tjugosjunde mars.

det blev inte så mkt uppdaterande igår inte. men hade verkligen inte tid alls. var sjukt trött och skulle jobba klockan elva.. spring till bussen som vanligt och sitter flåsande på bussen ner i stan. hehe., efter jobb var det meningen att jag skulle ha tränat och solat. men jag var helt slut i min kropp. så jag skippade faktiskt det ;P dåligt av mig! men det tar jag igen nästa vecka, jag lovar (: så jag ringde istället upp wah, vi satte oss på asiens pärla en stund och snackade med några vänner till honom. jag fick också köpt  min fina jeans jacka, men det verkar som om jag får vänta ett tag på att använda den, tråkigt nog. ge oss väääärme och vår nu.. så trött på detta vädret!

kom hem och då hade jag bestämt med mamma att vi skulle åka iväg till springhill, där jag fick handlat ett linne, två tunikor och strumpor. mkt trevligt. köpte också hårfärg på maxi. så när vi kom hem satte jag igång med färgning av mitt hår, vilket inte syns särskilt mkt. men det är jämn färg nu iaf, lite mörkare ser man kanske att det är om man kollar noga ;P hehe.. sen fick jag för mig att jag skulle ner i stan och ta en öl hos li på pl. hehe.. det slutade med för många öl, och en runda inom utposten och sen till bakom. tror inte jag gillar bakom riktigt, det var så rökigt så man såg ingenting typ. sen är det dyrt ;P tur jag inte behövde betala, tack salem! hehe. ja, vi gillar spontana grejer, det gör vi verkligen, det borde hända oftare.

jag mådde som jag förtjäna imorse. då pappa ringde och väckte mig klockan nio. för då var det dags att gå upp, då jag skulle på intervju i göteborg klockan två. lyckat att gå ut och supa sig full kvällen innan. eller inte ;P men men.. jag hade iaf kul. resan upp var grymt jobbig. då jag var jätte trött och mådde inte särskilt bra. och pappsen pladdrade på som vanligt om allt möjligt. vi kom in på hur allting egentligen kom till här på jorden, hur vi nu hamnade där ;P men det var lite kul faktiskt.

det blev lunch på jensens böfhus, vilket är så sjukt gott (: åt där sist jag var i götet också. jag hade samlat på mig så många stämplar att min mat blidde gratis (: hehe. vad bra! sen intervjun, den var kul. vi satt nog mest och skratta, hon tyckte min skånska var rolig ;P och det kändes som om det gick bra. även om jag  nog var lite nervös ;P haha.. sen var det dags för lite shopping. blev en kort munktröja från monki och ett linne från rut m. f. ;P det gillar vi, även om vi inte riktigt hade råd.

nu är jag iaf hemma och fortfarande grymt trött även om jag fick sova lite på vägen hem. så det blir inte mkt som händer idag inte. bara slappa och äta lite onyttigt ;P mums. haha.. det är faktiskt fredag (; freeeeedag hela veckan !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0