4 mars.

det får bli tråkiga rubriker hädanefter. för jag är så dålig på att komma på någon bra rubrik.

idag är det onsdag, jag skulle egentligen och fixat mina naglar nu klockan ett, men efter en del shopping igår så är jag fattig och har inte råd. så jag fick avboka det. vi får se om det blir av efter att jag fått min lön eller om dom pengarna bara går till att spara till götet. så idag har man bara städat undan lite här hemma, diskat och slängt in en maskin tvätt. duktigt värre. katten fick ett cpdamp ryck och snittade upp hela mitt finger på insidan också. då fucking ont det gjorde, eller det gör det fortfarande /:

snart ska man ner till nautilus, har bokat tid med en gyminstruktör (: får se hur det går. jag är fortfarande så slapp i min kropp. jag känner jag börjar bli helt försoffad igen. måste rycka upp mig. kommer jag bara igång med träningen så ska det nog inte vara något problem sen. det kommer gå så bra så..

götet imorgon, förmodligen. upp och söka jobb! en massa! ska bli kul (: se om syrran hänger på, så vi kan hälsa på ib. sen hoppas jag david drar en med ut på en utgång (: om jag inte stannar över helgen. annars kan det vänta till lördag. micke skulle tydligen jobba på fredag, och då kan inte han hänga med imorgon, vilket är lite tråkigt. vi får se hur det blir (:

åh, vill att mina nya mobil ska komma i brevlådan nu ! vill pilla och ha mig ;P

nu får jag nog dra fram du och jag i trafiken och läsa lite ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0