i can't handle this confusion

idag är det bara en vecka tills vi åker. börjar nog bli lite nervös inför resan. vilket det inte finns någon anledning till. men jag blir alltid sån. men det kommer bli fint (: jag förberedde min bränna lite igår. var och tog spruta först, sen blev det solariumet på vägen hem, en skön promenad hem och sen blev det en del slappande. marcus kom och hälsa på. vilket jag inte trodde han skulle göra :P man vet aldrig med honom . inte ofta han lämnar sitt hem, hehe .


var hos bb i måndas, hade massa bk mat med mig (: ättekulla är inget vidare. kanske det som fick mig att tänka så mkt i måndas natt. sov max en timme då. brukar vara så när jag har en tid att passa nästa dag, vilket var sprutan klockan nio. men jag låg och tänkte en massa under den natten, bk, krisse och min så kallade framtid. vad jag verkligen ska göra. innan trodde jag att jag visste vad jag ville göra med allt. men nu vetifan. allt bara snurrar runt i huvudet på mig. jag är så trött på denna världen. alla krav den ställer på en. det enda jag vet att jag vill är att jag ska lämna denna staden inom ett år. förhoppningsvis blir det göteborg.


gjorde en bb glad igår med mina rymnings planer. men jag är feg jävel. måste ha lite i fickan först. för no money är lika med no rymningar ! :D men jag är på .. men inte för hastig här nu va , hehe (:

idag blir det bara slappa vidare. har skrivit jobbansökan idag. fixar med beställningen på flyget och sånt. börjat packa lite smått. ska nog fortsätta lite med det sen också. se om det är något jag behöver köpa eller så kanske. är det något man missar så är det ju bara köpa det där (: ska knappt ha några kläder med mig ! har typ packat ner två klänningar, ett par shorts och två tröjor än så länge .

flummflumm, imorgon kommer sanih och john hit, fredag blir det temakväll, lördag middag och sen utgång. söndag framtidsplanering. :D det låter väl helt ok. idag är jag ledig hela dagen om någon känner för att joina mig till roomservice och grey's . hihihi .. så ledig var jag . umgås mkt med datorn och tvn nu förtiden .

the sun is shining in my heart.


shawn desman - difference


Kommentarer
Postat av: micka

middag? är jag inte bjuden?

2007-11-21 @ 18:04:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0