starfighter.

nu är det ännu en sån där gång jag vill skriva massa som jag bara måste hålla inom mig, för att folk kommer tolka det så fel. dagen har  fortsatt precis som igår. en glad dag, utan anledning. är inte på dåligt humör eller så. men jag har ändå saker jag är sjukt irriterad över. saker jag aldrig kommer kunna förklara så att folk verkligen förstår mig. nej, jag får helt enkelt låta det ligga där inne och trycka på. bara skita i att säga till vad jag tycker om allt. vilket jag ogillar grymt mkt. jag skulle vilja säga så mkt till så många, men som skulle göra att hela min värld skulle rasa samman. som om den inte gjort det redan. men ännu värre då. man ska väl vara ärlig. man ska väl inte bara gå runt och låtsas om saker.

mina nära och kära, ta inte illa upp eller så nu. men just nu finns det faktiskt ingen som jag känner att jag kan prata med något om. nu är det bara en sån tid när man ska hålla inne med allt och bara. ja, jag är nog den där udda tysta typen ändå. jag är nog inte den som gillar dela med mig av vad känner där inne. inte just nu iaf. jag kan ibland tycka att det är jobbigt att prata. det kan vara om vad som helst. här kan jag få ut det mesta. vilket är sjukt. men det är ju inte så att folk förstår vad det handlar om här. även om jag skulle vilja skriva det mer i klartext ibland. bara få fram vilka idioter vissa folk är och så tvärtom förstås.

det är inte ofta jag kan finna något positivt med denna värld faktiskt. den senaste tiden, vilken har varit väldigt lång, så har allt bara gått nerför. och jag har lovat mig så många gånger att nu ska jag skärpa mig och ta tag i saker så jag verkligen kan få rätt på detta. jag skulle leta efter förändringen. och jag tror jag funnit den. till en viss del iaf. utan att knappt veta vad det är. så tror jag att jag funnit den.

till hösten kommer jag söka till utbildningen i göteborg. och då går även min(vår) dröm i uppfyllelse. börja om på nytt, till en viss del. försöka att finna vad jag tycker är meningen med mitt liv. tar reda på vad jag vill ägna resten av mitt liv på. jag längtar så fruktansvärt mkt, samtidigt som jag är grymt rädd. jag är rädd för att vara ensam.

ensam är min mardröm.

men jag fixar detta .

till något annat, jag hade världens sjukaste dröm inatt, kan inte gå in på detaljer, men jag käkade hund, ÖH ! och sen var en massa gamla folk med. knasigt till max. sovit sjukt dåligt inatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0