tjugotredje mars.

en ny vecka, nya möjligheter. yes, jag känner mig redan gladare. det var hårt att gå upp idag. då man satt uppe på msn hela natten. haha. nej, inte rikitgt hela, men längre än vad jag borde gjort. det är väl nackdelen med att ha en dator man kan ha i sängen ;P haha. jag är glad idag tror jag. har precis kommit hem, varit nere och tränat, bara 45 minuter, men måste börja lite lugnt, speciellt nu när jag varit sjuk. känner mig inte helt frisk än. men jag orkar inte skjuta upp träningen mer nu. beach 09 here i come ;P efter träningen gick jag till torget och köpte mig en massa frukt. tänkte göra lite fruktsallad snart (: mumsigt. någon kasta vindruvor på mig ;P haha.. eller inte någon det var bara lilla kakao ;P han är fast i frukstånden.

på bussen hem så fick jag samtal från göteborg igen. tyvärr inget jobb samtal, utan från sats (: hehe, man blir så glad av att prata med göteborgare. bara det samtalet gjorde min dag. haha. och han tyckte skåningar alltid lät så glada ;D hade lagt en lapp på en låda om att vinna ett årskort på sats. trodde ju inte dom skulle ringa mig. men nu ska jag dit och träffa han på fredag (: vilket känns lite knas för jag har ju precis skaffat mitt kort på nautilus. jaja ;P det löser sig. vinner jag ett så är det ju gratis så ;D hehe..

och som en bonus, kommer jag hem och har fått kort från tanja. denna dagen är redan hur bra som helst och klockan är bara tolv. detta är sjukt (: våga inte komma och förstöra min dag !!! ;P då hugger jag er.

nu har jag ju lovat iman att slänga in lite bilder här då, han tycker min blogg ser lite tråkig ut tror jag. jag kan inget annat än att hålla med han ;P jag måste få ordning på designen, har bara inte orkat. det kommer.. precis som allt annat ;P

en bild från i lördags (: hemma hos andy.


TJOHEJ, ha en toppen dag allihopa, för det ska jaaaaaaag ;D

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej bu! Jag fick också ett sånt samtal från sats. trodde också att jag vunnit, dom vill typ bara boka in en på en klass så att man ska bli sugen och köpa kort själv. Typ prova på gratis! Blev helt besviken när jag kom dit och fattade det. Det kan ju dock va annorlunda för dig :)

2009-03-23 @ 20:48:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0