tjugoåttondenovember.

jaha, då var man hemma, eller det har jag varit en timme typ. jag har tabbat mig rejält och fått färg på mitt nyslipade golv /: icke bra! jag har skrubbat och haft mig och det går verkligen inte bort. vad ska jag göra ? andra tabben nu. första gången jag skulle laga mat så glömde jag ta bort "locken" på spisen, isch vad det lukta bränt ;P hehe.. men det fixade sig.

har jobbat hela dagen och är super trött. käkat pizzan som blev över från igår. och det är inte ett skit att kolla på på tvn. tråkigt. men jag ska snart sova ändå. för jag jobbar tidigt imorgon. igen. har bara varit ledig en dag denna veckan och är inte ledig förens på fredag och jag är redan helt slut. /:


hoppas ni har en trevlig helg och super satan för mig med. jag minns inte ens när jag var ute sist. jag minns inte riktigt vart mitt liv tog vägen, för om jag inte minns helt fel så hade jag ett. underbara vänner som jag hann träffa iaf minst en gång i veckan, föräldrar att hitta på saker med, en pojkvän att längta efter och ett jobb som jag trivdes på. nu vet jag inte riktigt vad jag har och vad jag har tid med. allting kändes så bra förut.



gonatt och sånt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0