överraska mig !

snart är denna veckan slut också.. det är nästan lite läskigt så fort tiden går. man hinner knappt med.. någon som kan sätta en käpp ihjulet och få det att gå lite långsammare. icke det nej. det är bara försöka hänga med och försöka hinna göra allt man ska göra.. ändå sitter jag bara här i soffan och gör ingenting nu .. men jag har ätit frulle, diskat, bytat påslakan och precis stigit ur duschen. ska försöka göra mig iordning nu för att sedan cykla hemmåt. ska försöka tillaga lite mat till the la familia ;P sen ska jag på körkortsutbildning för att få mitt övningskörningstillstånd .. massa klabb med det där nu för tiden. varför var allt mkt bättre förr ? för att världen inte ställde lika höga krav på en ? hm.

igår var det väla med wah och micka som gällde. sen blev det en runda på ikea i väntan på att karro skulle sluta jobb. sen åkte jag och karro till maxi för att handla. sen for vi vidare hem till henne för att laga mat. något av det knasigaste jag har hört, det var ett recept karro fått av en av sina arbetskamrater, man stekte först purjolök, sen stekte man kycklingfilé i fina bitar. vispade ihop vispgrädde mango chutney och majonäs.. jag vet det låter inte alls bra ;P men vänta bara .. hehe .. sen la man det hela i en ugnsform. in i ugnen i tio minuter och sen mosar man grillchips över det och sen in i ugnen i ytterligare tio minuter. så chips får lite färg och sådär (: sen lite ris och sallad till det. jag hade väntat mig lite mer smak på detta, men det blev det inte.. det var ok, det var mest sött.. men man kan ju exprimentera med det och använda lite mer kryddor eller någon annan chipssort (: lycka till om ni får för ett att testa. ugnen ska stå på cirka 175-200grader! (:

dags att göra sig iordning, gå ner med sopor, panta burkar och diska undan efter frullen. sen är det dags att dra sig hemmåt.

pusshej.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det heter bytt påslakan, å nej du ljög för du har inte BYTT några påslakan idag!! ;P

2008-09-18 @ 18:18:43
Postat av: binis

du darling nu ska du inte var så spydig här ;P haha ..

2008-09-18 @ 21:33:46
URL: http://binis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0