hem ljuva hem ..

två veckor i thailand var precis vad som behövdes. det är skönt att vara hemma också. fast det värsta är nog allt julstök. som jag verkligen inte pallar med. känner ingen julstämmning alls. orkar inte. och det var precis som jag var rädd för att det skulle vara. desamma. allt är desamma här hemma. en utekväll i fredes, först tempel för att dennis fyllde år, jätte kul och träffa alla och så. sen bort till tivvan där allt bara dog ut. blöh!  på lördagen kom mickis hem, och det var ju vekligen jätte kul. då blev det en utekväll igen. en lite mer festligare än fredagen, men ändå inte fullt nöjd med den. finns liksom ingen ork till ngt. kanske för att jag nog gått och blivit sjuk.

en liten runda på stan idag. för att växla pengar, fixa present till syster som fyller år imorgon och då träffa min underbara vän marcus (: saknat dig baby. du har blivit mkt längre, hehe. eller har jag som du sa krympt i thailand. haha.

jag orkar verkligen inte blogga mer nu. ska berätta allt om resan i ett nytt inlägg sen. men nu orkar verkligen inte min kropp, med feber och allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0