<3

helt jävla amazing är JOHAN PALM ! shit.

överfylld.

på saker att skriva så jag vet inte vart jag ska börja. sitter och kollar på idolrepriserna och jag älskar att se folk glada, det är något av det bästa som finns. jag är på väg att börja gråta när jag ser så glada dom blir när dom går vidare. vissa förstår man ju, jag vet inte riktigt vad jag tycker om nya juryn, dom är ju inte riktigt som den gamla. måste säga att man favorit är helt klart johan palm! ;D så grymt bra. och så ung dessutom.

konserten i fredas måste jag ju också kommentera. var och såg jason mraz på olympen i lund. han har ju en helt underbar röst och hans låtar är ju så härliga. men.. inte en konsert i något ih-liknande hus igen. det är inte så det ska vara. det är inga låtar man står och hoppar och skriker med i. icke. tänk istället en härlig sommar dag på sofiero, med lite picknick och jason mraz och hans gitarr på sen, underbart! och perfekt att bara sitta på sin filt att gunga med till. så nästa gång hoppas jag verkligen på något sånt, för ja visst hoppas jag på en andra konsert med en av mina favoriter, jason mraz !

när jag var på väg ner till knutan i fredes, för att ta tåget till lund. och jason mraz strömmar ur mina små hörlurar. så tror jag verkligen att jag ser dig. helt sjukt. dina ord var, tänk på mig när du här "i'm yours".. det räcker med jason mraz och jag ser dig överallt. knasigt värre. ändå befinner du dig andra änden av sverige.

igår, var det dags för en utflykt till göteborg/ullared. skulle hämta älsklings bil i järfälla. så vi gick upp ganska tidigt. och det var min lilla snuttes oturs dag ): som började med att det först är körförbud på bilen, sen missar vi bussen, går raskt ner till stan och inser att vi skulle bokat tågbiljetterna på internet, för dom var dyrare att köpa på knutan. väl på tåget upptäcker vi att vi inte ens får sitta med varandra. bläh ! sen tar älskling bussen till järfälla från centralen och jag spatserar bort till nordstan, arkaden och kompassen. dom borde sätta upp trafikljus inne på nordstan en lördag-lönehelg, herregud med folk! och det var kö in på systembolaget och folket som lyckats komma in i butiken kunde ju knappt röra sig. jag går sedan till mitt favorit café condecco för att köpa en kaffe, men icke! kön räckte utanför dörren, kaos i hela götet! tillslut hittar jag en lagom kö på espresso house inne på arkaden. sätter mig på en bänk utanför nordstan. tillslut är det dags att gå tillbaka till stationen för att bli upphämtad. men älsklingen får utbrott och hittar inget vidare i göteborg, men efter mycket om och men så hitta vi varandra. äntligen på väg mot ullared! trodde vi..

BANG !

vi står vid trafikljuset för att köra ut mot motorvägen och då kommer en go gubbe och kör på oss bakifrån. herregud vilken smäll. lite små ont i nacken fick man, men den gick över. så då fick vi stå och fiza och dona med det en tid och tillslut så ordnade väl sig och vi kom iväg igen. och in på ullared för bara en timme.. tappat all tid . herregud vilken dag! men vi kom hem tillslut.

sen blev det utgång med pau. först en massa trams hemma hos mig. skit kul hade vi faktiskt ;P bara vi två. det var en lite ems och sabbs kväll i oktober 2006, då vi hela tiden sköt upp buss tiden. haha.. vi skulle tagit bussen ner vid elva. fem i halv ett tog vi den och då höll vi på  att missa den också ;P sen ner till utposten och där sjöng vi får fulla muggar och hade en super duper kväll. sen var det hemgång när dom stängde.

och här sitter jag nu och försöker komma på vad jag ska göra för mat till oss idag (: något förslag kanske ? om ni har orkat läsa hela vägen ner här. fy fan vad jag har skrivit och ändå har jag nog inte riktigt fått ur mig allt. för jag har skjutit upp skrivandet. men jag har inte riktigt haft tid som ni kanske märker ;P hehe.. men huvudet är fullt med tankar och grejer.. det kommer mer, håll ut ;D

pusshej sålänge.

Jason Mraz

ska jag till lund och se idag ;D det ska bli svinkul. och det är slutsålt så det blir nog asmycket folk. weh!

jag har inte så mkt vettigt att skriva idag, tyvärr.
snart slut på säsong 2 SATC ;P
räkningar betalda idag /: blöh.

återkommer med bilder ikväll eller imorgon (:

pusshej ha en trevlig dag allihopa ;D

CHARICE PEMPENGCO

jag tror jag bölar sönder mitt ansikte just nu. herregud, denna ungen är ju helt amazing ! sitter och kollar på oprah (just för att det är programmet efter våra bäst år, javisst!) det handlar om americas most talent kid och herregud. en femåring som kan spela piano och själv skriva noter till egna låtar. helt otroligt iaf (:

här hon tillsammans med en av mina favoriter celine dion.

http://www.youtube.com/watch?v=EbtfTh1_vrM&feature=related

nej nu måste jag ta på mig lite och städa undan  här, för sen kommer lillis..

pusshej

sudoko.

jag har idag börjat försöka lösa mitt första sudoko, helt fast i det. satt på bomb med sofie, adrian och deras kompis som jag inte blev presenterad för. jag och sofie delade på en pizza samtidigt som vi satt och försökte lösa våra sudoko. sofie har hållt på med det länge och försökte lära mig hur man skulle tänka. men jag vill nog helst komma på det själv, och jag tror det går bra. har precis varit och köpt en sudoko tidning så nu ska jag sätta mig ner och försöka träna lite.

li (: ska vi göra lunch hos mig imorgon, eller ska jag komma till dig ? och en massa reseplanering (: åh ! kul det ska bli.

is this right? can't stop thinking about it.



power, not truth

precis stigit upp ur sängen och har lite smått ont i magen. men det går väl över. sitter eller rättare sagt ligger och titar  på smalville. det är nog ganska gamla avsnitt om jag förstått det rätt.

igår när jag var hemma berättade min mamma en rolig sak. vi har inte kakel i vårt kök utan vi har en glas skiva som ifört i två skenor istället. den är ju ganska tätt in mot väggen men det var ändå en fluga som lyckats flyga in bakom glaset och min mamma hade stått och knackat och haft sig på glaset för att den skulle flyga ut därifrån, halvvägs ut hade den vänt håll igen, men till slut hade hon lyckats ;P haha, som jag skratta när jag hörde det.

snart dags att göra sig ordning. ner till stan för ett besök hos "doktorn", sen får vi se vad som händer och sker. ska karro till ingela idag så kanske det blir en sväng dit också (:


uppdaterig senare (:

pussokramskumbanan.

hejhopp.

avsnitt 7 säsong 2 .. carries klänning på bröllopet.. GE MIG ! ;D

avnitt 12, säsong 1

där carrie bradshaw är, där är jag.vad töntigt det lät. men där hon befinner sig känslomässigt och så i avsnitt 12, säsong 1, där befinner jag mig också. just nu.

väntat i två dagara och äntligen. det blev tre avsnitt av säsong två igår. sen tog jag bussen till älsklingen. blev lite tv och mys bara. sen var klockan rätt mkt och det var nannedags.

idag sitter jag här, i soffan och väntar på att veckans repriser av idol ska börja. sen ska jag till mormor och äta middag. mysigt. är på bättre humör idag. kände mig lite nere igår på något vis.

idol är nu försenat en minut.. bläh !


ikväll, mord i sinnet och supernatural ;D


lördag kväll.

hemkommen från stan. det blev god mat på harrys, det gillar vi! en promenix på stan, en sväng inom bogge och en massa snack. det var kul. det behövde jag. även om det bara var en liten stund.

nu sitter jag här hemma igen, det är lördag och de flesta ska ut. det ska dock inte jag. inte en chans. att jag gick ut förra helgen ångrar jag som fan, för det sög ! kanske film med my om vi pallar. men min kropp är helt seg nu. det kommer sluta med att jag ligger nerbäddad själv i soffan med en stor fet jävla chips skål. och en andra säsong SATC rullandes på tvn. det är nog så det får bli. för det händer tydligen inget annat trevligt som inte inkluderar sprit.

jag förstår inte.

äh, dags att laga lite mat till pappsen. som inte fått i sig något annat än mackor idag när mammsen inte är hemma ;P


bye bye.

angels wings.

det blidde tyvärr inget tanja-flumm-äventyr idag. ingen bil och massa annat. så nu gör jag istället mig iordning för att träffa mysan. efter att ha suttit i soffan och kollat färdigt första säsongen på SATC . vad ska man ha på sig. nu är det en sån där jobbig tid där man antingen tar på sig för mkt eller för lite. igår hade jag två långarmade och en jacka, det blev på tok för varmt, men det funkade i torsdags. får räcka med en tjockstickad polo idag (: älsklingspolon. snart två år gammal och köpt på lindex . hehe, intressant va?

westlife strömmar ur högtalarna, varför ? för att jag tycker det är soft, kanske inte rätt ord att använda. men jag gillar det iaf. gammal musik funkar alltid. och när det gäller gammal musik och man bara ska glida runt här hemma alldeles själv så är det westlife och lutricia mcneal som gäller.

undra hur det gick hos karro igår, hur gick det karro ? (:


ska man gå osminkad idag och se ut som ett monster ;P alla mina grejer är ju hos älsklingen. får gå och se vad syrran har att erbjuda.



slänger in en trevlig bild (: me and omar för någon vecka sen, ute på festligheter.
happy happy



there is no way.

godmorgon alla glada. uppe med tuppen, njae. varit uppe en timme nu typ. gick och la mig hyfsat tidigt så är inte speciellt trött. plus att sova är ju det ända jag gör nu för tiden känns det som. idag hoppas jag på en utflykt med tanjs, vi har ingen bil bara. men det får vi ju helt enkelt lösa på något sätt. länge sen jag träffa tanja nu, nu när hon jobbar och sliter så mkt och pendlar till danmark varje dag. usch, jag säger bara, att jag vet hur det känns och hur tråkigt det är att inte ha någon energi över till något annat när man kommer hem.

eftersom att det istället för sex and the city blev film igår. final call visades på ettan igår. den var ok faktiskt. annars var killen som hade huvudrollen ganska snygg så ;P haha. så det blir nog några avsnitt av sex and the city nu. i väntan på att tanja ska höra av sig.. förvånar mig inte om hon gör det precis när jag sätter mig i soffan ;P


to be or not to be, that's the question.

det gjorde det långt ifrån bättre.


be back later (:

i've got so much love in my heart

sitter nu hos karro. hon är i duschen och jag har städat lägenheten. hon ska ha besök ikväll och bjuda på mat och grejer. myspys. hoppas på att det går fint.

halva säsong ett på sex and the city är färdigtittad. nu är nästa halva och säsong två som gäller ikväll. hoppas vi har något gott snacks hemma att tugga på. imorgon vill jag baka scones. men det så mkt jag vill och säger att jag ska göra, som aldrig blir av.


i got my hands on a miracle


dags att stänga ner och hjälpa karro.. 

don't worry, be happy !

fredag idag, det känns inte alls som fredag, jag vet inte vad det känns som. vaknade först vid sju, när folk började föna hår och grejer här hemma. lyckades somna om och blev sedan väckt av älsklingen vid tjugo över åtta. orkade inte gå upp och somnade igen. när klockan väl ringde vid halv tio, snoozade jag i över en timme. man ville ju inte ta av sig täcket när det utanför var så fruktansvärt kallt. hösten är verkligen här och knackar på dörren nu. det ska bli mysigt. men det gäller att öka värmegolvet nu (: så man lyckas stiga upp på mornarna utan att frysa till is.

 den här fina är nu min (: och jag sitter och tittar på första säsongen nu. fick ta en liten paus bara ;P

idag vet jag inte riktigt vad som händer och sker. men inget som har med utgång att göra iaf.
återkommer senare idag.

pusshej.

körkortsutbildning.

har varit på kurs idag. och det var skit kul. trodde det skulle vara en långtråkig kurs som skulle få mig att somna. men icke! jag skratta nog mer än jag inte skratta under tiden jag var där. det var bara jag, min mamma, min pappa och min syster som snacka och svara på alla frågor hela tiden. haha.. ja, det var roligt! men dyr underhållning.

topmodel blidde det när jag kom hem, missade första tjugo minuterna. så fjöntigt det var när claire bråkade med domeniqu(hur fan stavar man det?).. så jävla omogen är claire.  men kul att se när dom bråkar och tjafsar.

nu är det hell's kitchen som gäller.


temakvällar.

åh, vad jag saknar och behöver temakvällar igen. alla utgångar suger och det finns inget kul i stan. ge mig temakvällar igen. för dom kvittade vad det var för folk ute, om det var lönehelg eller vad för ställe som hade öppet. för det fixade vi själva.


bowlingfylla -07




tvspelsfylla -07



ghfylla -07


så bb, när du är hemma är det dags för nytt tema ! (:
någon som har några bra förslag ?

överraska mig !

snart är denna veckan slut också.. det är nästan lite läskigt så fort tiden går. man hinner knappt med.. någon som kan sätta en käpp ihjulet och få det att gå lite långsammare. icke det nej. det är bara försöka hänga med och försöka hinna göra allt man ska göra.. ändå sitter jag bara här i soffan och gör ingenting nu .. men jag har ätit frulle, diskat, bytat påslakan och precis stigit ur duschen. ska försöka göra mig iordning nu för att sedan cykla hemmåt. ska försöka tillaga lite mat till the la familia ;P sen ska jag på körkortsutbildning för att få mitt övningskörningstillstånd .. massa klabb med det där nu för tiden. varför var allt mkt bättre förr ? för att världen inte ställde lika höga krav på en ? hm.

igår var det väla med wah och micka som gällde. sen blev det en runda på ikea i väntan på att karro skulle sluta jobb. sen åkte jag och karro till maxi för att handla. sen for vi vidare hem till henne för att laga mat. något av det knasigaste jag har hört, det var ett recept karro fått av en av sina arbetskamrater, man stekte först purjolök, sen stekte man kycklingfilé i fina bitar. vispade ihop vispgrädde mango chutney och majonäs.. jag vet det låter inte alls bra ;P men vänta bara .. hehe .. sen la man det hela i en ugnsform. in i ugnen i tio minuter och sen mosar man grillchips över det och sen in i ugnen i ytterligare tio minuter. så chips får lite färg och sådär (: sen lite ris och sallad till det. jag hade väntat mig lite mer smak på detta, men det blev det inte.. det var ok, det var mest sött.. men man kan ju exprimentera med det och använda lite mer kryddor eller någon annan chipssort (: lycka till om ni får för ett att testa. ugnen ska stå på cirka 175-200grader! (:

dags att göra sig iordning, gå ner med sopor, panta burkar och diska undan efter frullen. sen är det dags att dra sig hemmåt.

pusshej.

onsdag.

jag kör vidare på lite dålig uppdatering och tråkiga rubriker. har en massa bestämt hela veckan. vilket känns skönt. visst jag har ju mina lediga stunder också. som nu tillexpempel. nu sitter jag här i soffan och försöker på rätt på inredningen här i älsklings lägenhet. det går inget vidare eftersom att jag inte har något måttband ;P men men.. det går ändå.

har redan varit en runda i stan med karro. och ska snart till väla med micka och wah. skulle egentligen handlat inflyttningspresent till simon. men det blev inställt på lördag, så vi skjuter väl upp det. vilket gör att jag inte behöver stressa ifrån göteborg på lördag (: skönt.

kom och tänka på en liten grej som jag trodde när jag var liten. jag trodde att under varje lyktstolpe, så satt en liten gubbe och trampa på något cykelliknande sak för att gå igång lampan. haha.. sen var där liksom gångar under marken, för att varje gubbe skulle komma fram till sin lyktstolpe. allting var så kul när man var liten. alla problem fanns liksom inte. nu är det så mkt man måste tänka på och göra..

nu måste jag göra mig redo.

pusshej

tisdag.

här kör vi med tråkiga rubriker ;P men det får va så just nu. min hjärna är tom på annat. har precis lagat mat här till mig och älsklingen. skulle egentligen bli tacos. men det blev istället thai kyckling curry med ris. massa gott. snart ska bege mig till karro för att äta morot och gurkstavar med dipp och se på toppis ;D

dagen har annars gått åt att gå ner i stan, lovat mig själv att jag ska ta minst en lång promenad om dagen. sen gick vi en sväng på stan och sen blev det waynes och varmlala ;D gottit.

har äntligen hittat en långarmad spetströja, köptes idag på ginatricot. ser inte rikigt ut som jag ville att den skulle göra. men men.. den får duga så länge (:

nu ska jag avsluta.. baby ska ha datorn ;P

pusshej !

måndag.

ingen uppdatering igår. dåligt. men jag för bakis för det tyvärr. kunde inte röra min kropp utan att må illa. jag märker inte ens när jag blir nu för tiden. men dagen efter märker jag att det blev lite för mkt. men men.. kvällen var sådär, som vanligt. helt ok hemma hos max. men sen blev det som vanligt tivvan.. vilket som vanligt bara gör en besviken och förstör kvällen. det är verkligen slut med utgångar nu på ett tag.

igår skulle jag och snutte gå på japanska restaurang och sånt. men det orkade inte min kropp. haha.. så han fick gå och köpa mat på donkan istället, det var riktigt gott. sen var tv som gällde hela kvällen (: men fy fan vad jag mådde! bläh!

ny vecka, igen, känns som det var igår jag skrev det sist. men icke. veckorna springer iväg.snart är det dags för resa..

nej det får bli en lite senare uppdatering..

nu ska jag slappa i soffan och kolla på tv ;P


kvällens outfit.



klänning från gina tricot.
svarta strumpebyxor

sen blir det mina silvriga thomas sabo smycken till det.

men skor ? hm..

vit helg.

no way ! never. det kommer aldrig bli så. hur mkt jag än vill och vet att jag klarar det. men idag, alla andra ska ut. jag är hemma själv. ska jag bara sitta här och ruttna då ? inte en chans. nu blir det det att göra sig iordning snabbt. sen förferre sen tivvan (: som vanligt. behöver ju inte säga något mer än utgång så vet alla vad det betyder. iaf när det gäller mina utgångar. i need something different.

pau är på väg hit. sen ska vi till johan. eller till johans kompis rättare sagt och sen blir det stan. så nu är det rappalainen.


tomorrow i'll be gone.

lyssnar på gamla absolut music skivor (: yeah !

you'r everything..

and i'm ?


nu har jag legat och läst nästan två timmar. kommer ingenstans i boken känns det som. vill bara få boken utläst så jag kan börja på en ny. jag är sugen på något att tugga på, som vanligt. småätare-sabina. godis, chips, nötter eller egentligen vad som helst, men godsaker är ju aldrig fel. men nej, här sitter jag med mitt glas vatten och ser putt ut istället. jag är inte på humör idag. varför vill jag inte ens gå in på.

jag är en känslig person.

imorgon är det iaf brunch med karro, det ser vi framimot . äntligen ! så låt denna dagen vara över snart.


fortsätter tävling livet ? jag saknar det där lite grann..

nothing

.. more to say.


jag vet inte.



det enda fredagar består av är utgång och sprit. jag orkar inte. så vad ska man göra idag ? smsa till li och säga att jag följer med ut en sväng ändå ? åh.. antingen det eller sitta hemma och trada. äh !


ap-samtal idag, trevligt!

dagisfröken..

.. är ordet som ger dig 10.000 på momento ! blöh. har hållt på hela morgonen med att städa mitt rum. dammsugat alla lådor. dammat och gått på. men fint blir det. inte riktigt klar. behövde en paus bara. kanske dags att slänga ihop något lunch aktigt. innan mitt favvo program börjar, våra bästa år! jag måste vara desperat! haha .. men sånt är livet.

senare idag är det dags för lite allvar.


för snart tre år sen så sa jag och K att inom fem år bor vi i göteborg. göteborg har alltid varit min favorit stad, det kommer den nog alltid att vara. jag har tänkt att jag ska fortsätta hålla mitt löfte till mig själv. men samtidigt måste jag tänka ut något jag vill göra i göteborg mer än att bo och njuta av den fina staden. vill jag jobba ? vill jag plugga ? vad vill jag ? innan har mina tankar varit att plugga, men vill inte ha massa lån sen. för boende och allt. men jag tror jag har en ny tanke. vilket nog får förlänga tidsplanen lite.

jag är vilse i mitt eget huvud!


dags för lunch och tv-tittande.


see you later alligator !

28 veckor senare..

..ska aldrig jag inleda mitt inlägg med igen.. för jag ska varken se den där filmen igen och det ska absolut inte dröja så långt tid mellan mina inlägg, någonsin! i promise ;P vi har som sagt kolla på filmen och jag tyckte väl att den var ok, varför ska alla filmer sluta så kasst ? blöh.. det suger.

föresten.. något som gjorde mig arg innan .. jag var på väg hem från farmors koloni och cyklade förbi en skola där alla skol barnen rusade ut från för att dom slutat för dagen.. alla stojjade och hade sig, skrek en del och så vidare. men vem bryr sig ? dom är barn och ska väl få leka och hålla på så länge som kan.. då är där en liten tjej som lånar en killes cykel med bakåt tramp och börjar skrika bak till honom och frågar hur man bromsar cyklen.. då går där precis ett gamalt par förbi och gubben öppnar flabben och skriker "håll käften, ungjävel!" till den lilla flickan. jag tappa hakan. hur kan man liksom ? är det bara jag som överreagerar? fick inte han leva och ha kul när han var liten eller ? ska det gå ut över barnen nu för det ? flickan såg ju för fan helt tårögd ut.. och som vanligt ångra jag inte att jag skrek något tillbaka till gubbjävlen!! ÅH!


hjälp mig förstå, hjälp mig hitta hem.


dags att dra täcket över kudden och vänta på ännu en ny dag ..

wilma


i'm a wild woman.

jag är stolt över mig själv. jag har ännu en gång inte spenderat hela dagen i soffan, underbart ! blev iofs väckt utav några klotterborttagare nedanför fönstret ! AH ! så irriterad jag var, inte bra att vakna så inte. men det var inte så farligt. upp och röja undan lite, diska och så. sen käka lite lunch. sen bikade jag iväg till min farmors koloni stuga. där jag träffade min faster och hennes hund, helt underbar är den! satt och fika på min farmors altan och hade det jätte mysigt. sen var det dags för min cykeltur att ta sig vidare hemmåt, för att göra mig iordning och duscha osv.. mamma kom sen och hämta mig. vi åkte till pappas jobb där jag blev en kjol, två koftor och en hatt rikare. sen blev det hämtmat, graffiti och köp av blommor till min älskade mormor som fyller år idag, gratttiiiis ! ;D

nu sitter jag här. sen blir det film, 28 veckor senare. ska ses med sanih, john, my, mammsen och pappsen (:

nu ska jag se om tvättningen av mina converse är färdiga. så jag kan se om jag kan få in lite annan tvätt i tvättmaskinen. har en massa tvätt som jag kom hem med idag ;P jag som aldrig tvättar. herregud hur ska detta gå. ser ni mig naken på stan i veckan så är det för att jag tvättat sönder mina kläder ! haha..

återkommer senare .

(:

hey!

ännu en dag är slut och jag har som sagt ändå fått gjort en del. jag har varit och hälsat på karro och vi tittade på toppis, gud vad vissa brudar är störiga ;P haha.. nu sitter jag här och glor på sex and the city, funkar alltid! snutte ligger här och nannar i soffan, (: borde också sova. så jag inte sover bort morgon dagen.

måste ner i stan imorgon och fixa med min piercing som blev inflamerad, så jag fick ha den ur några dagar och nu får jag inte i den igen. kanske ett tecken på att jag ska ge upp min älskling egentligen, men icke! jag gillar den ;P

snart är det inte lång tid kvar tills vi ska resa, helt sjukt så fort tiden går. för fort ! ah ! jag blir rädd att jag ska slösa massa tid på ingenting och inte hinna med allt jag vill göra. åh! har så många idéer och grejer som jag måste få ur skallen. but i don't know how ! rättstavat nu karro ? ;P haha ..  min engelska är usel. jag vet om det. därför jag inte använder den allt för ofta. hoppas på att få använda den lite på resan, sen blir det en kurs när jag kommer hem (: 


sex and the city är slut och 2 ½ men började precis och jag ska inte fasta vid det också. dags att stänga ner och gå och nanna kudden..

goodnight everybody !

i think i´ll start a new life

jag tänker för mkt hela tiden. planerar varenda steg i minsta detalj. jag vet vad jag vill göra, jag vet vart jag vill, men var är orken till att göra det möjligt. än så länge har jag inte kommit någon stans. mer än att jag är en biljett till thailand rikare. vilket betyder att en av mina viljor och önskningar kommer att gå i uppfyllelse. en prick att stryka på listan. finaly!

det kommer fler och jag ska, jag ska, jag ska lyckas! vi ska lyckas ! i can do this!

idag har jag fått ärende gjorda på banken, varit och lämnat böcker på biblan och fått en föreseningsavgift på 27kr , weh! ;P hehe. sen fick jag köpt nya true match mineral foundation, jag är lite osäker på om jag kommer gilla den. lite imot att byta ut dom jag brukar ha, för då vet jag att det funkar och blir rätt. köpte även en fransväska som jag sålänge letat efter ;D

det blev även en lunch med wahis, mkt trevligt. vi var på k&co, det var grymt länge sen jag var där. det var när man gick på gymnasiet och vi satt alltid uppe på terassen när vädret tillät det. cibatta men kycklingchiliröra , ÅH ! gott som fan. vi gick sen en runda på stan för att klura lite på vad vi ska ge till simon i inflyttningspresent, tror vi har en riktigt bra och fin idée ;D !

nu sitter jag här och kollar på cityakuten. tänkte jag skulle ta och beställa mig lite inredningsbrochyrer..

ikväll blir det toppis hos karro.

pusshej ! (:

07.37

det är inte så ofta man är uppe så här tidigt numera. men nu blir det lite jobb idag (: inte mkt men det är ju ändå lite pengar. jag som för en gångs skull hade planerat en massa idag. jag skulle till biblan osv. jaja, bara skjuta framåt. ikväll blir det iaf en långt omtalad fika med sara (: finaly!

får väl göra mig iordning, papsen kommer snart och hämtar mig ju..


you are the best!

butterfly.

kass som fan på att uppdatera. men jag har inte kännt för att skriva alls. oftast brukar det var att man vill skriva av sig men det blir inget vettigt att skriva. nu .. ja jag vet inte.. flumm till max. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva den här gången heller iofs. palla rabbla upp allt man gjort.. fast lite sånt blir det ju hur man än gör..

helgen skulle varit alkohol fri, men en viss person skulle hem till helsingborg och hälsa på så då fick man ju offra sig. men det blev inte alls så som jag tänkt. så utgången var grymt onödig och jag kunde lika bra stannat hemma. förferren var helt ok, utposten helt ok, pl lukta kräk och där var på tok för mkt folk. tivvan var precis som det brukar. vilket inte är som jag vill ha det. så jag ger upp det här med utgångar nu på ett tag. finns vettigare saker att hålla på med..

igår var man sjukt bakis. skulle på brunch med karrosen, men jag hade nog inte fått ner så mkt mat i magen där tyvärr. pappa ringde lite senare och frågade om jag skulle med han till tyskland. då fick man ju ställa upp. sitta i en bil några timmar kan ju inte vara så ansträngande. vägen ner var ganska jobbig, men det bättrade sig. som tur var ;P inga häftiga svängar på motorvägen, annars hade det nog inte gått så bra !

denna veckan händer lika mkt som förra och nästa också för den delen. jag har försoffat mig helt. jag måste röra mig, göra saker, VETTIGA saker. vilket inte betyder ligga ner bäddad i sängen halva dagen, gå upp lagom till våra bästa år.


jag ska verkligen bättra mig ! men jag känner bara att ända gången jag behöver få något ur mig och kan skriva om något är när jag är nere och har en massa tråkiga och depprimerade tankar om denna onda hemska jobbiga värld. och det känns inte som det skulle vara intressant för någon alls att läsa. eller så blir det bara en massa rabblande om vad man gjort.. vilket visst ska vara med .. men på ett annorlunda sätt och bara inklämt i något annat roligt.

blöööh. kan man bli mer uttråkad !

miss you darling !

don't.

har inte pallat blogga, har inte haft något vettigt att blogga om. har varit nere och bara inte orkat. ibland har man perioder då man försöker hitta något riktig anledning till varför man ska kämpa vidare här. vad det ger mig och alla andra. vad som ska hända sen. hm, det lär ta tid innan jag är där jag var förut. när jag glädjes för allt. men jag kommer dit.. hoppas jag.

resan är bokad, det är så otroligt skönt. att jag äntligen ska få komma iväg härifrån. det enda som är tråkigt är att allt är detsamma när jag kommer hem.

jag minns så mkt och jag saknar det.


dags att göra lite vettigt idag..

ny vecka

igen, tiden springer iväg och jag får inte gjort ett skit känns det som.

helgen har varit fylld med fylla som vanligt. nästa vecka, nästa vecka efter det och nästa vecka efter det, blir det ingen fylla. trött på det, inte kul längre och man mår bara piss dagen efter, det är inte värt det längre. inte någonstans.

på något sätt längtar jag efter hösten nu. ta på sina mysiga tröjor, höst jackan, knästrumporna och stövlarna. åh ge mig.

jag har inget vettigt att komma med idag. inte just nu.. så jag ska nog inte skriva mer nu ;P


maybe i be back later.

RSS 2.0