hata detta med rubriker ..

för jag kommer aldrig på något som ska uttrycka allt det jag har att skriva. skulle kanske möjligt vis kunna döpa det till framtid. men jag vill inte ta ut något i förskott så jag sedan blir besviken på mig själv för att jag hoppades så mkt och för att jag trott jag kommit på vad jag verkligen göra med min så kallade framtid.

liselotten har hjälpt mig med lite skolor nu som jag har tittat på och det verkar väldigt intressant, så funderar på om jag ska ta och söka till nästa höst. butikskommunikation. men jag är fortfarande väldigt inne på mina kurser jag vill gå först. vilket kostar en massa pengar. men jag får helt enkelt ta och hitta något jävla skit jobb så länge. för det är ju nästan ett helt år till dess. har jag äntligen kommit på vad jag vill göra ? AH .. pustar ut . på något sätt så lättade det en del. vet ju inte riktigt vad jag vill plugga än. men jag iaf bestämt mig för att jag vill plugga och förhoppningsvis blir det mitt älskade göteborg. nog om det (: kommer mer sen .. när jag väl bestämt mig.

nu är det snart thailand. det närmar sig mer och mer. och ja tanja, jag ska nog skita i och tänka på vad som kommer hända när jag kommer hem, att allt fortfarande kommer vara som när jag åkte. en fika med tanjis imorgon, en massa funderingar och tankar som vanligt. och sen ska vi försöka fota lite också ? :D weh . har haft min kamera i över ett år och jag har fortfarande inte lärt mig alla mekanismer på den, men det kommer. jag har nog inte ritkigt tagit mig tid till det heller. och fotokursen vi gick hjälpte nog inte mig särskilt mkt heller, även om det var den som fick mig att vilja köpa en kamera :D

igår blidde det en mysig fika med chicho på mezo, han hade aldrig varit där innan. knasigt påg ! (: hehe . go mat och trevligt sällskap. och en runda in på buttricks där det blev en massa skratt, HEADSET ! :D haha . kom hem och slappade med mitt ps ett tag, vilket jag är helt beroende av nu, ångra nästan att jag rotade fram det ;P ballistic is the shit. vid åtta tiden kom bb och vi tog en lång promenad, enda ner till statoil för att få lite dyrt lösgodis ;P många skratt den kvällen också faktiskt. eftersom att jag sabina är väldigt beroende av mitt spel på ps nu, så pausar jag det, låter det stå på hela natten för att kunna fortsätta nästa dag, det går tyvärr inte att spara på detta spelet. jag hade kommit så långt, och jag ser den här rutan med samma bakgrund som det är när den stora texten GAME OVER kommer, och jag skrek NEEEEJ ! men insåg sen att jag hade klarat hela spelet och texten CONGRATULATIONS ! kom istället :D som vi garva . det var lite kul ..

allt detta flummande. tur jag har min blogg så jag kan flumma av mig lite (: nu blir det lite ps och sen ska jag komma på vad jag ska ha på mig imorgon på halloween fiiiiist ! :D weh, bu och bä på halloween fest !

har jag äntligen tagit ett steg frammåt ? (:

det finns inget hopp över huvudtaget.

om någon bara kunde spränga hela världen i bitar så jag slapp det här helvetet ! för det är precis vad det är. ett rent jävla helvete. som vi alla lever i . vi försöker dölja det med ett falskt leende på läpparna ibland. men det lurar ingen . det är inte det att vi försöker hitta något som gör oss glada. för det finns inte. vi har redan gett upp . det finns inget hopp. det finns ingen tro på detta liv längre. allt är som en groda utan ben, hopplöst !

jag trodde på det ett tag. jag tänkte alla andra gör så stora saker och reser och har sig. vet vad dom vill med sina liv. pluggar och arbetar. har sina käraste och sina vänner. har något att leva för och är glada. jag trodde verkligen att det var verkligt. men det är det inte . det är bara en falsk jävla fasad för att klara sig igenom detta helvetet. den som jag började leta efter men som jag insåg var förjäves. finns ingen som helst meningen med det.

jag har alltid varit en person som tänkt på andra före mig själv. tro det eller inte. men jag vet att jag är sån. och jag har verkligen försökt den här gången också. men det är ju för fan inget som händer. det är ingen som hör vad jag säger, ingen som ser vad jag gör, ingen som bryr sig över huvudtaget. jag vill bara få den här världen att fungera igen. men det är ingen som ger mig chansen. det är ingen som vill.


tänkte innan när jag satt i bilen på väg för att hämta mamsen, att jag ska göra något stort med mitt liv. något som får folk att komma ihåg mig. inte som gör mig känd. men något äh, jag vet inte. men fick bara tanken. helst något som skulle hjälpa någon eller några. men nej, ville bara lyckas med något här i livet. bara en liten enda sak.

jag och mitt svamlande flumm. just nu vet jag ingenting. bara att jag är sjukt less på denna värld och jag orkar inte  gråta över allt detta mer. jag orkar det inte. allt detta skit som uppstår hjälper mig inte att gå vidare från allt gamalt.

det är mindre än en månad tills jag åker till thailand. det ska bli sjukt skönt att komma härifrån. men samtidigit vet jag att allt kommer vara desamma här när jag kommer hem. vilket är sorgligt. men verkligt. jag behöver förändring men den tycks aldrig komma.

min ork bara försvinner mer och mer .

älskar dig K , jag vet att du är med mig. alltid. det är nog det enda hopp jag har kvar . du (:
efter regnet kommer solsken .. dig tror jag på .

höstmys.

imorgon bitti, redan klockan åtta ska sabina gå upp, tro det eller ej (: för klockan nio kommer micks och hämtar henne. sen bär det av mot macken först, sen mot malmö. vi ska vara invirade i halsdukar och redo för shopping. en mysig lunch, en scones fika och en morotskaka till efterrätt ! ojoj, alltid mkt mat när sabina är i farten. speciellt när hon slutat med rökningen efter doktorns predikan. isch ! det blir en massa småätande, vilket får innebära fler joggingrunder i jordbodalen. det blev en kort en imorse, sen en promenad bort till brunnen för att handla frukost (: mumsigt.

blir nog minst en till promenad idag. det blir nog en alldeles strax. jag och min kamera ska promenera ner i jordbodalen tänkte jag (: en liten runda bara .. se om vi kan få några trevliga höstfoto.

jag börjar gilla den här höstkylan nu när man vant sig. ganska mysigt att vira in sig i tjocka halsduken och bara mysa. ta en promenad i höstblåsten.

tänker på dig M . du vet vart jag finns om det är ngt .


längtar till imorgon.

<3

everybody need a piece of me.

att världen är liten det vet vi alla. den är ju inte liten så. jämfört med oss. men tänk ju fler vi blir på jorden desto mindre yta får var människa att leva på. visst vi sprider ut oss lite här och där. åker till världens olika plaster och försöker finna rätt plats för oss. men finns det en sån för oss alla ?

skulle ut och springa idag. vilket det inte blidde något av. vaknade av ett sms cirka tjugo över sex, lyckades till slut somna om och vaknade av ett till cirka en timme senare, ett till efter en halvtimme och ytterligare ett efter ytterligare en timme. så min kropp var alldeles för trött för att springa. tråkigt nog. och nej, jag hade inget ljud på mobilen, men vaknar av vibrationen.

det finns en del människor som påverkas sjukt mkt av andra, sen finns det dom som bara påverkas en liten bit och dom som inte påverkas ett dugg. den sista delen tror jag inte ens på. den finns inte. men ändå. vi kan låtsas att den finns. saken jag ville komma till är. filk som så fort dom är i någon annan sällskap ändrar på sig själv, inte vågar vara sig själva, försöker imponera på folk osv . jag tror visst att  man kan ändra på sig omedvetet, beroende på vad man är i för slags sällskap. det är ju helt naturligt. men det här med att säga och göra saker för att imponera förstår jag inte poängen med. är det också en omedveten handling ? en extrem sådan. nej, inte extrem, det var lite och ta i. men ja, det är mkt man inte förstår här i livet. men den största frågan här i livet, hur fungerar människan ?

idag, kanske ett besök från my, sen sova tidigt och om jag inte blir väckt eller har svårt för att sova i natt, så blir det kanske en joggingtur imorgon istället. men jag tror mkt lite på det. även om jag skulle behöva det.

lite friends nu, sen room service (:

byebye.

som sanden i timglaset så passerar dagarna i våra liv (?) (:

flumm flumm och åter flumm ..

vilket jag ibland älskar att göra. när jag har något att flumma med. idag har jag hatat mig själv. riktigt mkt. för att jag är så sjukt slarvig. vilket jag egentligen inte är. men jag har blivit. av en väldigt dum och konstig anledning. blev av med mitt helt ny gjorda pass igår när jag var ute. vilket var så idiotiskt. och jag har nog svurit över det mesta idag, jag ska inte gå mer och blablabla .. nu vet hela den där visan när man blir så sjukt besviken på sig själv. visst passet hitta hem igen. eller imorgon gör det. för att en snäll person hittat det. men jag har ändå tappat det. jag har ändå varit slarvig. vilket jag hatar hos mig själv. jag måste skärpa mig. SKÄRPNING !

så, kan det bli. flumma om ett pass på sex-sju rader. beroende på vad ni har för inställning på er dator. men men.. det kan vi också flumma om på en massa rader. jag älskar flumma. om allt och ingenting. jag älskar det här allt och ingenting. igår var jag överallt och ingenstans. nu fastna jag i filmen på tv, så nu var det slut på flumm.


min vän, (:

tre orsaker ..

.. finns det till att jag tänker som jag gör just nu. det är ni tre människor. som har tagit mest plats i mitt liv, alla olika mkt . men ändå en stor del.

person nummer ett. ung och kär. det var vad jag var. visste inte riktigt vad det innebar då. men jag trodde nog det. att jag förlät dig. det ångrar jag stort. för det var du långt ifrån värd. men gjort är gjort och på ett sätt har jag ju lärt mig av det. även om du krossade mitt hjärta. men tiden gick och jag kom över det, men det satte ändå sina spår. det märkte jag när jag sedan träffade person nummer två.

person nummer två. kommer alltid vara nummer ett för mig. hur knasigt det än lät. då menar jag inte person nummer ett. utan bara nummer ett över allting. för det var precis vad du var, över allting. du var allt och lite till. du förstod mig som ingen annan. och du var min bästa vän. det kommer du alltid att vara. var du än är. men det du gjorde har satt sina spår. väldiga spår. och det har fortfarande inte gått så lång tid. så jag förväntar mig inte att jag ska må bra nu. men jag vill kunna ta steget vidare och lita på folk. vilket du har gjort det svårt för mig att göra. jag har dragit mig tillbaka en del. visst att jag var blyg innan detta. men nu är det snäppet värre och jag skulle istället kalla det osäker. för det är nog vad jag är. osäker på att vara fel, vilket man inte kan vara, för det finns inga rätt och fel. men ändå så är det något. som jag inte riktigt själv kan sätta fingret på. men jag håller hellre käften om saker, hur rätt jag egentligen vet att jag har. jag hoppas snart att denna tiden är över. då jag kan försöka leva som jag gjorde innan .. men du kommer ständigt finnas i mina tankar.

person nummer tre. hm, vet inte riktigt hur jag ska beskriva dig. men att du just kom till då du gjorde. var nog inte det bästa. för det gjorde inte saker och ting bättre kan jag be och få tala om. tvärtom. och jag kan säga att jag trodde på VARENDA ord du sa. vilket var idiotiskt av mig. för det var ingenting. eller rättare sagt jag var ingenting för dig. och nu försöker jag intala mig själv att du är ingenting för mig. vilket är svårt. för dom orden är fortfarande svåra att skrapa bort för tankarna. drömmer ofta om dig. men du kom där och försvann lika fort. folk som du kallas typ, hm, svin? och det kom inte så lämpligt i mitt liv. tråkigt nog. men det kan man ju inte heller alltid veta. och du har fortfarande inte lämnat mina tankar . och ibland försöker intala mig de mest dumma saker om dig . vilket inte hjälper ett dugg.

ja, allt detta, vilket inte alla förstår. vilket kanske inte är meningen heller. men ni kanske ändå. äh. ja iaf, drar jag mig tillbaka, avbokar våra möten, skiter i allt ibland. så är det bara för att jag försöker hitta mig själv igen. jag försöker hitta tillbaka där jag var förut. och utan hjälp tar det lite tid. men ni hjälper mig. bara genom att vara där. inte säga för mkt och inte för lite. inte göra för mkt och inte heller där för lite. men jag är osäker på mig själv, jag kan ibland hata mig själv. jag kan ibland också älska mig själv, vissa få stunder. vilket inte är allt för ofta. men jag kommer stå på mina egna ben igen, snart. jag ska bara finna något som kan få mig att tro på livet igen. för det finns inte just nu. och ta nu inte åt er mina vänner. för det är inte så jag menar. meningen med livet har jag och hm, någon kommit på, att det är ju kärleken. kärleken till olika saker men mest av allt kärleken till den som du ska leva resten av ditt liv med. din man, din hustru, what ever.

så för att avsluta det här flummandet som kankse inte så många förstår men som jag grubblar en massa över, vilket är livets mening och varför inte jag kan finna den. men jag försöker intala mig själv att den kommer.

så släpp mig nu.


joggingfest .

nya modet, joggingställ och slitna gympaskor. tivvan, nu kommer vi ! :D hahaha ..

idag har jag slingat håret på micka. stuckit i hennes huvud. så hårbotten är rödsprängd :D haha . kollat på step up. måste se den igen, när jag ser lite mer än hår ;P bra film, mkt bra film.

vi har en plan! :D den ska fullföljas innan vi lämnar helsingborg .


en redbullvodka tack ! vi ses på tivvan , YEAH !


pUzZhaJJ3 !!

havet är min vän.

idag har varit en riktig slappedag, inte ens lämnat huset mer än för att hämta posten. men sov ändå bara till tio. la mig ändå tidigt igår. la mig faktiskt och läste en bok. men vaknade massa gånger i natt. kändes som om någon gjorde massa ljud. hade svårt att somna om igen. att sova själv är inget jag gillar. men ändå gillar jag ensamheten på ett sätt. att vara precis som man vill, när man vill utan att behöva ta hänsyn till andra. fast det är ju bara vissa stunder. då man behöver det. helst av allt vill man ju ändå ha människor runt omkring sig.

har lyckats få det lite städat här idag. men det är ändå inte fint här. lite kläder här och där och sånt. men orkar inte bry mig. har inte plats till dom i min garderob ändå. så finns ingen mening med att försöka få in det någon annan stans. kommer ihåg när jag hade mitt lilla rum, med säng, tv, tvbänk, skrivbord, hylla och allt. hur fick allt plats ? nu har jag nästan en hel källare och behöver ännu mer utrymme. det jag minns är att jag alltid möblera om också. vilket inte  var så lätt i det lilla rummet. men man kom alltid på något att flytta på. jag kräver ständig förändring. det är oehört jobbigt. ingen kommer orka leva med mig när jag är sån.
som när jag och macke satt och fika på mezo, jag flytta mitt cigarett paket och min mobil runt på bordet till olika hörn och kanter under vårt samtal, la dom på varandra bredvid varandra, osv . markus frågade om jag var stressad, men det är jag ju knappast. vad har jag bråttom till. jag har inget liv längre, jag gör ingenting om dagarna. träffar mina vänner ibland, när dom är lediga och om jag har någon ork.
vart tog all min energi vägen, den gick upp i rök. någonstans måste den ju verkligen finnas. jag äter ju och sover och sånt, så energi får jag ju. men vart den blir av har jag ingen aning om. förbrukar jag den här, genom att knäppa på lite plastknappar framför en skärm ? hm .. det funkar ju inte.

jag har sökt en massa jobb. jobb som jag vill ha. inte jobb som kan tänkas att ha så länge. inga fler skit jobb. jag vill jobba någonstans där jag är intresserad av vad jag håller på med. någonstans där jag kan ha kul med jobbet och inte bara min arbetskamrater. något som kanske kan vidare utveckla mitt intresse och ja .. men nej, då ska jag behöva plugga och hålla på först. får väl ta det steget nu och checka lite utbildningar och så, eller iaf någon kurs kanske. äh, allt känns bara så onödigt. men det är allting, så det är bara kämpa på och ta sig igenom detta, göra den onödiga vägen till något kul, eller hur var det vi sa igår tanja ? vi lever för att dö, men vi kan välja att göra det bra eller bara strunta i allt ? äh ..

snart är det thailand iaf. exakt sju veckor idag . det ska bli skönt att komma bort ett tag. andas lite annorlunda luft, träffa lite annorlunda folk, vara på annorlunda ställen och allt är bara inte helsingborg och sverige. längtar som in i nu faktiskt. brukar inte längta till resor faktikst. för jag är så hemmakär. men när jag väl kommer iväg vill jag inte hem igen. vilket jag har lärt mig nu (:en runda ner till havet blir det nog idag. koppla av och låta tankarna bara virvla runder lite. och lite musik med poddis. bara jag och poddis. en go och varm halsduk. låt kylan komma mot mig bara.

en dag som idag (:

blev väckt av en go vän vid namn tanja idag, det var väl tur det annars hade jag kanske legat i sängen fortfarande :P kanske lite överdrivet, men jag hade legat där länge iaf. så det blidde en mysig fika på ebbas. och en massa prat om allt och ingenting, det är läskigt att vi känner detsamma om saker och ting ibland (: men jag gillar det dock väldigt starkt ! och en utgång nästa helg är bokad. hela natten ska vi vara ute och röja. hehe . PRIMA som tanja ofta säger (: hehe ..

sen stack sabina och sola för det behövde hon verkligen. hon behöver det fortfarande. :P blir nog en solning till denna veckan..

sen har jag precis kommit hem från stan, varit på baggis med sanih, john, mats och papsen. tagit en öl och "firat" john lite . vi tar resten på lördag (: grabbarna och jag .. haha .


--


jag önskar fortfarande ibland att du ska höra av dig och säga hur mkt du saknar mig. det kommer aldrig hända. men det dyker upp ganska ofta i tankarna. AHHH ! inte bra inte bra ..

har fortfarande ont på mitt ögonbryn sen alicen nocka mig /:


nu är det nog läggdags, blir lite mer skrivande imorgon.

i'll make it .

hemma igen. konstigt att ens föräldrar kan sakna en så mkt efter bara tre dagar. har städat lite i lis lägenhet idag, diskat och dammsugit och det där man måste när man inte bor hemma. vilket jag kommer sakna när jag flyttar på riktigt. jag är expert på att bara fylla vasken med disk och bara slänga saker omkring mig. men det är något jag blivit på senaste tiden. jag måste komma igång och får tillbaka min energi nu. jag gör ju saker och så det är ju inte det. men samtidigt är man alltid så trött. usch inte bra att ha suttit hemma nu i tre månader. men men det kommer , allt löser sig .. det får bli så jag får tänka nu helt enkelt.

sen kom liselotten och hämta mig och vi åkte ut till väla för att träffa karro och ikea gänget. sen blidde det graffiti. massa gott och massa mysigt. en liten snabbis runda på väla. sen hem med all packning och grejer. sen la man sig i soffan och följde serie efter serie. och somnade till slut ..

vaknade av att mamsen kom hem och vi satte igång och lagade lite godmat. citronpotatis, persiljesås och lax (: mums. åt så mkt att jag typ inte kunde röra mig. men när jag sen satte mig och kolla på greys med sis, så var jag ändå sugen på något. jag hatar det här suget, när man går fram och tillbaka till kylskåpet och hittar aldrig något att sitta och tugga på . jobbigt, måste lära mig att äta tomater. så man kan köpa en liten förpackning med coctailtomater som man kan tugga på till tvprogrammen/filmerna. äh, det är en sån där riktig funderar dag idag. en knasig sådan. det är liksom inte normala saker. fast det brukar det inte vara när jag är inblandad.

jaha, och nu sitter jag här och skriver. en kort dag blev väldigt lång med hjälp av lite text. jag är nog bra på att göra saker till mer än vad dom är. JA ! det är precis vad jag är . det är precis vad jag är. jag önskar jag kunder beskriva mig själv på något sätt. jag har mina svagheter, nej syster jag är inte perfekt, som du påstår att jag tror jag är. det vet jag mycket väl att jag inte är. men det är något där inne som gör att jag påpekar andras småfel hela tiden. men tro inte att jag inte gör det med mig själv. det kan ni tro att jag gör. mycket hårdare än med er. bara det att jag som jag sa för några rader sen, jag är bra på att förstora saker, göra dom till mer än vad dom är. lita på saker/folk som det inte är meningen att jag ska lita på. äh, nu är sabina igång igen.

har lite annat att göra nu, lite att skriva. men inte här. lite viktigare saker faktiskt. tänk att det finns något viktigt jag kan göra. helt sjukt. knasigt, knäppt. hrm .. jaja ..

lets play a game baby .

mina drömmar är helt mysko.

drömmar.

knasigt. först du och sen du . önskar jag kunde tyda drömmar. nu är det en sån där grej igen, jag känner det liksom. en sån känsla man får och man vet att det är rätt på något sätt. iofs så ska jag nog inte alltid lita på den här känslan. men jag tror jag vet vad som varit på problemet förut. så jag får väl bara lägga undan det ett tag och se vad som händer. sen är det bara köra igen.


en soft helg. taco-film-kväll med björn och bä. åt alldeles för mkt ;P men gott var det ! sen igår var jag på överaskningsfest hos pappas vän, sen inflyttningsfest hos rasmus och richard, trevligt och en väldigt fin lägenhet, och två mega söta katter, uffe och frankie(?) :D sen blidde det tivvan .. som vanligt. var trevligt och träffa dig till slut faktiskt (; hehe .. men du försvann lika snabbt som du dök upp .don't let me go !

inget kul inlägg. inget kul att säga. idag blir det soft soft soft .. sen är det dags att åka hem imorgon igen.

nu ska jag mysa lite med festis (:

störigt.

stör mig som fan på ungen i grey's. åh, störigt. tänker inte vänta en vecka till. icke ! haha .


jag vet att det finns något speciellt där. det vet jag . men jag vet inte hur jag ska få det ur dig. vet inte hur jag ska få dig att förstå att man måste gå vidare. det kommer ju från rätt. men inte med samma innebörd nu. nu snackar vi om andra saker. för det var liksom första gången jag såg dig. då fastna jag direkt. vet inte vad det var. men men. det är inte mig det är synd om. det är inte jag .. it's never me .

nannade hos marcus idag . han somnade när vi kollade film. sen var det omöjligt att väcka honom :P haha . din lilla gast . diggar dig . hehe . vi ska uppfinna en grej (: hur nu det ska gå till . men det kommer gå fint, eller  hur ? du gillar det marcus ? (: muskelknutte.


en liten runda på stan med björnen idag. mysigt. kollade massa kläder till honom.. mest t-shirts iofs (: fyra fina fick han med sig hem också . och en liten snabbis kaffe på mezo .  (:


sen har man bara slappat här. kollat på roomservice och grey's .

imorgon blir det dk med paps . sen flytta hem till lillisen (: för några dagar . laga lite go mat imorgon då kanske lillisen ? så kan du, jag och festisen mysa sen (: till CSI . saknar faktiskt våra CSI kvällar lite . får tillbringa lite mer tid hemma hos dig (: får överraska dig lite mer som i söndags ;P så ringer du mig när jag sitter på din toa. haha .


nej, snart gonatt och kankse en joggingtur imorgon bitti.

byebye .

vänskap är evig.

en riktigt vän är någon som tycker om dig trots dina skavanker . vänner är generösa . en vän är någon som förstår ditt förflutna, tror på din framtid och accepterar dig som du är idag. vänner håller ihop i vått och torrt. vänskap är en själ i två kroppar. vänner tänker likadant. vänner har förmågan att tala med varandra utan ord. vänner är omtänksamma. en vän är någon du vill vara tillsammans med när du känner för att bara vara dig själv. vänner förstår. livet igenom möter du människor som får dig att le, gråta och skratta så att du nästan spricker, men det är det som lämnar sina avtryck i din själ som får dig att verkligen leva. vänner läser varandras tankar. om jag kunde sträcka mig ut och fånga en stjärna för varje gång du får mig att le, skulle hela vintergatan ligga i min handflata. vänner gör varandra glada.


--


en soft dag . träffat min ems och kollat på csi och hon har äntligen fått sin present :P sen blidde det donkan .. så joggingturen idag den var förgäves ;P ut igen imorgon .


gonatt. snart iaf .

i want to hear you laugh like you really mean it ..

..


outside.

för liten och omogen för mig, det var vad jag fick lära mig av min nyfikenhet. (: nerlagt.

har varit ute och sprungit idag. sprang tills jag trodde jag skulle spy. det var skönt. men fan vad jag är trött nu. men vi får göra det till en vana. för jag behöver det. ska sluta med min rökning också tänkte jag. eller iaf börja dra ner på det. nu får jag nog ta tag i lite städning här hemma. för här ser för jävligt ut. är ju aldrig hemma, så jag hinner aldrig städa. förstår inte hur jag hinner stöka ner så här överhuvudtaget. :P

min lugg ska klippas idag . får nog ta tag i det själv denna gången . så jag får det som jag vill ha det (:


åh, hur ska jag orka resa mig ur denna stolen ..

RSS 2.0