beginning to get my point.

musik inspirerar. grymt .

kan knappt lyssna på Panic mer, det påminner mig bara om tiden på bk. visst jag kommer alltid minnas bk. jag lärde mig mycket där och lärde känna många nya människor. och det är ju därifrån jag har fått min lilla tramsa emelie :P love you.

nu är sabina hemma från karlstad igen. samma sak där. var lika skeptisk till att åka dit. var ju likadant med turkiet till en början. men när jag väl är där så kan jag verkligen slappna av och njuta. jag behöver det här miljöbytet. mina tankar hamnar någon annan stans och det är så skönt. funderade på vägen hem idag. en massa. vad jag egenltigen vill göra med mitt liv. jag måste komma fram till det. tänk om man bara skulle ta och flytta upp till karlstad. jobba lite. grymt sköna människor där ju. fast göteborg är ju mitt mål (vårt mål, K)  sen funderade jag på om jag skulle plugga. bara hitta någon kulig design grej någonstans. bara någon kurs eller så. bara för att komma någonstans. och inte tro att jag ska få allt serverat. mkt som man vill. men nu ska jag inte bara vilja och låta det rinna ut i sanden. utan nu ska jag ta den här viljan och göra den till verklighet. kämpa.

först ska jag hitta ett jobb. ett jobb som intresserar mig. så jag kan spara lite pengar.

i december blir det thailand. snålt med pengar har jag ju. men det får lösa sig på någon vänster. får prata lite med mamsen ikväll. hon får sponsra mig lite. annars vet jag inte hur jag gör. men som sagt det löser sig.


idag ska jag och ems mysa och kolla lite filmis. inte träffat henne på flera dagar. det har jag iofs inte gjort med någon. men det ska vi ändra på. imorgon ska krystoff titta förbi. då blir det också filmis, värsta mysveckan det här (: sen på fredag så ska jag med ems till lund. för då ska hon börja i skolan (: måste följa med som stöd. sen ska vi gå och fika lite och sånt mysigt. sen på kvällen, blir det bort till familjen bertram och planera thailands resa. hoppas det blir fint fint. lördag, behöver väl inte säga så mkt. blir nog ett litet besök på tivvan. men på dagen ska jag faktiskt jobba som fotograf på ett bröllop, får ta och öva lite nu. lite nervös, har aldrig gjort något sånt förr. men det ska bli kul. älskar fota (: söndag, blir det ett lite försenat kalas för mig och papsen.

men hörre dudu, micksis. (: vart blir får fest av, det är folk som undrar . vi får komma på något bra med det. bättre sent än aldrig, eller vad säger ni allihopa, lite fest säger man väl aldrig nej till.


välkommen sabina.

hejdå allihopa.

älskar och saknar dig så K . <3

Kommentarer
Postat av: Emelie

jag hittades på burger king hahah.. låter lovande ;P Japp på fredag blir det lund med myyyyys ;D

2007-08-29 @ 23:32:39
Postat av: Li

Välkommen hem min vän :)

2007-08-30 @ 08:46:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0