poolen eller stranden idag flicköö ? (:

haha . jag kommer aldrig kunna släppa det. igår var så man ville inte gå upp förens det knackat på dörren. det enda som är skönt med att vara hemma det är att kylskåpet är fullt. man kan gå och titta i det hela tiden, ta något att tugga på och när man kommer tillbaka nästa gång är där fortfarande ngt kvar som man kan ta och tugga på (: man får ju se ngt positivt med att vara hemma .  nu hade vi legat vid stranden eller poolen och pressat. sen hade vi gått upp maymi , till toasten, lill-toasten, tjena mitt bena och simon såklart, lånat bossens tändare för att jag alltid glömde min överallt. toasten kommer och säger "svenska söta flicköö" och kommer samtidigt med menyn. vi behöver inte säga så mkt, det ända vi tänker beställa är vatten och nachos :D åh, jag saknar det så sjukt mkt.

vill inte vara här hemma i kylan och tråkigheten. det finns mer att upptäcka. vi skulle missat flyget . blö .


har fått ny mobil föresten. förstår den inte alls. det kommer ta tid :P

image98

Kommentarer
Postat av: Emelie

ja kom vi går ner till stranden sen vid 2 till poolen. Äter vid 3, poolen igen, sova lite, ut o äta 9 o sen FEEEEEEEEEEEST ! eller vad säger du? det vanliga? salt?

2007-08-24 @ 13:55:01
Postat av: Sabina

du får mig att börja gråta. jag vill bara tillbaka nu. saknar dom. saknar allt. saknar salt. salt har ju blivit som tivvan här hemma ;P åh . varför åkte vi hem ?

2007-08-25 @ 15:06:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0