tjugoförste mars.

idag har det varit super väder igen. vilket jag hann njuta av en stund innan jobb. sanih och john kom och hämta mig här hemma, sen åkte vi ner i stan. gick och köpte scones och chailatte på espressohouse, sen satte vi oss ute i solen. fick ett väldigt överraskande kul samtal innan också, från göteborg. jag ska på intervju på fredag. weh! skit glad blev jag, även om jag inte riktigt vet hur jag ska göra och hur jag ska lösa det med boende om jag skulle få något jobb. men vi ska inte hoppas för mkt nu. så vi blir besvikna och deppiga när det inte blir som man hoppats på. men håll tummarna för mig !! (:

jobbade med mia idag, haha.. jag har sjungit och dansat och mia har bara skrattat åt mig. jag var på riktigt danshumör idag och jag skruva upp radion på högsta typ hela tiden. vi har haft det kul idag (: en del att göra faktiskt och jag tror jag lyckades göra kassa rätt för första gången idag (: duktigt, jag gör framsteg. snart är det också dags för personalfest vilket ska bli kul (: se hur folk är utanför jobb och så. ska bara fundera ut vad jag ska ha på mig också. tydligen ska vi ha något tema, vi får väl se vad det blir (:

nu sitter jag ju faktiskt och skriver på min nya fina älskade vaio. äntligen är den min ! hehe. jag är så glad. detta har verkligen varit en bra dag. förutom att jag har ont i min hals igen. jag har slarvat med pencilinen, jag har missat och jag har druckit alkohol. inte bra. fan! har bara mig själv att skylla. hade ju tänkt dricka idag också. men jag kände inte riktigt för det efter jobb, man känner sig inte så mysig efter jobb ;P och det var inte så lönt att åka hem och fixa och dona. så nu har jag suttit här och pillat och haft mig med min nya vän istället.



jag håller hellre käften, än tar risken att säga något fel. jag sitter hellre still, än tar risken att gå fel. jag är hellre ingen, än bara någon? men mest av allt önskar jag att jag kunde säga allt rätt, gå rätt väg och att jag är sabina.
jag har grävt ner mig själv och hittar inte upp igen. åh. hjälp mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0