk är utanför jobb och så. ska bara fundera ut vad jag ska ha på mig också. tydligen ska vi ha något tema, vi får väl se vad det blir (:

nu sitter jag ju faktiskt och skriver på min nya fina älskade vaio. äntligen är den min ! hehe. jag är så glad. detta har verkligen varit en bra dag. förutom att jag har ont i min hals igen. jag har slarvat med pencilinen, jag har missat och jag har druckit alkohol. inte bra. fan! har bara mig själv att skylla. hade ju tänkt dricka idag också. men jag kände inte riktigt för det efter jobb, man känner sig inte så mysig efter jobb ;P och det var inte så lönt att åka hem och fixa och dona. så nu har jag suttit här och pillat och haft mig med min nya vän istället.



jag håller hellre käften, än tar risken att säga något fel. jag sitter hellre still, än tar risken att gå fel. jag är hellre ingen, än bara någon? men mest av allt önskar jag att jag kunde säga allt rätt, gå rätt väg och att jag är sabina.
jag har grävt ner mig själv och hittar inte upp igen. åh. hjälp mig!

tjugonde mars.

det är helg igen. jag ska jobba både idag och imorgon så mig rör det inte så mkt. imorgon kväll smäller det förmodligen men tills dess får jag ta det lugnt helt enkelt. blev inte så lugnt igår som jag tänkt mig. fikade med li innan jobb, mkt trevligt att ha henne hemma igen. och att hon känner samma sak som mig, passar jag verkligen in här? sen var det ju jobb som gällde, en del att göra faktiskt, vilket beror på det fina vädret vi fått, vilket vi är så glada över (: weh! efter jobb så hade jag sagt till li att komma förbi pl och säga hej. jag sa också att jag skulle ta bussen hem kvart över elva, det blev inte riktigt så. satt och tjattra med en massa där och det blev öl efter öl och slutade med att jag var hemma halv tre ;P haha. mkt trevligt. det är så här det ska vara. spontana grejer ! det gillar vi , (Y)

idag mår ju mitt huvud inget vidare, tur man inte börjar jobba fören halv fyra. ska hinna ner i stan innan dess och dela ut lite cv också. vilket jag inte vet varför jag ska göra egentligen när jag inte vill vara kvar här. men nu vet jag inte hur jag ska göra med göteborg om det skulle dyka upp något där heller, eftersom att mitt boende där inte finns tillgängligt längre. finns ju andra att slagga hos så länge men ja.. jag vet ingenting just nu. jag får kanske stå ut i här i helsingborg, ett tag till iaf.

nu måste jag vila mitt huvud.

nittonde mars.

vädret är super idag också. vilket äntligen får en att känna att våren  är på väg. vilket gör att man vill köpa en massa nya kläder och framförallt skor. ah. varför alltid det här köpa-skor-beroendet ;P allt detta är inte så kul när man är helt pank. visst kommer det en mini pytte liten lön på onsdag, vilket åker direkt in på ica kontot där man ligger en del minus /: ah ! jag hatar att inte ha några pengar, och jag jobbar ju faktiskt. men det här med innestående lön är lite irriterande ibland. men inte så mkt att göra åt det, nu är den ju snart här, sen är man pank igen /: haha. sabina och pengar går inte riktigt ihop. jag som måste spara en massa.

igår var jag ju så duktig att jag bäddade om i min säng, eller jag tog bort gamla påslakan och sånt, sen la jag mina sängkläder på vädring ute. vilket jag helt glömde bort sen. när jag kom hem från dan igår, satt jag en stund här och sen var jag super trött och trodde att jag bara skulle kunna gå in och bädda ner mig, men icke! kommer in till en helt naken säng, AH ! haha.. det var jobbigt. det var så jobbigt att jag faktiskt bara gick ut och hämta in mina grymt kalla sängkläder och bädda ner mig i dom utan påslakan. haha.. inte så bekvämt, men jag var så trött så jag brydde mig inte. det var istället det jag fick göra nära jag gick upp imorse. (: mindre kul. men nu är det gjort.

som sagt är vädret underbart idag. har redan varit ute en runda med min lilla kise (: som är så fin i sitt nya halsband. jag ska göra mig iordning nu för sen kommer lillis och hämtar mig i sin lilla bebis, så ska vi äga staaaan ;p haha.. nej, men det blir en favorit i repris. alltså mys i solen på espresso house i norra hamnen (: det gillar vi. tror li har saknat sina chailatte ;D hehe.. LILLIS ÄR HEMMA IGEN ! även om hon inte vill något annat än tillbaka ;P så är jag glad iaf.


byebye, ha en bra dag !

nittonde mars.

var ju då först på väg att skriva artonde mars, då jag såg att klockan faktiskt var över tolv, vilket innebär en ny dag ;P jippi! jag borde gå och lägga mig för jag är svintrött. inte gjort något speciellt idag i heller. min kropp orkar inte. min kropp vet inte riktigt vad den vill överhuvudtaget. tog iaf en promenad till stan idag, köpte mig ett fint halsband till min söta katt kiwi. sen kom sanih och john för att göra mig sällskap i solen, vi tog en chailatte på espresso house i norra hamnen. super mysigt (: dagens höjdpunkt. även om det blev lite kallt när solen gick i moln och den varma drycken tog slut ;P kom hem för en liten stund sen. tvsoftande hos dan.. helt seg och tråkig som vanligt. jag måste verkligen rycka upp mig. jag blir ärligt talat snart uttråkad av mig själv. vill bara bli helt frisk och få min ork tillbaka. så jag kan ta tag i saker och ting och leva på riktigt igen. nu går man bara runt med något slags låtsas smile och hoppas på att ett mirakel ska ske.

nej, men jag har verkligen ingen aning om vad jag vill just nu. jag har en massa saker jag kan tänka mig att göra. men som bara kommer bli så påtvingat för att jag ska göra något liksom. vill bara att denna tråkiga tid med dåligt med pengar, jobb och allt sånt ska vara över nu och att våren kan komma så att alla blir lite gladare. jag borde lägga ner tid på att ta hand om mig själv istället för att tänka på vad alla andra gör, tänker och sånt. varför är det alltid jag som ska alltid, varför är det alltid jag som ska bry mig och vilja ordna allting..

nu...

sjuttonde mars.

jag behöver skriva av mig igen, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva alls. men ingeting känns riktigt rätt eller bra. det är något som saknas, och det är väldigt jobbigt. jag är rädd dessutom. men det finns ingeting att göra åt det. jag vill rätta till allting som jag gjort fel. om jag ens har gjort fel, eller är jag bara fel? varför ska jag alltid vara den blyga som sitter i ett hörn och håller käften, kanske knystar ut ett ja, nej eller kanske. varför ? jag kan inte vara någon annan än mig själv. ändå är jag så osäker och så rädd. du tog allt det där ifrån mig. vilket du väl gjorde rätt i . verkligen. det är min uppgift att hitta tillbaka till det. vilket jag trodde jag gjort. till ännu en gång tappade hoppet och min vägg rasade. jag vill inte vara den tråkiga personen som jag känner att jag är nu. jag tråkar fan ut mig själv. men jag orkar inte.. jag vet inte vart jag ska börja. vem är jag? vart hör jag hemma? när ska jag få må bra? vill hitta mig själv, vill hitta mitt hem, vill börja leva på riktigt igen.


im scared of this life.

sjuttonde mars.

AHH ! vaknade av ett sms från micka, en fråga om vi ska fika, saaaabina är fattig. ligger redan minus på mitt bankkonto. kan inte fika skriver jag och att jag hade tänkt träna.. men det blev snabbt ändrat på dom planerna när jag reser mig ur sängen och  det slår imot mig. åh, en jävla huvudvärk, kli i halsen och förkyld som attan. vad fan är detta? när ska jag få vara frisk. detta suger. har snart glömt bort mina övningar på träningen. huvudvärkstabletterna är slut, så måste ta mig ner till apoteket också. hur man nu ska klarar det med denna huvudvärk, verkligen hemsk. jag måste börja stoppa i mig vitaminer och grejer så jag inte har så lätt för att bli sjuk, för detta börjar bli lite tröttsamt faktiskt ;P

igår var det jobb som gällde, inte så mkt att göra. stängde med frida, mkt trevligt. skojade och hade oss som vanligt. och hon gillade min dans, jag berätta om att jag sett step up och jag skulle visa hur dom dansa ;P hon tyckte jag skulle köra den på personalfesten.. det vet jag dock inte om jag ska göra, det krävs lite mer träning för det (: hahaha.. vi har det kul på jobb, det tycker jag om! hehe.

jag har redan hunnit slänga in en maskin tvätt idag och vikt allt det som var torrt. vilket var en del. nu har jag precis hoppat ur duschen. ska klä på mig lite nu så jag kan få i mig lite frulle/lunch ;P

har en förpackning kvar av rödhårfärg sen jag hade det, funderar på att slänga i det sen idag. vi får se (:

ha en bra dag allihopa !

sextonde mars.

måndag, åter igen. en ny vecka. veckorna passerar alldeles för snabbt. jag hinner inte med. en helg har passerat, inte så mkt som hänt eftersom att jag som sagt varit sjuk. igår var släkten här för att mamma fyllde år i veckan, god mat och sånt. trevligt. efter det stack jag till dan, där blidde det film (: mys. och en massa promenerande runt till en massa lägenheter ;P hehe.

har precis kollat på step up the streets, så sjukt bra. har sett den förut. men den kan man inte se för många gånger. vill också kunna dansa som dom ;P hehe. någon som vill starta ett crew? ;P haha.. nu blir det våra bästa år. sen är det dags att käka lite lunch och sen ta sig till jobbet.


something is missing.



femtonde mars.

tänkte inte på att det faktiskt var fredagen den trettonde i fredes, därför jag hade sån otur och fick sitta hemma och trada kanske ;P nej, tror vi på det där med otur på fredagen den trettonde. njae. det gör vi nog inte. idag är det söndag, vilket det inte alls känns som, därför att jag inte fått mig en rejäl omgång med sprit i helgen och mår som jag förtjänar idag, vilket iofs är ganska skönt. att man kan gå upp och må prima, nästan så man skulle åkt ner och tränat om man inte var sjuk (:

igår fyllde sötaste wah år och det firades med middag och fest. det sista blev det inte så mkt av för mig. middagen var grymt god, jag åt så mycket så jag höll på att sprängas. haha.. det var så sjukt gott, till förrätt fick vi en laxrullad(?) inte så bra på det här med mat ;P hehe.. men så tror jag att det heter. (: vilket egentligen borde komma ihåg då wah var full redan innan förrätten och vi gick höra om den säkert tre gånger ;D haha.. efter förrätten så skulle wah packa upp sina fina presenter. och jag skratta så mkt. så sött! haha, en full wah som står och vänder och vrider på ett vinställ och förstår inte alls vad det är. "wah det är en pall till dig som du ska ha när du borstar tänderna" haha.. det var nästan så han trodde på det med. sen var det dags för varmrätt, då det bjöds på timjan kryddad fläskfilé, klyftpotatis, rotfrukter och rödvinsky (: mums! redan efter detta var jag grymt mätt. men då slänger dom in värsta desserten också, choklad mouse både vit och vanlig, på hallonsås och med något whiskeysockerlag mojs (: den orkade jag dock inte hela! då hade jag sprängts! ;P underbart gott allting ! efter maten kom det lite mer folk och det var dags att festa till på riktigt. vilket inte jag var så sugen på, jag såg ut som en zombie där jag satt, helt i min egna lilla värld. lousie tvinga i mig en tequila ;P den gick ner men fick knappast mig att må bättre. vid ett tiden beslutade jag mig för att dra mig hemmåt, för att inte tråka ut mitt sällskap för mycket ;P hem för att sova..

.. och vakna upp och må bra (: finns det något bättre? det gillar vi, tummen upp! idag är det kalas för mamsen som gäller, ännu mer god mat, herregud ! jag kommer var fet efter denna helgen (: senare ikväll blir det kanske film hos dan ;P beroende på hur han mår idag kanske .. hehe. fylloooo daaaaaan ;P

13 mars.

fredag, fredag, fredag och sabina sitter hemma och är sjuk. inte speciellt kul. finns inte heller så mkt att göra åt det. har fått städat lite här hemma. vilket behövdes. varit med kiwi hos vettis och med wah och förberett för imorgon. annars har denna dagen varit väldigt lång och tråkig. förutom en liten stund då jag hitta en låda med lite gamla anteckningsböcker som jag hade när jag var liten. haha, så roliga saker jag skrivti. knep-knäpp och ja.. betygsatt alla möjliga grejer och ja..haha listat allt du kan tänka dig. måste ha varit uttråkad som fan när jag var barn ;P usch, nej det lät tråkigt. det hoppas jag verkligen inte att jag har varit. det tror jag inte jag varit heller, det jag minns av det ser inte ut så iaf (:

nej, nu ska jag tråka vidare tills denna fredag kväll är slut. blir film klockan tio. kanske ska gå upp och göra lite chirre och dirre, det hade verkligen inte suttit fel, men chipsen kommer möjligvis kanske riva till lite i halsen och det kommer ju inte vara någon direkt skön upplevelse om man säger så. men vi testar och ser , för fy faaaaan vad sugen jag blev nu ! ;P och jag är inte alls sugen på att festa idag när jag inte får dricka för att jag går på pencilin, inte alls !!!

BAAAAAAAAAAAH!

12 mars.

love is just a losing game.

just nu sitter jag på pappas jobb och gör inget annat att sitta vid datan och snäppa. har jobbat fem timmar fast jag är sjuk. jag kände det redan i måndas kväll att halsen börjar göra ont, morgonen där efter var det långt ifrån bättre. jobbade ändå tisdags, och likadant igår. men igår ringde jag till min husläkare, som dock inte hade tid. och kärringen i luren sa att det är nog bara lite förkylning så länge du inte har feber. har haft halsfluss flera gånger innan och jag vet hur man känner sig och det är precis så jag känner mig. jag sa också att jag skulle jobba, men hon sa att det är ingen fara så länge jag inte har feber. så om jag nu har jobbat med halsfluss och smittat ner alla mina arbetskamrater, är det då hon som ska sköta restaurangen när vi ligger hemma sjuka ? herregud! irriterad jag var. men nu har jag iaf fått en tid till doktorn klockan fyra och så får vi besvis på att lilla sabina har rätt, hoppas jag ;P haha..

tur jag hitta ny inställning på facebook, så man slipper se news om vissa personer. även om man snokar lite i mellan åt ändå. men det är bättre så. att man själv kan välja.

åh min kropp, nu måste jag vila mig /:

10 mars

vaknade av att kiwi bet mig i tårna, som vanligt. runt åtta på morgonen ! jippi, det gillar vi ;P eller inte. hehe. kunde inte somna om och fick gå upp istället. cyklade iväg mot stan. ställde cyklen vid lassarettet för att slippa backen när jag skulle hem (: latmask, javisst! promenixa ner till telenor för att fixa försäkringen på min mobil, fick till och med stå utanför och vänta på att dom skulle öppna. fick fixat det och sen promenerade jag vidare bort till espresso house och fick handlat en god frukost. gick till jobb och åt den där, frestade dom andra lite ;P hehe. sen  har dagen bestått av fyra timmars arbete. liten runda på stan med sanih och john, fika och sen lagade jag mat åt familjen och sanih-john ;P det blev gott, men starkt. men det gillar vi ! ;D hehe. sen har vi bara slappat i soffan framför tvn och datorn.

OCH jag har beställt min dator, äntligen ! ;D weh! slippa denna slöa knasiga burken. längtar redan, den kommer på fredag hoppas jag.

nej nu ska jag sova. imorgon är det jobb som gäller. stänger. så är hemma vid elva någon gång.

9 mars.

måndag igen, det gillar vi. eller inte. fast än att man inte har något måndag-fredag jobb så känns dom ändå tunga. och idag har jag ju faktiskt jobbat. det var grymt lite att göra. så det var soft. även om jag gillar när det är lite att göra, men som sagt det är måndag, då tar man gärna det lite lugnt (: missa bussen till jobb så det blev en cykeltur ner, en kall sådan, varför har kylan kommit tillbaka, jag trodde verkligen den var på väg härifrån, men icke! sju timmar på jobb, sen skulle man ta sig hem också, vilket är väldigt tungt upp för backen! träning behövs, jag ska bara ha tiden och orken.

sen har resten av dagen bara gått åt att ta det lugnt. snaska på massa onyttigheter och ja, bara haft en vanlig måndag ;P design simon och thomas, och csi ! (: och suttit här och försökt bestämma mig om jag ska beställa min sony vaio eller inte. vi får se om jag bestämt mig imorgon.

nu blir det bingen !

8 mars.

det blidde lite fest igår. mkt trevligt, för mkt dricka bara. inte för att jag tänkte så mkt på det igår. men när man vaknade så kände man ju det ;P hehe. vi satt ett gäng hemma hos dan och drack, spelade lite fyllespel och så. my kom också en liten stund. sen bar det av ner i stan, tog stämpel på tivvan, sen gick vi till utposten. in på crom, för andra gången i mitt liv ;P inget favorit ställe. sen blidde det bussen hem.

idag mår man ju som sagt som man förtjänar. har tryckt i mig nästan en hel påse med gifflar ;P det enda jag ätit idag. jag är rastlös men min kropp orkar inte göra något. åh min kropp. haha. nej idag blir det bara softa, imorgon är det ju jobb som gäller.


hatar ditt sätt att låtsas att du bryr dig. det känns bara som om du gjorde/gör det för att jag inte ska må dåligt eller ngt. och ursäkterna är sämre än sämst. jag stör mig så mkt. samtidigt som jag inte vill ha dig längre, så kan jag inte sluta tänka på dig.

nu håller vi tummarna för jobb i götet. JA !

7 mars.

då var man hemma efter två dagar i underbara göteborg. var ju meningen att det skulle bli en liten utgång på torsdagskvällen, men david kom lite sent hem och då var jag redan trött. så jag kände inte riktigt för det. blev att slappa framför tvn istället. för jag skulle ju upp tidigt igår och söka jobb. för övrigt var det en väldigt fin torsdag i göteborg, solen sken och man njöt riktigt (:

igår, fredag, då hade jag ställt klockan på kvart i nio, för att jag skulle vara inne i city när butikerna öppnade. så upp och göra sig iordning och duka fram frulle. väcka david som inte var lika sugen på att gå upp så tidigt efter att ha halsat vin när han kom hem efter träningen ;P haha. men vi fick i oss lite frulle, sen tog jag mig in till stan med vagnen ;D hihi. jag ska bli göteborgare nu vettu och då måste jag säga vagnen ;P haha.. så fult det låter, men men .. hoppade av vid nordstan och började där, fortsatte sedan bort mot arkaden och kompassen, sen kungsgatan bort och några tvärgator där, hittade en jätte mysig gränd med ett café och en av favorit butikerna granit ;P det gillar vi. min lilla upptäcksfärd var riktigt mysig. tänk om det blir fler av dom, weh! (: sen tog jag mig bort till hm, någon hållplats som jag inte minns namnet på, där tog jag sedan vagnen till mysiga haga, där jag promenixa och lämnade lite cv också. efter cirka två och en halv timme, så hade jag fått ut ca35 cv och hade både fått positiva och negativa reaktioner. får väl se om det plingar till i telefonen inom en snar framtid ;D jag fick sedan tag i david som jag skulle möta upp vid nordstan för att luncha med. det blev jensen böfhus, åh gott! (: haha.. ni som har ätit där vet ju att där finns sån här glassbuffé där eller vad man ska kalla det, ät-så-mkt-du-vill ;P mannen bredvid oss kom bara för den! haha.. och han satt och skratta för sig själv hela tiden, inget fnissande utan verkligen skratta. han gick nog och fyllde på sin bägare typ sju gånger. herregud! hahaha..

vid tre tiden slutade gustav skolan, så då hörde han av sig, för vi hade bokat in en fika (: på ett mysigt ställe vid namn fröken olsson. där blev det chai latte och morotskaka ;D mums! mkt trevligt. får hoppas det blir fler fikor där snart. sen var det dags för mig att ta mig till stationen, för att skaffa en biljett till tåget, vilket inte var det lättaste, kö överallt! och jag var inte så tidigt ute så jag missade det tåget och fick ta nästa, en timmes väntan. den timmen slog vi ihjäl på bk där vi krängde lite pommes, jag som var så mätt redan! haha. varför är det alltid så att när man inte har något att göra måste man äta? så är det iaf för mig, är jag uttråkad och rastlös kan jag gå och öppna kylskåpet var femte minut och inse att det fortfarande inte dykt upp något nytt jag är sugen på ;P om man då inte rökar förstås, annars brukar det vara det man sysselsätter sig med när man inte har något att göra. men det är inte bra !! ;P

en två och nästan halv timme lång resa på tåget, slumrade till en liten stund. sen gick tiden oehört sakta. jobbigt! ditresan var inte så jobbig, men då sov jag kanske längre. nu är jag iaf hemma, tog det bara lugnt när jag kom hem, satt här och snäppte lite, pilla lite på nya mobilen, alla sms och sånt borta ): blöh. jag är sms-spararen nr1. kul att gå tillbaka och läsa. så nu får ni skicka massa nya till mig ;D hihi.

idag blir det att städa här nere, mamma tjatar. katthår överallt, lilla kiwi fäller som bara den. blir det fest sen ?

5 mars.

återigen. tankar och grejer här nu. jag kanske inte ska uttrycka mig efter bara några timmar och så. men jag tvekar faktiskt. jag känner iaf att jag vill ha ett eget boende om detta ska funka och det är inte det lättaste att hitta. jag känner att detta är för komplicerat och jobbigt för mig. visst jag borde ta mig i kragen och lägga ner lite mer tid och kraft på saker. men det vill jag inte göra om det inte är rätt. och det vet jag iofs inte om det är förens jag har testat. ja, vi får väl se.. söker lite jobb imorgon. får jag något napp så får jag .. annars.. ja..

föresten middagen hos dan igår var trevlig ;P förutom att dom inte städat. haha. men man kan inte förvänta sig så mkt mer av dessa herrarna. dom var iaf jätte duktiga som lagade mat, fläskfile, potatisgratäng och rödvinsås alt. bearnaisesås ;P



det känns bara så, blööö ! när man vet vad man vill och sen bara.. vilse igen.


ensam och vilsen. är det så det ska vara kanske ?

5 mars

nu befinner man sig i götet dådå.. åkte upp här vid tio i tio imorse. en två timmar lång tågresa som gick hyfsat snabbt med musik i öronen och lite sömn ;P älskar sova på tåg, så länge man inte missar hållplatsen. haha. har varit nära många gånger när man jobbade i lund.

åkte iaf till davids lägenhet när jag kom hit för att lämna mina grejer så jag slappa asa runder på dom. sen åkte vi inte till stan. det här systemet med spårvagnar och bussar här är ju väldigt smart, för dom som bor här dock! här betalar man ju inte til chaffisen som man gör hemma i helsingborg, utan man köper ett månadskort, som man bara drar mot en automat. eller så köper man hundra kort på pressbyrån.. men man kan också göra som jag gjorde, betala i en automat, men då kan man bara betala med mynt om man vet inte riktigt hur mkt man ska betala eftersom man inte vet hur många kuponger man behöver osv. en turist hade ju inte fattat ett skit av det är tror jag, då är det ju lättare som man har det i helsingborg, man går på och säger vad man ska, betalar och får sin biljett. mkt enkelt ;P

i stan käkade vi lunch på paprika, jävligt gott. en salladsbar typ. det blir det fler gånger. en klar favorit redan. grymt mkt mat också. det gillar vi. även om sabinas mage inte orkar så mkt nu förtiden. sen var det tänkt att jag skulle gå och dela ut lite cv och sådär. men jag kände att det vill jag göra lite tidigare på dagen när det inte kryllar av folk överallt och när jag kan gå själv. ville ju inte bara slänga iväg david där själv när jag dragit in honom i stan. så vi gick lite på nordstan och avenyn, sen åkte vi även en runda till haga, vilket inte var så mysigt om jag mindes det som. sen åkte vi till konsum, sen hem, spelade lite gh och lagade mat. och nu sitter jag här alone. david är och tränar fotboll. när han kommer hem ska vi ut en runda.

imorgon blir det att ta tag i jobbsökandet och sen ska jag hälsa på min farmors bror, sen fika med gustav (: sen bär det nog av hemmåt igen, för den här gången.

uppdaterar imorgon igen. nu ska jag slappa lite framför tvn, spela lite gh och göra mig iordning (:

4 mars.

träningen gick bra. lite ovan om man säger så, men när jag väl kommer in i det så ska det nog gå bra (: 30 minuter på löpbandet och instruktören ställde in lutning och grejer, avancerat för mig (: hehe.. gött när man blir lite svettig, man mår verkligen bra då, man känner att man har kommit någon vart. det jobbigaste var när man skulle cykla hem sen, med växlar som frusit fast på trean, motvind och uppförsbacke! JA HEJ! det gick inte allt för fort och imellanåt fick jag till och med le cyklen istället för mina ben gjorde ont ;P haha. otränad, javisst! hehe.

solningen på vägen hem var iaf gött (: varmt och skönt! ja, lousie, jag vet jag ska inte sola mer ! ;P

nu ska jag bara göra mig iordning efter duschen  och sen bär det av till danbanan för middag (: ska vi se vad killen går för. kan han laga mat eller inte ;P pulvercarbonara kan man inte leva på ju !

4 mars.

det får bli tråkiga rubriker hädanefter. för jag är så dålig på att komma på någon bra rubrik.

idag är det onsdag, jag skulle egentligen och fixat mina naglar nu klockan ett, men efter en del shopping igår så är jag fattig och har inte råd. så jag fick avboka det. vi får se om det blir av efter att jag fått min lön eller om dom pengarna bara går till att spara till götet. så idag har man bara städat undan lite här hemma, diskat och slängt in en maskin tvätt. duktigt värre. katten fick ett cpdamp ryck och snittade upp hela mitt finger på insidan också. då fucking ont det gjorde, eller det gör det fortfarande /:

snart ska man ner till nautilus, har bokat tid med en gyminstruktör (: får se hur det går. jag är fortfarande så slapp i min kropp. jag känner jag börjar bli helt försoffad igen. måste rycka upp mig. kommer jag bara igång med träningen så ska det nog inte vara något problem sen. det kommer gå så bra så..

götet imorgon, förmodligen. upp och söka jobb! en massa! ska bli kul (: se om syrran hänger på, så vi kan hälsa på ib. sen hoppas jag david drar en med ut på en utgång (: om jag inte stannar över helgen. annars kan det vänta till lördag. micke skulle tydligen jobba på fredag, och då kan inte han hänga med imorgon, vilket är lite tråkigt. vi får se hur det blir (:

åh, vill att mina nya mobil ska komma i brevlådan nu ! vill pilla och ha mig ;P

nu får jag nog dra fram du och jag i trafiken och läsa lite ..

jobbigt.

om sanningen ska fram är ju en av anledningarna till att jag vill fly härifrån du. hur ska jag klara av att se dig överallt hela tiden. det är inte så lätt att gömma sig och inte försöka bry sig. för det är allt jag gör, bry mig. för mkt, hela tiden.

ny vecka.

hade ju tänkt avsluta denna bloggen, men jag måste ha någonstans att skriva av mig känner jag. det blir väl en ny blogg om jag får chansen att börja om någon annanstans. men nu är jag fortfarande kvar här och då får jag väl fortsätta här också. sen måste jag ju louise något att göra när hon kommer hem från jobb idag, så hon inte behöver sitta och uppdatera sin facebook 3 gånger på fem minuter utan att det har hänt något ;P

söndags, dagen efter en halv dann kväll ute i helsingborg som vanligt. jag har för höga tankar om allt och blir så jävla besviken på när allt bara suger. när man ger så mkt och inte får något tillbaka själv. förferre och bowling toppen (: tappa klotet bakåt två gånger och förlorade. vad har hänt? bättre lycka nästa gång, vilket vi hoppas blir på personalfesten. efter bowling blev det stan, tempel, vilket sög lika mkt som det alltid gjort, det är inte alltid man ska ge saker en andra chans, detta var ett av dessa fall. min mobil dog och jag blev av med alla, träffade sara en stund, vilket var hur kul som helst. men sen beslutade sabina sig för att gå hem. arg och besviken kom man hem och slog i dörrar och grejer och väckte hela familjen som sedan satt i säkert över en timme i min säng och snacka om allt. och hur trött jag är på allt. hur ensam jag känner mig här och att jag verkligen känner att jag inte passar in här.


söndagen ja, som sagt dagen efter, inte speciellt bakis, eftersom att det inte blev så värst mkt dricka. papsen hade spelat in mello till mig så det la mig i soffan och kollade på. och herregud så bra darin var, jag grät. han är verkligen jätte duktig. om han varit med som deltagare och med en engelsk låt hade han vunnit hela skiten (: sen klockan tre var jag på kalas hos julia och anton, underbart go mat som vanligt. sen blidde det film hos dan banan, som borde börja vattna sina blommor och städa lite ;P kliar i fingrarna på mig när det ser ut som ett bombnedlag hos folk. jag kommer ha så kliniskt rent hos mig sen när jag flyttar..

igår, skulle jag tränat. men min syrra dissa mig. men jag fick bokat en tid med en intruktör istället och ska dit imorgon. men jag har sån jävla träningsvärk från bowlingen ändå. så jag går som en pingvin typ ;P lite svårt för att lyfta tunga saker på jobb med högerhanden också, man får ta hjälp av vänstran lite (: sen åkte jag ner till stan iaf, för jag tänkte gå till biblan och låna lite böcker, men fick beskedet om att jag hade 350kr i böter, vilket gjorde att jag inte fick låna något ;P så då gick jag igen, för jag hade inga pengar till det. fick istället dan och bobban att komma ner och fika med mig på espressohouse (: mkt trevligt. även om det bara var en kort stund. sen var det jobb som gällde, 17-22.30. jag och lousie har pratat massa allvar om vårt beroende, haha ! flamsat och tramsat en massa. mkt skojsigt ;D vi var så snabba med att stänga att vi till och med hann se en halvtimme av project runway (: weh! sen satt jag uppe alldeles för länge på msn ;P

idag.. då gick jag upp sju! herregud vad tungt det var att ta sig upp ur sängen. det var länge sen man tog sig upp så tidigt, plus att jag varit uppe alldeles för länge igår. men fick snabbt göra mig iordning och rusa till bussen. i högklackat ;P yeah! sen var det personalmöte på jobb som gällde. lite information om saker vi ska ändra på och så, sen även lite prat om personalfesten som nu blivit spikat den fjärde april! efter mötet gick jag, frida, cindy, louise och mia till espresso house för lite frukost, mumsigt ! hehe.. jag och mia fortsatte sedan en runda på stan, det blev ett par skor, ny mobil och nya ringar till mitt halsband (: alla pengarna borta, igen /: !  sen kom micka också ner och vi gick och luncha på haket, så gott det var. jag rekomenderar verkligen att gå dit, 69kr, du har 7-8 olika rätter att välja mellan, salladsbuffé, bröd och dricka ingår ;D super! fast lasagnen är ingen hit, så hoppa den ! (: hehe.. allting kan inte vara gott.

när jag skulle åka hem från stan, så var jag såå trött och hade sååå ont i mina fötter att jag nickade till på bussen, haha. lite smått pinsamt. men det jobbigaste var att ta sig av bussen och gå hela vägen hem och lägga sig i sängen istället. fick en halvtimmes sömn typ, sen kom papsen hem och vi skulle ut och övningsköra. vilket var väldigt länge sen jag gjorde. har flyttat mammas bil två gånger sen sists men det räknas inte. jag blir bara så nervös och hetsar upp mig lite för mkt bara. hade jag bara hoppat det och slappnat av hade allting gått så bra så. (: men jag lovar att varna er nästa gång jag är ute, så ni håller er inne.

nu blev det en massa trams skrivet, men det var skönt (: hehe.
snart är det DH, weh! (:



slänger in en bild på mina nya skor


Kontot ej tillgängligt

Kontot ej tillgängligt

Ditt konto är inte tillgängligt just nu på grund av uppdateringar av webbplatsen. Det borde bli tillgängligt igen inom ett par timmar. Vi ber om ursäkt för detta.

 

vad gör vi när vi får den här rutan på facebook louise ? AHH ! ;P hahaha..


bye

bye.

RSS 2.0