festar, krökar och lever livet (:

haha, det var en kille som sa det igår, tyckte det lät bra.

gårdagen fick mig att inse en massa. en massa bra saker. eller som kommer få mig att ändra på en del saker som sedan kommer bli bra. det blidde lite knas där. jag har insett att vissa saker inte finns mer, men det finns en lösning till allt (: . gott mos !

en jävligt kul kväll igår, även om det inte alls blev som planerat. men det är det som är lite kul ;P missade först bussen, kände som om det var meningen att jag skulle göra det, gick hem igen, bytade om, kom på att jag kunde absolut inte gå i klänning och sandaler, det funka inte. bort till bussen igen, ner i stan, lite sen. så var alla jävla sportfånar över allt. hata fotboll och allt sånt skit. så då blidde det först tivvan för att se på matchen, sen bort till fria, gunga lite i solnedgången och dricka någon cider. bort till donkan ;P haha .. sen till hampis, där träffade vi mickis och micka.. och sen drog det igång ;D haha ..

"en jätte kuk med sko på"
"undra om killar gillar när det växer chilinötter mellan benen, självplockning 10 kr litern" och micka göra sånna riktigt krafs ljud, hahaha ...

"POLISEN KOMMER, KNYT SKORNA !!" hahahaha .. var fan fick vi det ifrån ?

en kväll full med skratt.

en uppspikad simFOT .. haha. "vad ska vi dekorera detta huset med tycker ni?" "EN SIMFOT" hahaha ..
hur fan ska jag få upp denna jävla flaskan,, "jaaag ser en parkeringsautomat, ja jag ser en parkeringsautomat." och den funkade alldeles utmärkt. haha, sen kommer den där killen, "man behöver inte betala" emelie bara "va" han bara "man behöverinte betala nu" hahahha .. ok ?

hahaha .. när vi skulle gå och kissa. jag var emelies guide. hon fick en guidning genom helsingborg. helt seriöst blev det också. vi kom in på en gata .. och emelie upptäcker ...

image79

.. här får man inte lov att hålla hand !

helt ok kväll, nej mer än så (: nästa helg blir det också en massa festande. och då har jag lovat att komma tillbaka. hihi (: sköldpaddan. länge sen.


nej nu har jag en massa saker och fixa med. skriver kanske sen ..

Kommentarer
Postat av: Micka

det hade jag glömt bort att vi pratade om... kul kul ;) har du köpt biljett till studentfesten på fredag? jag ska köpa imorgon :)

2007-06-03 @ 13:48:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0