tjugoniondenovember.

det känns inte som söndag alls idag. knasigt. mkt knasigt. men men, det är iaf söndag ;P har jobbat hela dagen. emma försov sig lite idag, jag var orolig att det hänt henne ngt. men som tur var hade det inte det (: bra gumman. så länge du bara sover är det lugnt, hehe..

efter jobb så var det julskyltning, väldigt mkt folk i stan bara. man kom inte fram någonstans typ. sen regna det, det förstörde lite. men det var mysigt iaf (: och jag fick träffa karro som jag inte träffa på hur länge som helst.

nu ska jag bara packa upp lite saker, sen ska jag bege mig till mitt gamla hem (:


pusshej.

tjugoåttondenovember.

jaha, då var man hemma, eller det har jag varit en timme typ. jag har tabbat mig rejält och fått färg på mitt nyslipade golv /: icke bra! jag har skrubbat och haft mig och det går verkligen inte bort. vad ska jag göra ? andra tabben nu. första gången jag skulle laga mat så glömde jag ta bort "locken" på spisen, isch vad det lukta bränt ;P hehe.. men det fixade sig.

har jobbat hela dagen och är super trött. käkat pizzan som blev över från igår. och det är inte ett skit att kolla på på tvn. tråkigt. men jag ska snart sova ändå. för jag jobbar tidigt imorgon. igen. har bara varit ledig en dag denna veckan och är inte ledig förens på fredag och jag är redan helt slut. /:


hoppas ni har en trevlig helg och super satan för mig med. jag minns inte ens när jag var ute sist. jag minns inte riktigt vart mitt liv tog vägen, för om jag inte minns helt fel så hade jag ett. underbara vänner som jag hann träffa iaf minst en gång i veckan, föräldrar att hitta på saker med, en pojkvän att längta efter och ett jobb som jag trivdes på. nu vet jag inte riktigt vad jag har och vad jag har tid med. allting kändes så bra förut.



gonatt och sånt.

tjugoåttondenovember.

jaha, då var det lördag igen. och jag ska jobba igen. femte dagen denna veckan. imorgon är det sjätte. det tar aldrig slut. man jobbar och jobbar och det känns inte som att man får så mkt för det. mer än att man får umgås med sina underbara arbetskamrater, jag saaaaknar miiiaa!!! kom hem igen! (:

nu på morgonen har jag fått diska femtioelva glas, fråga mig inte varför. men jag tar typ ett nytt varje gång jag ska dricka ngt, sen hade jag ju besök igår (: sen har jag tömt sopor. och fixat lite pyssel. som ni kan få se sen. nu missade jag att ta en före bild på mina grejer. men det löser vi.

var jätte duktig igår också. händiga sabina. efter att jag sovit så skruvade jag upp krokar i köket, byggde lite fler lådor och spikade upp mitt nya fina draperi till balkongdörren (: här börjar komma iordning lite grann iaf. för varje grej som kommer på plats, så trivs jag ännu mer.


nej, jobbet kallar. är tillbaka vid nio.


five weeks.

tjugosjundenovember.

har precis vaknat ;P gick och la mig när jag kom hem från jobb. jag är fortfarande sjukt trött. men jag kan ju inte sova hela dagen och måste ju kunna somna senare ikväll. blir era fingrar också svullna när ni sover ? grymt jobbigt, kan knappt göra ngt, det tar liksom emot. gör jätte ont när man böjer fingrarna /:


nu ska jag tända en massa ljus och värma upp lägenheten (:


ikväll blir det idol och pizza (:

tjugosjättenovember.

sitter och väntar på att min mat ska bli klar. det tar en jävla tid. blev iaf ris istället för potatis. min mage skriker verkligen efter mat nu. herregud vad jag är hungrig. typ en kvart kvar på kyllingen ):

tjugosjättenovember.

hemkommen från jobb. astrött men vill ändå ta tag i allt som finns att göra här ;P har varit och handlat lite frukt och grönsaker på torget också. gottit. jag ska ta ut lite kylling ur frysen nu tänkte jag så jag kan göra lite maaud till mig (: kylling, sås och potatis hade jag tänkt mig. hur nu detta ska gå utan mamsens hjälp, sås är inte min starka sida.

nej, men om man skulle få tummen ur röven och resa sig ur soffan innan man blir allt för slö (:

tjugosjättenovember.

jag blev helt osäker på om jag stavade sjätte rätt, är inte riktigt säker nu heller. jag skyller på att jag precis vaknat och mår piss. nu ska jag snart gå till bussen för att åka till jobb. inte riktigt sugen på den. men jag har ju dock inte så mkt val. så ha en bra dag allihopa.

tjugofemtenovember.

känns som om detta varit en väldigt lång dag. så jag ska ta och bädda ner mig i min säng nu. jag har pysslat lite med det jag köpt på ikea, jag har fått in nästan alla mina kläder i garderoben. jag är en riktig hamster, samlar på mig allt och har så svårt för att slänga bort saker. jag kan ju möjligtvis ändra mig och vilja ha den någon gång längre fram, vem vet? (: även om den redan legat i garderoben i ett år och aldrig blivit använd. man vet fortfarande inte ;P

min mage mår inte alls bra. jag har stressat alldeles för mkt senaste tiden. haft saker i tankarna hela tiden. velat göra saker hela tiden. min mage visade mig idag att jag verkligen behöver varva ner. ajaj sa den. /: vill bara få iordning allt, sen kan jag ta det lugnt. gillar inte ha massa saker runt omkring mig, som jag vet att jag måste ta tag i.


nej, men sängen kallar och det är jobb som gäller tidigt imorgon.



gonatt.

tjugofemtenovember.

helt sjukt att det bara är en månad kvar till julafton. tiden springer iväg så fort. alldeles för fort, jag hinner inte med. det senaste veckorna har jag meckat och haft mig med lägenheten, nu är jag fast. jag kan inte göra så mkt mer just nu. jag sitter bara och slappar i soffan ;P jag har dammat och dammsugat idag iaf. men det kan jag ju inte göra varje dag. hehe.. jag behöver lite hyllor, lådor och galgar så jag kan fortsätta packa upp ;P

blir nog en runda till ikea senare med mamsen och mormor.


lön idag också ju (: inte för att jag har så mkt kvar efter ullared, tyvärr.




i miss you.

tjugofjärdenovember.

ett inlägg till lillisen ;P som befinner sig alldeles för långt bort !

Jag har ju fått lite saker på plats i lägenheten, även om jag hade velat att allting var på plats. För jag får krupp av lådor och mög som står överallt. Men här kommer lite bilder iaf (:

Vi börjar med badrummet som såg ut som faaaaan, det är inte super nu, men bättre än innan iaf (:



Jag har inte fått upp någon spegel än, då jag inte hittat någon jag vill ha.
Funderar på att specialbeställa en med rätt mått från speglen och ner till hyllan bara.
Golvet var tänkt att köpa trall till, men det är ju så jävla dyrt,
så jag får stå ut med detta skabbiga ett tag till /:
Det ska upp skåp på väggen ovanför handdukshängaren också,
så inte alla grejer står framme.
Toasitsen är bytad ;D, även duschdraperiet.
Fogarna på kaklet har jag målat vita, dom var typ brunsvarta innan, isch!
Men dom behöver nog en runda till med färg (:



Då tar vi köket (:



Ja, detta är ju då mitt kök, väggarna är fortfarande väldigt tomma ;P
Ska upp två hyllor ovanför köksbordet, även en taklampa av något slag,
en kartell fly hade inte varit helt fel (;
Gradiner och lite pynt till i fönstret, är lite tidig med adventsljusstaken, i know!
Kakel och listen ovanför ska fixas, kaklet svart och list vit (:
Bänkskivan vill jag också byta, men det får nog komma lite senare.



Mitt nya fina tidningställ, som jag älskar!
Vad jag mer älskar är att ha ordning och reda, och allt ska matchas!
Kolla in mitt tallrikar-glas-o-koppar-skåp ;D i like!
Och självklart måste jag vara utrustad för chailatte, kanel och kardemumma ofcourse!


Lite hall har jag ju också (:



Fortfarande en massa lådor ståendes överallt, AHH !
Men här är lite av min hall iaf, vet inte om byrån kommer stå där den gör.
Vi får se när allt annat kommit på plats.
Ytterdörren bytas imorgon också (:


Sist men inte minst, vardagsrummet.




Här är ganska tomt än så länge, men det kommer (:
Min BESTÅ hylla är på plats och soffan.
Tvn ska inte riktigt stå som den gör heller,
sladdarna räcker inte riktigt bara (: hehe
Mina fina nya silver vasar, fynd från ullared såklart! (:
Mitt fina IKEA stockholms fat fyllt med ljus, som kommer gå åt !


Sovrummet är fortfarande fyllt med massa lådor och massa stök.
Så det får vänta ;P


Tack för titten ;D

tjugotredjenovember.

hinner inte med att blogga så mkt, har dagarna näst intill fullbokade hela tiden. nu blir det jobb hela veckan också. men jag behöver lite extra pengar efter shoppingen på ullared igår (: fyllde två hela kundvagnar själv, två berg var det också. haha. helt sjukt. men kul som fan var det iaf (: hihi..

idag har papsen varit här och hjälpt mig med lite små fix, lite luckor är uppe, en lampa i sovrummet och sånt (:


en sak som jag tänkt på väldigt länge, inget speciellt så. men jag tänkte på det när jag började på subway. jag är uppvuxen med en pappa som inte äter en enda grönsak och eftersom att han är den enda killen i familjen, så har jag haft i mitt huvud att killar äter inte grönsaker. så när man i början fråga en kille som beställde en macka på sub om han vill ha alla grönsaker på, så förväntar man sig ett nej ;P men så är inte fallet. och det känns så knasigt på ngt sätt ;P hahaha.. jag är knas också!


nu ska jag .. hm ;P vet inte.. fixa med ngt här, här är så mkt att göra så jag vet inte vad jag ska göra.


pusshej.

tjugoförstanovember.

andra morgonen i lägenheten. inga problem alls med att sova här. det är väldigt skönt. jag som brukar ha problem med att sova borta ;P men jag har ju tillbringat så mkt tid här den senaste tiden så det är ju nästan redan som hemma (:

igår fick vi gjort en massa, pappsen hjälpte mig att sätta upp lite grejer i badrummet, så nu är det nästan färdigt där. måste bara ha ngt slags skåp till alla mina grejer ;P lite kuddar och filtar har hamnat i soffan, luckorna på hyllan ska upp ikväll tänkte jag. så jag kan fylla dom med lite skräp som inte ska synas ;P sen kan jag inte fortsätta med klädupphängningen förens jag köpt fler galgar. men ska ju till ullared imorgon så då fixar vi det (: ahhh ! kul.


skulle äta frukost idag. tänkte mig en macka med ost på. tar ut ost, smör och bröd, gör mig ett glas oboy och sånt.. sen upptäcker jag att jag inte har ngn osthyvel!! hur kan jag inte ha tänkt på detta. herregud! OH MY LORD ;P hahaha..

nej, nu ska jag iväg med mamsen. lägenheten får vänta tills ikväll, efter jobb.


hejdå.

tjugondenovember.

jaha ?





idol med john i min fina mysiga soffa ;D

nittondenovember.

sitter just nu i min nya fina soffa, i min nya fina lägenhet (: weh! fick igång internet idag. alldeles själv, behövde bara hjälp av comhem för att göra lite extra inställningar på det, så som att lägga lösen och sånt så ingen snottar sig in på mitt ,P haha.. har packat upp en del kläder, men nu är energin slut och det är också galgarna. jag har dock inte fått igång min tvbox, som jag inte förstår varför den inte funkar. men det får vi lösa imorgon, det måste funka imorgon! idol ju (: för första gången i min nya lägenhet. ja jag kommer skriva det många gånger (: för jag är glad. kiwi ligger här bredvid mig i soffan och myser också. hon är väl lite förvirrad, men det går över ;P


nej, jag börjar jobba sex imorgon. så jag måste ta och bädda ner mig. för första gången i min nya lägenhet, slippa soffan där hemma hos päronen, min rygg och nacke mår inte så bra av det där ;P tänk vad fort denna veckan gått ändå. det är redan fredag imorgon (: för det är det väl ? jag är upptagen med saker heeeela tiden. så det är kanske inte så konstigt. jätte mkt på lunchen på jobb idag också. vilket gjorde att tiden gick jätte snabbt. så skönt (:

imorgon är det jobb, lördag jobb, seeen ullaaaared på söndag (:


hejhopp, gonatt!

sextondenovember.

jag är helt slut.


sextondenovember.

inget inlägg alls igår. jag är igång tjugofyratimmar om dygnet, först jobb, sen lägenhet och sen planerar jag ytterligare för lägenheten, det är lite snålt med pengar nu, så jag fick ta ett litet lån från päronen, för att jag ska kunna köpa det jag vill ha. hoppas jag kan betala av det ganska snabbt. orkar inte med massa skulder.

igår var det jobb från åtta till fyra, sen direkt till ikea för att handla tvbänk/hylla. sen direkt till lägenheten, nu är köket tomt på lådor och skåpen är fyllda. får kankse organisera om lite sen. men det får vara som det är sålänge. mitt kylskåp innehåller endast ost, skinka, smör och en cola såklart! (: hehe..

nu ska jag snart till jobb, börjar elva, har lite ärende innan dess. så jag ska ge mig av till bussen alldeles strax, sen blir det lite ärende efter jobb. och sen direkt till lägenheten för att bygga ikea möbler (: weh. imorgon blir det packning av det sista kläderna och sånt här hemma. onsdag blir det nog sista natten här hemma. för då förflyttas resterande möbler ner i lägenheten och min soffa levereras (: åh, allt sånt här pill är så kul. satt vid mitt köksbord igår, drack lite juice och käka gifflar, det ekar fortfarande i lägenheten, så det kändes så tomt och konstigt. men jag vänjer mig nog, jag brukar gilla vara själv, spela hög musik och dansa runt naken ;D hahaha.. dock ser man lite mer in i min lägenhet än vad man gör i min källare ;P


nej, nu måste jag fixa, idag åker datorn med till lägenheten.


hejdå.

fjortondenovember.

det blidde inget besök i lägenheten ikväll. jag ville inte ge mig ut i detta jävla vädret plus att jag fastna framför tvn, ztv visade love dont cost a thing. så bra, älskar den filmen. jag blir glad av kärlek, när det slutar lyckligt.. det är typisk sabina film det där. riktig tjejfilm kanske ;P men men.. nu måste jag snart bädda ner mig. jag är trött och ska upp sju imorgon bitti. jobb imorgon.


hoppas ni alla har en trevlig lördag kväll/natt.


fjortondenovember.

jag har inte tid att blogga, jag vill, men ja.. jag vill mkt som jag varken får eller hinner med ;P var ju i lägenheten hela dagen igår. sen blev det tacos och idol med john och bä. mysigt värre.

imorse gick jag upp tidigt. cyklade ner min cykel till lägenheten och låste in den i mitt fina cykelföråd ;P sen gick jag upp och pyssla lite i lägenheten (: sen kom tanja, då gick vi och köpte frulle. mysigt värre det också ! inte setts på tre veckor exakt. tråkigt. men vi har båda haft fullt upp med annat. sen fick jag fara iväg till jobb vid halv ett.

så nu är jag precis hemkommen från jobb. tiden gick fortare än vad jag trodde den skulle göra, det var en del att göra, så det kan ju förklara det hela. men nu är jag hemma iaf. regnet öser ner utanför, vilket gör att man verkligen inte känner för att göra ngt. jag önska jag kunde teleportera(?) mig till en annan plats, typ till mia i thailand, eller till sara på filipinerna, eller varför inte ner i lägenheten så jag kan pyssla lite, eller kanske bara till en annan del av sverige. jag vet inte. men bort härifrån iaf.

kanske kan jag få syrrans kompis att köra mig till lägenheten. så jag kan sysselsätta mig med ngt. får se om jag kanske kan få med datorn och koppla in internet, tror ni jag fixar det själv ? (:

nej men , hejsvejs!


trettondenovember.

som sagt fredagen den trettonde och jag bara väntar på att något hemskt ska hända. kanske ska man inte gå runt och tänka så mkt, utan istället vänder vi det och låtsas att det är en turdag (: haha..

jag har varit uppe ett tag. det ekar i mitt rum när jag knäpper på tangenterna, så tomt är det här. jag har har verkligen tömt det mest nu. av alla prylar. möblerna står dock kvar, fast tomma! det är sååå nära (: det ska bli så kul. det kommer dock ta lite tid innan jag vänjer mig vid att sova ensam i en lägenhet. jag som har svårt för att sova borta. nu kommer borta vara mitt hem och jag måste sova där ;P haha. jag vänjer mig nog, precis som med allt annat.

jag har fyllt bilen med saker, jag har gjort kyllingsallad som jag ska ha med mig. så jag kan fylla på med lite energi i mellan åt. åh, någonslags dricka måste jag ju också ta med.

det enda jag väntar på nu är. sanih! ;P slöfock, sömntuta, kom igeeeen!! hehe..


see you later, aligator!

trettondenovember.

fredagen den trettonde är det idag, för klockan är ju faktiskt över tolv. usch och pi. kommer det hända ngt hemskt idag. det hoppas vi inte.

det blidde inte så mkt julfika idag. jag och bä sprang runder på alla fik i hela stan och inte på ett enda ställe hade dom lussekatter och julmust. jag tycker inte att det är tidigt. det är ju bara en och en halv månad kvar till julafton, två veckor kvar till första advent. buh! we like lussecats och christmasmust ;P vi köpte då istället en lussekatt på ica och gick och satte oss på ett fik och köpte cola ! ;D

efter det så gick vi till mitt jobb och käka lite. sen började jag jobba och jobbade till halv elva. jobbade med oscar mkt trevligt (: han hade tagit sitt körkort så jag fick fin skjuts hem ! we like!

nu ligger jag här i min säng och ska sova. har lovat att jag ska försöka mig på någonslags avslappning här, så nu ska jag se om jag lyckas flyga ;P



pussochkramsespåstan.

tolftenovember.

nu ska jag bege mig ner i lägenheten och städa de sista golven och så. så jag kan pilla hela dagen imorgon. hoppas mamsen och papsen är snälla och kör ner några lådor till ikväll. sen efter städningen ska jag ner och ta en julfika med bä.


byebye äpplepaj.

tolftenovember.

en liten snabb visning om hur det går i lägenheten..



tapeter är uppe, golv är lagda och allt annat är målat vitt.
nu är det bara mitt pyssel och pill kvar.
dörrarna ska dock lämnas in på sprutmålning, vita såklart! (:

elftenovemver.

skulle egentligen tagit min tredje gardasil spruta idag. men icke! det var visst inte dags ännu, i december får jag återkomma. snurrigt värre! så jag fick sätta mig och fika på jobb medans jag vänta in att jag skulle börja jobba. sen har jag jobbat till tre. efter jobb begav jag mig till lägenheten och checka läget, äntligen är dom hemska luckorna i köket borta och fint golv är lagt i alla rum. nu har dom även tagit ner badrumsskåpet som jag bad om men där var varken färg eller väv bakom det ;P så det vet jag inte riktigt hur jag ska lösa ;P haha..

tog en massa bilder också.. dom kommer upp sen (:


skulle träffa bä nu, men vi vet inte riktigt var och när och hur ;P vi får se vart det slutar. hehe.. sen blir det städning i lägenheten !



tiondenovember.

hemkommen från jobb. sitter just nu och kollar på america's got talent. snart ska jag gå upp och borsta gaddarna, sen blir det sängen. jag har kommit på att jag vill ha en tv i mitt sovrum sen, annars kommer jag sova i min extremt fina soffa ;P haha.. kan man koppla sin tvn till datorn som man kan koppla datorn till tvn ? jag förstår mig inte på sånt där. men det skulle underlätta ;P


nej, om jag skulle ta och röra mig.



gonatt gott folk!

tiondenovember.

knock you down - keri hilson (feat kanye west and ne-yo)

nu väntar jag på att sara ska komma in på skype så vi kan snacka lite skit. seeeen ska jag ge mig av ner i stan (:

tiondenovember.

solad, duschad och nästan färdig. ska ta på mig, fixa mitt hår och sminka mig lite. sen ska jag bege mig ner till lägenheten och se om där är post att hämta. kolla hur långt dom kommit och om jag kan boka in så soffan kommer nästa onsdag. sen ska jag ge mig ner i stan och köpa lite småprylar. känns snålt med pengarna nu alltså. det svider lite. jag har inte ens betalt allt på soffan än. men jag får väl låna pengar av mamsen och papsen så länge. vill hellre ha allting klart direkt än att bygga på efterhand så.

vi får la se hur det blir ;P är där ingen i lägenheten nu så kanske jag kan fota lite hur det ser ut nu när tapeterna kommit på plats. meeen åååh.. luckorna ska ju upp idag , underbart! (:


efter ärendena på stan så ska jag jobba. är hemma vid elva ikväll.

tiondenovember.

hade satt klockan idag också. dock på tio istället. kände jag behövde sova lite längre nu när jag inte sover så bra. vaknar och går in på fb. mail från lollobollo! gjorde mig så glad (: hon är alldeles för långt borta. så nu har jag skrivit meeeega mailet tillbaka, massa hon missat. och alla som känner lollobollo vet att hon gillar skvaller, men vem fan gör inte det.


jag ska lägga mig i solariumet idag igen. inte ngt vidare bra. men jag känner mig helt sjuk när jag är så här blek, måste få tillbaka min färg. hade fortfarande hellre åkte till thailand och fått min bränna där ;P någon som har lust att ge mig några tusen så jag kan åka på fredag med mia sötnos. (: ?




jag kommer tjata sönder denna låten waaaatcha saaay..



niondenovember.

äntligen fått kläder på mig. klockan är halv sex och nu ska jag göra ngt av denna dagen. mitt fika sällskap hörde aldrig av sig, men det var ju hans förslag, så mig gör det inte så mkt. kanske hade han tänkt sig en kvällsfika såhär i höstrusket. det är ju sånt man får sysselsätta sig med när vädret utanför suger.

nu ska jag åka till ikea med mammis, stammis där nu ju (: inget kul på ikea helsingborg, men om ett år har vi ett fint gult och blått varuhus, så då är vi alla glada ;P ikea is the shit! stolar till köket ska inhandlas. det lär väl åka med ngt annat också som vanligt.

blir nog en sväng inom lägenheten också för att se hur det går (:



 

jag har inte ens orkat tända några lampor, det blir mörkt så snabbt.

en lökig och osminkad saaabina.



niondenovember.

fyrtiominuter i soleeen är bättre än inget alls. på fredag åker mia till thailand i fem veckor, jag vill också! jag vill så mkt, jag vill, jag vill! ge mig en miljon eller ngt så jag kan försvinna härifrån ett tag. så jag kan få bli brun, få njuta av värmen, dricka en god singha på någon mysig bar, så jag kan få tatuera mig billigt igen ;P, så jag kan få slippa kylan här hemma. åh, jag älskar thailand ;P men vem gör inte det. nästa vinter iaf. min resekassa innehåller redan 400kr ;P hahah, det kommer jag inte långt med.




låtar som går på repeat.

jason derulo - watcha say

jay sean, lil wayne - down

niondenovember.

så, nu var alla samtal fixade. jag har nu vita dörrar i mitt hem och även en telefon ni kan nå mig på (: vad nummret är har jag ingen aning om. haha..


nu ska jag lägga mig i solariumet. uuh.. skönt med värme, när kylan biter en utanför.

niondenovember.

nu ska vi se om vi kan få in lite bilder på ruklet, som även är min lägenhet. dessa bilder är då före renovering (:









niondenovember.

godmorgon. jag ställde klockan idag och är uppe tidigt. ska fixa en del saker med lägenheten så. har försökt ringa runder. men nu när jag har tvingat mig upp såhär tidigt så svarar såklart ingen ;P va fan! menmen.. får väl gå upp och käka lite frulle så får jag försöka sen igen. ska ner och kolla hur det går för målarna sen också.


har varit och fotat i lägenheten ju, så jag har lite före bilder också, tänkte jag ska lägga upp dom sen också (:







idoloveyou.

det är svårt att förstå. det är svårt att ha något annat i tankarna. visst jag är chockad, ledsen, arg, förvirrad och vilse. men jag vet vad jag vill, jag vet vad jag känner. och det blir hårdare för varje dag. från och med idag vänder det. för nu vet jag att vi inte får en andra chans. det som jag väntat och hoppats på. det som har tagit så mkt energi dom senaste veckorna. nu kommer den hårdaste biten. att komma över och försöka förstå att det är väl egentligen så här det ska vara, hur rätt det andra än kändes, hur starka än känslor var.



nu ska jag försöka sova. jag önskar inte er någon godnatt, för det kommer inte jag ha.

20.10

klockan är bara åtta.. herregud vad tiden går sakta.

sayacintapadamu

you raise me up so i can stand on mountains
you raise me up to walk on stormy seas.
i am strong when i am on your shoulder.
you raise me up to more than i can be.

s'ayapo.

ett tag känner man sig speciell. det är borta nu. man är nere på botten igen. jag tycker verkligen synd om människorna runt omkring mig nu som får stå ut med allt mitt negativa snack och att jag helt plöstligt bara blir tyst och inte orkar mer. bara gömmer mig. jag behöver hitta mig själv igen, vilket jag inte kan göra förens jag vet vart jag är på väg. det känns kanske konstigt att säga, men det känns som om jag kämpar för allt i världen och inte får något alls tillbaka. är det ett tecken på att jag ska vända och gå tillbaka ?


det som är meningen, kommer att hända.


just nu känns allting så meningslöst.

jet'aime.

det känns som tusen nålar.
jag går på krossat glas.
vi fann alla sätt att älska.
men ingen väg tillbaka.

minärakastansinua.

visst ser det ut som en massa goja. men icke!


precis hemkommen från äventyr med mamma. nu ska vi laga god mat och fira pappa på hans dag. mysigt. men jag hade faktiskt velat vara någon annanstans. så jag kan börja leva som vanligt igen. så jag vet vad jag ska göra och vart jag ska ta vägen. just nu är jag så vilse i min egna värld att det går ut över alla andra i min omgivning. för jag har bara det i tankarna.

har köpt en massa lullull till lägenheten som vanligt. jag vet inte riktigt vart jag ska få plats med allting om jag ska vara ärlig. jag skulle flyttat till en fyra istället för en tvåa, eller ännu bättre, ett HUS! ett hus att renovera från grunden, det hade varit fett nice.

nu ska jag mysa med min kiwi.


goodbye.

teamo.

jag skrev ju ett långt inlägg igår som jag trodde lagts upp. men det ser jag ju nu att det inte har. jag flummade som vanligt om samma sak som alltid. vilket jag kanske ska försöka sluta med. så jag inte tröttar ut alla i min omgivning. vaknade för en stund sen, inte särskilt pigg. men nu ska jag åka till höganäs. var mer inställd på att åka lite längre här ifrån, men det blidde inget. och nu tar det lite tid innan den möjligheten finns igen. jag vet faktiskt inte hur länge till min kropp står ut med att vänta, att inte veta vad som händer, vad du gör framförallt, vem du är med osv, för du är ju faktiskt lika mkt singel som jag just nu och behöver inte berätta för mig vad du hittar på och saker. men tankarna finns ju där hela tiden och dom är många. men för mig finns bara du, bara du. det lär det göra ett bra tag till. jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen nu.


nästa helg blir det flytt iaf, var och hämta min första post igår, hämtade ut modem och tvbox som jag beställt.. allting är fixat, nu ska jag bara flytta alla mina grejer när dom är klara med renoveringen (: vilket jag också kolla på igår. det är golven och köksluckorna kvar, jippi! köksluckorna vet jag att dom ska upp på tisdag (: jag ska flytta hemifrån för första gången. som jag längtat. jag och min lilla kiwi.

thisisme.

sabina, tjugotvå år. bott i helsingborg hela mitt liv. jag är född i lejonets tecken, vilket gör mig till en person som gillar stå i centrum och vara ledare, vilket väl stämmer till en viss del. jag jobbar på subway här i helsingborg, vilket är långt ifrån mitt drömyrke, men man får ju stå ut på det jobbet man får i dessa tider. när jag inte jobbar så fyller jag min kalender med en massa annat, jag tycker om att hålla mig sysselsatt, det är lite av en rutin. det kan gå i perioder, för visst är vi alla nere någon gång i livet. när jag är ledsen och nere stänger jag ute allting annat, jag stänger in mig på mitt rum, jag ignorerar samtal, sms osv. jag gör bara vad jag måste. så funkar jag och det är på grund av vad jag har för andra erfarheter av livet. tråkiga som roliga. på gymnasiet gick jag teknik linjen med inriktning design, mest för att mitt intresse för design och inredning är enormt och för att jag ville utbilda mig till inredningsarkitekt, vilket jag har velat bli sen barnsben. jag älskar inredning, jag älskar ikea, jag älskar gå i små inredningsbutiker med massa lullull. inredningsarkitekt kommer jag nog aldrig bli tyvärr, men kanske finns det andra planer. jag tycker om tatueringar, min pappa hatar dom. han blev inte så glad när jag kom hem från thailand och insåg att hans dotter hade en på sin arm. tro, hopp och kärkek står det och det är för att påminna mig själv, för vad jag ska kämpa för och för att det är meningen med att vi är här. jag är allergisk mot geting och insektsbett, jag svullnar upp och ser ut som värsta michellin gubben. inget kul. även pollen irriterar när våren kommer, buh! jag har en katt, kiwi heter hon. hon är världens sötaste, men det är ju för att hon är min katt. hon har väl lite svårt för att vänja sig vid nytt folk, men det kommer. jag älskar djur, speciellt små djur, mysiga och gosiga. så kiwi betyder mkt för mig. jag har inte rest så mkt i mitt liv eller inte som så många andra har. jag flög för första gången 2006, jag har aldrig stått på ett par skidor. jag föredrar solsemestrar. thailand eller egentligen sydostasien är ju favoriten. jag skulle vilja besöka indien, japan, afrika och usa också. jag är en människa som gillar hålla ordning och reda runt omkring mig, nästintill pedantisk. både bra och dåligt i vissa fall. jag är en känslig person, jag gråter väldigt lätt, det är väl så jag uttrycker mina känslor. jag gråter när jag är arg, jag gråter när jag är ledsen och jag gråter när jag är glad. har ni någon gång fällt en tår när ni kollat på extrem home makeover, det gör jag! jag är väldigt lätt irriterad när jag inte sovit ordentligt. väldigt dålig vana. mode är kul, shoppa är alltid kul, vem tycker inte det ? det är väl aldrig någon som inte kännt att dom inte har något att ta på sig men ändå garderoben full med kläder. jag gillar shoppa. jag gillar gå i affärer. jag kan nog vara lite snål ibland, jag handlar inte mkt dyra saker, det är inte min stil, om det inte är ngt jag verkligen vill ha såklart. jag gillar rea, jag gillar läsa reklamblad, samla på kuponger, rabatthäfte, bonuskort och gå på vipkvällar. sånt är kul. jag är envis, iaf när jag vet att jag har rätt, då ger jag mig inte. inte en chans. jag vill nog också ha rätt oftare än vad jag har, men vet jag ingenting om det håller jag käften. min familj betyder allt för mig, min lilla circus familj, även om jag hur många gånger som helst har blivit irriterad på min syster för att hon är så egen och snor mina grejer hela tiden, min pappa som är som barnet i familjen och är lika bra kompis med mina kompisar som jag själv och min lilla söta mamma, hjärtat i familjen, som alltid får allting att funka, som kämpar konstant, även när det tar emot, det bästa som finns utan tvekan! jag har alltid dom som jag tycker om i tankarna, dom som står mig närmast, dom som betyder mest, jag gillar att prata om dom och visa dom den kärleken som känner för dom. jag älskar mat, jag verkligen älskar mat, min systers pojkvän brukar alltid skratta åt mig, för han säger att jag alltid pratar om mat, när vi äter frukost planerar jag redan nästa måltid. men mat är gott, äta bör man annars dör man, fast äta gör man ändå dör man. äh.

jag vet inte vad det var för mening med det här egentligen. behövde bara skriva av mig lite. och ja.. nu känner ni mig lite bättre iaf. men ni visste väl redan det mesta redan. ni vet säkert mer än vad jag vet.. ni ser saker som inte jag ser.. saker som man själv kanske inte vill se.

nu ska jag sova iaf. gonatt.

idontlikeidol.

all my life 
i prayed for someone like you
and i thank god
that i finally found you
all my life
i prayed for someone like you
and i hope that you feel the same way too
yes, i pray that you do love me too

i'd send you all that i'm thinking of, baby.


rabih åkte ut. helt knas. när eddie sitter kvar som inte ens kan sjunga.
jag hoppas på att höra ngt mer från rabih någonstans någongång, för hans röst är underbar.



så, fredag, klockan är elva. man kan ju inte gå och lägga sig. jag ser att det har kommit upp ett nytt
avsnitt av greys. det blir väl vad jag underhåller mig med de närmaste 40 minuterna. sen vetifan.




themeaning.

jag är helt tom. tom på ord.


det är fredag. jag sitter i min soffa. nu börjar csi miami. skulle egentligen kolla idol. men väntar tills dom andra kommer hem. jag vill ha pizza.


det var skönt att sova..

.

im home.

sitter på mitt rum. på golvet. kiwi ligger och sover bredvid mig. jag är själv hemma. jag är trött. jag är förvirrad. jag kommer inom fem minuter lägga mig i min säng. jag kommer ta på mig täcket. jag kommer somna.


goodnight.

yourlost.

nu ska jag bege mig till jobb och återigen hålla tillbaka tårarna.


hejdå.

myfuckingday.

jag har bakat.
jag har jobbat.
jag har varit på väla.

nu ska jag surfa runder på mina favvis sidor.
efter det ska jag sova.

punkt slut.

menothappy.

jag vill vara glad, gör mig glad, snälla.

mydreams.

jag har aldrig drömt om dig så mkt som jag gjort dom senaste nätterna. det är både bra och dåligt.

om fyra timmar ska jag jobba. och jag vill verkligen inte. jag vill inte! men ingen kan jobba för mig. alla som är ledig har planer. vet inte riktigt vad jag ska göra. det finns inget att göra. det är bara så jävla tråkigt. tur att jag inte är sjuk och måste stanna hemma, för då hade det varit synd om mikaela som hade fått jobba själv ikväll. nu är jag tvungen att ta mig dit. jag som ville baka, cykla till framtid, gå på vip kvällen på väla och kolla MTV EMA.. men icke! faan.. detta gör att jag tappar lusten ännu mer. jag har varit uppe tidigt och sovit dåligt fyra dagar i rad och det gör mig sjukt trött och lättirriterad. det är bara synd om er som får umgås med mig. jag bryr mig inte.


jag vet inte vad jag ska göra. jag vet inte vad jag vill. vart jag ska. buh för allt!


då får man väl gå upp och käka lite frulle då då..


akta er för mig idag!

touch.

min mobil är knäpp, tål inte kyla at all ! /: bajs också !

har suttit och kollat film med wah. payback, sådär, gammal och konstig. jag ville vara ledig från jobb imorgon. men ingen kan jobba för mig. så tråkigt. man ställer upp så mkt själv. sen blir det alltid så här när det är ens egen tur. jag beskyller ingen. men det är ändå tråkigt. inte alls sugen på att jobba, sju och en halv timme också. trött på subway ? neeejdå. ååh.. när en sak rasar, så rasar allt annat också.



i dont know. when. where or how.


jag är .. poff!

myfunjob.

så här kul hade jag på jobb idag..

 

hoppas ingen av er som läser känner någon av luciakandidaterna, det vore synd /:


mesotired.

nu får det vara slut på my rubrikerna, men jag tycker det är jobbigt med rubriker. hehe.

jag är grymt trött, höll på att somna på bussen hem. har inte sovit mer än 5-6 timmar de senaste nätterna och det tar väldans på mig. jag vill komma igång med min träning, jag känner mig som en blek flodhäst. men jag orkar inte. och kylan utanför min dörr håller på att ta dö på mig. den biter mig i kinderna och på benen så fort jag går ut. AHH! i do not like at all! usch och fy för kyla.

men nu ska jag lägga mig i solariumet, få pyttelite färg och lite värme iaf. en början iaf. någon som vill installera en öppenspis i min lägenhet sen tack! ? (:





jag hör inte av mig om inte du hör av dig. det ligger hos dig nu. jag bara väntar och ju längre vi väntar ju längre ifrån varandra kommer vi att komma och ju mindre tid får vi tillsammans. jag blir jätte glad när du ringer, även om det inte riktigt känns som förut, det känns som vi börjat om från noll igen, att vi båda håller tillbaka på något sätt. men som jag sagt förut, jag vill att du ringer för att du vill ringa, inte bara för ett måste och för min skull, utan för din egen och våran skull.

myday.

klockan är elva. och inte ett ord på hela dagen ): buh.

gonatt.

mythoughts.

vårt samtal igår kändes som ett av våra dagliga samtal som vi alltid hade förut. fast något saknas. som vanligt. jag känner att jag kan inte riktigt vara den sabina som jag var innan. jag kan inte vara som jag brukade vara mot dig eller med dig. jag håller tillbaka. det är jobbigt att inte veta vart man ska göra av alla sina känslor och tankar. jag kan inte vara din flickvän, när jag inte är din flickvän. och jag vill ju vara din flickvän. jag saknar dig otroligt mkt, men det är något jag saknar mer, oss!


har varit i lägenheten nu. massa stök och grejs nu när dom håller på och renovera. hoppas det är klart snart. vill flytta och pyssla. ha något att sysselsätta mig med. här är så stökigt överallt nu tycker jag. och ni som känner mig vet att jag inte klarar av stök, pedant som attan! men det går inte städa bort detta stök. för lådorna kan inte stå någon annanstans.

jag har redan fixat en massa denna veckan, bredband, tv, försäkring, el och adressändring. något annat jag ska tänka på ? som jag inte tänkt på ? njae. jag har så mkt tankar, så det är helt omöjligt.


nu ska jag se klart dh, sen blir det sängen. eftersom att jag börjar sex imorgon.





myhome.

AHHHH ! idag fick jag nycklarna till min lägenhet. nu ska det bara tapetseras,

fixa golv och köksluckor sen är jag välkommen att flytta in.

 


RSS 2.0