nintendo wii

sitter hos kusinerna i åstorp. dom spelar wii, jag försöker , men det går inget vidare. jag slog iofs första rekordet. men det slogs ganska snabbt igen utav kim, men men .. var lite sugen på att dra till tivvan idag, eftersom att jag inte varit där på över en vecka ;P haha. plus att det är gratis idag. men jag vet inte., jag tappade suget precis.

jag kan inte förstå varför det känns så här. men det bara är så. det är inget jag kan rå för. det har aldrig förut varit så här.men detta gjorde mig förbannad. fan fan fan.,. men ändå kommer inte detta stoppa mig och det gör mig ännu mer förbannad. nu är det erase and replace som gäller, eller iaf radera. allting är så svårt nu., jag vet inte riktigt.detta steget vidare tar fortfarande imot, just för att jag inte riktig vet hur jag ska ta det. det har gått en lång tid nu. ändå kommer det inte någonstans. hur jag än gör. jag vet vad jag vill men ändå så står jag på samma ruta som jag gjorde Då ..

det är ändå lite saker som gör en bra vänding. nya männsikor och nya miljöer. tack! bara detta lilla lyser upp lite. och jag hoppas att detta för mig vidare någonstans. till något bättre. för jag är trött på att inte veta var jag är, vem jag är och vad som ska hända. jag är trött på att stå här helt vilse i världen utan någon som helst aning om vart jag ska gå. ah !

tre glas vin, jobb imorgon, ingen bra kombination.

men nu ska jag till tivvan, alla dricka som bjuds tar jag imot för nu är jag arg/ledsen. så jag skiter fan i vilket.


blah livet suger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0