nittonde mars.

vädret är super idag också. vilket äntligen får en att känna att våren  är på väg. vilket gör att man vill köpa en massa nya kläder och framförallt skor. ah. varför alltid det här köpa-skor-beroendet ;P allt detta är inte så kul när man är helt pank. visst kommer det en mini pytte liten lön på onsdag, vilket åker direkt in på ica kontot där man ligger en del minus /: ah ! jag hatar att inte ha några pengar, och jag jobbar ju faktiskt. men det här med innestående lön är lite irriterande ibland. men inte så mkt att göra åt det, nu är den ju snart här, sen är man pank igen /: haha. sabina och pengar går inte riktigt ihop. jag som måste spara en massa.

igår var jag ju så duktig att jag bäddade om i min säng, eller jag tog bort gamla påslakan och sånt, sen la jag mina sängkläder på vädring ute. vilket jag helt glömde bort sen. när jag kom hem från dan igår, satt jag en stund här och sen var jag super trött och trodde att jag bara skulle kunna gå in och bädda ner mig, men icke! kommer in till en helt naken säng, AH ! haha.. det var jobbigt. det var så jobbigt att jag faktiskt bara gick ut och hämta in mina grymt kalla sängkläder och bädda ner mig i dom utan påslakan. haha.. inte så bekvämt, men jag var så trött så jag brydde mig inte. det var istället det jag fick göra nära jag gick upp imorse. (: mindre kul. men nu är det gjort.

som sagt är vädret underbart idag. har redan varit ute en runda med min lilla kise (: som är så fin i sitt nya halsband. jag ska göra mig iordning nu för sen kommer lillis och hämtar mig i sin lilla bebis, så ska vi äga staaaan ;p haha.. nej, men det blir en favorit i repris. alltså mys i solen på espresso house i norra hamnen (: det gillar vi. tror li har saknat sina chailatte ;D hehe.. LILLIS ÄR HEMMA IGEN ! även om hon inte vill något annat än tillbaka ;P så är jag glad iaf.


byebye, ha en bra dag !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0