stand up make some noice !

23.40 sitter jag på ett flyg till thailand. om mindre än 24 timmar . AAAHHHH !

grymt nervös och jag kommer ha så ont i magen imorgon. kommer vara orolig att jag glömt något som jag verkligen behöver. det mesta går ju faktiskt köpa där nere, men ändå .. är rädd att jag ska ha övervikt och att det kommer kosta skjortan.. åh, alltid så när jag ska resa. rädd att missa något här hemma. men vad kan jag missa mer än en massa kyla. och jag gnäller ju på att allting alltid är det samma här hemma. och nu får jag lite förändring. precis vad det är jag väntat på. kommer ändå sakna alla människor här hemma. knasigt ..

men det känns som det var en vecka sen jag boka resan.. och nu är det bara några timmar kvar. så tiden går fort. jag är snart hemma igen. ska bara shoppa, sola, bada och festa lite först (: sen kommeeer jag hem till er igen. så ligg nu inte sömnlösa och deppa sönder dagarna här hemma. eller JO! gör det .. så hittar vi på något extra kul när jag kommer hem istället .. temakvällar, tivvan, nyårsfirande, gbg och massa annat.

jag kommer nog msna, maila, bdba, facebooka och lite annat där nere ifrån. så ni kommer inte slippa mig helt ! (: shit, vad jag kommer sakna alla.

idag har jag iaf fått packat det sista, städat lite, tvättat lite och lagat mat. fick åka ner och växla och köpa ett minneskort till till kameran. sen träffa micka en liten stund. hann tyvärr inte träffa tanja, vilket var väldigt sorgligt. hade en massa att berätta ju. men det får helt enkelt vänta tills jag kommer hem igen. och då har jag ännu mer kul att berätta. men det kommer nog komma ett mail till dig med och ett kort med posten. kanske ett inlägg här om ni är riktigt snälla (:

kom hem för någon timme sen, efter att ha varit i stan igen. var på mezo och käkade med björn. HAN GILLAR COUSCOUS nu (: eller iaf mezos couscous. ett poäng till mig där kankse tom bb, eller ? vi satt på mezo flera timmar. det var trevligt. mkt trevligt. precis som vanligt (: knasigt det kommer vara .. två hela hbg-lösa veckor och allt vad där hör till !


ÅÅÅH , saknar er alla redan ! ta hand om er, er bruna lilla sabina är snart tillbaka, sakna mig inte för mkt.

<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

hehe att ja inte tänkte på de själv, snackade med dommaren innan o han sa att det definitivt var ett poäng för couscousen! ha världens bästa resa uh-sabina :)

2007-11-28 @ 22:41:59
Postat av: Anonym

hej bu! hoppas att du har en underbar tid i thai! det fortjanar du. men..... vaga inte vara brunare an mig! det har varit ganska daligt vader i dubai de senaste dagarna (molnigt) sa ingen sol for mig. sa snalla, stanna pa rummet ;)

2007-11-29 @ 19:20:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0