min -

idag var det ju bestämt att jag skulle följa med min pappa till lund/malmö. jag frågade om vi kunde åka vid tio eftersom att jag hade andra saker att göra idag också eftersom att det var min enda lediga dag på länge nu. det gick inte alls, för han hade andra saker att göra innan vi åkte. jag vaknade halv elva av att han gick upp. jag gick upp och gjorde mig iordning och sen sa han att jag kommer om en tio-femton minuter igen och hämtar dig, ok tänkte jag. tjugo över tolv kom min kära pappa och hämta mig. jag hade hunnit göra mig färdig, äta frukost, plocka undan efter både mig själv och honom, städat min garderob och plocka undan lite små saker här nere.

vi kom iaf äntligen iväg. vi körde först ner till burlöv center, där vi gick en liten runda och jag fick handlat lite shampo, balsam och en ny mascara. sen vidare ner mot malmö, där vi först gick in på trianglen, sen vidare ut på shopping stråket, där det blev en liten sväng inom h&m och en ny tröja till fredag och en annan tröja på rea. sen bar det vidare in till lund, där jag ringde för att kolla om emelie hade tid att ses en liten stund, men hon pluggade /: så då blidde det ganska snabbt iväg igen, för att åka till nova, kära kära nova ;P haha. lämnade lite grejer där och sen inom jobb för att checka läget och säga hej till tjejerna (: sen mot sista stoppet, lödde. sen hem igen ..

med all den irritation jag hade i min kropp under hela dagens gång, så förstår jag inte hur jag klarade det. jag fick ur mig en del innan resans början, då jag banka i saker och hade mig här hemma. grät en liten skvätt. och svor över att jag inte ville bo hemma mer och hur trött jagär på hur syrran snor saker hela tiden och att man hela tiden får passa upp pappa som om han vore ett  handikappat barn. åh, gud hjälp mig !

att sitta här nere i källaren vid sin dator, hög musik i hörlurarna och bara stänga ute allt är den enda friheten man har här hemma. det är den enda gången man känner att man inte behöver bry sig om någonting runt omkring en här hemma. man hör inte när telefonen ringer, man hör inte när mamma/pappa/syrran kallar på en. man är bara i sin egna lilla värld. tänk om det alltid kunde vara så.

nu är det jobb som gäller många dagar framåt. men vi har nog lyckats få rätt på internet nu där så det går att blogga lite när det är en liten stund över, vilket det allt för ofta är ;P jobbar 10-18 imorgon, är hemma vid sju, då blir det direkt in i solariumet för att slippa se ut som ett spöke i facet. sen är det hem och kanske få redigerat lite bilder från gårdagen, så man får ut några på bdb (: sen blir det väl nanna. torsdag och fredag är det jobb 12-20 som gäller. vilket ger mig lite sovmorgon men det är inte mkt.

ja, det kommer väl en lite uppdatering imorgon vad som händer och sker på jobb  osv .. (: nu ska jag .. hm ? softa och sen är det sängen som gäller ;D

you don't have to worry ..

Kommentarer
Postat av: alice

vart är det du jobbar nu? :)

2008-04-08 @ 22:44:17
URL: http://alis.blogg.se
Postat av: Sara

Jag skickar iaf en kram till dig :D

2008-04-08 @ 23:08:18
URL: http://makii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0