tjugoförste mars.

godmorgon. jag ligger i min säng och skriver på nya favoriten. underbart. behöver inte resa mig ur sängen för att kolla något på datorn. trivs som fisken i vattnet med den här (: än så länge och jag tror inte att det kommer ändras. hehe.

min hals är fortfarande inte bra. jag fuskade ändå lite igår och tog tre pencilin istället för två. vill bara bli bra. vet inte om det var så bra. men men.. förkyld som attan och har fått något retlig jävla slemhosta också. snart är det dags för jobb. om två timmar. så snart kommer jag behöva resa mig ur sängen ändå ;P tyvärr. får jag inte ligga här hela dagen. börjar ett sen ska jag jobba stängning med mia igen. mucho trevligt! se om jag kan ta med lite musik också, så jag sllipper dansa till alla schlager hitsen dom spelar på rix på repeat ;P

nej nu måste jag fan ta mig upp ur sängen. jag orkar inte. det är ju så skönt här. och kallt utanför täcket. det gillar vi inte. måste fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll också, så jag bara snabbt kan åka hem och duscha och slänga på mig kläderna. sen iväg till johan. får se om vi kan fixa skjuts dit, pallar inte bussen ;P inte hela vägen till västra berga. lite smått jobbigt faktiskt. det tar ju hela kvällen.

inget mer kul att tillägga. tänkte lägga in bilder, men har inte fått programmet till mobilen installerat än. och jag har inte lyckats förstå mig på blåtanden än ;P det kommer. massa att pilla med och som jag behöver installera och grejer.

frulle, ja hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0