wantitnow.

ibland undrar jag vad jag gör fel och vad alla andra har som inte jag har, varför ska det vara så konstiga system. jag vet ju att jag fixat det. jag vet att jag hade varit bäst! hur ska jag kunna förklara det? jag är ju inte sån, jag är inte så bra på att prata om att jag är bra på något så. jag är inte så bra på att stå på mig, inte så bra på att tjata och vara på. jag är kanske inte så bra ändå.

det är jag fantamig visst det! (:

nu ska jag bege mig ner i stan för att fika med sara, sen ska jag jobba igen. sista kvällen nu på ett tag, sååå skönt (: det var skönt att jobba två kvällar. men sen blev det tråkigt igen. så ensamt och alltid hemma så sent. min kiwi saknar mig ;P



är det fredag idag ?
varför känns det aldrig så..
för att man jobbar varenda fucking helg?

lostinyou.

lite smått jobbig morgon. jag har sovit massor men ändå är min kropp helt matt och trött. känns typ som om jag börjar bli sjuk. men jag tror jag vet vad det beror på. tyvärr. jag gör av med mer energi än vad jag får i mig. not so good. den här jävla soppan, sallad, frukt, knäckebröd och vatten i tre dagar har gett resultat, jag fick en tråkig, seg och trött sabina. inte mitt mål kanske men det hände ngt iaf ;P

fick i mig lite ägg och apelsinjuice till frukost, för att fylla på med ngt. men nu blir det lite soppa till lunch också, måste ju ta slut på skiten. sen blir det nog något ordentligare till middag, typ spagetti och köttfärsås (: åh, jag har längtat så efter allt möjligt och ändå har det bara gått tre dagar. fy fan vad jag älskar mat, mat är kärlek.

igår var en mysig dag. super. en helt perfekt ledig dag. och idag är det jobb som gäller igen. på något sätt hatar jag känna på ledigheten för den är så grymt mkt bättre och man vill bara ha mer. men så funkar det ju tyvärr inte. har jobbat i över ett år utan semester. sjukt segt. men jag hoppas på lite semester och fint väder snart (:

 

have a nice day.

itseasier.

en fin dag i helsingborg har det varit och jag har varit ledig, perfekt kombo. (: we like! tog min lilla cykel ner i stan och mötte upp wah, peter och micka vid maria kyrkan. sen blev det lunch på mezo, sallad igen för min del ! weh! börjar redan bli trött på det här ;P men bara två dagar kvar. har redan beställt mig en fet jävla kebabtallrik till på lördag ;D min lunch! yeay! sen blev det en liten bu och bä runda på stan och jag skulle inte shoppa men kommer självklart hem med påsar i handen, icke bra! men snyggt som bara den.


ibland undrar man om man ska nöja sig med det bra eller om man verkligen ska kämpa sig svettig och blodig för det bästa. det som man inte riktigt får ur huvudet och jämför allt annat med. något som man inte förstår att det faktiskt inte redan tillhör en. äh, skaka på huvudet och gå vidare är vad som gäller. bit ihop och sen känns det väl bra ?


vi gillar solen. även om den förtillfället gömmer sig bakom molnen. den tittar fram när jag ger mig utanför dörren igen (: nu ska jag snabbt iväg och handla med mammis sen blir det fruitmix on mogwai! ;D


 

byebye äppelpaj!

 

 




comebackandgetme.

nu beger mig ner i stan för att träffa sara, weh!

sen förhoppningsvis får jag träffa min syster också innan hon far iväg till värmen i en vecka. UTAN mig! /:

sen är det jobb som gäller 16-22.30, ni vet vad ni ska göra, kom och underhåll mig! (:

 

ha en bra dag, för det ska jag (: !!




icouldwaitfortherestofmylife.

tanken var ju att jag skulle komma iväg och ner i stan lite innan jobb. men jag har fortfarande inte kommit iväg. min mage kurrar, sjukt jobbigt ;P men förhoppningsvis inte så länge till. tuggar på lite torra knäckebröd i mellanåt. men det hjälper inte så mkt heller.

nej, men nu får jag ta och göra ngt vettigt. ska läsa lite i körkortsboken, sen ut med soporna och till sist sätta sig på cyklen till jobb (:


 

yeay!


everythingsgonnabeallright.

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. jag har som vanligt inget kul alls att komma med. denna veckan startar jag med träning på riktigt. vet inte hur länge det kommer hålla, för träning är verkligen inte min grej. men jag försöker iaf.. sen blir det soppa hela veckan. får se hur det går. jag är redan hungrig på allting! ahh.. imorgon är det lön. efterlängtad som vanligt. och större än väntat. så skit glad blev jag (: men får ändå snåla lite denna månaden.

har tränat idag. städat här hemma och sånt. nu ska man snart bege sig ner i stan, sen är det jobb som gäller ikväll. ska blir skönt att jobba kväll denna veckan faktiskt. jag vet att jag får mer gjort på dagarna då (:

 

för att text tydligen ser såå tråkigt ut.

 

 

ha en bra dag allihopa!


imnottheonlyone.

imbetterthenthis.

sitter på jobb nu, vi öppnar om en halvtimme ungefär. allting är som vanligt klart. eftersom att jag jobbar. enda stället jag vet att jag är bra på vad jag gör. riktigt bra. och jag kan säga det utan problem om och om igen. det stärker kanske mig lite. kanske inte är ngt att skryta över precis. men jaja..

ingen bra idag. vaknade halv åtta och fick för mig att jag hade försovit mig och skulle vara på jobb i samma stund. men efter att jag sprungit runt lägenheten och dragit på mig kläder, borstat gaddarna, kladdat på mig lite smink och satt upp håret, så insåg jag att alarmet precis ringt och att jag började om en timme. jag är så snurrig i mitt lilla huvud förtillfället, jag vet inte riktigt vart jag är, vad jag vill eller något överhuvudtaget.

som tur är ska jag gå hem om tre och en halv timme. då ska syster firas!

mina tankar bollas fram och tillbaka. jag försöker få klart för mig vad jag får ut av det här och om det är värt att lägga tid, känslor och energi på. och jag vet ju innerst inne att det inte är det. men ändå är det ngt som inte kan hålla mig borta.

lillrasten är slut, dags att arbeta vidare. eller rättare sagt vänta på öppningstid så jag kan slänga ut uteserveringen och förhoppnings få lite kunder. så jag har ngt att göra.


lostinyou - tdg.

iwantyoutowantme.

fredag idag. som vanligt känns det inte som det eftersom att jag ska tillbringa hela helgen på jobb. vilket det känns som om jag gör varenda vecka. det här med varannan helg ledigt finns inte riktigt. men ska man få ihop lite timmar så får man ju jobba så här. tydligen.

när jag kom hem från jobb så gick jag som vanligt och la mig en stund. ställde dock inte klockan och vaknade typ halv sex. icke bra. men skönt som tusan! tog mig upp, diskade, gjorde tacos, käkade, hoppade in i duschen och nu softar jag här i soffan och undrar vad denna kväll har att erbjuda. jobb imorgon också, så det får ju inte bli ngt festligt. men eftersom att solen äntligen har kommit för att hälsa på så känner jag riktigt mkt för en runda ner i stan och en go kall cider på docken, jag hoppas att jag inte är ensam om detta och att sanih och john vill göra mig sällskap (:

igår tillbringade jag eftermiddagen hos världens sötaste mia och hennes superduperbaota fina bebis linnea (: så underbart söt. vi åt våfflor och jag städa lite (: söta mia hinner inte med att fixa med alla husliga saker, hon har hand om sitt lilla knyte dygnet runt.

jag ska få en liten kise till, en vän till kiwi (: så hon slipper sitta hemma hela dagarna själv. hoppas hon blir glad. maaango ! ;D



myeverything.

myinspiration.

ja, jag uppdaterar dåligt. men nu gnäller ju folket, så bäst jag slänger in ett litet inlägg. inte för att jag har så mkt kul att komma med, varför kan jag berätta igenom att beskriva min dag idag. började med att jag sov jävligt dåligt i natt, mardrömmar och skit, gick upp halv sex, gjorde mig iordning för jobb, gick till bussen, jobbade, putsade fönster och grejade på jobb, jätte ansträngande ;P sen gick jag plocka ihop alla mina jobbkläder som skulle hem och tvättas, cyklade till oj för att handla mat till min kise, sen blev det en sväng på torget för köp av massor av grönsaker, det ska göras grönsakssoppa imorgon (: så med en fullpackad cykel begav jag mig hemåt, vid tunnlen på gåsebäck fick jag mig en dusch av vatten, då några jävla vägarbetesgubbar höll på att spola av ngt, idioter! sen kom jag hem, packade upp mina grejer, diskade, sorterade min tvätt och begav mig ner i tvättstugan. slängde in två maskiner, upp i lägenheten, tömma kiwis låda, ut med soporna och bort till netto för att panta alla flaskor jag samlat på mig och handla lite annat skit som jag inte fick med mig från oj. ner i tvättstugan igen, för att hänga upp och slänga in ytterligare två maskiner. sen gjorde jag couscous sallad med chorizo. bäddade rent i min säng och sprang ner en sista gång i tvättstugan för att hänga upp det sista och städa rent efter mig. upp för trapporna igen för att slänga mig i duschen, sen sätta mig ner i soffan en stund och äta lite. sen diska igen efter matlagningen. och för en sista gång gå ner i tvättstugan för att hämta upp allt från torkrummet, sen sätta igång och vika, hänga upp och fixa med det. och nu äntligen kan jag sitta ner och koppla av (:

detta är anledningen. jag har inte ens tid att tänka.

imorgon blir det jobb tre timmar, sen mys med bebisen och sen modevisning med della.

pleaseleavemymind.

jag är trött. jag är inte trött i min kropp. bara sjukt trött i mitt huvud. för det går så mkt energi till alla tankar där uppe nu. knas.

idag när jag satt på bussen så nicka jag nästan till så trött jag var. satt och blunda för att hjälpa till lite, men fick ändå anstränga mig för att inte somna. satt och tänkte på tiden då jag pendlade till lund. och hur jag nästan saknade själva pendlandet. att kunna sova på tåget och nästan varje dag missa stationen ;P hehe. sen ringer li och hon berättar hur hon sovit på tåget från köpenhamn. knasigt. jag kanske ska ta och skaffa mig ett jobb någon annanstans igen.

nej, nu är jag som sagt trött. ska försöka sova så jag får lite sömn iaf. eftersom att jag ska upp halv sex. jag längtar inte ett dugg. sen är det jobb som gäller från halv sju till halv två. sen hem och fixa lite som jag inte hunnit idag. och sen ska jag till åstorp. kunde önskat att det var för att tatuera mig igen, men så är tyvärr inte fallet. jag ska bara fira min kära faster som fyller år ;P

sov gott !



somuchiwant.

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. denna veckan kommer bli jobbig känns det som. massa jobb och annat inbokat. nej, mitt huvud är fullt med en massa flumm, tankar och analyseringar av allt. jag blir knäpp. imorgon är en ny dag. jag tar mig igenom det här. i do. i will.


kiwi har attackerat mig idag. hon tycker inte om att vara hemma själv för mkt. då blir hon först mysig och sånt. sen inser hon att jag inte har tid med henne och hon blir arg och springer efter mig. attackerar mina ben och bits. knaskatt! så arg jag blev på henne.

nu börjar magen kurra. och eftersom att jag åt typ vid fyra senast. så är det väl dags att nanna innan jag blir för hungrig och inte kan sova sen.

kom just på så mkt jag har att ta tag imorgon på väldigt kort tid. men det fixar sig. jag är mästare på att stressa och få mkt gjort. så kan vi slappa sen (:

gonatt.

neverever.

aldrig mer nykter utgång. det enda som känns kul är att jag mår bra idag. men jag hade hellre mått dåligt och haft kul. det var grymt jävla segt. visst hade man kul vissa stunder. men man blir ju helt knäpp på alla fulla människor. det funkar inte.

det är omöjligt. denna världen är verkligen konstig. jag kommer aldrig förstå mig på hur den fungerar. vilket är synd.


tack apple! även om kvällen slutade tidigt och den var grymt seg, så har vi kul. och vi tar igen detta ngn annan gång ;P

nu är det jobb som gäller. känner inte alls för det. försöker hitta ngn som kan jobba mina sista timmar så jag slipper. vill bara laga ngn god mat, ligga i soffan och slappa, kolla någon go film. kankse med något trevligt sällskap också. tanja hade inte varit helt fel att ha här nu. min älskade tanja. vill ha en tanja-kram.


äh.. gå och dö !

wishing.

jag borde sova. jag borde verkligen sova. varför sover jag inte ? åh. fick iaf iman och robin att köra mig ner i stan så jag kunde köpa lösgodis och cola. underbart. men det blev inget bättre på tv för det. det var synd. så har spenderat kvällen framför datorn. weh! jag tycker inte om att vara uttråkad. jag tänker alldeles för mkt och det slutar aldrig bra.


jag önska att det fanns fler som du.


jobb imorgon. det fixar vi.

stop!

fortfarande lika tråkigt. ahh! tur jag kan underhålla mig med mitt nya sjukt roliga spel på mobilen. jag säljer glass.




jag kan inte andas , that's why.

booring.

hatar verkligen vara sjuk. är så sjukt uttråkad och jag kan ju inte bara sova. och det är fortfarande inget på tv som kan underhålla mig. och ingen som vill komma med lösgodis heller. så sjukt sugen. jooobbigt. jag kan hålla på och gnälla hela kvällen..




jag kan inte vara din vän. inte nu.

sickness.

jaha, då har man typ sovit sen man kom hem. såg en film, sen bädda jag ner mig i sängen istället. skönt. känner mig lite piggare, men halsen och hostan vill inte släppa riktigt. jävla skit. jag blir så gnällig när jag är sjuk också. ingen som står ut med mig, blöh!

nu har jag anmält mig till designkurs (: hoppas på bättre lycka denna gången. den blev ju inställd sist. börjar dock inte förens i höst. hinner väl förmodligen hända massa annat kul tills dess.


ingen som vill komma hit med en bra rulle ? (:



itakestwo.

vaknade idag med en jävla hosta, täppt näsa, ont i hals och öron. men jag fick ändå bege mig till jobb, eftersom att på min arbetsplats finns det aldrig någon som kan ställa upp och jobba för oss när det händer ngt. jag har nog inte sjukat mig en enda gång sen jag börja på subway. men vid tolv kunde min ängel mikaela komma och jobba för mig och jag kunde åka hem och bädda ner mig i min soffa.

här ligger jag nu. med varma koppen och mitt gosiga täcke. ska sätta på en film nu tänkte jag. det känns inte som en fredag idag. kanske för att man varit ledig två dagar också. men det blir en slapp fredag. det är när man är sjuk som man märker att man bor själv. man är helt död och utslagen i soffan och man önskar att man bara kunde be någon hämta papper att snyta sig i, varmt te eller bara bädda ner en ordentligt. vad som helst egentligen. för man har ju ingen ork till ngt själv.

nej, men om jag bara skulle ta och vara sjuk nu.. och skita i allting annat.

hör bara av er om ni vill komma hit och ta hand om mig (;

krya på mig !

movingon.

ännu en dag av ledighet. dock inte så mkt ledighet att göra ingeting. precis gått upp nästan och ska ta mig ner i stan nu direkt, ska luncha med syster och mamsen. sen ska jag och syster på ansiktsbehandling och sen ska jag fika med kim och li, sen blir det matlagning här ikväll. så som vanligt fullspäckat, ska se om jag hinner en sväng till malmö också ;P haha.. även om det ser lite tight ut.

men nu måste jag dra..

have a nice day ! (:

missing.

jag saknar min ems en massa. tycker hon ska komma hem nu, idag, ikväll, ja nu ! (:

imnot.

i'm not going to make the same misstake again.



onlyforyoumyfriend.

idag är det K's dag. idag skulle du fyllt 23år min vän. jag har på något sätt accepterat att du inte finns här mer. men jag har dagar då jag fortfarande inte förstår varför det skulle bli såhär, varför skulle detta vara den bästa lösningen. och det vet jag ju också att det inte var. men jag får ju lita på dig och jag vet ju att du har det bra nu. men vi saknar dig, vi tänker på dig och vi älskar dig precis lika mkt ändå. jag hoppas att du har haft en fin födelsedag och vi ses snart igen älskade vän.

idag har jag försökt sova länge. min pollen allergi håller på att ta dö på mig, men jag försöker så gott jag kan. jag och micka åkte sen och hämta min syster för att sen åka till åstorp där jag skulle tatuera mig. jag var sjukt nervös, så ont i magen! hehe, jag vet att det inte gjorde ont sist, men det kändes som om det blev mer känsliga ställen nu. men det gick bra till slut, bakom örat kändes det inget alls, det jag var mest rädd för, foten var dock lite känslig på vissa ställen, men inte så farligt. nästan så att jag gillar smärtan imellanåt ;P hehe.. nu vill jag bara göra mer, farligt det här, beroendeframkallande.

efter det så åkte vi hem till mig och gjorde pastasallad. sen blidde det stan för att träffa wah och sara. in på telenor en snabbis för att lämna min giftiga orm till andre ;P haha.. sen hem till karro, iväg till kyrkogården och sen ner i stan för att käka och lite shopping. väl hemma så kom my på besök en stund och har nästan precis gått. en fullspäckad dag med andra ord.

occh nu ska jag slappa en stund, sen blir det bingen.


gonatt.

Addicted.

sitter på jOBB OCH MIN IPHONE VILL TYDLIGEN SKRIVA MED STORA BOKATÄVER, LITE STÖRIGT. MEN BARA LITE. JAG ÄR UTTRÅKAD. OCH JAG KAN INTE RIKTIGT FÅ MINAÀ TANKAR ATT LYDA MIG. MITT MÅL MED DENNA VECKAN GÅR VÄL SÅDÄR. HAR BESTÄMT MIG FÖR EN SAK IAF, SOM INTE BEHÖVER FORTSÄTTAÀ SOM DEN GJORT FÖRUT, FÖR DET GER MIG INGENTING, DET GÖR MIG BARAÀ MER FÖRVIRRAD. JAG SKA BARA TILLBRINGA FYRA TIMMAR TILL HÄR, VILKET JAG INTE SER FRAMEMOT ALLS. RIKTIGT TRÅKIGT :( MEN MICKIA OCH LI VAR HÄR OCH UNDERHÖLL MIG PÅ MIN RAST IAF, DET VAR MKT TREVLIGT. NU HAR JAG INGEN ALLS ATT PRATA ELLER SKOJA MED JU.                                                                                                                                                                                                      JAG ÖNSKA ATT JAG INTE VAR SÅ FEG. OCH ATT JAG TYCKTE BÄTTRE OM MIG SJÄLV.

spinningmymind.

en ny grej, ett nytt mål. varje vecka ska jag sätta upp ett mål, som ska ha nåtts vid veckans slut. vad jag ska straffas med om jag inte fixar det vet jag inte riktigt. men målen är ju till för att jag ska komma framåt och för att jag ska må bättre. så straffet blir ju att jag är kvar där jag var när jag började och jag mår lika kasst som förut. det är straff nock.

denna veckans mål blir att avsluta allting i mitt liv som inte ger mig något och finna något som gör det istället. att ha bättre kontakt med dom som betyder ngt och se till att ta igen det som vi missat. och självklart träningen, men det är inget veckomål, det ska bara göras! varanna dag! heja mig!


pigg och glad, kexchoklad!

nu bär det av till jobb, givetvis på min fina cykel ! (:

så börja inte regna nu för faaaan (:




thinkofme.

måndag idag. jippi ! ska snart sätta igång och tvätta. vilket inte alls ska bli kul. sen är det jobb ikväll som gäller. vilket inte heller ska bli kul. det är inte så mkt som är kul längre. man bara flyter med i det som måste göras. inte så mkt utöver det vanliga som sker. det börjar närma sig den femte mig vilket också brukar göra mig lite nere, man tänker mer, vilket väl är både bra och dåligt.

ibland ger man sig in på saker som man kanske inte borde. men man vet ju faktiskt inte om det är bra eller dåligt förens man testat. man får riskera ibland för att möta det bra på vägen, förhoppningsvis. men i detta fallet finns det inget att lita på, vilket gör att man tar ett steg tillbaka, man vågar inte riktigt. jag skulle kunna göra så mkt så annorlunda, om jag bara visste. ahh !


hoppas ni alla får en bra vecka.


frågan är..

imnotready.

jag känner fortfarande att jag inte har så mkt vettigt att komma med här. inget utöver det vanliga som hänt. jag är lika klantig och förvirrad, jag jobbar mkt och festar som vanligt. jag har egentligen en massa jag skulle vilja skriva här. men som inte alls känns så bra. men nu har jag iaf uppdaterat.

sen får jag skriva av mig någonannanstans.


bild från igår.


shesaidthatshehadeenough.

hemma från en fest halv ett, hur ofta händer det ? inte alls ofta. det är valborg. och vädret har sugit hela dagen. tråkigt. men så brukar det vara vid alla dessa högtider som ska firas, valborg och midsommar och alla vad det nu heter. jag har egentligen inget vettigt eller kul att komma med alls.. men kände för att skriva ngra rader, var ngra dagar sen sist..


jaha, vad ska man nu underhålla sig med då ;P se om mina canal + kanaler har kommit igång så jag kanske kan se en bra film. eller det går bara porr vid den här tiden ? ;P hehe.


pusshej.

RSS 2.0