ok, för dig björn ..

.. för att du ska få något att läsa (:

har varit på väg flera gånger denna veckan att skriva ett inlägg. men det har liksom inte funnits något att skriva om. har kommit på massa saker jag vill skriva . men när jag väl sitter här så finns det inget. men jag kan berätta lite om förra veckans händelser, den åttonde november, någon dag förra veckan, vad det var för veckodag minns jag inte, har slutat hålla koll på det typ. det är inte bra . men iaf, den åttonde november, släppte det roberto cavalli kläderna på hm, online 23.59, sabina var väl förberedd och satt och vänta minst en halvtimme innan. när klockan slog 23.59 var sidan totalt blockerad. sabina satt och klicka på samma knapp i nästan två timmar, fick till slut tag i en bh och trosor. men det blidde inga klänningar /: skit också !

förra veckans händelse nummer två. vi hade lite bk reunion hemma hos mig i fredeskväll. mkt trevligt, men det är ändå inte samma gamla bk-festar-gäng, vart försvann allt det där ? lite till skellefteå, lite till gbg, lite till sälen, lite till lund och ja överallt och ingenstans. tråkigt nog. iaf, jag begav mig ner i stan med ems sen iaf. tivvan först, vilket sög. så tro det eller ej, sabina lämnade tivvan för att gå till tempel. vilket inte heller var en höjdare. men det var trevligt (: lekte björns svans hela kvällen och sen bar det hemmåt. nu kommer jag till det som jag tänkte skulle vara själva grejen i hela historien. för att spara pengar och hålla bb sällskap. så gick jag med honom hem och sen tog taxi därifrån. vi började gå.. förbi nic, bakom lassarettet, sen öppnar bb grinden till kyrkogården och tänkte snedda där, vilket jag aldrig skulle gjort .. men jag tänkte jag hänger på .. tills skriket kommer ! shit ! en tjej som typ skriker och gråter ett namn, det skar verkligen in i kroppen på en .. björn säger till mig att vi struntar i det och går vidare, då kommer det igen ! då var jag sjukt rädd. och jag fick björn att vända och ta en annan väg. hade väldigt svårt för att sova den natten. men det gick till slut ..

det var kul bb va ? läsa allt det där du varit med om redan (: haha ..

men jag fortsätter . har bott hos karro denna veckan, eller sen i tisdags. varit hund / lägenhets vakt. trevligt men lite ensamt. det har gått fint. städat bort alla dammlager på dörrkarmar och grejer. hehe .. lagat mat. blev lite besviken igår faktiskt. hade sett fram imot att du faktiskt skulle lämna din lägenhet och komma och hälsa på mig någon gång. men icke, alltid något. men det är som sagt du som bestämmer när nästa gång blir. sen kom wah och co och gjorde mig lite sällskap igår. det behövde jag efter att stereon pratat med mig /: .. idag har bb varit här och smakat på min specialar lax, det var gott. men jag måste säga att det brukar smaka ännu bättre (: nu ligger syrran och sover i soffan, alice sover i sängen och jag sitter här som ett mongo. haha .. kanske borde sova .

image103


alicen åtta veckor gammal (: sötast.



imorgon blir det lite tvspelsfyllekväll. lördag brandstafest ? (: sen kanske tempel då. vi får helt enkelt se ..

12 dagar kvar . sjukt så fort tiden går.

gonatt.

Kommentarer
Postat av: krilleman

hahah, vad söt liten gris! :D:D kan den flyga?

2007-11-16 @ 03:28:45
URL: http://krilleman.blogg.se
Postat av: katta

ja, jag och S. vi kan ta det på msn istället.

2007-11-16 @ 20:14:37
URL: http://kattidatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0