onlyforyoumyfriend.

idag är det K's dag. idag skulle du fyllt 23år min vän. jag har på något sätt accepterat att du inte finns här mer. men jag har dagar då jag fortfarande inte förstår varför det skulle bli såhär, varför skulle detta vara den bästa lösningen. och det vet jag ju också att det inte var. men jag får ju lita på dig och jag vet ju att du har det bra nu. men vi saknar dig, vi tänker på dig och vi älskar dig precis lika mkt ändå. jag hoppas att du har haft en fin födelsedag och vi ses snart igen älskade vän.

idag har jag försökt sova länge. min pollen allergi håller på att ta dö på mig, men jag försöker så gott jag kan. jag och micka åkte sen och hämta min syster för att sen åka till åstorp där jag skulle tatuera mig. jag var sjukt nervös, så ont i magen! hehe, jag vet att det inte gjorde ont sist, men det kändes som om det blev mer känsliga ställen nu. men det gick bra till slut, bakom örat kändes det inget alls, det jag var mest rädd för, foten var dock lite känslig på vissa ställen, men inte så farligt. nästan så att jag gillar smärtan imellanåt ;P hehe.. nu vill jag bara göra mer, farligt det här, beroendeframkallande.

efter det så åkte vi hem till mig och gjorde pastasallad. sen blidde det stan för att träffa wah och sara. in på telenor en snabbis för att lämna min giftiga orm till andre ;P haha.. sen hem till karro, iväg till kyrkogården och sen ner i stan för att käka och lite shopping. väl hemma så kom my på besök en stund och har nästan precis gått. en fullspäckad dag med andra ord.

occh nu ska jag slappa en stund, sen blir det bingen.


gonatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0