pleaseleavemymind.

jag är trött. jag är inte trött i min kropp. bara sjukt trött i mitt huvud. för det går så mkt energi till alla tankar där uppe nu. knas.

idag när jag satt på bussen så nicka jag nästan till så trött jag var. satt och blunda för att hjälpa till lite, men fick ändå anstränga mig för att inte somna. satt och tänkte på tiden då jag pendlade till lund. och hur jag nästan saknade själva pendlandet. att kunna sova på tåget och nästan varje dag missa stationen ;P hehe. sen ringer li och hon berättar hur hon sovit på tåget från köpenhamn. knasigt. jag kanske ska ta och skaffa mig ett jobb någon annanstans igen.

nej, nu är jag som sagt trött. ska försöka sova så jag får lite sömn iaf. eftersom att jag ska upp halv sex. jag längtar inte ett dugg. sen är det jobb som gäller från halv sju till halv två. sen hem och fixa lite som jag inte hunnit idag. och sen ska jag till åstorp. kunde önskat att det var för att tatuera mig igen, men så är tyvärr inte fallet. jag ska bara fira min kära faster som fyller år ;P

sov gott !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0