har ni hört det förut..

jag ska bättra mig, jag ska verkligen det. jag vill hålla min blogg aktiv, men det är inte alltid så lätt att hinna med ;P inte för att jag gör så mkt andra saker egentigen, men men.. det kommer, det kommer..

i måndags var jag som sagt i malmö. det var kaos på tåget ner, vi satt fast i tjugo minuter för att det var en engelsk kille som började predika och läsa i biblen och skrek och hade sig på tåget. tågvärdarna fick inte av honom, han ignorera dom totalt. sen fick polisen komma och ta ut han. då började han äntligen lyssna på dom. sen nere i malmö. blev det en snabbvisit på stjärnurmakarna på hansa, en liten pratstund där, sen vidare för att lämna min kamera på rengöring. skitbilligt och skitsnabbt, det måste jag rekomendera, kamera teknik i malmö. 269kr för sensorrengöring (: mkt bra ! jag gick och kika lite i affärer i en timme, sen var det klart ! (: jag handlade faktiskt ingenting i malmö ! jag börjar lära mig att hålla i pengarna, värt en klapp på axlen ;P på hemvägen blev det inom nova för att lämna mina nycklar och kort, som jag inte haft tid till innan. och vilken kaos där var, herregud och tack för att jag inte är där mer ! märks ju vem det var som höll reda på saker och ting där. hoppas på att ni tjejer klarar ut det fint snart.. tycker synd om er att ni ska komma till en sån röra.

i tisdags var jag nere på resepunkten för att ta reda på ytterligare information om vår resa. som vi fortfarande inte bokat, vilket börjar oroa mig. ah ! vill så gärna härifrån nu och måste måste måste boka snart. det är så svårt när inte li är hemma i veckorna. men vi får se till att ses i helgen lillis. åh, tänk så kul vi ska ha det ! ah ! åh , vad jag längtar. sen åkte jag till ikea för att fixa present till papsen. sen blev det so you think you can dance (:

igår fyllde min paps år. då åkte jag ut till hans jobb och överraskade han med lunch och present (: då blev han glad. sen var det dags för ett snabbt apan och svans äventyr. vilket inte blev enligt planerna eftersom ett jävla regnoväder drog över råå ;P tråkigt ! men vi flummade lite, åt glass och spelade lite gh. vad vi än hittar på så har vi kul, eller hur blö ? (: knasigt det känns att du ska åka så långt bort härifrån nu. även om vi inte umgåtts lika intensivt på senste tiden. men jag kommer och hälsar på snart (:
på kvällen blev det mat på haket med familjen. lika gott som vanligt och jag skulle som sagt kunna flytta dit för att få den maten varje dag (: mums !
resten av kvällen bestod sedan av project runway, älskar det. christian är så gay ! och hans kläder blir efter varje gång bara bättre och bättre. (: hehe..

idag, jaa.. idag .. har varit och köpt bullar (: ätit frulle med sofie och sebbe. nu vet jag inte riktigt vad som händer.  vädret suger, jag är trött och ja.. någon som har något förslag ?

får väl ta och ladda upp lite bilder på bdb från i lördags. efter våra bästa år ;P

byebye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0