busssnokare

det är kul att åka buss, när man inte missar dom eller dom är försenade och man har en tid att passa. när jag åker buss själv, vilket jag oftast gör. då brukar jag sitta och lyssna på andra som pratar. man hör så roliga saker, kanske tråkiga också men dom försöker vi förtränga. som för någon vecka sen satt jag på tvåan ut till väla och två små tjejer i kanske 14-15 års ålder sitter bakom mig och snackar en massa. och den ena kläcker ur sig "haha, anna visste inte att cocacola zero var för killar och cocacola light för tjejer" eh.. va?! det är nog anna som ska skratta åt dig hörrududu ! ;P jag skratta iaf ..

när jag sen var på väg ner i stan häromdagen så hoppade två gamla gubbar som såg ganska sleta ut på bussen och satte sig bakom mig. dom började snacka en massa och det var hur kul som helst att lyssna på. hur bra engelbrektsboden var, varför kenneth alltid hade samma kläder på sig, att han ena hade köpt en jacka på engelbrektsboden för femtiokronor, att de var bra han hade dragit ner i stan för annars hade han bara suttit hemma hela helgen och gjort ingenting, det låter inte så roligt här, det var kanske inte så roligt egentligen heller, men det var väldigt kul att sitta och lyssna på dom (:

när jag sen skulle åka hem från stan igen, så var det dags för skolbarnen att åka hem och två små pojkar som säkert precis börjat skolan satte sig bakom mig. dom var så söta, den ena frågar den andra "vem tycker du om i klassen?" den andra svarar "åh, ingen alla är så fula" sen var dom igång och snacka om anna, susanna och hela tjejligan ;P om susanna som kom från blekinge för att hon var så blek, och den andra hade svart tröja och man fick tycka om vem man ville .. det var kul att lyssna på (:

tack alla folk på bussen för att ni roar mig när jag ska åka någonstans. även om det kan finnas dom dagar då jag är så fruktansvärt irriterad på folk på bussen också. men men.. det behöver vi inte ta idag ;P

nu ska jag ta och göra mig iordning för sen ska jag till karro, sen blir det hampan, för solen skiiiiiner ! ;D

byebye äppelpaj!

ullared och massa andra äventyr.

idag har alltså dagen bestått av det här . ullared, lager 157 och zimsalabim ;P jag var kartläsare och allt gick bra. tills.. vi var 50 meter från norra infarten till helsingborg och bensinen tar slut. bilen bara hacka fram och sen kom vi ingenstans alls. mamsen kom som vår räddare i nöden med liten bensin och sen kom vi äntligen hem. men det var sjukt läskigt att stå där i mörker och regn mitt ute på motorvägen. sen alla idioter som blinkar med helljusen, det förstår jag inte alls grejen med, någon som kan berätta för mig ? VI VET ATT VI STÅR STILL, vi kommer ingenstans, vad ska vi göra åt saken ? ska ert ljuse ge oss energi till bilen som bara får den att fara iväg.. eller vad är själva grejen ? någon som kan göra det lite klarare för mig, så släng gärna in en kommentar ;P

har iaf fått köpt en massa grejer, både vettigt och onödigt. sånt man verkligen behöver och sånt som man kunde struntat i att köpa. men jag är nöjd, även om det gått en del pengar. som jag fått en massa kul saker för. lite nya grejer i garderoben, badrumsskåpet och annat.

men nu är det dags att bädda ner sig i bingen, varit uppe sen åtta min kropp är så trött !

gonatt gott folk !

en bild från i måndags.









en tempelpose bild för att fira att laine är hemma (:
vi fick låna en liten instickare, hade ju varit grymt bättre med en blöh!

efterlysning av stockholmsblodbad.

hejhopp allihopa. swea i måndags var nice, jag mådde som jag förtjäna igår. jag och mamma som skulle till malmö och det var jag som tvingat iväg henne ;P så det var bara att bita ihop. skulle ner för att shoppa lite på monki, speciellt den här långarmade spets tröjan som jag letat så desperat efter, men det var slut /: hittade en i XS men den satt som korvskinn på armarna. så ingen spetströja blev det /: tyvärr ! fick istället köpt ett linne på swea, en tröja på mq och liten söt anteckningsbok på tiger.

idag ska jag fixa med min lön som blivit fel, maila till easyt för att kolla med resan, sen ska jag försöka sola mig. sen blir det flummträff med tanja ;D hoppas jag. har varit så dålig på att höra av mig till alla. jag försöker, jag ska. ibland orkar jag bara inte. men jag lovar jag ska snart resa mig upp och ta tag i allt igen. it's comming! ;D

lite frulle nu kanske (:

skriver kanske lite senare ..

superhero.

idag är det måndag och jag är så sjukt jävla sleten och trött. skadade min fot i lördas när jag skulle ta bussen till stefan. tog jordbodalsvägen och vricka foten i trappan för att det var så sjukt mörkt. märkte inte så mkt då, men på natten fy fan vad det ömmar och nu kan jag inte riktigt stödja på den. men men.. det går väl över så småning om. magen är väl lite bättre, på torsdag får jag mina svar på om jag är allergisk mot gluten. jippi ! ; P

jag har inte ens orkat sätta min mobil på laddning sen dom tog slut igår morse. samtidigt som det är skönt så känns det lite jobbigt. och jag ska strax se till att få den på laddning. lite frukost vore kanske lämpligt också. så man får lite kraft och energi i kroppen.

idag kommer laine hem ! (:

imorgon blir det förhoppningsvis malmö, måste till monki och inhandla lite grejer;D

swea ikväll ? (:

where is the passion.

förkylningen håller i sig, vilket suger riktigt mkt. harklande, hostande, snörvlande och annat hela dagarna. JIPPI ! igår skulle det inhandlats biljetter till resan, men det blev lite planering och så istället. finns en del grejer vi måste ta reda på innan vi köper biljetten så det inte blir fel.

senare på kvällen kom mysan, sanih och john. vi tittade på 28 dagar senare, den var bra.. nästa gång blir det då 28 veckor senare, som jag trodde var en fortsättning med samma folk, men det är det inte va ? ;P yrpottan sabina!

mamma vill att jag ska sätta igång och städa här nere nu, för att vi ska ha gäster. men dom ska väl inte hålla till här nere i mitt place ändå. eller hur ? ;P menman får väl göra som hon säger. fy fan vad jag har dåligt morgon humör. herregud, kan inte sitta och äta frukost med min pappa utan radion på, fast än att han har munnen stängd så låter det som om han smaskar, mitt huvud klarar inte det ! hahaha..

jag vill hitta en spetspolo, någon som har sett en sån någonstans ?!

detta blev iaf inhandlat i måndags på väla och stan.

no air.

som vanligt är jag helt off, och jag har ingen ursäkt alls. ingen ork bara och det duger inte. i måndags blev det en mezolunch och stadstur med karro, mycket trevligt och fick köpt en massa fint som man behöver nu när det börjar bli kallt ;P på något konstigt sätt längtar jag tills jag får sätta på mig mina nya jätte fina höststövlar och mysiga tjocka koftan. det ska bli mysigt. vi har ju inte haft någon direkt sommar så det är ju inte så att man kommer sakna något. och förhoppnigsvis kommer jag vara i solen och värmen lite senare i vinter.

i tisdags var jag på arbetsintervju. det kändes bra, men det var många andra som sökt, så idag fick jag reda på att jag tyvärr inte fick det. tråkigt men det är väl bara bita ihop och söka vidare. som på alla andra tisdagar så blev det ju sedan att man tittade på so you think you can dance, mkt bra. dom är så duktiga. dom flesta av dom iaf ;p

i onsdags fyllde min farmor år, så vi hälsade på henne i hennes kolonistuga och fikade lite. det var mysigt. jag och min faster börjar värsta diskusionerna precis när vi skulle åka hem och det var lite tråkigt.. för det var kul ;P vi har massa gemensamt har jag kommit på. grymt kul. tjugo år äldre dam och vi har ändå samma intresse och hobbysar ;D weh!

igår var det torsdag. mkt mer än så var det väl inte. en liten runda till framtid. sen fick jag mest vila mig. har åkt på värsta förkylningen och mina näsa är röd som attan av allt snytande.


tack för att du finns. tack för att du får mig att må bra och äntligen få känna någon meningen med detta livet. i need you.

det här med rubriker..

är så jobbigt ;P

det blev ingen solning i torsdags, ingen igår heller som jag hade tänkt. jag har ingen ork i min kropp. gick upp nio för att ta tag i saker igår. men kände mig inte bra så jag gick och la mig igen. vaknade då istället halv ett, så jag behövde väl sömn helt enkelt. gjorde mig iordning för att sedan ta mig ut till väla.  jag hade skrivit en lite lista på vad jag skulle köpa, som jag självklart glömde hemma. men jag kom ihåg det mesta, men sen fanns det typ inte. tråkigt tråkigt. men några strumpebyxor i olika färger fick jag köpt och en kofta.

sen så skulle jag hem och göra plankstek till hela familia ! (: blev mycket gott. plankstek är så sjukt gott. men otroligt jobbigt att göra. så många moment man ska ta sig igenom ;P hehe, steka kött, koka potatis, göra sås, göra potatismos, lägga allt på plankan sen klart in i ugnen ! (: mkt för lilla sabina att tänka på .. samtidigt som hon går och småstädar efter sig själv hela tiden .. går inte arbeta i någon röra inte !

None

jag och ems hade sen bestämt oss för att ta oss ner till hampan en sväng. vädret var ju perfekt, även om det inte var jätte varmt så regnade och blåste det inte iaf ;P det var skönt ! satt där och snacka lite, kolla folk och så. inte så mkt folk ute som jag trodde det skulle vara. men det var ju iofs fredag, blir nog bättre idag.

så till denna dag.. idag ska jag på konsert, takida och backyard babies (: det ska bli kul. grillning och lite så här innan. sen blir det nog att man drar ner till stan och tivvan. vi får la se (: 

home .

inga bilder uppladdade än. dom är på väg.. snart. jag lovar (:

idag blev det ett besök hos doktorn istället. för att jag fick svar från mina förra prover att dom var negativa och jag fortfarande har ont och så i min mage. min pappa påstår att det är stress mage. men vi får väl se. har iaf tagit ett test för gluten allergi nu. så då får vi väl se hur det blir med det. hoppas verkligen inte att det är positivt även om jag vill veta vad det är för fel på min mage såklart ! men grymt jobbigt att hela tiden tänka på vad man äter och vad det innehåller.

har varit och hämtat min och min systers biljett till jason mraz (: hade nästan glömt att man skulle hämta ut dom. tänkte att dom kommer med posten som allt annat. men icke ! hehe.. det är mer än en månad dit, ah ! kul ska det bli iaf.

sen blev det kebabis på bomb. vilket jag nästan ångrar nu. kostar för mkt och sätter sig på fel ställen ! men det var länge sen jag åt pizza, så det får väl gå för den här gången.

nu ska jag ta tag i lite räkningar som ska betalas och sen funderar jag på att cykla ner och sola (:

byebye

har ni hört det förut..

jag ska bättra mig, jag ska verkligen det. jag vill hålla min blogg aktiv, men det är inte alltid så lätt att hinna med ;P inte för att jag gör så mkt andra saker egentigen, men men.. det kommer, det kommer..

i måndags var jag som sagt i malmö. det var kaos på tåget ner, vi satt fast i tjugo minuter för att det var en engelsk kille som började predika och läsa i biblen och skrek och hade sig på tåget. tågvärdarna fick inte av honom, han ignorera dom totalt. sen fick polisen komma och ta ut han. då började han äntligen lyssna på dom. sen nere i malmö. blev det en snabbvisit på stjärnurmakarna på hansa, en liten pratstund där, sen vidare för att lämna min kamera på rengöring. skitbilligt och skitsnabbt, det måste jag rekomendera, kamera teknik i malmö. 269kr för sensorrengöring (: mkt bra ! jag gick och kika lite i affärer i en timme, sen var det klart ! (: jag handlade faktiskt ingenting i malmö ! jag börjar lära mig att hålla i pengarna, värt en klapp på axlen ;P på hemvägen blev det inom nova för att lämna mina nycklar och kort, som jag inte haft tid till innan. och vilken kaos där var, herregud och tack för att jag inte är där mer ! märks ju vem det var som höll reda på saker och ting där. hoppas på att ni tjejer klarar ut det fint snart.. tycker synd om er att ni ska komma till en sån röra.

i tisdags var jag nere på resepunkten för att ta reda på ytterligare information om vår resa. som vi fortfarande inte bokat, vilket börjar oroa mig. ah ! vill så gärna härifrån nu och måste måste måste boka snart. det är så svårt när inte li är hemma i veckorna. men vi får se till att ses i helgen lillis. åh, tänk så kul vi ska ha det ! ah ! åh , vad jag längtar. sen åkte jag till ikea för att fixa present till papsen. sen blev det so you think you can dance (:

igår fyllde min paps år. då åkte jag ut till hans jobb och överraskade han med lunch och present (: då blev han glad. sen var det dags för ett snabbt apan och svans äventyr. vilket inte blev enligt planerna eftersom ett jävla regnoväder drog över råå ;P tråkigt ! men vi flummade lite, åt glass och spelade lite gh. vad vi än hittar på så har vi kul, eller hur blö ? (: knasigt det känns att du ska åka så långt bort härifrån nu. även om vi inte umgåtts lika intensivt på senste tiden. men jag kommer och hälsar på snart (:
på kvällen blev det mat på haket med familjen. lika gott som vanligt och jag skulle som sagt kunna flytta dit för att få den maten varje dag (: mums !
resten av kvällen bestod sedan av project runway, älskar det. christian är så gay ! och hans kläder blir efter varje gång bara bättre och bättre. (: hehe..

idag, jaa.. idag .. har varit och köpt bullar (: ätit frulle med sofie och sebbe. nu vet jag inte riktigt vad som händer.  vädret suger, jag är trött och ja.. någon som har något förslag ?

får väl ta och ladda upp lite bilder på bdb från i lördags. efter våra bästa år ;P

byebye


det är så mkt närmare än vad man tror..

iförrgår var det en knasig och kaotisk dag.. jag kunde inte riktigt slappna av alls. men den är godkänd ändå.

i fredes var det jobb som gällde på förmiddagen. det gick unnan.. sen tog jag mig ner i stan för att ta tåget till landskrona. där var det fixning av bb says goodbye present, som jag fått damp på hur många gånge som helst redan då, eftersom att allt inte flöt på som jag ville. men det blev ganska bra till slut. nu kan han koka nudlar utan att stänka på sin bara mage. på kvällen sen satt jag bara och slappa och kollade på tristan och isolde, den är bra faktiskt.

lördagen var det mkt som skulle ske. party hemma för mig och papsen med släkten, sen avskedsparty för björn. allting blev inte riktigt som någon hade tänkt sig. men allt är ok nu iaf, och det är det som är huvudsaken. jag skulle varit hos björn vid nio tiden hade jag planerat, jag var där istället klockan halv elva. ojoj. men men vi hann med lite sång i köket och lite presentuppackning och lite festmys. jag kunde inte riktigt festa som jag hade tänkt, pga all kaos någon timme tidigare.

igår var det ta hand om mig själv dagen, tog en lång dusch med smörjning, hårmask och grejer.. det var skönt faktiskt. åkte iväg med mamma och handlade. sen var det film på kvällen. myspys.

idag är det en ny dag, en ny vecka och nya grejer som gäller. alla säger att jag ska försöka slappna av, inte planera så mkt. bara ta allt som det kommer för att inte stressa upp mig. min kropp mår inte så bra just nu, jag stressar upp mig för ingenting. jag känner att all min tid rinner iväg, jag har så mkt jag måste göra och vill göra. och är rädd att missa något.

idag blir det en dag i malmö, själv. mest för att jag ska lämna in min kamera på rengöring. så då blir det väl att ta en liten sväng om i malmö och se om man hittar något intressant, jag har sett en jätte fin klänning från hm i en tidning som jag vill ha. får se om jag hittar den. sen blir det som vanligt ett kärt återbesök på monki (: det gillar vi starkt !
det blir en uppdatering när jag kommer hem, ska se om jag kan få in lite bilder från lördas då också. även om det inte blev så många.

ha en underbar dag allihopa..

pusshej !

jobbjobb jobb..

mina inlägg börjar bli riktigt tråkiga. jag bara ältar vad jag gör om dagarna, jag måste utveckla det till bara, sen, sen, sen, sen och sen , bye! ;P haha.. det hade inte jag heller velat läsa om.. fy fan vad trist, jag lovar att bättra mig och bilder ska det också komma upp lite mer.

nu sitter jag på jobb, har frulle nu (: mumsigt. bullar med ost och apelsinmarmelad. gött !

jag förstår inte varför man varnar för hastighetskontroller ? vad är då vitsen med dom ? knas till max.

dags att återgå till jobb. deadline till på fredag, så måste rappa på.

bye

ibland undrar jag..

har varit lite off.. det blev inte så mkt av allt det där jag skulle gjort i torsdags, blev istället magsjuk i tvådagar /: det sög. fick städat här hemma. det var det enda vettiga jag gjorde. annars  låg jag fint nerbäddad i sängen både torsdag och fredag. lördag var det jobb som gällde, sista dagen ever på stjärnurmakarna på nova, så skönt. visst kommer jag sakna det lite. men men .. det funka helt enkelt inte för mig det där jobbet. undra om något jobb någonsin kommer att funka för mig. känns inte så. aldrig nöjd med något. åh, nästan trött på mig själv.

när jag slutat kom mamma och karro. sen körde vi direkt till stugan i degeberga ;D mysiigt.. vi åkte in till åhus och åt på en restaurang vid vattnet. massa mys. sen på söndagen var det dags för reseledaren sabina att ta tag i sin lill trupp och åka iväg ner längs österlen på en liten tripp. jätte trevligt (:

måndag tog jag tag i en massa grejer, hämta min jacka, gick till biblioteket och en massa annat. vädret sög men det fick man stå ut med. trött på detta jävla skit vädret. svensk sommar .. blöh. snart bara några månader kvar, sen är vi i värmen li ! weh ;D längtar så grymt mkt. bort från detta skit land.

jobb igår, idag och imorgon.

nu är det sängen .

bye.

RSS 2.0