for diamonds do appear to be, just like broken glass to me.


min lediga dag idag (: vilket började med ett samtal från jobb klockan nio. hehe (: gick upp och var sen hur pigg som helst. gjorde iordning lite frukost och så. efter en timme gick jag och la mig i sängen igen och fick konstaterat att jag inte fått tillräckligt med sömn än. somnade (: och blev väckt av att sanih ringde vid halv ett tiden. lagom till våra bästa år började, perfa !

pip, sa mobilen. och displayen visade "ett nytt meddelande, tanja" weh ! foto time på råå ? varför inte (: sabina gjorde sig iordning och sen var det dags att gå ut och sätta sig på cyklen. vilket inte gick så bra eftersom att den var låst. efter mkt letande och ingen cykelnyckel funnen, så fick det bli stan/stranden istället. efter många om och men iofs, eftersom att sabina glömde busskort, missade bussar och flummade rejält innan hon äntligen var på väg ner mot stan (: mötte upp tanja vid rådhuset och vi påbörjade vår tanj-sabbs-flumm-foto-promenad :D gick norra hamnen och gröningen bort, sen in till ica hamilton för att handla lite picknick-stuff, vilket bestod av ;

kanelgifflar
fanta
ramlösa
räkbaguette
lypsyl
tuggummi
elefantchoklad
digistive marabou

satte oss nere på muren på fria och mumsade på vår lilla MATsäck ;D efteråt var vi lagom mätta. haha .. sen vandrade vi tillbaka hela vägen igen och sen var det dags för tanjs att sätta sig på sin bike och cykla hem och för sabina att sätta sig på sin buss (: alltid lika trevligt och flummiga träffar tanjs, superduper. tänk att vii har tusentals kvar framför oss ;D WEH ! <3



ikväll har sanih och john varit här. vi har tittat på jumper ;D den var bra . han är snygg, starwarz nissen, vad han nu heter ;P haha . skulle träffat wah idag, men han fick visst jobba på sin lediga dag, vilket inte alls var kul. men jag fick fullt upp hela dagen ändå (:

imorgon blir det en malmö-lund-tur med papsen. vilket vi hoppas inte tar för lång tid men har lovat följa med som sällskap. sen blir det ap och svans äventyr (: hihi..

gonatt folket.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag ÄLSKAR våra foto-flumm-träffar! Det blir fler, I promise! Men du, hultan? :P Pusspuss

2008-04-13 @ 16:41:15
Postat av: Anonym

Jag ÄLSKAR våra foto-flumm-träffar! Det blir fler, I promise! Men du, hultan? :P Pusspuss

2008-04-13 @ 16:43:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0