het.

gårdagen började med att micka och jag möttes upp och gick bort till knutan. växlade lite pengar och steg på båten. i det vädret ville man inte åka båt, fy fan vad det blåste! men vi hade inget val ;P flummade och micka åt pölse. sen på tåget. och 40 minuter senare befann vi oss i det berömda köpenhamn (: . vi tog oss till ströget för att checka in lite butiker. fram och tillbaka, sen bar vi iallafall minst en påse var ;D hehe. micka fick ångest på vägen hem. det var kul ;P haha. vi tog oss bort till stationen igen för att fråga hur vi tog oss till vega. eftersom att vi båda är usla på danska så sket i vad dom sa och tog en taxi istället .

väl framme på vega. så var det en jävla kö till garderoben. så vi gick och köpt varsin tshirt istället ! yeah ! eftersom att ingen av oss befunnit oss på vega innan, var vi ganska förvirrade. men vi hittade till slut. flummade en massa i väntan på att konserten skulle börja. flabba åt folk och ja allt ni kan tänka er (: hehe. sen drog det igång, först ut var förbandet black gold, dom var faktiskt riktigt bra. även om jag inte gillade att han som sjöng valde den typ av musik, för det passa inte så bra. lät som typ darren hayes eller ngt ;P hehe.. men det var bra ändå. seen, det vi alla väntat på PANIC ! :D weh !

jag och micka hade redan innan förberett oss på att det inte skulle vara en höjdare, eftersom att vi hört att dom inte skulle vara så bra live. men fuck dom som sa det. för detta var riktigt bra. och att brendon sångaren var het som in i helevete gjorde det ju bara så perfekt. svårt att slita ögonen från honom (: haha . sabina förälskad, AH ! nej, men fy fan, svårt att hitta något hetare. sabina i chocktillstånd. så även om konserten i sig sugit, så hade det inte spelat någon roll, för han hade lyst upp den dagen iaf ;D haha.

sen var det dags att ge sig hem, trötta i fötter och allt efter en lång dag. sen sov man gott med ett stort leende på läpparna. ;D

-

idag, har tömt lite här i lägenheten och städat lite. ska väl bege mig hemmåt snart. packa lite och förbereda för min lilla tripp till karlstad, som sker imorgon. är tillbaka någon gång under söndagen igen. jag som är helt data, msn, bdb, blogg och facebook beroende vet inte hur jag ska klara detta ;P men det ska nog gå. hehe.. det kommer gå. det lär nog glömmas bort i allt annat kul som kommer ske, hoppas jag. hade hoppats på en utgång i karlstad, men vi får väl se hur det blir med det. karro är inte så sugen, jag hoppas på en snabb vändning där ;D måste ju testa på karlstads uteliv också !

så jag är tillbaka på söndag (:

ha det så bra så länge gott folk.


panic!

at the disco .

here we come (:

jag ska hoppa och skrika. ett bra sätt att gå saker ur en. det är precis vad jag behöver nu, så detta kommer inget annat än perfekt. kommer väl lite bilder på bdb sen, om man får fota det vill säga. dom brukar vara lite gnälliga med det i dk. men det ska vi nog kunna flörta till oss , haha .. eller hur micka ? (:


will you dance to this beaaat ...

byebye.

sluta snacka skit.

it looks like the end of history.

inte skrivit på ett tag igen. minns knappt vad jag skrev sist. kan därför inte ha varit ngt viktigt.

jag håller på att få krupp på alla människors resande. jag håller på att dö av tråkigheter här i detta kalla trista sverige. energi till något finns inte och jag vet inte vad jag ska ta mig till. det är ju inte så att jag har världens problem och det blir världens undergång om det inte görs något åt det snarast. men jag, ja jag vet inte vad jag ska säga. jag har lovat mig själv så många gånger att jag ska ta tag i saker och ting men jag har fortfarande inte kommit någonstans.

alltid försent.

jag har svårt att leva ett liv som jag inte riktigt förstår vad det går ut på. det är svårt att agera om man inte vet hur man ska agera. eller vad agerandet har för följder. jag har ingen som helst aning vad jag vill med något längre. allt står still i huvudet som är fyllt med alldeles för mkt skit. en gång för länge sen då visste jag precis vad jag ville med mitt liv. jag insåg inte då att världen ställer krav på en och att det inte bara går att göra vad man vill utan att först göra sig förtjänt av det. vilket suger så sjukt mkt.

mot världen.

jag är ledsen men just nu känner jag inte för ett jävla piss. jag skulle kunna slänga bort mitt liv på ingenting just nu. bara för att gå imot allt i denna världen. eller så skulle jag istället ställa mig upp på mina fötter och göra något åt saken, visa att jag kan gör allt det jag innerst inne vill göra. utan att gnälla om massa saker jag stöter på på vägen. ah, jag är så sjukt förvirrad i mitt huvud nu så jag vet knappt vem jag är. jag är helt vilse i min egna lilla värld. helt tappad. vet inte om jag vill hitta rätt igen eller vad ..

åh .. jag hatar allt.

någonstans bakom den där flummiga och glada ytan finns något som inte mår riktigt bra. och jag kan inte själv beskriva hur känslan är. så undviker helst att visa det. ibland brister det och då är det meningen att det ska brista. meningen att jag ska gråta mig till sömns. just för att det är vad som krävs för att lätta på det ..

flummflumm..

give me something .

you're way too cold.


blir man irriterad eller blir man irriterad. det är fredag, som ni alla vet. en fredag innebär för det mesta fest eller iaf en öl/glas vin. men nej, då vaknar man och upptäcker att nu är halsflussen tillbaka. fy fan vad min hals gör ont. det var likadant sist jag hade halsfluss, då kom den tillbaka efter en vecka och jag fick en starkare pencilin. åh, hata vara sjuk. nu vet jag inte hur jag ska kunna få någon ny pencilin eftersom att det är fredag och jag inte har någon tid hos doktorn,  då ska man ju ringa redan åtta på morgonen och då var jag knappast vaken. eftersom att mesta delen av denna natten gick åt till att webcama med apan (: snart hemma, snart hemma, snart hemma, älta detta i huvudet hela dagarna så kommer det gå så fint så (: hehe.

jag är bara helt förälskad i lenny kravitz, och vill så gärna se honom på sofiero i sommar. men va fan, hur kan dom sätta det på studentdagen ? hur jävla smarta är dom egentligen. ska ju supa ner mig med tanjis då (: fira att hon äntligen är fri från skolan, även om man saknar den sen ;P hehe.

skrev ju mega inlägget igår så finns inte så mkt att skriva, men kände att jag behövde skriva av mig lite. måste ta mig hem med lite tvätt snart och hämta gh så jag har något att göra ikväll. inte spelat på massa länge nu. kan ju inte vara helt kass på det när apan kommer hem, och nej, jag kommer inte klara bmw på expert ! satte lite för höga krav på mig själv där ;P

image106




thinking of memories of long ago. i lost my soul long ago. i need to run far away.
weakness starts to show. this world is filled with hurt. i feel so empty.

jag ska sluta leta.

för jag hittar det inte .


ok, ett nytt försök till att skriva ett långt inlägg nu då. så jag kan berätta om min frukanstvärt händelserika vecka ;P som inte ens är slut. haha . min humor är verkligen flumm idag. tror jag .. jag har inte fått testa den på någon idag..

måndag, jobbade på citykliniken här i helsingborg, för sista gången. jag har läst varenda tidning på hela mottagningen och jag kan receptet till sojakorv och grönsaker utantill. väldigt kul för att man träffar en massa människor, arga, ledsna, glada och några väldigt pratglada. men det blir lite trist i längden. efter jobb tog jag mig hem och bara tog det lugnt. lagade lax, potatis och persiljesås (: gjorde två portioner, så jag kunde ta med mig en till jobb på tisdagen. fick gå och lägga mig redan klockan tio, för att jag skulle orka ta mig upp sjuuukt tidigt dagen efter..

tisdag, en tidig dag ;P gick upp klockan sex. hade förberett det mesta dagen innan, för att kunna sova så länge som möjlig ;P tog mig ner till bussen. bytade buss på knutan till bussen som tog mig till klippan. aldrig varit i klippan förut, så det skulle ju bli spännande. nickade till några gånger på bussen. det är mysigt att åka buss, ibland. med musik i mina muffar och inte en massa störiga människor och så. tog en hel timme för att ta sig till den lilla hålan, och hade fått en fin vägbeskriving som jag skulle följa för att hitta rätt (: storgatan fram, förbi cykelaffären på högersida, förbi blomsterbutiken på vänstersida och sväng vänster in efter bageriet !
vilken skillnad det kan vara på människor som bor i så mkt mindre städer(byar ;P) varenda människa som kom in i väntrummet hälsade godmorgon på varandra och så. alla var så pratglada och trevliga.
satt och pratade med en tant nästan i en timme om hur världen har utvecklats och hur allting var förr. att man fick gå till skolans gymnastiksal och bada en gång i veckan. och hur man inte behövde gå och träna på gym och grejer för att man rörde sig och gjorde så pass mkt hemma att man höll sig i form. jag tycker ju helt klart att allt som numera är datoriserat underlättar väldigt mkt. och man slipper väldigt mkt onödigt arbete osv .. men visst att det gör oss människor mer lata osv..

dom hade ett akvarium i väntrummet också, när det inte fanns ngt att göra, satt jag mest och stirra rakt in i det. fiskar måste ha ett väldigt tråkigt liv. dom bara simmar runder där. äter sitt eget bajs, spottar ut det igen, tror det är någon mat igen, upptäcker att det var bajset dom hade i munnen för två sekunder sen och spottar ut det igen. knas. jagar varandra lite och biter varandra i fenan. usch, trist ! men dom är fina. jag vet precis hur jag ska inreda mitt lilla akvarium nu. även om jag skulle vilja ha ett mega akvarium så går inte det nu. det får räcka med min lilla skål så länge. alla akvarium är så fula, jag ska designa nya fina akvarium. billiga också, för alla är så fruktansvärt dyra.

det var sedan dags att ta sig hem, gick inom det minimala systemet för att köpa en flaska vin och sen var det en timmes lång resa hem igen ;P när man kom hem fanns det inte så mkt ork till att göra annat, så det var bara att laga lite mat och sen i bingen.

sen var det samma visa igen på onsdagen. lite mindre folk på mottagningen så fanns inte mkt att göra. vilket gjorde att jag nästan somna ;P när jag kom hem gick ja inom och handla lite och sen gick jag upp och laga lite mat, testade mig lite fram med lite grönsaker, matlagningsgrädde, buljong, vitvin och kryddor, sen ris till det. blev mega gott (: sen kom micka hit som vi hade bestämt för vi skulle sitta och dricka lite vin och mysa. lagom till när apan ringde, så jag var inte speciellt social, men inte varje dag man får samtal från andra sidan jordklotet ;P skönt att få höra din röst baby. nu är det inte lång tid kvar tills du är hemma igen. massa apochsvansäventyr står på menyn dåååå (: weh ! längtar så.

och idag är det torsdag, för er som inte visste. fick sova till elva idag ;P skönt. kunde inte sova längre, kroppen har vant sig lite vid att gå upp tidigare. satt och dega lite framför datorn och fixade med lite saker. sen gav jag mig ut med kameran en sväng. var sjukt kallt ute /: men det fick funka ändå. sen mötte jag upp micka i stan och vi gick och budgetshoppade lite ! (: mkt trevligt.

sen nu händer absolut ingenting .. får väl se om det dyker upp något.

resten av veckan blir det väl ..
...fredag, träffa ems tror jag (: kanske lite gh lirande med david och johan om jag kan få min syster att låna ut spelet till mig.
..lördag, på eftermiddagen en liten runda till tropikariet för att fota aporna med max. kvällen lite förferre här och sen tivvan. precis som alla andra lördagar med andra ord (:
..söndag, bakis, träffa tanja (:




the world we knew, will not come back. the time we lost, can't get back. the life we had, won't be ours again.

AAAHHHH !

skrivit meeeega inlägget om min dag idag. så bara pajjar allt. fy fan, för några sekunder sen så var jag på gott humör. nu är jag sjukt irriterad ! /:

fan.

save me from myself.

en dag på jobb.

sen har denna dagen inte varit mkt mer. har varit fint väder. så gav mig ut på stranden och fota lite. vilket tog typ två minuter att ta sig dit. eftersom att jag bor i lis fina lägenhet nu. nära till havet, det älskar jag. (: men imorgon ska jag jobba på citykliniken i klippan, så ska upp sex /: så måste lägga mig typ nu. ville bara skriva lite.

skriver lite mer imorgon.

apsaknad.

i'll be waiting .

as long as i'm living.


en mysig fika med niko igår. mkt snack. jag har kommit på en liten grej. jag har alltid varit en människa som bryr mig om andra människor. jag vet inte om det märks. men jag vet att jag är det. väldigt egenkär ibland, men det har inte med saken att göra. jag vet att jag alltid har mina nära och kära främst i mina tankar. och jag har lärt mig så mkt av detta som har hänt. att livet går upp och ner, att man mår sämre än någonsin och att man ibland inte har någon lust till att leva alls. jag har tappat räkningen på hur många gånger den tanken poppat upp i mitt huvud. men jag är fortfarande här och det kommer jag fortsätta att vara. för jag har lärt mig hur man får den att försvinna igen. även om jag inte kan få den att försvinna för alltid. så håller det iaf för en liten stund. jag tänker hjälpa dig, hur hopplöst det än känns nu. jag har precis varit där själv. fyra månader av ett 80-90 årigt liv är ingenting. inte ens ett år är något. jag lovar att det kommer aldrig försvinna. men det kommer en dag då vi lär oss att leva med det och hittar nya saker att fylla tankarna med. jag hoppas så innerligt att du lyssnar på mig. att du tar till dig det och försöker.




idag är det lite ferre. känner att jag börjar bli sjuk igen. har slarvat med pencilinen och jag gick ut och drack förra helgen fast jag inte skulle. och jag tänker göra det denna helgen också. jag trivs med det, och så länge jag gör det kommer jag att fortsätta. jag vet när ngt inte passar längre och det är dags att ändra på rutinerna. så det kommer bli så bra så bra.

trodde att sista jobbedagen var i fredes men icke. måndag och onsdag också. sen tisdag blir det klippan. sen hoppas vi på lite fint väder och en fotodag med tanjis.

nu ska jag gå och möta pau.


smsaaaaa mig ! jag blir orolig /:

tänk om sabina kunde få förändra världen.

tänk en värld styrd och bestämd av sabina.

tänkt om jag kunde få bestämma vem som skulle få finnas i denna värld, vilka platser som skulle finnas och hur dom skulle se ut. hur livet skulle fungera och vad som styrde våra känslor. ja, tänk om jag byggt upp denna värld. precis så som jag hade velat ha den. tänk vad bra allt hade kunnat vara. alla skulle kunna få ha en egen liten värld. som man själv skapat efter sina önskemål. tänk vad glada alla människor hade varit då. vilket hade gett livet en mening. inga motgångar eller ngt. man ska självklart också kunna göra förändringar under tiden. det som inte funkar som man trodde ska självklart gå att ångra. det låter som ett data spel, blöh. hela denna värld ställer så höga krav på allting och jag uppnår dom aldrig.

senaste året har bara gjort mig osäker. ännu mer osäker och blyg, än vad jag varit förut. jag drar mig tillbaka. gömmer mig under täcker för jag orkar inte med folk. sabina är en person som egentligen älskar ha folk runt omkring sig. men nu har allting bara vänt. visst jag är för det mesta glad, men ibland känns det så påklistrat. det finns väldigt få saker som gör mig glad på riktigt. och när dom inte finns omkring mig, då sjunker jag långt in i mig själv igen. orken till allt försvinner och alla mål jag satt upp är inte längre några mål. och jag får ännu en gång börja om, för att nå nästa steg. nästa steg för att komma vidare i mitt liv. jag hatar den här cirklen jag går runt i. det är som i sånna tecknade serier man ser, när dom går fram och tillbaka och funderar på ngt, och man ser hur dom sjunker längre och längre ner i jorden. vart är allt hopp. hoppet om att finna en mening med detta trista gråa liv vi lever. livet kan ha många meningar, en av mina få meningar, har redan lämnat mig. vilket gör det ännu svårare för mig att ta steget vidare. visst att det dykt upp några små ljus på vägen, som fått mig att ändå vilja förska ta mig framåt. sen att jag inte gjort det än, är väl en annan sak.

sabinan som älskade att stå i centrum, vägrade ha fel och älskade livet, hon kommer endast fram med sprit i kroppen. hur bra låter det. det är enda gången jag skiter i vilket. det är enda gången då jag glömmer bort allt ont i denna världen. hur ska jag kunda vända detta. hur ska jag kunna inse vad livet går ut på egentligen. hur ska jag någonsin kunna lita på någon eller något. när ska jag kunna vara sabina igen.

K , du är med mig alltid. det vet jag, det vet du. du har din egna lilla värld i mitt huvud. som behöver en lite makeover. den behöver göras om till en värld med endast minne och glada stunder. något som får mig att tänka framåt och inte bakåt. du har hjälpt mig med så mkt här i livet, fortsätt med det. du är ständigt i mina tankar. lägg ditt huvud på min axel och jag ska smeka din kind. och jag ska alltid älska dig. den dagen kommer då vi möts igen, det vet jag.

ibland kan jag vara sjukt hemsk mot folk. förlåt mig. det är inte alls med mening.



apan är stort och starkt ljus i mitt liv just nu. i need you.

i lay down on the cold ground ..

.. and pray that something picks me up.

det har gått ett tag sen jag skrev igen. har jobbat nu sen i måndags. men fick stanna hemma idag för att jag har blivit sjuk. halsfluss, konstaterat när jag var hos doktorn idag. så det blir en hemma dag imorgon också. sen fyller mysan år, så vi får se hur pigg jag är och om jag orkar besöka henne (: sen på lördag var det tänk sexparty hos karro ;D vilket det nog blir också. om jag inte är allt för hängig. men det blir ingen utgång denna helg. inte med dricka iaf. vilket kan vara bra för mig. minns inte en helg när jag inte festa ;P

jag har inte mkt att skriva om här tyvärr. ingen ork till att skriva heller. men det kommer (:

aplöst är inget bra alls.

RSS 2.0