tjugoandra mars.

jaha, då ligger man nerbäddad i sängen och funderar på om man ska dra igång en film eller om det blir försent eftersom jag hade tänkt gå upp i lagom tid imorgon för att åka ner och träna. måste verkligen ta tag i det nu. nu har jag ju faktiskt varit sjuk. så det kan jag ju inte göra så mkt åt. har ju fortfarande lite hosta och så, men det får man ju ta. lär ju ta år och dar innan denna fökylningen har lagt sig.

denna dagen har gått till ingenting. bara åt att skratta åt gårdagen. haha. det är verkligen sjukt när man inte minns och det dyker upp bilder i huvudet under dagen.. hahah .. ja herregud säger jag. värsta feta blåmärket på min höft också. jag säger då det. kul som faaaaan hade jag iaf. och det tackar vi för. för det behövde jag.

nu är det dags att tänka på sig själv och börja ta hand om mig. nu får allt annat komma lite i andra hand. även om jag kommer ha svårt för att bara tänka på mig själv. jag gillar att styra upp saker, ta ansvar och bry mig om andra. det är det jag lever på. vilket iofs just nu inte passar in i mitt liv eftersom att jag själv inte mår så där jätte bra. jag är ganska långt nere i skiten även om det kanske inte alltid märks. jag måste lära mig att slappna av och ta allting som det kommer. inte planera allt i minsta detalj och bli besviken när det inte blev som jag tänk. ja, jag har en massa jag måste fundera över och ta tag i. och det är nu det gäller. jag har chansen att få börja om på nytt. jag ska bara våga, jag ska bara våga var mig själv. jag fixar det här, eller hur? jag kan klara det här om jag bara ger mig fan på det. eller är jag helt ute på fel spår, flyr jag från mina problem ? är det därför jag vill härifrån. vad vill jag egentligen? hur mkt som helst, men vart ska jag börja? åh, förlåt, en massa förvirrande tankar som jag inte vet vad jag ska göra med.


i need you now.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0