i need to step up and be strong.

i told you what i wanted.
i won't be forgotten. do you get it now.


thailand bokat, 28 november far vi . längtar redan. så skönt det ska bli. inte behöva vara hemma den 9 december. fira karros födelsedag där nere. så mysigt det kommer bli. bruna ska vi bli också. så nu gör det inget att jag fjällar :P

en lite fika med nihad idag. en väldigt kort en. men det var mysigt (: sen kom micka och wah. sen var sabina tvungen att röra sig hemmåt. nu sitter jag här och kollar på bilderna från bröllopet jag var på. hm, fan, inte så bra. får ta hjälp av syrran och redigera lite. fuska lite. måste öva mer på mitt fotande. ta mig tid till det för en gång skull. inte sitta och slösa bort mitt liv framför en data. dags att ge sig ut och visa världen .. haha . nej .

jag har sagt det många gånger. men nu är det verkligen dags.

fernando blir tjugo på lördag. så då blir det lite ferre på sundsgården, trevligt (: hehe. sen ? tivvan såklart ! imorgon ska man till viking och softa lite med david. eller blir det film ? .. vi får la se , beror väl på vädret. fredag fika med momme. måste göra saker nu. träffa mina vänner och inte sitta här och vara osocial. funkar inte längre. gropen kan inte bli djupare. då kommer jag inte upp igen. nu är det dags att lyfta upp mungiporna på riktigt och le åt världen.

here i come . with or without you. i dont care. i can stand on my own feet now.


Kommentarer
Postat av: emelie

så du fick det rätt svtavat tills slut.. tror jag ;P haha

2007-09-06 @ 12:57:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0