cocio

sitter här med en jävligt god cocio, min frukost, har precis stigit upp ur sängen. så gött och sova så länge (: blev en jävligt kul kväll igår. fast jag tappa bort alla kändes det som. hehe .. en lugn men kul förfest hos lillis innan med ems, laine och krystoff . kuligt (: pratade lite allvar med killarna, varför ska dom vara så känslokalla alltid ? hm .. fick vi svar på det ? njae ;P hehe ..  sen tivvan, med massa kuligt folk, ja som vanligt. kankse ska sluta skriva det varje gång. nej varför ska jag göra det. jag känner för att skriva det . så då gör jag det .

image90image91image92




idag blir det förfest hos henke, då får han väl bjuda lite på den fyllematen han skröt så om igår . eller vad säger du ems ? haha .. lät ju inte för gott . men det duger säkert (: sen blir det tivvan igen. vart annars ?  kommer bli super duper kul .. weeh .

oh, jag ska ha min nya tröja på mig (: nice ! svär att den kommer gå sönder /: men skit i det. kan ju inte hänga i garderoben, bara för att den kanske går sönder. äh, nu yrar jag massa som vanligt. hehe (:


--

 i don't need you anymore, go to hell !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0