to not.

hade ställt klockan på nio idag. för att komma upp i tid till öppningen av lagerhaus. min favvis affär. det var sjukt mkt folk där. lite jobbigt och gå runt och titta, sen vill man ha så mkt. men som man inte råd eller någon plats till just nu. så det får vänta. men lite småsaker blidde det. sen gick jag en runda till systemet, köpte dom nya xider winter med glitter ;P haha. ska bara se om dom smakar gott. måste få så mkt jul som möjligt innan jag åker. skulle vilja äta lite julmat också. tror ni kan få ett svenskt julbord i thailand ? ;D det vill jag ha ! hehe.. det ska jag kolla upp ;D

nu ska jag försöka fixa lite med lite bilder och grejer. till min mammas pyssel blogg. eller hon och min faster pysslar och åker på hantverksmarknader, så tänkte jag att dom skulle lägga in lite bilder från marknade och skriva lite hur det var och så. lite kul väl ? (: kanske inte funkar. men värt ett försök.

nej, nu ska jag börja mecka ;D

pusshej


jag önska jag visste..

jag är helt vilse. jag försöker hela tiden gömma mig bakom något som jag hoppas ska se bra ut. och som jag ibland själv försöker intala mig är bra. men jag vet inte. det är något som saknas. det finns ingenting att säga eller göra.. det är bara tiden som får bestämma.. den tiden är tre och en halv månad. efter det så visar det sig. och det ska utvecklas under tiden. det är när tiden är slut som det ska vara färdigt. funderat, tänkt, sagt och gjort. vilsen i min egna lilla vardag. som jag inte kan bestämma mig för om jag trivs i eller om jag tycker den är tråkig. jag behöver verkligen någon slags förändring nu.

vilket jag får om åtta dagar, för då åker jag till andra sidan jordklotet och deras oroligheter. slipper tänka på mina. åh jag vill kunna prata. jag vill kunna vara som jag var förut. hjälper in min resa mig med detta, så vet jag inte vad jag gör. men du är med mig, som alltid. det gör att jag känner någon slags trygghet iaf. jag hoppas det ordnar sig där nere i bangkok snart så inte vårt flyg blir inställt eller ngt. men det ser ut som om dom flyger dom till andra flygplatser nu istället. så det är ju bra. det bästa hade varit om dom kunnat flyga oss till phuket istället ;P så vi kommer dit direkt !

idag är det onsdag, igår gjorde jag inte mkt. kände mig inte riktigt kry. gick och solade mig bara. så jag är jätte röd i mitt face, vilket jag inte minns när jag var sist, men jag minns inte heller när jag solade sist. så där har vi förklaringen. får bli en eller två solningar till innan jag åker, så min lilla grund är förberedd. idag ska jag luncha lite på K&co med micka, wah och lillisen (: det ska bli massa mysigt och jag ska äta min sista cibatta med chilikycklingröra för det kommande tre och en halv månaderna. sen ska jag hem igen, sen kommer mamsen och hämtar mig och vi ska åka lite ärende.

imorgon så är det något mkt kul som händer. vad tänker jag inte berätta ! ha ! imorgon gör jag det (: sen måste jag hem, kanske, om jag pallar, ingen lust till det alls just nu. jag är fruktansvärt irriterad. visst det är orättvist, men det är inte det de handlar om. sluta vara så jävla snäll alltid! aah!

nej dags att göra sig iordning för stan.. återkommer förmodligen senare. om jag har någon tillgång till datorn, eftersom att den nu är lagad så lär den användas av någon annan för spel ikväll..


pusshej.

dagen idag är morgondagen du drömde om igår.

jag kan inte riktigt få in i mitt huvud att jag åker nästa vecka. jag känner mig inte stressad med något, mer än att hinna träffa alla, som egentligen var tanken i lördags, men det gick ju inte så bra. fick min lön idag också, mer än vad jag trodde jag skulle få, mkt bra ! så jag är på ganska gott humör nu. jag känner att jag börjar bli sjuk. helt tjock i halsen och tung i hela kroppen /: inte bra alls. gick och la mig typ tio igår. men nu har jag knarkat cvitamin och druckit varmt te, så känner mig lite lite lite piggare. skulle vilja lägga mig i ett varmt solarium, vilket jag nog kommer göra så fort killen från dell varit här och fixat datorn. känner mig som sagt jätte blek och det är kanske det som gör att jag känner mig sjuk också, för jag ser verkligen sjuk ut och jag måste ändå ha en bra grund innan jag far till värmen.

äh, nu orkar jag inte sitta här och skriva mer.. jag lovar att jag ska skriva en massa när jag är iväg. förhoppningsvis så händer det lite mer där nere än det gör här just nu ;P hehe. så jag hoppas ni stannar kvar och läser så ni får följa min resa.

i'm out ..


avskedfest.

jag är helt off här. jag känner inte jag har något att skriva om. jag kände mig stressad förut med allt inför resa och grejer, men det gör jag inte mer. jag har ju inga tider kvar på jobb, så jag gör ju inget om dagarna. visst jag har lite små saker kvar att fixa, måste gå till apoteket och sen lite andra små ärende. men annars har jag till och med börjat att packa, inte så att jag kommer använda mina shorts och klänningar innan jag åker ;P inte i detta snökaoset. icke!

det är svårt att förstå att det är så nära, jag ska åka lååångt borta och vara borta lääänge. från min familj, vänner, min älskling och  min lilla tise mise. åh ! det är jobbigt samtidigt som det ska bli så sjukt skönt att komma till värmen och komma ifrån sverige ett tag. och framförallt att få lite färg ;P haha, jag ser sjukt blek ut nu! knappt man vågar visa sig ute. tänkte jag skulle gå och sola mig idag eller imorgon.. får se om jag pallar ge mig ut i detta vädret.

har städat här hemma idag, diskat, gått ut med sopor, handlat och ja.. nu kan man bo här igen ;P men igår var jag så sjukt bakis så jag visste verkligen inte vart jag skulle bli av. fyfan. så fort jag rörde på mig trodde jag att jag skulle spy. jag var dum nog att svälja ner mina panodil med juice också, vilket inte var något bra val, för det fick mig nästan att spy ;P haha.. man är inte så smart och tänker efter när man är helt off i hela kroppen.

jag och li hade iaf lite fest i lördags. det var trevligt. men inte riktigt som jag hade tänkt mig. men jag väntar mig alltid mer. många som jag velat skulle komma kunde inte komma, vissa befinner sig på andra sidan jordklotet och andra är sjuka osv. vilket var väldigt tråkigt. men vi hade trevligt iaf. lite för mkt dricka kanske. men men ;P det som var jobbigast var när vi skulle ta oss till lokalen igår och städa ! fy fan vad det stank när vi öppna dörren, hahaha.. men det gick fort. så sen kunde man åka hem och bädda ner sig igen (:


när vi kommer hem li ska bli rika ;D haha.. man kan inte få allt på en gång..

rikskupong.

det har gått väldigt lång tid sen jag skrev, eller ? det känns iaf så. jag har inte haft någon dator och ingen tid heller för den delen. var ju som sagt i stugen i helgen, mega mysigt (: som alltid. förutom att jag har svårt att sova borta. men det får jag ju träna på nu i tre och en halv månad ;P haha.. i måndags var det jobb som gällde, sen var det hem och göra sig iordning, sen åkte jag och wah till väla, fikade lite och köpte kläder jag ska ha på mig på lördag ;D billiga! yes! haha.. måste spara varenda krona nu känner jag, har precis varit hos tandläkaren och blivit rånad, lagat hål /: helt bedövad i halva munnen, haha, känns så knas i tungan.

i tisdags var det frulle på espresso med tanja, vi lyckades slå ihjäl två timmar ;P helt sjukt så snabbt tiden går när vi umgås. snackar på om allt, även om jag var jävligt seg, jag var så sjukt trött, hade ont i huvuet (: men det var sista tillfället att träffa tanja innan hon åker iväg, så ja ;D hehe.. efter det åkte jag hem för att umgås lite med familjen, vilket första timmarna bestod av iman och sofie ;P haha.. sen satt jag och skrev och meckade med massa inför resan, kollade vad jag behöver köpa och vad jag ska ha med mig. när mamma kom hem gjorde vi sjömansbiff! åh så gott det är ;D mums! snackade massa, kollade på gamla foto och sånt mysigt (: sen var det dags att bege sig .. hem igen ? ;D ja, det var det ! hehe..

igår var det onsdag, då fick jag reda på att alla mina tider på sub var borta, det går visst inte så bra där, så alla extra tider rök! tråkigt, det hade varit några tusenlappar där, som jag hade behövt, mer än någonsin. men men, jag kan ju inte söka något nytt jobb nu precis ;P men idag ska jag jobba iaf. stängning. inte så kul. men men.. känner inte alls för det. vad gjorde jag igår då, jag var på maxi och handla lite, sen fikade jag med mysan på ebbas (: haha, my vår lilla rikskupong ;D

på lördag är det ferre !!!!

nu ska jag äta frulle..

pusshej

norra lökaröd.

befinner jag mig just nu i (: med karro och liselotten.. mkt mysigt och vi ska snart bege oss iväg till kristianstad och kolla kameror och lite så. lite sömn i natt men det får jag väl ta igen när jag kommer hem igen. sen är det god mat och mys som gäller ikväll och hem imorgon. direkt när jag kommer ska jag jobba, puh ! orkar knappt. men nu är det så. måste ha så mkt timmar som möjligt nu så jag får en massaaaa pengar ;D

nej, jag ska ta och göra mig iordning snart.

mina tankar i natt var helt sjuka.


jag skulle vilja förklara. men jag vet inte hur..


saknad ?

hejdå.

saffran.

är sjukt gott (: och jag sitter här och funderar om jag ska gå ner och köpa två påsar saffran på hemköp och baka lite bullar ;D men jag ska inte äta massa bullar och kakor egentligen. jag behöver verkligen gå ner. men men, en eller två bullar kan jag väl kanske äta, dom är ju sååå goda!

som jag gissade så hade jag ingen tillgång till dator igår. min här har slutat fungera. så man får passa på när den är ledig. vilket den är nu, när steffe jobbar. nu är katten helt galen, springer runt här och jagar en liten folie bit och nu for hon in i sängen och gömmer den bland täckena ;P hahah.. min lilla kiwi. hur ska jag klara mig utan henne i tre och en halv månad ;P söta lilla djur!

ska vi börja räkna ner nu kankse.. hur många dagar är det nu..22 dagar kvar tills jag åker. herregud jag kan knappt tro det själv. jag ska äntligen åka ifrån allt regnrusk och tråkigheter här hemma. weh! jag ska bli brun igen! jag ska slappa och göra ingenting, jag ska festa och jag ska se världen ;D jag och li. det ska bli så sjukt kul. kommer sakna min snutte här hemma, men sen har jag ju något att komma hem till sen också, så man inte blir helt deprimerad av att komma hem till samma tråkiga helsingborg. tre och en halv månad kommer gå fort. knaaas..

nej, nu ska jag ta och lämna datorn ett slag för ett besök på hemköp ;P


pussshej ;D

jag vet. jag vet inte.

en sak vet jag och att det är att det är jag som gjorde fel från början, vilket gör att jag, vi är där vi är nu. vilket är sorgligt och knasigt .. det känns tomt på något sätt och jag har suttit och funderat på hur jag ska kunna göra detta bra igen. jag saknar en av mina bästa vänner.

sen är där saker som jag inte vet. som bara poppar upp i huvudet ibland och man får sig en liten tankeställare. men jag kan inte hänga upp mig på småsaker, men jag ska vara ärlig och säga att jag är en krävande människa. inte på något jobbigt sätt, det ända jag kräver är lite uppmärksamhet, just för att veta att allting hela tiden står rätt till. för att veta att inget förändrats. mitt huvud är knas, mina tankar är knas och jag tror inte någon någonsin kommer att förstå.

jag har en massa tankar som surrar runt i huvudet. som jag inte förstår själv varför jag tänker. äh..

jag är lite lost just nu bara.

nu är spruta, apoteket och jobb som gäller.

hörs kanske senare. om jag har tillgång till dator ;P

hejdå!

lucky.

idag skulle jag egentligen ut och springa och sen ner och ta spruta hos läkaren. men min kropp gjorde så fruktansvärt ont så jag kunde knappt resa mig ur sängen. efter några värktabletter var dropp in tiden hos läkaren över så det får bli spruta imorgon innan jobb istället. jag kände att jag behövde göra något, så jag tog bussen ut till väla och gick en snabb sväng där istället, och en liten titt in på ikea. men ikea är inte alls lika kul nu när det är så rörigt och så lite grejer där. det får bli ikea malmö någon dag när älskling fått tillbaka sin bil istället (: bestämmer jag. hehe.

sitter och lyssnar på victor när han sitter och spelar gitarr och sjunger på msn. hehe.. det var ett tag sen nu, det är nästan bättre än radion ;P hehe.. inte samma låtar om och om igen.. han är duktig. surfar runder lite och tittar på internet., jag vet inte alls vad jag ska göra. jag orkar inte. min kropp är lite slö idag. hoppade av vid maxi på vägen hem från väla och sen gick jag därifrån. gick inom jysk också för att kolla lite nya rullgardiner till det nymålade rummet ;D

äh, nu får jag väl ta och vika lite tvätt..

byebye

det behövs ibland.

idag är inte min dag. jag har svinit ont i min rygg och har haft det i flera dagar nu. har knappt kunnat sova och så var man tvungen att gå upp och hämta tvätt imorse det gjorde inte saken bättre. tur att jag vakna iaf, för jag hade inte ställt någon klocka. nu är det snart dags för att jobba, bara fyra timmar som tur är. vetifan hur jag klarat det annars med denna onda rygg. men men.. inte så mkt att göra åt det, bara bita ihop!

och idag är det ju fars dag som jag hoppas att ni inte glömt bort, jag har köpt en tårta och sen blir en dags utflykt som ska planeras, det är inte lönt att köpa något till min paps, han har allt han behöver och har han inte det så går han och köper det själv direkt, och kläder har han så mkt så ja, garderoben skulle behöva en lite rensning (: nog jag som har köpt mkt där också. hehe ..


nej, dags att borsta gaddarna nu (:

byebye

galant.

nu är målning och slipning och all grovgöra färdigt. äntligen ! (: så jag kan få hem min katt igen.. hehe.. den har ju fått bo hos mamma och pappa nu när vi hållt på här. det har tagit ett tag och det ser lite kalt ut. men det ska nog fyllas ut med saker snart. vi måste få iordning allt innan det kommer några bilder. får se om vi kommer iväg imorgon för att köpa lite kabellister och sådant. om herrn i huset orkar ;P

ikväll har jag varit hos bä och mysit, med gotte och idol! aldrig fel. sen har vi skrattat åt roliga filmer och bilder på internet. och kollat lägenheter. vi har en fråga som vi inte fått svar på någonstans. hur kan man ha över 9000 dagar på helsingborgshem hemtorget, har man då varit medlem och samlat dagar i 24 år och fortfarande inte fått någon lägenhet ? det kan ju inte vara möjligt, eller ? hm. se om jag kan hitta svar på detta imorgon (: hehe..

nu är det nog nanne dags. är svin trött och har varit uppe sen nio och grejat här ..

gonatt gott folk !

målare

har jag blivit. därför jag är lite off ;P jobbar på dagarna sen när jag kommer hem är det måledags. målar stora rummet hos älsklingen. färgen är slut nu, så nu måste vi och köpa mer idag. vi som trodde det skulle räcka bra med tio liter, men icke! ;P hehe. äntligen bort med denna underliga konstiga färg som jag inte ens vet vad jag ska kalla den mer. men sen behöver jag ju inget namn på den mer eftersom att den är BORTA!! (:

var ju som sagt hos vaccinationsmottagningen i måndags. herregud! gamal äcklig tant var det jag var hos. jätte otrevlig och började hacka på mig direkt. jag sa att jag skulle åka till laos och vad vi skulle göra där och så. vilket då är sån här tubing när man åker på ett däck i floden och festar typ. då hade hon sett något program på tv och började säga att detta skulle jag inte alls göra, hon hoppades på att jag hade en jäkligt bra reseförsäkring som mkunde transportera hem mig när jag hade åkt ut för ett fall när jag hade druckit mig full och rökt på en massa. jag var helt tom, jag visste inte riktigt vad jag skulle säga, men sa det att jag ska inte röka på och supa mig väldans full. det är inte riktigt det min "semester" ska gå ut på. utan vi vill ut och se lite andra delar av världen, kan man få göra det utan dessa påhopp, bara för att andra gör det, betyder det ju inte att jag också måste göra det. ah! så irriterad jag var. och inte nog med det, då började hon också påpeka hur stor risk det var med hiv där. och jag tänkte nu räcker det. hon vill verkligen att jag ska typ stanna hemma från min resa. vilket inte skulle ge henne någon lön då eftersom att jag då inte behöver vaccinera mig. men jag sa då att jag inte hade tänkt att sex där nere ändå och efter vad jag har lärt mig så sprids inte hiv i luften ;P jag var så irriterad när jag gick där ifrån så jag visste inte vart jag skulle bli av. hon bad mig boka en tid om en vecka igen, och jag sa NEJ ! jag går hellre till min husläkare, för hon är så mkt trevligare. slut på det ! ;P

idag är det jobb som gäller igen, jobbar bara tolv till fyra, sen blir det ut och köpa färg som gäller. sen senare ska jag träffa sanih och john, vi ska äta lite gott på utposten (: klubban där , muuuums! hehe..

då fick jag äntligen skriva av mig. måste skriva att jag saknar karro.. vi har inte träffats på jätte länge känns det som. jag jobbar, hon jobbar, sen håller vi på med massa på varsitt håll, vilket är lite tråkigt. men vi har en helg planerad i stugan nästa vecka (: jag hoppas det fortfarande är aktuellt. jag slår nog en pling till dig ikväller (:

ja, dags att göra sig iordning för jobb (:

jag bjuder på lite före och efter bilder sen.. när vi är helt klara, det vill säga med lite möbler och sabina "pyntning" ;D weh!

byebye

tredje

känns som om jag inte fått så bra sömn de senaste dagarna. ont i kroppen och orolig på något sätt. resefeber kanske ;P det börjar närma sig. imorgon är det en månad tills vi far och eftersom att tiden går så sjukt snabbt så kommer det inte ens kännas som en månad. sjukt. försöker få inplanerat något med alla nu så jag hinner umgås med er lite. för sen ska ni ju sitta här hemma i tre och en halv månad och sakna mig och det blir ju inte så kul för er ;P haha, nej! jag kommer sakna er alla grymt mkt också. och min lilla tise kommer glömma bort mig ;P hon sov inte ens hos mig i sängen i natt, det var lite ledsamt.

idag ska jag till vaccinationsmottagningen och få sprutor, AH ! gillar inte sprutor. men det ska nog ska bra, tänkte att jag skulle ta mig dit lite tidigare för att se om jag kunde hälsa på john som ligger inlagd för något. tråkigt, men han blir bra snart igen. sen ska jag på bönan äventyr, det var sjukt länge sen eftersom att bönan nummer två har flyttat sig och alla hennes grejer och äventyr till lund istället. där håller jag inte till så mkt mer tyvärr. så vi går miste om en massa. vilket är lite tråkigt. men vi tar igen det när vi har möjlighet.

igår var jag hemma på middag, hade lilla tisen med mig. for runder och skulle upptäcka alla små vrå, tillslut var hon så trött så hon däckade i soffan. det var en massa diskutioner med vinter- och sommartid. alltid ! varje år.. man får liksom inte in i huvudet hur det funkar. blir det ljusare, blir det mörkare. jag har iaf fått klar för mig när man ska vrida fram och när man ska vrida tillbaka (: hehe.. varför allt detta klabb egentligen, vi kan ju inte ändra på tiden. helt knas egentligen.

nej nu måste jag hoppa in i duschen så jag kommer iväg sen (:

see you later.

vinpimplar.

sitter här i lägenh eten och väntar på att my ska komma. vi ska sitta här och pimpla lite vin och snacka skit. alltid lika trevligt. får hoppas på att katten håller sig någerlunda lugn också bara. hon ligger iaf och sover nu. men sen vill man inte att hon ska sova för mkt, för då sover hon inte i natt. och det är jobbigt ;P haha. studsa runt på en och bita en överallt. nu har jag en egen dator här också. den funkar inte jätte bra, men den duger så länge. tills jag ska åka, sen får det bli ett köp av en ny när jag kommer hem (: då ska det tydligen bli betalning av hyra också ;P hehe.. vilket jag hade gjort nu också om jag haft pengar till det.

idag har jag varit på ikea, väla och biltema med mamma. köpte lite smått och gått. lite svarta julgranskulor som vi ska ha i fönstret, pepparkaksformar, kavel och bakplåtspapper så jag kan baka pepparkakor av degen jag köpte ;D jag måste få lite jul innan jag åker ;P

nej nu pallar jag inte skriva mer..

kanske senare..

ha en bra kväll allihopa ;D

RSS 2.0