bättre finns inte .

fy fan vilken helg, den kunde inte blivit bättre. vädret, folket , ALLT ! tack sanih, john och min ems (: detta ska vi göra om mååånga gånger. nästa gång åker vi inte hem igen, ok ? (:

finns mkt att berätta och skriva om. skulle vilja att ems var med så jag inte glömmer något ;P

vi var lite nervösa över att inte hitta vårt hotell, men det gick snabbare än vad vi trodde. lite svårt att köra i göteborg, haha. sanih körde mot trafiken en gång bara ;P vänder om för att vi körde fel, sen ser vi hur alla bilarna bara kommer mot oss, herregud så kul det var. hann inte bli rädd, han inte tänka så. alla bara garva. haha. sen emelie kör på spårvagnsräls ? heter det så ? (: ni fattar . hehe .

så när vi kom upp iaf, så körde vi in till stan och käka lite, på CONDECO (älskar det stället, kommer bo där när jag flyttar till gbg), sen så gick vi och kolla lite på stan och så, eftersom att klockan inte var så mkt när vi kom dit och vi inte fick checka in förens tre. när vi checkat in så gick vi upp på hotellrummet för att checka läget ;P haha .. tråkigt men kul. iaf, så då satt vi oss där och tog oss en liten tuppelur :D hahaha. eller hur emelie ? tuppen tog sig en tuppelur. vår humor är så jävla bäst. vi kom på att vi inte kollat vårt badrum så emelie sprang in och kollade, hon upptäckte att vi hade ett mkt fint badkar som vi var tvungna att bada i. haha, herregud vilka cp-ryck vi fått hela tiden. när vi fyllde badkaret så hade vi inte en tanke på att  vi också skulle få plats där, så när vi satte oss så svämma det över LITE , vatten över allt. sen skvätte vi ner överalt. fick skummig cola också (:

sen var det dags för att göra sig iordning för utgång (: fixade och trixade medans vi hoppa runt till musik. tog oss ner till spårvagnen och åkte in till stan. där vi gick till sanih och john, där vi började dricka lite smått medans dom gjorde sig iordning. vi fick sitta i korridoren medans dom duscha, 

"tror du dom har några produkter dom inte vill visa?" -emelie
"produkter?!" -sabina
"vad heter det då ? ingredienser?" -emelie                                                      hahahahahhaha.. 

 gick sedan ut för att få lite mat i magen och sen tillbaka igen. sen blev det många timmar, helt flippade timmar.. hahaha.. grymt kul, det roligaste under hela kvällen helt klart. vid halv två tiden tog vi oss bort till trädgår'n, var knappt något folk där, men jag och emelie ägde dansgolvet (: haha. vi bestämde oss för att ta oss bort till avenyn för att checka om där var något annat ställe där. jag och emelie träffade cykelringenkillen på vägen och blev stående där väldans länge och massa prat blidde det. grymt kul. sen gick vi vidare i vår vandring mot avenyn. träffade ytterligare några killar på vägen, som tyckte vi pratade väldigt roligt (: haha . sen drog vi vidare med dom mot ett ställe vid namn, hm, bullivard ? BVLD iaf eller ngt. skit kul ställe verkligen. vi vet vart vi ska gå nästa gång vi är där iaf (:

stället stängde sen och vi var på väg ner för att hämta våra jackor, alla i trappan börjar skrika "HELSINGBORG; HELSINGBORG!!!" haha .. sen skulle vi ha efterfest på vårt hotell trodde dom, men icke. det blev iaf att vi gick bort till trädgår'n igen. på vägen dit fann vi sanih och john, eller jag kanske ska säga sandy och john ;P hahahah.. sanih fick ett nytt smeknamn . inte så fint men dom vägrade att ändra det ;P sen dök cykelringenkillen upp igen, även han fick ett nytt smeknamn, vilket blev cpkillen, dom här göteborgarna hör väldigt dåligt ;P inne på trädgår'n fortsatte vi äga dansgolvet, fy fan vad mina fötter värkte sen, ajajaj. vi blev av med sanih och john igen och bestämde oss för att dra hemmåt. först fick det bli en kebabistallrik att ta med oss hem till hotellet. i kön till gatuköket var det mkt kul också. vi träffa en landskronabor som stod typ 15-20 minuter i kö, för EN COLA ! haha . han fick gå före oss iaf. på deras meny hade dom soppor .. stod typ såhär

SOPPOR
tomat     45kr
sparris  45kr

dom bakom såg nog inte det här SOPPOR, så dom bara "kostar en tomat 45spänn? och en sparris också?" inte så kul när man läser det så. men jag garva. väldigt mkt. ja, sen kom vi hem med någon taxi, han var lite rolig han med. hörde knappt vad han sa bara (: på hotellet käka vi vår goda kebabtallrik, som inte hade varit så god om vi inte hade druckit ;P haha .. sen nanna vi oss ..

nu är jag trött, fortsätter imorgon (:



boom slash splash, så låter det när man kastar en vattenmelon från en balkong :D

Kommentarer
Postat av: Emelie

HAHAHAHAHAHA ja det blir mååååånga gånger till ;P <3<3<3

2007-04-02 @ 21:32:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0