give me something .

you're way too cold.


blir man irriterad eller blir man irriterad. det är fredag, som ni alla vet. en fredag innebär för det mesta fest eller iaf en öl/glas vin. men nej, då vaknar man och upptäcker att nu är halsflussen tillbaka. fy fan vad min hals gör ont. det var likadant sist jag hade halsfluss, då kom den tillbaka efter en vecka och jag fick en starkare pencilin. åh, hata vara sjuk. nu vet jag inte hur jag ska kunna få någon ny pencilin eftersom att det är fredag och jag inte har någon tid hos doktorn,  då ska man ju ringa redan åtta på morgonen och då var jag knappast vaken. eftersom att mesta delen av denna natten gick åt till att webcama med apan (: snart hemma, snart hemma, snart hemma, älta detta i huvudet hela dagarna så kommer det gå så fint så (: hehe.

jag är bara helt förälskad i lenny kravitz, och vill så gärna se honom på sofiero i sommar. men va fan, hur kan dom sätta det på studentdagen ? hur jävla smarta är dom egentligen. ska ju supa ner mig med tanjis då (: fira att hon äntligen är fri från skolan, även om man saknar den sen ;P hehe.

skrev ju mega inlägget igår så finns inte så mkt att skriva, men kände att jag behövde skriva av mig lite. måste ta mig hem med lite tvätt snart och hämta gh så jag har något att göra ikväll. inte spelat på massa länge nu. kan ju inte vara helt kass på det när apan kommer hem, och nej, jag kommer inte klara bmw på expert ! satte lite för höga krav på mig själv där ;P

image106




thinking of memories of long ago. i lost my soul long ago. i need to run far away.
weakness starts to show. this world is filled with hurt. i feel so empty.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0