some pictures.

börjar med bilder från i fredes, när jag var och fika med mina subsflickor (: mysigt mysigt. vi tog även en tur på international street som var i stan (: tack flickor för en mysig eftermiddag.



och lite bilder från igår, mackan och jag, david och mange dansar runt stången "favorit i repris, tobbe med mina solglasögon som inte är så hela längre, ett öga kvar och utan glas till och med ;P och fidde såklart! sen jag och micka (:




sen fick jag ett usbminne fullt med bilder från mia i fredes, så tänkte att nu när  jag ändå är i farten så slänger jag in dom också (:






såååå lite bilder (:

goookväll !



one step at the time.

måste skriva av mig lite nu känner jag . minns inte ens vad jag skrev om sist. men det spelar ingen roll. blir det lite upprepning här så bli inte arga ;P haha. ni vet hur förvirrad jag är. helgen har passerat fort förbi. en trevlig kväll., i fredes var det lite fest och middag hos pau. jag tog det dock lugnt, fredagar och supa går inte ihop för mig. man är för gammal för det ;P bara småttingar ute och sånt. hehe.. om man inte hänger på dickens med gubbarna (: haha. så när folket drog ner i malmö för utgång så drog jag och träffa syrran, gick runder lite i stan och sen åkte vi bussen hem. sen fick vi ta hand om en väldigt full salem, som såg helt död och blek ut när han ramla in igenom dörren. awe, så söt var han. "lääääämna oss inte", snutteplutten då.

sen blidde det lördag. en helt fullspäckad dag. jag gillar det! som fan faktiskt. där är anledningen till dålig uppdatering också. mamma väckte mig vid halv tio. då gick jag upp och gjorde mig iordning så smått. sen så stack vi iväg på en liten loppis runda. det är ju så mysigt (: vi fick några fina fynd med oss hem (: det blev en bagels på stan också, mums! sen en liten runda inom pärlgården, tre dagar i rad har jag varit där nu. helt beroende. weh. sen åkte vi hem. men hann inte vara hemma länge för sen var det dags att ge sig iväg med kusin vitamin på äventyr.. kuligt (: vi har det kul vi. det hade vi när vi var små också. städa alltid och sånt när vi hade kalas, lät kanske inte så kul. men vi hade det kul jag lovar ;D haha.. städgalna kusiner. och det är vi fortfarande (: pedanta jävlar. vi tog en tripp ut till systemet, flower team och biltema.. hahaa.. när vi står inne på flower team så ropar dom ut i högtalarna... "grå opel registeringsnummer blablabla rullar över parkeringen och är på väg in i andra bil, gå genast ut till bilen" hahaha.. "kiiiim det är vår bil" hahaha.. det var riktigt kul. ingen skada skedd, tur ! då hade det kanske inte varit lika kul.

när man kom hem var det dags att göra sig iordning för nya äventyr och pau stressa en som faaan, och jag missade bussen. men kom till slut ner i stan för en mysigt krogrunda. vilken tog sin start på hampan, sen bar det vidare till bishops, jag hoppade helsing och följde pau till dickens istället. och blev hennes första kund i baren ;P billig dricka ! yeah. sen mötte jag upp gänget på utposten, sen ramla vi in på bar efter bara.. telegrafen, pl, gp, edelwies och slutligen avslut på tivvan (: riktigt bra kväll. dock en dyr sådan. vilket sabina egentligen inte hade råd med. men det var det värt.

tack för en underbar kväll/natt. galeeen (;

nu blir det soft och film .. för sabina är bakiiiis.

lite bilder kommer upp när jag har tagit mig upp ur sängen ;P

fixingtrixing.

har inte haft något intressant att blogga om alls. inte för att jag brukar ha det kanske ;P men ändå. har varit helt tom och tråkig nu ... men det blir bättre, jag lovar ! idag började dagen med att jag egentligen skulle ut och springa men eftersom att jag fortfarande har träningsvärk i både ben och mage sen jag var ute och sprang i tisdags så fick det vänta tills imorgon. har verkligen skiiiit ont ;P låg kvar i sängen lite längre istället.

sen var det dags att göra sig iordning för att ta sig till stan. jag mötte upp mia på jobb som vanligt. sen vandrade vi runt i stan. vi besluta oss för att sätta oss på espresso house lagom till jätte enorma hagel kom fallande från skyn, det var inte lite heller ;P mia var helt uppspelt. aldrig sätt så stora hagel förut, inte ens i thailand, haha ;P is från himmlen !!! sen skulle mia börja jobba, då sprang jag runder lite i affärer själv. sen mötte jag upp micka utanför clas ohlsson. så gick vi ner till sundtorget för att titta på alla fina klänningar som skulle få spendera en fin kväll på gröningen, tur att vädret till slut klarna upp. det hade varit lite synd om nittiorna annars. fick även träffa ems (: vilket var väldigt länge sen. hon har ju sitt lunda liv nu, dissare !! ;P

sen finns det ju då en tråkig sak.. skulle precis bjuda på lite bilder från dagen, men så blidde det inte ): mitt sd kort raderades när jag satte de i datorn, AHHH ! irriterad. mm.. får tigga lite bilder från mia sen (:


nu ska jag titta vidare på room raiders, sen är det criminalminds som gäller..



byebye (:



a new day.

vaknade först halv sju utav att kiwi raffsade på dörren och lyckades ta sig in, hon är väldigt smart ibland och lyssnar faktiskt på en om man använder rätt ton när man pratar (: hehe. hon smög in och började bita mig i tårna, som vanligt. man säger till henne att hon inte får, så muttrar hon och så går hon ut igen, hehe vilken mupp hon är ! (: såå söööt.. somnade om och vaknade av att klockan ringde halv nio. då var det JÄVLIGT hårt att gå upp. men man var ju tvungen. har stoppat i mig lite knäckis frukost igen. busat lite med kisen. och nu är det snart dags att ge sig iväg till jobb. ska packa träningsväskan också så blir det träning efter jobbet (:

im here for you but i don't know what to say.

byebye.

it's my time.

hemkommen från jobb. trött, sliten, mätt av någon konstig anledning. har inte ätit alls mkt idag. men druckit en massa vatten. det som fyllt magen. jag har inte ett skit mer att skriva faktiskt ;P

mer än tack för kommentaren lollobollo det  var på tiden du skrev en rad (:


gonatt!

kylling.

så otränad jag är, jag orkade inte springa långt. sprang en bit och sen fick jag gå i rask takt resten, men svettig och anfådd blidde jag ändå. och det är ju huvudsaken. när pulsen är på topp det är då det bränner. när kom jag hem tog jag en lång och go dusch. sen satte jag igång att göra lite kyllingsallad, nyttiga veckan nu.. nu ska jag bara hålla det också. tryckt i mig en massa sallad nu iaf. gjort mig iordning och nu är det dags att ta sig till jobbet..


me tooooday !



knäckis.

dagens frukost, knäckis (: nyttigt och gott! så ska det fortsätta. nu ska jag ut och springa i jordbodalen en runda. mysigt. återkommer seeeenare..


the end.

så har ännu en dag passerat. och det är dags att bädda ner sig i sängen. läsa lite och sen sussa sött. jag har fått en massa gjort idag. sorterat papper. slängt massa skit. dammat, dammsugat, fotat saker som ska ut på blocket. betalt räkningar. jaa.. ingen träning och ingen nyttig mat, annars hade ju nästan dagen varit perfekt. förutom förra inläggets damp ryck. blir så trött ibland och behöver verkligen förflytta min kropp ur detta huset snart. och bara besöka det max en gång i veckan för lite gott käk eller ngt. och rasta kiwi ;P det kommer hon sakna när vi flyttar igen. att få vara ute. det tycker jag är lite synd om henne. awe. min sötnöt. men tyvärr kan jag inte lämna det lilla livet här. i neeed her!

jag hoppas på en bättre dag imorgon, som ska börja med en go jogging runda i jordbodalen. äntligen. det var länge sen. riktigt svettig och go ska jag bli. då mår man som bäst. (:


då kanske man får besök från nässjö i sommar, trevligt (:



ytterligare en bild från lördagens partaj..



gonattgottfolk.

AHHHH !

sluta kläcka ur dig så idiotiska kommentarer. alla lever inte som du .. alla vill inte leva som dig heller. blir så arg och ledsen.
 

så var resten av dagen förstörd. tack!

im going to fight for my love story.

resten av helgen, vilket var igår då. var det bakfylla som tog över dagen. sen jobbade man fyra och en halv timme. med söta lollobollo. alltid lika kul. snacka skit, skratta och tramsa (: det gillar vi. det är det som gör jobbet kul. synd att det var louise sista dag bara. det gillar vi INTE. men vår vänskap upphör ju inte för det (: hehe. jag ska överrösa dig med sms och samtal, så mig slipper du inte (: vi ska planera en spel-tacos-kväll också.

sen finns de tankar som inte är lika roliga och bra. för det börjar bli jobbigt nu. jag vill bara att du kniper din käft. jag behöver backa ett antal steg nu. försöka att förstå var jag själv står i det här. jag vet bara att jag inte orkar höra ett ord mer. jag är ledsen, men det sårar mig. det enda jag ville ha och saknar, det får du. och jag sitter här och gör ingeting åt det. för jag har gett upp. and i'm to scared.




en söt lollobollo och en sliten bakfull sabina ;P 

määäki 21 år !

i lördags när jag kom hem från stugan, var det dags att göra iordning sig direkt. för det vankades fest hos fröken määäki.. åkte dit redan vid fem tiden för att hjälpa den stressade damen lite. kopplade in lite musik och kokade pasta. sen började folket trilla in. jag kände knappt någon ;P men det gjorde inget. när "balkong-festen" började dra igång med "jag har aldrig" och så vidare. då var sabina på g (: hehe..








sen bar det som vanligt vidare till tivvan, där jag inte varit på två helger (: hehe. inget har förändrats. ELLER JOO ! ;P haha. för första gången. dom renoverar stora dansgolvet. så nu är circus öppet istället, skit fint har där blivit. gick nästan vilse när jag skulle på toa. tur andra hade koll på var dom var. hehe.. super duper kväll. tack sara och alla andra ! (:

the story from the woods.

oj så frånvarande jag varit här. men det ska vi bättra oss på. jag har gjort en del så jag vet inte vart jag ska börja. men vi åkte iaf till stugan i torsdags morse. vi åkte först och handla i åhus och fyllde kylskåpet för hela helgen. jag testade för första gången de här nya vitamin drickorna. som pau blev lurad att köpa för 37jävlaspänn ;P haha. men vi som känner pau vet ju att hon inte är den smartaste i stan ;P inget illa menat pau, men det vet du ! hehe. jag betalde då bara 19kr och den var riktig god faktiskt. vi åkte sen tillbaka till stugan. låg på altanen i solen och mös. sen fick jag ett ryck och ville fixa karros hår. hade läst på den här bloggen om något nytt kul man kunde göra.. det blev väldigt häftigt men tog en jävla tid ;P

dock blev resultatet bättre efter en nattsömn då skruvarna/lockarna blev lite "ruffsiga" och det såg lite mer naturligt ut ;P



hela första kvällen gick åt att spela ett otroligt roligt spel , brainstorm. och mitt lag vann!! såklart (: hehe. åt tacos och mös. mkt trevligt. dagen efter var vi i kristianstad och i kivik på äventyr. åt kinamat till lunch. handlade ny mascara, present till sara, en kofta, handkräm, trosor och en massa annat ;P på kvällen grillade vi och spelade ytterligare en runda brainstorm och självklart vann vi igen ;D haha. på lördags morgonen var det dags att sätta sig i bilen och åka hem igen.





lite bilder från myset i stugan.

still in the woods.

en dag har vi tillbringat ute i stugan. mkt trevligt. förutom natten. jag har lite svårt för att sova här och efter en hel flaska vin så var jag lite mer på g än dom andra, så jag var inte trött alls ;P men vi låg ute i solen och fick lite färg när vi kom hit. sen fixade jag karros hår, mega häftigt blev det. kommer med bilder sen. sen så blidde det maaaat, TACOS ! ;D kommer man aldrig tröttna på. tack för dig som uppfann detta ! sen spelade vi brainstorm, ett riktigt kul spel. måste skaffa detta så vi kan ha en brainstorm kväll där hemma sen (: men det gäller att vara snabb. jag liselotten och mamsen var i ett lag och karro o toddan i ett , vi vann såklart ! (: BÄÄÄÄST !

nu är vi iaf vakna och färdiga för nya äventyr . liselotten har lite migrän. vilket inte alls är så kul. men det fixar vi nog. lite fint väder sen mår vi alla toppen (:


nu måste jag röra mig. slänger in lite bilder när vi kommer tillbaka.


ha en bra dag !


in the woods.

dålig uppdatering javisst! och nu blir det ännu sämre för nu åker jag till stugan och är där till lördag. kanske något litet inlägg som kommer dyka upp om jag får tag på internet (: men min dator får nog tyvärr stanna hemma, min lilla älskling.


it's enough. think!

ha en bra "extra" helg, för er som är lediiga(: hejhopp !

dr.

nu ska jag cykla till doktorn, ska vara där om en halvtimme och jag är inte riktigt klar. så nu måste jag snabba mig (:

tjohej.

subdag.

cyklade en runda ner i stan. gjorde ett ärende på apotekete sen framkallade jag 200 bilder !!! ;D hehe.. det var svårt att välja ut mindre än så. så får jag sitta och pyssla med det imorgon. om jag nu inte ska jobba. efter att jag framkallt så cyklade jag till sub för att hälsa på mina flickor. mia hade precis slutat så vi gick och köpte glass och satte oss ute och åt. sen blidde det lite kallt så vi flytta in på sub (: sen slutade louise också. så satt vi där alla tre och snacka skit. tills klockan var typ halv sex-sex. sen var det dags att cykla hem igen. mkt trevligt. jag hänger för mkt på mitt jobb ;P haha.. jag saknar mina arbetskamrater när jag inte jobbar, det är nog därför (: trevligt har vi allesammans iaf.

nu är jag nästan precis hemkommen. tog en annan väg hem idag. genom jordbodalen och sånt mysigt (: nu ska mamsen göra pannkakor till mig. sen ska jag cykla till micka. vi ska ha uglybetty-dh-kvälls-mys.






båda mina små subway sötnötar (:

nu blir det panncakes , tyvärr inte från thai. men det får duga ändå.
sen ska jag fundera ut hur jag ska göra med allt här hemma.
för jag måste flytta hemifrån nu, pallar inte.

hoppas alla haft en bra dag.
pusshej.

memories.

eftersom att solen gömmt sig så fick jag ju komma på något annat att göra nu. så jag satte mig med datorn och hårdisken och gick igenom alla bilder från 2008, vilket var sjukt många. har gått en timme eller ngt. vissa behövde jag bara gå igenom lite snabbt (: jag måste bli bättre på att fota igen. för det är kul att ha sen. skulle ju vilja ha en ny kamera bara. men den jag har får duga nu eftersom att jag inte har några pengar. väldigt många fina bilder. på dig och mig.

nu ska jag ge mig ner i stan och framkalla. sen ska jag pyssla med ett 2008 album (: vad kul. hehe. se om någon på sub vill fika lite med mig också kanske innan jag drar hem igen. mia slutar om en timme och louise om två, så det blir ju perfa (: då ska jag bara fixa mig lite .. sen bär det av.

its you.


nothing else to say.

skulle upp klockan sju idag för att jobba. men det blev uppskjutet till imorgon. vilket jag tyckte var lite skönt, eftersom att vädret verkar bli soligt idag med. och jag vill sitta ute och få lite färg på min kropp ;D men utan fula märke som igår. nu ska jag först se dagens avsnitt av våra bästa år ;D haha. javisst följer fortfarande det.


lök-bild på nyvakna sabina (:




återkommersenareidag.

smussi.

är lika med smutsig (: mia är så söt.

kom hem från jobb för en halv timme sen. det var lagom mkt att göra. så man var inte helt sysslolös, det gillar vi. nu ligger kiwi och biter mig i armbågen. hon vill busa, det vill inte jag. är super trött. varit igång hela dagen känns det som. och fler sånna dagar är på gång. ska förmodligen jobba hos papsen imorgon. hela dagen vilket betyder 8-17.. planer varenda dag denna veckan.. vilket känns bra (: palla sitta hemma och deppa. det mår sabina knappast bättre av.

nej jag rabblar bara upp massa ointressant och tråkigt nu. så det betyder nog att det är dags att säga gonatt och stänga ner. sov gott. för det ska jag ! (:

pusspåer.

sunny monday.

har tillbringat lite mer än en timme ute i solen. det är riktigt varmt ute idag. mysigt (: synd att man ska jobba nu bara. har fått fula märke på knäna också för att jag drog upp mina tights /: we don't like. men men.. man ska vara glad över att man fått lite färg iaf ;D det gillar vi iaf.

sitter här och lyssnar på westlife, som alltid när jag är ensam hemma. mysigt värre ;P haha.. nu ska jag snart gå till jobb. ska ta med mig lasagne till mig och mia (: vi ska ha romantisk middag på jobb. haha.



me today !
nyduschad och halvfärdig. (:
ska fixa håret nu och sen bär det iväg.



ha en superduper dag i solen och njut lite för mig också (: !


a brand new start.

ny vecka, nya möjligheter. varför säger man så ? veckan kunde lika bra haft fem dagar, åtta dagar, tjugo dagar, det är ju bara någon kotte som hittat på att den just ska vara sju och så är det. eller ? ;P

iaf, har varit uppe sen nio. varit iväg ett ärende och fastnade med city i handen. dom har idag skrivit om "stans skönaste vårhäng" och jag bara älskar deras beskrivning av GA-torg;

"Sugen på en fylla en tidig förmiddag mitt i veckan? På bänkarna
vid GA-torg pågår festen året om så länge systembolaget har
öppet. Tänk på att det är kvantitet och inte kvalitet som gäller här.
Bjuder du laget runt hamnar du säkert på plus i sällskapet.
Passa på att njuta av kyrkans arkitektur innan du slumrar
in i dimmorna"

annars har inte denna dagen så mkt att bjuda på mer än jobb. tänkte gå ut och sätta mig på altanen med du&jagitrafiken en stund, sen är det lite lunch och sen juuubb ! ;P hoppas på trevligheter på jobb, då det är jag och mia som stänger, WEH! (:


ha en underbar dag i sooolen allihopa.

cookie.

idag är en dag som innebär tröstätning. gick upp halv nio, för klockan tio skulle jag vara på loppisen i ishallen och stå och sälja en massa skit. där tillbringade jag sedan nästan sex timmar. vilket inte gav så mkt ;P fick ihop för bordets kostnad iaf. sen handlade jag lite. sen var vinsten kanske 50kr efter det ;P men det hade varit jätte dåligt skyltat och annonserat. jaja.. efter loppisen så jobbade jag iaf. med min sötnöt mia (:

nu är jag hemma. slappar framför tvn. har ätit lite lasagne och kollar lite halvt på filmen på trean, the guru. ska försöka lägga mig tidigt idag. var ganska så nere när jag kom hem. men fick precis ett samtal från wah som fick mig lite gladare (: söte wah. som har blivit 08a ;P men jag tycker om han lika mkt ändå. och hoppas han kommer hem och hälsar på snart.

jag har tryckt i mig tre kakor redan. helt sjukt. men jag har gjort ett litet avtal med mig själv. tränar jag minst två gånger i veckan, så får jag äta godis, kakor och sånt i måttlig mängd, men bara på helgen (: låter det bra? eller förstör jag all min träning då. jag har ju börjat cykla nu också, vilket jag vet kommer ge mig träning. för det har det gjort förut.

lite körkortsteori nu. sen nannedags. ska upp vid nio imorgon.



jag idag (: fluffigt hår då jag sovit med flätor . hehe..

goodnight!

i'm in love with a fairytale.

idag är det eurovision final och eftersom att jag inte ska gå ut så ska jag hänga framför tvn och titta på detta (: och norge är ju redan självklara vinnare. underbar låt. ni som inte håller med om det vet jag inte riktigt hur ni tänker. är det någon som vill göra mig sällskap framför tvn eller alla ska supa sig redlösa idag ?

har idag redan hunnit med en cykeltur ner i stan, jobbat i fyra timmar, tränat 45 min och sen cyklat hem igen. min kropp är super trött nu. men har fått i sig lite mat nu iaf. så jag inte faller ihopa här hemma. tänkte jag skulle hoppa in i duschen nu alldeles strax..  sen blir det att lasta ut i bilen för jag ska stå på loppis imorgon, tjäna massa pengar, eller inte (: men man kan ju alltid hoppas. för er som vill besöka mig så står jag på bord nr 73 i ishallens loppis imorogn mellan 10-16 ;D handla mitt skräp så jag blir av med det.

nej, dusch nu..


nolifer.

klockan är kvart i elva en fredagkväll. jag har precis kommit hem från jobb. min mamma var snäll och hämtade mig. min mamma är alltid snäll (: har jobbat med emelie idag. första gången faktiskt. fast vi har jobbat där lika länge, knasigt. hehe.. hade det skoj som vanligt. bara så jävla segt när det inte finns något att göra. ni får komma och köpa lite mer mackooor !! (:


vad har jag annars mer för roligt att komma med idag. ingenting. samtalet med tanja är fortfarande det bästa med dagen. det lös upp lite (: det gillar vi. det behövde vi nu. nu när vi inte är så uppåt och positiva. jag behöver verkligen något som rycker upp mig nu. bara något litet som får en att hoppas lite.

varför är det alltid när sånna här grejer händer som man inser hur stor saknaden är. hur mkt man behöver personen. hur bra personen fick dig att må. varför. och åter varför. allting är en ända röra i mitt huvud nu. jag önska jag kunde spola tillbaka tiden. men hur många gånger har man inte velat göra det. jag får väl bita ihop och stå imot. kämpa mig igenom saknaden och försöka att förstå att det som var kommer aldrig igen.


nej om man kanske skulle ta och gå och lägga sig, men först typ hundra situps för suben jag åt idag. ÅH !

gonatt. sup för mig också gott folk!

samtal från aussie.

gjorde att mitt te blev kallt, och det var det verkligen värt. har suttit och snackat med tanja i en halvtimme på skype. underbart att höra hennes röst. prata om allt som hänt och vad som kommer att hända när hon kommer hem och ja allt (: kuligt. sen det vanliga tjejsnacket. hehe.. som alltid. snart är hon hemma. weh!


igår var man på stan med mia. fönstershoppade lite. då vi inte har några pengar. jag försöker mest kolla på saker för att få inspiration till att börja skapa egna. det hade varit så kul. sen var vi och käkade på mezo. nästan lika gott som vanligt. vi vandrade sedan bort mot pärlgården. något ni måste besöka. ett litet hus med massa pyssel att göra armband, halsband, ringar vad ni vill med (: fick plockat på mig en massa som jag ska pyssla med. sen var det jobb som gällde. började jobba fyra, och stängde med frida. vi hade så kul. har nog inte garvat så mkt någon gång på jobb (: vi flummade rejält. hörde dåligt. prata otydligt och allt blev fel. vi stod och snackade om skolan och lärare.. och jag frågade var frida hade gått någon stans, och hon kläcker ur sig "HÄÄÄR ÄR JAAG!" hahahaa.. vilket jag först hörde som ett "VA?" så jag sa det igen, "vart gick du?" och hon svara nic och sen börjar garva som in i helvete. och sabina förstår inget förens hon berättar att hon då först förstod det som att jag undrade vart hon hade gått , alltså på jobb. haha. inte lika kul för er som läser nu. men det var jävligt kul. fy fan vad jag garva.. sen står jag och ska ta ut bröd ur frysen. och hon står och snacka massa. så säger jag att jag hör inte för att jag är i frysen, så säger hon "ja, det blir ljudisolerat där inne?" och jag bara "va?" ;P hahahah.. gammal jaja ;P jag vet! men det var kul ändå. och en sista grej.. jag står ute i kassan och frida inne vid disken.. så hör jag ett litet "tjut" och jag bara skrattar, för jag trodde att hon sjöng med i 118 200 reklamen på radion ;P men hon hade visst bränt sig, inget allvarligt. så jag hoppas inte hon tjuter till så nästa gång hon skadar sig, för då kommer jag ju tro att hon bara står och sjunger en trudelutt ;P inte så bra kanske. som vanligt blir det inte lika kul när man berättar det så här.. men vi hade jävligt roligt iaf (:

nu ska jag förbereda lite för loppisen på söndag.. sen blir det jobb 15.30-22-30..



denna sötnöten var jag på stan med (:



JAAG ÄR HÄR !

rubriken ska jag förklara imorgon. just nu är jag aptrött och pallar inte skriva. så godnatt folket.


astronaut

är inte bara salem al fakir sååå bra (: hans låtar är mysiga tycker jag. eller iaf astronaut.

jag vaknade lite försent idag. inte bra alls. för nu hinner jag inte med någon träning. ska träffa mia om en och en halv timme. och eftersom att min cykel är på pappas jobb och jag inte har några pengar kommer jag få gå till stan. vilket hade tagit tid om jag skulle tränat också. men men.. det får bli innan jobb imorgon.

nej nu måste jag ta tag i lite saker innan jag ska promenixa ner till stan. ska träffa mia, fika och mysa lite (: weh ! efter det så ska jag jobba.


min sötnöt som jag ska träffa i stan snart (:


pusssssshej !

waste my time.

jag tror jag är ganska trött just nu. varit igång hela dagen. cyklat hela stan runt, sen till biltema, till väla och till ikea. sen började det hagla och regna.. då fick jag åka med papsen hem. men det gjorde inget. känns som om jag fått ganska bra med träning under denna cykelturen. några situps innan läggdags så är dagen räddad (:
har fått tvättat, tömt diskmaskinen och lagat mat också. jag känner att jag har fått mkt gjort idag. men ändå inte så mkt som jag hade velat.. men men.. det får vi ta en annan gång.

nu är det slut på roligheter, nu orkar inte jag skriva mer.

bokning av tid imorgon, jippi! /:

timbuktu på room service idag (: do not forget !

PUSShej !

i was there.


jag drömde om dig inatt och allt var så bra.


gick upp för en timme sen typ. hade ställt klockan på tio, men det var hårt att gå upp då. herregud, vad händer med mig. hur kan jag vara så sjukt trött hela tiden. ja, jag vet jag tjatar om det. men ja, det är bara trotsa. idag ska jag göra lite ärende. och försöka få lite ordning här hemma. se om jag kan sätta undan min gamla dator någonstans och sen montera ner skrivbordet. och framför allt göra ny plats till allt skit jag har. var fan ska jag göra av alla grejer jag har.. lumpsamlare, javisst!

nu ska jag cykla iväg..


see you later, aligator.



min fina kise myser i solen ;D

forget it.

då var denna dagen också slut. micka har varit här en stund ikväll och kolla ugly betty och DH med mig. trevligt, var ett tag sen man sågs. sen har det ju varit eurovision ;P sveriges bidrag är inge vidare tycker jag. frågan är om dom går vidare. men sen tycker ju vi människor så olika, som tur är (:

föresten så blir jag så irriterad på alla alkisar som springer runt på GA.. går rakt ut på cykelvägen och sånt.. eller det gör typ alla... irriterande som fan när någon bara kliver rakt ut så man får bromsa som fan för att inte cykla omkull dom, då trillar man nästan själv istället. ahh !! jaja, nog om det ;P behövde bara få ur mig lite av den ilskan som hela tiden legat och grot inom mig ..

föresten nummer två.. eurovision, är det bara jag som tycker att englands bidrag Jade Ewen påminner lite smått om kenza ? (: lite mer avlångt huvud och lite större mun men annars tycker jag det faktiskt. men jag brukar få höra att jag är sämst på att se likheter hos folk så kanske inte (:

nu ska jag nog börja tänka på refrängen och nanna mig .. eller lägga mig och läsa lite iaf (:

goodnight.

it was nice knowing you.

hann precis till jobbet, var till och med en minut sen. det var inte bra. inte likt mig ;P men men.. sånt som händer. inte för att jag hade någon bra ursäkt. inte alls.mer än att jag snoozat för länge, men hur bra låter det på en skala ? efter jobb så hängde jag kvar där ett tag och snacka med cindy och sara. sen cyklade jag bort till nautilus för lite träning. blev bara en halvtimmes träning. men alltid bättre än inget alls. får bli lite imorgon också. och iövermorgon (: jag vill ju se resultat ! blöh. jag har inte tålamod att vänta. jag kommer bli uttråkad ;P cyklade sen hem, uppförs backe. jobbigt (: men jag fixade det bättre än förra gången, vilket vi kan se som lite resultat. weh!

så nu har jag precis fått i mig lite mat. så nu ska jag hoppa i duschen (:



me mongo working veeeery hard, bakar brööö ;D



missbildat bröd, får inte säljas ;P haha.

to late.

typ precis vaknat och jag börjar jobba om en halvtimme. AH! sen som vanligt.. snoozade som faaan idag. jag är så trööööött ! orka. men men.. ska bara ha i mig lite frulle, annars kommer jag inte klara jobba fyra timmar bara så där, funkar inte ;P

see you laaater..


mongo.

ännu en dag man inte har spenderat hemma med att göra ingeting. underbaaaaart (: har ju som sagt varit i coooopenhagen med lollobollo. riktigt mysigt och vädret var perfekt. ska försöka berätta lite smått, sen blir det en jävla massa bilder. tar igen för alla bilder jag inte lagt ut här sista tiden (: tog iaf båten vid elva.. läste lite mongobok (: vet inte hur många gånger jag läst den och dom är fortfarande lika mongo, det är så sött vissa svar. sen på tåget i helsingör. vet inte riktigt vad vi gjorde på tåget som fick tiden att gå så snabbt ;P men rätt vad det var så var vi i kphm, super mysigt. sen spatserade vi runder där. lollo hade skrivit ut någon slags guide på internet som vi försökte följa, vilket tog oss till en ganska skön second hand butik, sen gav vi upp på kart läsandet ;P och gick lite själva och hitta en super rolig butik vid namn notre dame ;P mkt kuligt. sen vandrade vi runder på ströget. sen började jakten på ett mat ställe. vilket inte var det lättaste.. det slutade med bk, vilket också tog en jävla tid att hitta. varför finns det bara en bk på hela ströget och alla tvärgator där till ? hm.. knasigt. i en såå stor stad. gillar dom inte bk eller ? ;P och den enda bk som finns suger verkligen, så hemskt äckligt det var, personalen står och skriker på varandra, sofforna var hårda och lollo fick is i siin dricka !!! ;P vaavava ?! ;P haha.. sen vandrade vi vidare med nya krafter.. synd att man inte hade så mkt pengar. kunde tömt hela friis och company butiken på dess skor och väskor om bankomatkortet bara varit fullt ;P åååh.. vad jag skulle shoppat då. men det blev ett linne och ett skärp på h&m, plus lite skräp på systrarna gren som alltid (: hehe.. sen stängde typ alla affärer och vi fick bege oss till stationen.. men först skulle lollo ha wiiienerbrööö med chockolaaaade !! och allt var typ stängt, sen får hon syn på en lite lådda som kan tänkas bjuda på kakooor.. springer över vägen och jag blir nästan påkörd av en cykel ;P haha.. och visst hade dom kakor och en trevlig butiksbiträde också, som vi tacka på alla möjliga språk (: sen blidde kakkrängande på tåget hem och fortsatt läsande i mongoboken.

det var väl dagen lite kort, eller så kort blev det visst inte ;P nu kommer bilderna iaf..














nu ska jag nanna mig..

fast först (: kolla min vän på

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.991054&renderingdepartment=2.34558





kphm.

åh yes! igår kom louise med den underbara idéen att åka till kphm, vilket kan vara lite trist när man inte har några pengar att spendera. men sen är allt så jävla dyrt där nu så skit samma ;P det blir ett äventyr ändå. super duper. ska blir riktigt kul. längtade som fan igår kväll (: den där lollobollo kan vara bra ibland ;P hihi.

just nu har jag ont i magen, inte för mensvärk, inte för att jag ätit något konstigt utan mer någon så där orolig/gillarintedethär ont i magen. vilket är lite jobbigt. men det är bara ignorera och gå vidare. någon gång måste den ju gå över, eller hur ? någon gång måste det ju dyka upp något som ersätter allt det där med något bra. med något bättre kanske. vilket är lite svårt att få in i skallen nu. men djupa andetag och blickarna framåt så är vi snart där (:

just nu är min sötaste tise huuuuur söt som helst. hur många gånger har jag inte skrivit det. men hon är ju det. det finns ju inget finare (: finns inget roligare än när hon möter en i dörren när man kommer hem. ligger i ens knä och myser när man äter frukost. ligger och kollar på en när man rensar i garderoben. ligger utanför duschen och väntar på en tills man duschat klart. jag hon följer varje steg man tar, hon är min lilla älskling (:

nu ska jag försöka få tag i lollobollo som har lite sovmorgon ;P tror jag .. hehe..



bjuder på en gammal bild på mig och min syster när vi ska på pirat-kalas (:

there's no way to reach me.

theres really no way to reach me.

det har varit en bra dag idag tycker jag. sara kom och hämta mig innan. vi åkte ner i stan och henne vega lät jätte knasigt ;P inte så mkt vi kunde göra åt det. ringde stefan och försökte få lite råd. men jag var nog ingen bilmekaniker enligt honom. så jag fick snabbt stryka den idéen. gick bort till espresso house, köpte varsin chai såklart, jag krängde även en favvis scones med cream cheese, muuuummmss fillibbabababbababbababa  ! ;P haha.. satt och njöt i solen riktigt länge och snacka massa skit. sen kom louise och joinade oss. ännu bättre (: sen lämnade sara för hon skulle var duktig och träna. det borde jag också vara. jag och louise satt kvar i solen och gotta oss. syrran och salem tittade förbi och vi käkade glass.. ännu mer mums (: hehe.. sen kom cindy också (: det var ju henne som jag hade bestämt med från början, men hon slutade ju inte förens fyra, så fick ju underhålla mig med något sålänge (: sen promenixa vi bort till nya ga. nej, förlåt. till dunkers, där vi skulle se medina (: vi var ganska tidiga och fortsatte njuta ute i solen. där inne var det varmt och svettigt. men det var kul (: har inte alls hört mkt med dom där medina, inte som cindy ;P men det var några sköna typer det där.

efter det gick jag och lousie en sväng. en väldigt liten sväng, fotade lite blommor och var glada över att vi inte bara suttit hemma och ruttnat bort. haha. inget liv. nej. sen tog jag bussen hem, och då dyker även pau upp. så träffat en massa folk idag. mkt trevligt. nu har man precis fått lite mat i magen och sitter och tittar på wipeout. alltid kul att se när folk slår sig (:

annat deppigt sparar vi till sen . dagens händelser har väl fått mig på lite bättre humör iaf..

tack alla söta som spenderat dagen med mig (:


need to back of.

idag skulle man egentligen på en mysig lite loppis runda med karro. men det blidde inte så. vi båda var för trötta och ville sova lite längre ;P jag ska istället försöka att förbereda för loppisen jag själv ska stå på nästa vecka. rensa ut lite här hemma. allt skit man samlat på sig.. fast frågan är om jag orkar det. så jävla trött alltid. vetifan vad jag ska göra åt detta. sova mindre ? dricka mer vatten ? ja. man hör allt möjligt. sen ska man bara ta tag i det också.

det kommer bli jobbigt om jag inte backar tillbaka nu. det kommer bli riktigt jobbigt. så jag har inget val. ingeting kan någonsin bli som det var förut. så nu är det dags att blicka framåt.. igen..


medina ikväll med cindy (: kuligt ! hehe..



kiwi.

den sötaste katten som finns..

bäddat ner sig i soffan (: sötnöten
.

hold my hand.

lördag kväll, kvart över elva och jag sitter hemma i soffan. kors i taket. bara ordet fylla får mig att må illa. idag vaknade jag typ tolv och var ändå fortfarande trött. är grymt trött hela tiden. knasigt. jag gillar det inte alls. jag vill kunna dra mig upp på morgonen och vakna till liv. inte gå runt som en jävla zombie. blöh. hur ska jag orka ta tag i någon träning när min kropp är sån. idag har jag iaf jobbat. med cindy (: trevligt. jag ska bli förhållanderådgivare. haha (: eller inte. sen kom dan, frenne och co och hämtade mig. hehe.. är inte så mkt för det här med att åka runt i en bil och tuta och skrika och ha sig.. förstår faktikst inte alls hur man kan tycka att det är kul (: tur att vi alla har olika åsikter och smaker.

när jag kom hem så satte jag mig i soffan och slappade. och här sitter jag fortfarande. jag förstår det knappt. haha ;P jag är inte uuute ! hehe. knasigt.

nej jag har inget mer vettigt att säga ;P


dagens:
klänning från gina tricot
leggings från h&m
(:

goodnight.

three days grace.

blev ingen körkortsteori innan. vetifan vad jag gjorde i två timmar. tror en timme gick åt att prata i telefon med li. det var mkt kul (: pratade om våra katter och sånt mysigt. hehe.. sen fick jag ju nästan springa till bussen. sen kom jag på att jag glömt min mobil. så fick springa tillbaka och sen springa igen ;P haha. min träning för idag. gick och köpte biljetter i stan. sen tog vi bussen till väla och fetade oss på bk, OGOTT ! längtat hela veckan, eller hur lollobollo ? ;D haha.. sen blidde stan igen för lite snacks-inhandling ;P alla andra köpte lösgodis förutom jag som köpte nötter, försökte vara lite nyttig.. haha !
sen blidde bio. jag och pau stod och raggade i "baren".. haha.. eller inte ;P men lite söt var han pau ..

vad ska jag säga om filmen.. haha.. den var sjukt bra till en början faktiskt. lite läskig kanske ;P det tyckte iaf lollobollo som gömde sig i sin halsduk och sjönk ner långt på golvet. haha. meeees !! ska jag berätta lite om kyrkogården förra sommaren för dig ? ;D slutet var en besvikelse. men ändå en sevärd film måste jag säga.

sen när vi kom ut från bion, så öste det ner.. så man är ju inte så torr nu precis. det blev en snabbis bort till utposten också. vilket kändes lite smått stelt om jag får säga mitt. men det är jag som är lite nojjig nu också. jag tycker inte om att veta mindre än alla andra vad jag gjort. så på min diss lista står just nu fylla väldigt högt. då jag samtidigt vill veta vad jag hittade på förra  helgen, så vill jag samtidigt inte. äh. vill bara inte att folk snackar en massa. är jag för nojjig och omogen nu då ? äh, det är väl bara glömma. nästa gång är det någon annan.

nu är man hemma iaf.  och det är väl träning som gäller imorgon bitti skulle jag tro.. men mina planer ändras ganska snabbt ibland, speciellt när det gäller träningen ;P

gonatt folket.


three days grace , love it.

cinema.

mitt hår känns så skönt nu när det är klippt. måste bara komma ihåg att klippa det oftare nu så det blir långt och fint (: blidde jätte bra med färgen också.. lite mer mörkt och jämnt nu (: efter klippningen så gav jag mig ner till sub och umgicks med mina vänner där ;P haha. inget liv som vanligt. skulle ju fikat med nihad, men han avboka på grund att jag inte hade så mkt tid. när jag hade hängt på jobb ett tag tog jag biken upp till söder till guldfynd där jag köpte lite silverputs. så nu är mina thomas sabo smycken jätte fina ;D weh.

nu ska man snart ge sig ner till stan för att möta lollobollo. eller snart och snart.. det är om två timmar. så nu ska jag nog ta tag i och läsa lite körkorts teori..


ha en bra fredag allihopa :D


goodmorning (:

jag tror jag har sovit väldigt gott i natt. drömmt en massa har jag gjort. knasiga grejer som är för knasiga för att nämnas här. sorry! (: hehe. innan jag somnade igår läste jag lite körkorts teori. vet inte hur många gånger jag läst dom första kapitlena nu. haha.. glömmer bort var jag slutade och läser om från början varenda jävla gång (: men det är ju bra. man ska ju läsa läsa och läsa.. räcker nog inte med en gång ändå. ska bara komma igång med  körningen också. vilket inte går lika bra. då jag kör med mina föräldrar.. som oftast är lediga när jag jobbar och tvärtom.

om en timme ska jag vara i stan och klippa mig.. och  jag har precis färgat håret. eller jag sitter med färgen i håret nu.. så nu känner jag mig lite smått stressad. men jag cyklar ner så går det unnan (:

hörs senare..

föresten.. ni skulle sett mig och mina söta kise igår. jag satt och käkade sånna här kola godissnören.. så kom hon och började tugga i andra änden .. åååhh.. så söt hon är (:

to much candy.

uschusch, igår chips och idag godis. inte bra alls. men har haft sånt jävla sug. har inte ätit mkt godis alls senaste tiden. ytterst lite faktiskt. och imorgon blir det bk som står på menyn. herregud vad jag får träna nästa vecka, och denna också såklart. har bara hunnit med en träning, men det blir fler. absolut!

blev ingen klippning idag heller. jag är expert på att skjuta upp saker. men jag bokade en tid till imorgon. sen fick jag bokat en tid till doktorn. jag har kollat lite jobb och så, men det finns ju inte mkt att söka nu. det är så trist. men nu när min lollobollo och ytterligare en på jobb ska sluta så kanske jag får lite mer timmar (: det är ju alltid bra. fast det hade ju varit trevligare om lollobollo hade varit där och roat en, men men, hon är ju bara några meter bort (: hehe.

imorgon är det som sagt klippning som gäller. kanske en fika med en vän. sen ska vi hämta ut biljetter, åka till bk och käka, och sen blir det bio. mysigt. kommer inte ihåg när jag var på bio sist faktiskt ;P hehe.. man har ju liten mini bio hemma nu förtiden, så det är inte lika imponerande mer, mer en socialgrej man gör liksom..

jag och pappsen hade jätte kul när vi var och handla på willys innan..haha.. vi retade nog upp andra kunder efter oss i kön. vi skulle sätta alla streckkoder rätt och alla varorna på rad.. vilket tog lite tid då vi nästa fyllt en hel kundvagn. haha.. men kul var det..

nej .. nu ska jag snart nanna mig (:

cleanin out my closet.

åh nu har dom reklam för gifflar på tv också. osugen man kommer bli varje gång man ser den (: gifflar is the shit.

idag gäller utrensning i garederoben. jag har sååå svårt för det. jag kan ju få för mig att använda något av det jag inte använder nu om ett år kanske. modet kommer och går vet ni (: hehe.jag är en riktig hamster. så detta kommer inte gå något vidare alls.. men nu är det så att nästa helg ska jag och karro stå på loppis och sälja allt vår skit vi samlat på oss och inte behöver mer (: duktigt va ? hehe..

så har en lång dag framför mig. men ska också ner till stan vid tre tiden för att klippa mig och träffa wah. för han lämnar ju skåneland imorgon igen. tråkigt för oss. men spännande för honom, då han får hålla på med det som älskar (: och det tycker jag är viktigt.

men nu får jag sätta igång med röran här ;P

suck.

jag är så kass. jag har inte gjort hälften av vad jag planerat idag. men jag fick iaf det viktigaste gjort. vädring av sängkläder, bytning av påslakan, träning, solning och en mysig kväll med min karro. underbart. jag var så trött efter träning och dusch och vädret var så tråkigt, så jag ville inte ge mig ner i stan efter jakt på drop in klippning. så jag sket i det ! som vanligt ;P haha. men jag är lika glad för det. det får helt enketl bli imorgon istället..

nu är klockan lika mkt igen.. helt otroligt. att den bara kan springa iväg sådär. jag är super trött. så jag ska väl slippa ligga och vända och vrida på mig i natt. hehe.. ska lägga mig och läsa nu till jag somnar..

gonattpuss (:

blown away.

har varit nere och tränat, solat och ätit lunch. vi denna tiden hade jag precis stigit upp igår ;P hehe.. vädret ute är hemskt. det regnar och blåser, man vill allt annat än att gå ut. men jag ska slänga mig i duschen, göra mig iordning, ringa lite samtal, kolla ams, sen försöka ge mig ner i stan och se om dom har någon drop in för klippning (: det behövs verkligen. har inte klippt mig sen jag klippte mig kort, vilket är nästan exakt ett år sen nu. och jag är glad över att det blivit så långt som det är. men hade jag varit duktig med att klippa topparna hade det kanske varit ännu längre (: och det tackar vi ju inte nej till !

nej duschen kallar.



när jag precis klippt mig ;P isch! hehe.

sleepless.

la mig redan innan elva igår och ställde klockan på åtta. shit! jag tror jag låg och vred och vände på mig fram tills klockan två. var ju inte ett dugg trött. men nu är jag !! haha ;P jag får nog börja med att dra mig upp tidigt på morgonen istället för att lägga mig tidigt. finns ju ingen mening med det om jag ändå inte somnar. knasigt. fick ju inte upp min tunga trötta kroppen klockan åtta, så snoozade till nio. illa. nu har jag fått i mig frulle och slängt ut sängkläderna på vädring. duktigt (: nu ska jag plocka undan här efter mig sen blir det träning och solning (: återkommer senare idag.. om jag har tid. dagen är fullbokad till max (:


jag och min mia (: när vädret tillät utomhus aktiviteter. vilket det inte gör nu /: SUG !

in your arms.

det är allt knasigt att saknad och kärleken till någon bara blir större och större, när denna människa inte längre finns kvar hos en. att man aldrig glömmer hur lång tid det än gått. att man inte kan förstå efter två och ett halvt år. och att man har dessa speciella dagar då det känns extra mkt i kroppen. då smärtan verkligen hugger till inom en. en obeskrivlig känsla, som jag önska att jag slapp känna och att istället du fanns kvar här hos mig. nu får jag istället leva och längta tills den dagen vi ses igen. min K.

min dag har varit lite sådär halft knas. jag gick upp ganska sent. tänkte ge mig iväg direkt till minneslunden. men det tog tid allting. rota i min lilla K-låda. lukta lite på hans tröja. som faktiskt fortfarande luktar som honom. åt lite frulle i lugn och ro till lite oprah. väntade in min syster som aldrig dök upp. gick till brunnen för att köpa blommor, coca och gifflar. gifflarna var inte riktigt planerade, men dom såg så goda ut där på hyllan. och det var dom också kan jag få tala om, inte en enda kvar i påsen. nu har det ju iofs gått ett antal timmar men ändå. det har varit en riktig onyttig-deppa-orkainte-dag idag. på bussen ner till stan fällde jag några tårar, helt fel plats och tid, men det gick inte hålla inne. kom ner till stan, hängde på sub typ en timme, umgicks med mia, lollobollo och sen kom wah också. mucho trevligt. jag kände mig faktiskt lite bättre.

jag och wah promenerade sedan bort till blomsterhandlen, då dom inte hade några fina blommor på brunnen. vilket man kanske inte ska förvänta sig heller. men men.. sen gick vi en runda in på gina och givetvis var jag tvungen att köpa en söt liten klänning. det är alltid så när man inte letar efter något speciellt eller inte har pengar som man hittar ngt. varför ? sen spatsera vi vidare på kulla, sen upp till frisyrmakarna. sen upp till lasarettet, sen bort till gamla tych där mamsen kom och hämta mig. sen blev det minneslunden. det blidde riktigt fint, band ihop mitt brev, en cola flaska och en bunte med röda tulpaner. och sen tände vi 22 ljus.

när jag kom hem satte jag igång att göra sjömansbiff. vilket är min favvorätt för er som inte visste. det kändes som om jag missa något då det inte smaka riktigt som det brukar, men fortfarande sjukt gott. (: sen har jag slappat framför tvn hela kvällen och nu ska jag faktiskt sova.

ibland kan man undra varför man hänger upp sig på småsaker, när det finns så mkt värre saker som kan krossa en totalt. från och med nu så är det en lite mer positiv sida som ska visas av mig, jag ska annorlunda på saker. jag ska försöka börja leva som sabina en gång gjorde . för första gången på länge blev jag kallad optimist idag, när hände det senast liksom ? jag som brukar komma med mina negativa kommentarer alltid. skräpning nu, jag har ju visat att jag kan nu iaf . om jag bara vill (:

bjuder på en bild också, då bloggen ser så tråkig ut utan ;P


to be or not to be.

jag måste öva på min engelska det är en sak som är säkert. snart är balifolket bättre än mig på engelska ;P haha. dom lär sig snabbt som faan.. hehe.

idag är det en speciell dag. det är K's födelsedag. jag har precis vaknat. så jag ska klä på mig lite kläder. och cykla till kyrkogården. på vägen dit ska jag köpa lite gotte till honom, cocacola såklart (: skriva ett litet kort ska jag göra också, och sätta blommor såklart. tänk att det har gått två och ett halvt år, det har fortfarande inte gått in i min hjärna. jag lever fortfarande lite halvt frånvarande och vet inte vart jag ska börja om mitt liv. jag står fortfarande kvar på samma ruta. om inte till och med någon ruta tillbaka. det är svårt att leva utan sin bästa vän. även om jag vet att han finns här och stöttar oss allihopa på sitt egna lilla sätt ändå. men det är ganska tomt och ensamt ändå. vi ses på andra sidan K, jag älskar dig.


som sagt, dags att ta på sig lite kläder. slänga i sig lite frulle och sätta sig på biken. träning blir det nog också idag. men jag tar det nog ikväll. en solning på vägen hem kanske. sovit för länge idag. blev väckt av kiwi som kom och kittlades med sina morrhår. sötaste kisen som finns. ångrar inte en sekund att jag skaffade dig även om tiden var helt fel egentligen.

hörs sen.

lördagen är glömd och begraven.

utgången i lördags blev knasig som fan. sabina fick i sig för mkt dricka och minns inte särskilt mkt alls. men jag tror jag hade kul. det känns så iaf. men i vilket fall som helst hoppas jag att jag inte skämt ut mig för mkt och jag inte får höra mer i efterhand om vad som hänt ;P hehe. nog om det. glömt.

var riktigt bakis heeeela dagen igår. verkligen till klockan 02.00 då jag gick och la mig. helt sjukt. sjuk fylla är lika med sjuk bakfylla. ;P det blir iaf två vita helger för min del nu. väntar i sara födelsedag (: 23maj. yesbox.


idag blir det jobb. det kommer bli segt ;P men men.. behöver pengar.

godnatt världen.

ja nu är det läggdags. länge sen man la sig så här tidigt en fredag. men för mig är detta söndag, så det spelar ju ingen roll. haha. har precis kollat film med mamsen. dom visade underbara into the wild på canal + så den såg vi. såg den första gången nere i thailand. tror jag missade lite i början då. den är bra iaf. jag gillar hela tanken med grejen han gör. verkligen. och för er som inte har sett den ska jag ju inte säga mkt mer. bara att ni måste se den (:

imorgon ska jag träna tänkte jag. blir nog en promenad ner som vanligt. en timmes träning  minst. sen när jag kommer hem ska jag lägga mig på altanen och njuta av solen, om den är framme då det vill säga (: men det är klart den är ! sen blir det kanske en lite vår rensning av garderoben. synd att man inte har några pengar så man kan fylla på med nytt bara.

godnatt världen.

what's new ?

dålig uppdatering här ja visst ! ska bättre mig när jag har fått tillbaka lusten och tiden. men jag kan ju ändå berätta vad veckan bjudit på. om jag minns ;P

måndag, då min senaste uppdatering var. då fick jag rycka in och jobba (: det var väl lika trevligt som  det brukar vara tror jag ;P sanih och john var snälla och hämta mig iaf, det minns jag (: hehe..
tisdag, tränade på förmiddagen och sen umgicks jag med sanih och john. fika på espressohouse och inköp av en nyklänning, kommer bild. åkte sen till maxi för att handla lite, så jag kunde laga lite mat när jag kom hem. sen så kom sara och hämta mig och vi åkte ner för att köpa nötter på tasty ;P inge godis här inte ! bantning på hög nivå, eller inte. men inte för mkt skräpmat ;P sen kolla vi på dh och snacka en massa skit. sanih och john hade gjort återbesök och satt på ovanvåningen och kolla arsenal med papsen.
onsdag, då hade in sötaste wah kommit hem och vi gick en runda på stan. gick ner i norrahamnen/gröningen och köpte glass. rikitgt gott. och varmt och skönt i solen.  mös där nere ett tag, sen gick vi för att hälsa på roffe, och satte oss på italy house eller vad det nu heter, träffade den skönaste människan någonsin, var nog väldigt mkt krydd från denna människan med det var kul att höra på ändå. hehe.. gillar öppna personer, verkligen. önska jag kunde vara lite mer sån själv ;P
torsdag/gårdagen, var i full gång heeeela dagen. diska, fyllde diskmaskin, tömde diskmaskin, satt iordning alla möbler på altanen. städa grillgaller, gjorde iordning med kol och allt i grillen, dammsugade och ja oj så fint här blidde hemma ;P
vid sex-sju tiden började folk trilla in för lite valborgsfirande, med dricka och grillning (: mkt trevligt. förutom denna idiotiska människa. vilket första intryck han gav, herregud. har aldrig varit med om något liknande. ja han sumpa sin chans för någon mer vänskaplig relation iaf. ganska snabbt. så fort han öppna käften om jag ska vara mer exakt. åt som ett barn och där var mat över hela altanen. skröt om massa saker och använde inte allt för fina ord till mig och min syster. då min syster bara frågade VEM som hade spillt på altanen och han tog det som en anklagelse. men så är det med folk som inte kan hantera spriten. och det borde man ju veta om vid det här laget. började skrika om att jag inte kunde betona anklaga och fråga.. hur betonar man frågan "vem har spillt på altanen?" mer som en fråga ? någon mer som tar det som en anklagelse. herregud. jag vet inte vad jag ska säga om denna männsika. börjar kasta med mina mammas lyktor så dom går sönder och sparkar på soptunnor och grejer, är det ett beteende från en 27-årig kille ? jag skulle snarare gissa på 7årig.. men vissa växer visst aldrig upp. jag ångrar lite att jag inte lyssna på vad folk sa om denna killen innan jag träffa honom. och jag kommer definitivt se till så ingen annan i min närhet umgås med denna människan heller. för ert eget bästa. och ja du är en fucking idiot.
valborg var förutom detta en toppen kväll. som alltid när man är värdinna så blir det ju inte så mkt fylla för en själv. då jag var mer brydd om att folk hade det bra, gick runt och städa lite och kunde inte riktigt koppla av. men tack alla för att ni kom (: super trevligt. även om inget än slår nyårsfesten här ;P bästa någonsin! hehe. kvällen slutade på tivvan (: där det igår var 18års gräns, vilket suger. men det var helt ok ändå ..

daaagen.. idag har bestått av städning, som ni alla kanske förstår. moppning av klibbiga golv och sortering av flaskor och burkar. jajamensan. men det var det värt (: sen har vi grillat och myst på altanen hela dagen. eller ja, från klockan två-tre då jag steg upp ur min säng (: så skönt att sova länge. nu vet jag inte riktigt vad kvällen bjuder på. jag är ganska seg fortfarande, dock inte bakis vilket vi tackar för (:

hoppas alla hade en kul kväll igår iaf ..

nu får jag gå och göra något mer vettig med min fredag.. som mer känns som en söndag (: men det är jag väl inte ensam om att tycka ;P

byebye

RSS 2.0