5 mars.

återigen. tankar och grejer här nu. jag kanske inte ska uttrycka mig efter bara några timmar och så. men jag tvekar faktiskt. jag känner iaf att jag vill ha ett eget boende om detta ska funka och det är inte det lättaste att hitta. jag känner att detta är för komplicerat och jobbigt för mig. visst jag borde ta mig i kragen och lägga ner lite mer tid och kraft på saker. men det vill jag inte göra om det inte är rätt. och det vet jag iofs inte om det är förens jag har testat. ja, vi får väl se.. söker lite jobb imorgon. får jag något napp så får jag .. annars.. ja..

föresten middagen hos dan igår var trevlig ;P förutom att dom inte städat. haha. men man kan inte förvänta sig så mkt mer av dessa herrarna. dom var iaf jätte duktiga som lagade mat, fläskfile, potatisgratäng och rödvinsås alt. bearnaisesås ;P



det känns bara så, blööö ! när man vet vad man vill och sen bara.. vilse igen.


ensam och vilsen. är det så det ska vara kanske ?

Kommentarer
Postat av: Linda

Haha, maten var god iallafall, men runt omkring en såg det ju ut som fan. =)

2009-03-06 @ 10:45:09
Postat av: binis

maten var väldans god, städningen får dom fan ta tag i snart ;P hehe. klibbar fast med strumporna ju!

2009-03-07 @ 12:15:39
URL: http://binis.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Ja du lilla hjärtat... Du vill tydligen inte alls bo i HBG men i vilket fall som helst så var där en ledig lgh (1:a handskontrakt) i mitt hus på blocket nu!! Fast du vill ju ändå inte ha en etta heller.. :) Du din kräsne lille sötnos..! :) Hört nåt från Göteborg? Puss, älskar dig!

2009-03-09 @ 16:44:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0